Vilken lördag

ja jag började ju morgonen me en sovmorgon skönt.. Men missade inte lördags frukosten med min fina familj..Efter frukost vart det lite bus..Tuwa och Mogge badade me..

Efter badet så passade vi på att ta lite julkor me snuttan,,, satte på henne fina kläder och tomteluva.. Kände att det va tajm att göra det för att hinna få dom och även att ifall det skulle bli nått fel så hinner man rätta till det.. Men Våra julkort kommer bli så fina iår..ihihih Är sååååååå himla nöjd även Mogge.. Även att han inte bryr sig så himla mycket, han skiter i vilket..Men Men ja vill ha honom delaktig och det vet han så han får ändå titta och ge smakråd ... Efter fotograferingen så vart Tuttis trött så Mogge klädde på henne och gick ut på tomten och sövde henne hon sov i ca 1h. Och under den timmen så hann ja göra julkorten och även duscha.. Vill inte stressa ang smärtorna i bröstet...

När Tuwis vaknade så va det tajm för lunch för henne, hon ville inte äta så himla mycket men lite iaf.. Sen va det mer bus innan vi packade in oss i bilen till Maxi för att handla mat till dagen..
Fia ringde lagom när vi va på väg till Bilen och sa att dom va på väg upp till sjukan me Elton.. Han äter inte, så dom skulle få lite tips och hjälp med det.. För dom skulle ju komma till oss senare.. Men det tog inte lång stund innan det pep till i luren och fick ett mess från Fia där det står att : Vi kommer inte ikväll, vi blir inlagsa.. Och sj så messade ja till baka .. Och fick svar på varför.. Ville inte skriva ut det här bättre att hon sj berättar... !
Har pratat me henne en hel del när hon legat där..

Som ni vet har jag även haft bröst smärtor och dom vart värre när vi va på Maxi så Mogge sa åt mig att ringa 1177 för att se om det är en biverkning från sprutan eller inte för det är ju det ja misstänker..Fick till svar från kvinnan i luran att nej det är det inte.. Näähe tänkte ja va kan det då va, vart ju ännu mer orolig.. Men fick en tid på jourcentralen för hon tyckte det va bäst att nån tittade på mig.. Vi åkte hem och åt och myste lite.. Åkte sedan upp.. Ja fick göra EKG och lite tester man allt såg bra ut.. Och läkaren sa att det va en biverkning från sprutan... Och kan va för att ja äter kortison me.. Inte vanligt med sånna smärtor som biverkning sa hon men det förekommer.. När vi väl va på US så gick vi upp och hälsade på våran andra hälft på Special BB.. Det va skönt och se dom.. Och pussa massa på den lille.. Ja bytte bajs blöja på en kille.. :) hihihihi Dom hade ett aning bättre rum än vad vi hade när vi låg där me Tuwis när hon va liten....Men ja hoppas att dom får komma hem imorgon för då kommer dom hit.. Har sovat dom bullar.. :) Som Mange verkligen älskar eller inte.. hahahahahah

Nu sitter ja här i soffan me datorn i knät för att ha nått att göra medans min karl kollar på UFC... Det är hans passion i livet... Ja kan titta på det och tycker att det är skoj.. Men inte flera timmar på raken som detta är började 22.45 slutar 02.30... det är lite väl., eller hur!!

Lite bilder från dagen:

 

Älskar att flytta runt mina blommor

Hittat sin sol hade som hon hade som bebis och vi busar för full på hennes rum..

 

Lite fika på rummet

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0