Ledig idag

Japp idag är det ledig dag för både mig och Tuwis och det har vi njutit av i sängen nu på morgonen även att lill snuttan slår upp sin vackra blå kl. 7.. Men men mycket mys vart det ändå fram till 8.30 då det va frkost tajm..

Så idag kommer dagen bjuda på massa bus och ja hoppas på sol då vi tänkte ta en låååååååååång promenix efter lucnh så tuttis frå sova och ja får röra på dö köttet.. :) Sedan ska vi va ute och leka fram tills Pappa Mogge kommer hem är tanken iaf men vi får se.. Måste nog gå in imellan för läkaren från mag&tarm ska ringa idag.. Jag ska få alla svar på alla proverna dom tog när jag va på ÅB och även hoppas ja på att få svar ifall det är så som dom misstänker att jag har ännu en tarm sjukdom... :( Mindre skoj men livet är inte alltid skojigt har ja lärt mig... Men tur att ja har min lilla solstråle som gör dagen ljus...Och även min man som stöttar mig i allt detta utan dom två min fina familj och släkt  och mina älskade vänner  som har funnits där så hade ja gått under.. Älskar er alla...

Ja ja nu ska vi inte prata om tråkig heter...

Idag öppnar ju NetoNets lagershop, vi ska nog åka förbi en svän i em när älskling har slutat...
Näää nu är kaffet klart och snuttisen vill måla så dax att ta fram kritorna och papper...

Ha en bra torsdag...

Pöss på er

http://blogg.passagen.se/gynta/resource/K%C3%A4rlek.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0