Valborg

Ja idag är vi lediga hela familjen, underbart. Det va inte igår kanja lova.. :D
Jag fick sova lite imorse som tur va, va så homla trött så det va sjukligt. Tuwis vaknade straxt innan kl: 6 imorse.. Inte skoj men hon somnade om en bra stund igen runt 8 tiden.. Skönt..Ja klev upp vid 9.30..

Åt gemensam frulle, mys. Tuwis fick oxå synd på en skatta som byggde bo precis utan för vårat köksfönster.. Tyckte hon va skit skoj, ännu roligare när shiva klättrade upp i trädet och började jaga skatan.. Hahahha Tokiga kissa.. :D

PÅ dagen har vi vart på Maxi och inhandlat kvällens mat, och ja kan säga att vi va inte ensamna.. :D
Så ikväll bjuder vi på, kött spett med färska champijoner, paprika och lök och kött såklart, 2 olika såser och bak potatis.. Låter väl inte dumt..??

Ikväll kommer Annie , Nettan och lille Ellie och firar valborg med oss.. Super mysigt och trevligt!!! En tradition eller hur!?

Nää ska väl bara damsuga av lgh innan dom kommer om 2 h..

Ha en super trevlig Valborg, och ta det lungt me drickat!!!

Pöss på er



http://frokeninredning.blogsome.com/images/bonfire%25202.jpg

 



Onsdag

Ja onsdag, känns som ja skriver samma sak varje dag..

Idag hämtade jag Tuwis på dagis, det va inte igår kändes det som.. Hon vart överlycklig över att se mig.. Vi gick hem och bara myste hon och jag.. Underbart!!
Mogge va hemma vid 18.40 tiden, nästan vid läggdax för tuwis.. Men får umgås me pappa lite imorrn innan dagis,, mogge jobbar 10-19 imorrn så Tuwis börjar dagis 9.30.. Skönt för henne..

Imorrn sista dagen ja jobbar för denna vecka, känns skönt. jag är ganska utkörd just nu, börjat 6.45 3 dagar på rad och då går ja upp vid straxt efter 5.. Man blir ganska trött.. Men jobbet är ju såååå roligt.. Storm trivs..:D

Imorrn hämtar ja ju Tuwis me, mys.. Kommer va ute och busa bara hon och ja... Ha lite mys på kvällen kanske för fredag är vi alla 3 lediga..
Då är det valborg.. Då kommer Annie, Fredrik och Ellie.. Vi ska grilla, kanske kolla brasa beror på kidsen och ja och annie ska dricka lite..:D Mumma..:D
Vi firade valborg me dom förra året me men då va Ellie bara ett par veckor gammal.. Plutten!! Japp, en rolig och mysig tradition som nyår, Annie..!!!

Nää ska kolla klart på fuskbyggarna sedan lägger ja mig och sover.. Ögonen går i kors..

Nattis på er


Tisdag

ja tisdag redan, denna dag har vart lite halv seg, gick upp vid 05.30, shit va trött ja va!!Tog bussen 6.20.. Morgonen på jobbet gick fort fram till 10..
Jag har fixar mer jobb till mig själv än vad ja klarar av. har fått arbete där ja har min APU, men har sommar jobb på Östgötagatans service hus hela sommaren från v.25-32 men ja hoppas endå att ja kan få hoppa in på Åleryd då o då som vikarie för ja trivs ju så bra,, Vissa har inga jobb ja har fått massa.. :D

Idag slutade ja 15 så skönt, Mogge och Tuwis kom och hämtade mig, vi åkte hem och åt lite mat och em har bestått utav mys o bad!!
Ja har även hunnit plugga lite så  nu är ja klar me andra uppg.. Föresten jag fick G på första uppgiften som ja lämnade in här om dagen.. ja ja bättre än IG..

Nu har ja precis sövt Tuwis, och Äntligen hemma börjar, sedan kl: 21 är det Desperet Housewifes och sdan couger town... Full späckad kväll.. :D

Vill oxå säga GRATTIS till TINA & ROBIN
som nu idag den 27/4 fick en liten tjeja..
Åter kommer med mer info.. :D
ETT STORT GRATTIS

http://www.balloonmaniacs.com/images/itsagirlfootballoon.jpg


Måndag kväll

Hmmm detta med rubriker, hopplöst...

Åkte ju in till stan och tittade lite efter klänning, hittade en jätte fin annan klänning på bikbok men mina hängisar va ivägen för att den skulle sitta bra, så det gick i byxan. Och den andra klänningen som ja hade tittat på fanns bara i små stl kvar tyvätt.. xs kommer inte ja!! Tyvärr!! :S

Hittade en annan på Cubus men ja vill helst ha stor möstrat på och denna föll mig inte helt i smaken , men vi får se!!
Det är verkligen skit svårt och hitta en klänning som ska passa min korv kropp men även passa och matcha Mogges kläder!!! Men jag hoppas jag hittar nån klänning snart den 15:e närmar sig med storm steg.. !! :D

Det va skoj att jobba idag, va ju sjuk i fredags så har ju inte träffat alla på 4 dagar.. :D inte länge.. Men det känns länge när man trivs så himla bra!!
Imorrn ska ja ner och prata lite med chefen och amnäla mig som vikarie.. :D Bra va! Dom säger ju att dom trivs med mig me så ja hoppas på att ja får nått där iaf.. Är glad för minsta lilla... :D

Idag har Mamma vart här det körde ihop sig, Tuwa vart så glad.. Så hon fick va barnvakt ett par timmar.. Dom hade vart ute och spelat bandy, plockat vitsippor och bara busat och myst.. Tuwa va väldigt nöjd med dagen me Mormor!! :D Skoj och Mormor lika nöjd vet ja!!! HaHaHa

Imorrn jobb igen.. :D Morgon jobbar ja börjar 7 får se om ja tar en sväng på stan igen, eller om ja åker hem direkt och myser med min fina familj, Mogge är ju ledig imorrn.. :D Skönt!!

Valborg på fredag, kändes nyss som det va februari, men dom kommer Annie, Fredrik och Ellie hit och vi ska grilla, och ta lite vin eller hur Annie!?? Det ska bli jätte skoj och mysigt... Saknar dom! Va länge sedan man såg dom.. Inte bra eller skoj får inte gå så här länge!!

Nää nu ska ja duscha sedan hoppa ner och mysa med mannen i  mitt liv...

GodNatt på er

Pöss

http://pepparkakshuset.bloggsida.se/files/2009/05/god-natt.gif

 


Måndag

Ja måndag igen, Mogge är och jobbar, Tuwa på dagis och jag är hemma för tillfället., ja börjar jobba 15.. SÅ ja har hunnit me lite skolarbete innan.. Men jag har så mycket och det är sååååå svårt..Detta med alla lagar!! Hjälp nån.. :D
Men nu är iaf en uppgift klar och inlämnad hoppas på G iaf.. :D Håll tummarna för det!!

Ja jag börjar 15 idag och jobbar till 20 lagom pass.. :D Innan ja börjar så tänkte ja ta en sväng på stan, vi ska ju på bröllop snart den 15:e maj, och jag har inget att ha på mig, Mogge har och nu ska ja matcha honom.. lättare sagt än gjort kan ja säga.. :D Men har hittat denna klänning med lite spets och grejer på, här ser den väldigt ljus ut men den är mer blå i verkligheten,,, Frågan är bara hur den sitter, ska pröva den idag.. Men det är sååå fin och skulle passa kalas bra med Mogge blå skjorta.. :D Vi får se.. Vad tycker ni!??
Har ni sett nån snygg blå färgad klänning??



Denna är från BikBok

Denna är från Gina:

 

 


Vilken skulle va snyggast på mig?

 


Söndag

Ja söndag idag, vi hade inatt en natt gäst, Morbror Robin sov här..
Petra och Martin åkte inte hem förrens vid straxt efter 12 inatt.. De ja jätte trevligt och gott med grillat.. Mumma... Robin och Mogge drack lite öl me, petra drack ett glas rött medans vi spelade chicago (kort) Martin vann.. Ja & Robin kom sist.. hihihih Sämsta!! :D

Tuwa väckte oss vid 8.30 ca i morse, men vi låg kvar till runt 10 innan vi gick upp, mys,, Mogge började ju inte jobba förens kl: 11 idag men han gick upp lite tidigare och duscha!! Men vi åt frulle tilsammans iaf.. Mys! Även me Robin.. Det gillade Tuwis.. Robin åkte runt 12 tiden så gick vi ut eller straxt innan, sedan har vi vart ute hela dagen... Va inne och gick på toa mellan 15-15.30..
Vi har lekt massa, Tuwis åker nu stora rutchkanan sj, duktig tjeja.. Åkte lite bobbycar, bakat kakor i sandlådan... Vi har gått ett varv i spåret letade efter vitsippor men det fanns inga.. Tuwis somnade halv vägs i spåret, skönt för henne.. Då passade ja på att då gå in en lite stund innan vi skulle i väg igen och titta på fotboll.. Morbror Robin spelade.. Trodde inte att tuwa skulle tycka det va så skoj men hon älskade det... Satt helt inne idet och ropade på Robin. och han vinkade glatt till henne.. :D Hihi Såå skoj så det kommer bli mer fotboll för oss och hennes del.. Skoj när hon uppskattar det.. :D Morbors tjej!!

Detta står det om Robin efter dagen match
: Kjella, med sin tuffa spelstil, var en av dem som drabbades hårdast av domarens nivå. I början av andra halvlek uppstod en märklig situation då vi fick frispark men Kjella samtidigt fick sitt andra gula kort.

Nu sover snuttan, det tog tid idag att få henne att somna, 1h satt ja där inne, segt men tillslut så tröttnande hon.. :D

Imorrn jobb 15-20 ska bli såå skoj och skönt.. Känns som det va såå länge sedan ja jobba för att ja va sjuk i fredags.. Men men!! :D Så är det ibland!!
Trivs ju såå himla bra, skulle kunna jobba där resten av mitt liv, älskar ställer, arbetskamraterna är toppen ALLA , dom boende är såå goa.!!

Näähe nu ska ja och min blivande bara va me varann, det är vi värda och det behöver vi...

Pöss på er

http://www.sim1.se/bilder/Vitsippa.jpg

 


Utelek

Japp, det vart inget med denna bröllops mässa tyvärr, Hade jätte gärna vilja åkt men had vart roligare om Mogge hade vart me me.. Men men ! Vi får se om det kommer fler chanske om inte annat nästa år straxt innan vårt vina bröllop sker.. Längtar så det gör ont!!

Jag och Tuwis gick ut vid 12 snåret och busade lite, bakade kakor i sandlådan, spela bandy, gungade innan vi tog en promenix upp till Tempo, hade ju glömt bort marinad till köttet i kväll.. Så nu e det köpt, passade på att ta ne glass var me.. Petra och Charlie mötte upp oss när upp så tog vi en promenix hem,, Promenixen tog ett tag kan ja lova. Tuwa skulle gå och leka i varje lekplats.. och så hälsade vi på en sådan söt vovve på vägen.. Men nu är vi hemma, Tuwa tittar på Tingeling, Charlie äter och ja sitter här.. Ska försöka dra ner lite på data sittandet...Kände att så fort ja satte mig ner så kom yrseln tillbaka.. Inget skoj!!! 

Snart kommer Mogge, eller han slutar om 30 min ska be honom köpa kol på vägen hem, sedan kommer Martin oxå vid 17 tiden och kanske Robin me.. :D Hoppas.. Skulle va skoj!!

Nää ska marinera köttet lite..

Ha en trevlig kväll..

Pöss på er

http://oxen67.blogg.se/images/2007/evan_gunga_1195581971_366483.gif

 

http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/615/1a9841249a984759c4d14f27242b4df8.jpg

 


Lördag

Jaha lördag redan då, Mogge är och jobbar denna helg, ja jobbade förra...

Varken min huvudvärk lr yrseln är borta.. Huvudvärken e värre...Inget värka hjälpa heller..:(

Jag o Tuwis sitter inne i detta fina väder, kollar på film..Men beror på att mitt huvud e inte som det ska...Blää..

Idag kommer ju Petra, Charlie och Martin, Marton kommer iof senare.. Jag hade ju tänkt att vi skulle gå en runda på bröllopsmässan. Men ja pallar inte med detta huvud... Såå tråkigt. Och så iof skulle ja vilja att Mogge va me..Men hoppas det kommer fler... :) Hoppas!!

Ikväll ska vi grilla, toppen väder för det, Petra, Charlie och Martin e kvar o  grillar me oss.. Trevligt!!

Annars händer det inte mycket idag, ta det så lugnt som möjligt och hoppas på att huvudvärken släpper, Mogge jobbar ju imorrn me.. :( och nästa lördag me..

Näähe ska slappa lite, syster kommer om ett tag..

Ha en bra lördag

Pöss på er

 


Torsdag och fredag

Ja igår vart det inget bloggande, för det första så efter ja lämnade sessa på dagis så satt ja och plugga lite innan jobbet, Tog bussen 11.30.. Började jobba vid 12.30..
13.30 så kom min lärare för halv vägs samtal, och det gick väldigt bra om jag säger så... Fick mycket beröm.. :D Det stärken än.. Inget negativt sas, läraren frågade om det fanns nått ja skulle tänka på lr göra annorlunda men inte det heller.. Så högsta betyg.. :D Känns helt underbart!!!

Efter det samtalet så hade min handledare vart och inhandlat nya gardiner och växter till avd. Så det pysslade vi me ett tag och det va sååå skog och det vart verkligen jätte fint.. Vi  bytte alla dukar och torkade av över allt, gjorde om lite,, Städade så det vart riktigt bra.. Dom boende uppskattade det!!

Jag slutade 20.00 igår och tog bussen hem för första gången under denna APU, så ja va hemma runt 21 så ja fick se lyxfällan.. :D SKoj.. Tuwis sov ju såklart när ja kom hem men runt 22.30 så kom hon upp utan för varning och ja försökte söva om henne men det ville hon inte, vi gick in och la oss med henne i våran säng och alla tre somnade efter ett tag.. Tuwis ville ju prata lite med mig berätta vad hon gjort på dagis och så.. Man märker verkligen att hon tycker det är roligt och berätta vad hon gör om dagarna när inte vi e me.. Hon börjar bli stor våran sötis tjej!!!!

Jag vaknade vid 4 inatt av att ja va yr, satte mig upp och det bara rullade och snurrade.. Jätte läskigt, la mig ner igen och lyckades somna men när klockan ringde vid 5.30 så va det likadant.. Försökte ställa mig upp, ja vågade knappt men hade svårt att hålla balansen.. Mogge sa att ja skulle sätta mig ner för han såg tydligen att ja va ostadig.. Men envis som ja är så gjorde jag iordning mig käkade frulle, tog medicin tills ja insåg sj att detta går inte,, Det bara snurra, och mådde lite illa.. Ja fick tyvärr ringa till APU:n och säga att ja inte mådde bra.. Sedan gick ja och la mig, det snurrade lite mer när ja la mig ner igen, hann knappt nudda kudden så somnade ja, märkte inte att Mogge & Tuwis har gått eller att dom har tagit ut mitt saft glas.. Måste vart borta.. Vaknade upp vid 10.30.. lika yr fortfarande.. Det är läskigt.. Känner mig ostadig när ja går..
Vet inte vad det beror på, om jag åt dåligt igår eller vad det kan va.. För det släpper ju inte.. Jag har ju idag ätit 2 smörgåsar, en kosttillkotts drinck och skål glass för att få upp sockret och druckit massa.. Men det släpper ju inte, vad ska ja göra!!!?? Nån som har nått förslag?

Mogge skulle komma hem nu på lunchen vid 13 och titta till mig,, Måste sådans ske när man väl är ledig!??? :(

Hoppas det släpper, det är inte roligt detta kan ja lova, ja som ville jobba idag skulle ju få gå me ssk på em... :( Undra om ja får en sådan till chans.. Faaaaan säger ja bara!

Men annars så kommer Ankan och lilla Aimee idag och ska hälsa på, och hon ska äntligen få lite kläder som Tuwis har växt ut.. :D

Nää måste vila lite nu, mår inte tipp topp om ja säger så..

Ha en bra dag

Pöss

http://smultron.files.wordpress.com/2009/12/yrsel.jpg

 


Onsdag em/kväll

Ja dagen blev kväll idag me, Mogge kom och hämtade mig på jobet vid 13.30 fick gå hem tidigare, det hänger ju inte ja läpp för...
Jag och mogge åkte till stan och bytte skjortan ja köpte igår (andra gången) tror nog min karl är mindre än vad han är.. Men vilken tur vi hade då, fanns bara en kvar i rätt stl.. Hihihi Så nu är kläder klart för Mogges del till blivande Storms bröllop den 15 :e Maj..
Vi va även inne på dressman och köpte en sååå snygg tröja till mogge, ska nog in och hitta en likadan till fast vit.. :D Han trivdes så bra iden och han vart rikgit snygg.. :P

Vi hämtade Tuwis på dagis vid 14.30, dom satt och åt mellis, korv med bröd,,, Och någon som vart glad va våran tjeja, hon hoppade i stolen.. hihihih Hon skulle springa runt och visa allt för oss. Dom hade målat spöken idag.. Dom har spöket laban tema på dagis.. Så egna spöken hade dom gjort!!! Jätte fina!! :D

Em har det inte hänt så mycket, Mogge har vart och klippt sig och vart fin, medans Mogge va borta så passa jag och Tuwis på att baka lite,, Det vart kladdmuffins, riktigt goda.. :D hihihi
Jag sövde mitt hjärta idag, hon somnade gott tryckt mot mig till Madicken, mys!! Helt underbart att umgås me henne..!!!! Kärleken till ens barn är starkt kan ja lova,,, Skulle nått hända henne så vet ja inte vad ja skulle ta mig till.. Hon och Mogge är mitt allt.. Skulle dö för dom!!! MIN FAMILJ!!!! Nu och För alltid!!

http://www.arla.se/upload/Puffbilder/Stora%20420_170/hjarta.jpg

 

Imorrn torsdag redan, denna vecka har bara sprungit iväg.. Jobb imorn igen mellan 12.30-21.15 min lärare kommer till jobbet imorrn för halvägt utvärdering.. Jag är inte nervös, ja vet vad dom tycker om mig och det känns bra.. Det jag är lite nervös för är alla dessa uppgifter vi har att göra tills den 10:e maj.. 4 st!! Vet inte när ja ska hinna detta.. har iof suttit i 40 min idag, fick lite gjort men mycket är kvar mycket som är klurigt och svårt.. Men ja hoppas ja kommer klara det!! Håll tummarna... :D

 

Nää ska kolla draknästet nu..

Ha en bra onsdags kväll missa inte fuskbyggarna.. :D

http://lillakakan.files.wordpress.com/2008/02/kladdmuffins.jpg

bild tagen från googel..

 



Onsdag

Ja onsdag redan. det va tungt att gå upp imorse när man såg att det regna/snöa... Inget skoj allt.. :(

Ville bara tacka för alla som vill läsa och bryr sig om vårat bröllop... Det värmer... :D

just nu jobbar jag och har förtillfället rast, skönt!!

Ikväll är ja ledig och Mogge e idag ledig me så vi får en mysig familje kväll, synd bara att det är så dåligt väder.. Men man kanske kan va ute iaf en liten stund.. :D Hoppas!!! Vi vill...

Grattis Mamma / Mormor på namnsdagen.. :D

Näää nu börjar ja, ha en toppen dag..

Pöss på er


Tisdag kväll

Detta med rubriker, ja skriver nig bara veckodagen nu för tiden.. Hopplöst att komma på nån rubrik... :( Inget skoj!!

På jobbet gick det bra, skönt!! Ja stormtrivs så enormt mycket!! Idag vart ja lite rastlös så började städa..Då rulla tiden på..

Imorrn jobb iden mellan 6.45-14.45 så upp me tuppen: Klockan ringer 04.45, mitt i natten som Tuwa säger..
Men onsdag imorrn redan.. :D Skönt närmar sig helg..
Mogge och Tuwis kom och hämtade mig idag på jobbet, så mysigt och se henne och hon blir såååå glad över att se sin mamma.. det är verkligen helt underbart.. När vi kom hem så åt vi lite kvälls mat alla tre..Mys. Och sedan så sövde Mogge henne så ja fick varva ner lite och kolla på Desperet Housewifes..


Ang vårat fina vår bröllop, så står det lite stilla.. Vi har ju nästan allt klart för oss, tärnor är klara, bestman är klara.. Toastmaster kommer va både Min och Mogges mamma.. :D Jag har hittar min klänning, vi vet vad Mogge ska ha på sig, slipsar till bestman och till min far är bestämda,, Det enda vi inte är klara inom kläder är tärnklänning till Annie eller Tuwa.. Men det kommer!!
Kyrkan är bestäms, lokal bokad.. Ringar är ut tittade.. Färg/tema är bestämt.. Låtar i kyrkan är vi nu överens om.. Bara hitta nån som ska sjunga om ja kasnke inte kommer sjunga en enda sj!! :S Om ja vågar och får lite hjälp med rösten.. (nervös ja vart nu då)
Gäst listan är klar, ja vet hur ja vill ha min brudbukett, även tärnbukett och corsage hur dom ska se ut!
Ja har en bild i huvudet hur ja vill att MIN bröllops dag ska se ut, och ja vet att den kommer bli helt underbar och perfekt!!!!

Både jag & Mogge ser fram emot denna dag enormt mycket, vi älskar varann så mycket så det är sjukt!! kärleken växer och blir starkare för varje dag som går...

Nu ska ja krypa ner i min blivande mans famn och bara njuta...

Pöss på er

http://wadbring.com/historia/bilder6/kaga3.jpg

Kaga Kyrka

 





Vårat Bröllop

Lite info ang vårat underbara bröllop...
Inte så mycket prat om det längre men det är i full planering kan ja lova er.. Och vi längtar så enormt mycket!!!

Vårt Bröllop


Fråga efter lösen om ni vill läsa.. ;)

All info finns på länken över.. :D




Tisdag

Jaga, då va det tisdag redan...natten har vart lite upp o ner..tuwis blir såå arg när det e täppt i näsan...så hon har vaknat flera gånger i vart helt hysterisk..inget skoj...Mogge får inte ta i henne detroit bara mamma som gäller när det e så..fick henne efter mycket om o men att sömna..Sen Siv vi gott ända till kl:8 då mogges klocka ringde..han började inte förens kl.9 idag..skönt för honom..:) ja lämnade Tuwis på dagis vid 10.00 överlycklig att få gå på dagis :) skönt o se..och även idag lika stolt när hon hade sin Pippi klänning på sig o även sina nya Pippi strumpbyxor..mammas snuttis.. Efter ja lämnat tuwis så tig ja bussen till stan och har hittat en skjorta till mogge för den ja köpte igår va för stor..köpt 2 tunikor till mig på REAN på Gina :) me like :) även 2 t-shirt till Tuttis:) men nu sitter ja i tar en kaffe på esspresso house innan bussen till jobbet går:) hoppas ni får en bra dag!!! Pöss på er

IKEA

Japp natten har vart bättre idag.. :D Såå skönt.. Ja och Tuwis sov till kl 10 idag helt underbart kan ja lova!!! Inte vanligt kan ja lova..
Vi åt frulle, eller Tuwa ville bara ha massa ont.. Skrutt unge!!
Jag och Tuwa bestämde att vi skulle åka till Ikano, ringde Petra och kollade om hon vill me, och det ville hon. Trevligt!!
Så vi gjorde ordning oss och tog 12.30 bussen .. Träffade petra o charlie vo 13.30.... Vart några varv inne på IKANO även en lunch inne på IKEA resturangen, mumma me köttbullar..
Ja hade hoppats på att hitta mer saker till Tuwis idag än vad ja gjorde.. Ett par pippi strumpbyxor, en kjol, en klänning en keps..:D hade velat haft nån fin vit topp till kjolen men det finns fler dagar.. :D Va även ute efter nått att ha på mig på Emelies och Stefans bröllop, köpte en skjorta till Mogge men den va förstor :( så måste byta den.. Se om ja hittar nån annan.. Måste ju va nått som matchar mina kläder me.. Så det är inte så lätt kan ja lova er..Men men det ska nog gå..

Ja min lediga dag tog slut fort kan ja lova, imorrn jobb igen.. Långdag men det ska bli skoj ja trivs ju såååå bra!! Synd att det inte e ett fast jobb... ;)

Nehe, ska mysa lite med min blivande passa på medans man ses, eller hur!!!

Ha en bra måndag..

Pöss på er


Tävlingen avgjord

Ja även att det bara va 3 st tävlande med i min tävling :( så fick gjorde jag en dragning här hemma och fick upp vinnaren:

Maria : MajjaBajja

Grattis till din vår jacka med Alfons/milla på till den kommande babyn..




Tävling om Babydrömmen


Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 500:- till Babydrömmen.se hos Chicmommy.
Klicka här och var med du också!


Finalist till Veckans blogg

Japp, nu är ja en av finalisterna att bli veckans blogg hos chicmamma så gå in och rösta på mig är ni super snälla..
Det av görs imorgon Måndag den 19/4.. Så ni kan lägga 2 röster var på mig.. ;) 1 idag och 1 imorgon...

Tusen tack!!

Pöss på er
Klicka på bilden för att komma direkt till omröstningen...

 



Mitt på dagen

Ja söndag mitt på dagen som vi säger... Snart lunch.. Jag sitter och har rast!! Skönt och vila lite.. Är rätt trött redan men kanske inte konstigt efter natten som vart..

Ja slutar 14,45 idag Mogge & Tuwis kommer och hämtar mig idag igen, snäll familj jag har.. :D Vi ska åka upp till Coop Extra och handla lite, har en sådan god ost här på jobbet som denna vecka finns billigare där uppe så den ska vi åka och köpa även skorpor jag har fått dille på skortpor helt plötsligt.. Åt det här igår på jobbet och kan inte slutan,, Skorpor är verkligen underskattat.. Mumma..

Eftermiddagen kommer bjuda på mat och massa bus o mys med familjen.. För imorrn är ja ledig, Tuwis me troligtvis beror på hur hostan är inatt... Men Mogge jobbar...

Näähe ska ta ett toa besök innan min rast är slut..

Ha en toppen söndag återkommer nog i kväll igen.. :D

 Och ni ni glömmer väl inte att tävla, tävlingen är slut imorgon Måndag kl: 20,00. Så passa på!!!!!

KOMMA TILL TÄVLINGEN

Pöss på er


Söndag morgon

Jaha, då sitter man på bussen på väg till jobbet, klockan är 06.03... Trodde inte att solen skulle försöka smyga sig fram så här tidigt på morgonen...:) Hoppas det blir fint väder idag ..iof så jobbar ja till 15 men endå man mår bättre o är gladare när det e fint väder..Natten harvart ganska kämpigt, Tuwis har fått åter igen tillbaka sin hosta..det är väldigt jobbigt för henne..Hon e ju snorig me så det blir ännu jobbigare att andas för henne...mammas skrutt..Jag har försökt hjälpa till så mycket ja kunnat inatt men endå så ja fick sova lite innan ja klev upp. , men det e svårt att slappna av när man hör sitt älskade barn inte mår bra...Mogge stod med henne i natt vid balkongdörren ( öppen ) för att få i henne lite luft, vart något bättre...försöker regelbundet me Astma medicinen men hon vägrar ta den..:( lilla gumman..nu när ja åkte sp Siv hon iaf,hon har ju knappt sovit nått inatt... Hoppas det blir lugnare me hostan under dagen... Näää ni får ha en trevlig söndag pöss på er

Tack!!

Tack Ankan för din kommentar det värmde och gav mig styrka att klara av arbetet idag.. :D
Ska tänka på det du skrev.. :D//  Kramar

Ja lördag, natten har vart konstig, jag har som vanligt bra legat och vridit mig fram o tillbaka tills Tuwis kom in och la sig..

Vi gick upp vid 9.00 ca och käka en lååååång familje frulle, mys! Känns som det va länge sedan vi umgick tillsammans.. Snart ska dom skjutsa mig till jobbet, inget skoj alls men men bara göra sina timmar 3 veckor kvar nu..
Ikväll, kommer troligen dom och hämtar mig igen, så ja får träffa Tuttis lite till innan jobbet imorrn upp klockan 05.00.. Skoj en söndag, men ska tänka posetivt..


Ha en bra lördag allihoppa..

Pöss på er

http://jamtlandspower.webblogg.se/images/2008/have_a_nice_saturday_21487654.gif

 


Fredag kväll

Ja nu e ja hemma igen, efter ett pass på jobbet.. Ingen rast ingen vila, fullt upp hela tiden..

Idag fick ja verkligen känna på vad sjukhem är, visste det innan.. Men i dag satte det spår kan ja lova.. Det gjorde så ont!!! Fick verkligen en tanke ställare, livet kan va såå kort eller är kort!! Det kan ta slut väldigt fort, på alla olika sätt!!
Ja brukar va känslig men brukar kunna hålla det och inte visa utåt, men det gick inte.. Visade inte nått inför dom boende men det brast.. En tår kom under passet men när ja gick ut/slutade och träffade Mogge & Tuwa så brast det... Faaaaaan!!!
Man ska inte ta me jobbet hem , men detta satte sina spår,,, Har verkligen som ja skrev fått mig en riktig tankteställare.. Och ja vill inte arbeta på sjukhem, det är vad ja kommit fram till idag.. Usch!!! Såå snälla ni tänka er för, va rädda om er, berätta för era nära och kära vad ni känner för dom.. Lev livet innan det är försent!!!!!!

Jag hoppas att all min familj, släkt och vänner vet att jag ÄLSKAR er, utan er skulle livet va tufft!!!! Glöm aldrig det!!!

Mogge och Tuwis väntade på mig när ja slutade, tuwis vart glad när ja hoppade in i bilen brevid henne, även Mogge sa att han vart glad över att se mig.. Härligt att höra.. Vi har ju inte setts sedan igår kväll.. Det är vi inte vana vid.. Nästan 24 h, kanske välbehövligt!! Att vara ifrån varann, eller!?
På vägen hem ringde vi och beställe pizza ibland får man det va, det va sååå himla länge sedan, och ja orkade inte 20.30 ställa mig o laga nån mat.. Alla vi va hungriga.. Och det va gott.. Efter maten så nattade ja Tuwis, idag låg vi o lyssna på saga på hennes CD-spelare vart Emil, mysigt är det.. Bara ligga och hålla om henne, pussa henne.. Och säga hur mycket hon betyder för mig, hur mycket ja älskar henne.. Det säger ja minst ett x antal gånger per dag.. ja vill verkligen att hon ska veta att hon är mitt allt.. Och det vet hon så som ja tjatar.. :D
Kärleken till ens barn går inte att beskriva kan ja lova er, ni som inte har barn: vänta tills ni får så förstår ni, eller hur Carro? Som du skrev i din blogg!! Stämmer helt!!!

Imorrn jobb igen, 12.30-21.15 rävpass, men det ska väl funk me, det e ju bara en helg och ja får ju va lite med min familj på fm..

Nästa helg är det Mogge som jobbar hela helgen, och även helgen efter det.. Inget super skoj men men man ska va glad att man har jobb, eller hur! ?

Nää nu ska ja burra ner mig i min  blivande mans famn och mysa..

Ha en bra fredags kväll..

Pöss på er

 

 

http://www.tradingphrases.com/images/large/WD912CarpeDiem.jpg

GLÖM INTE ATT TÄVLA!!!!!


Fredag

Ja inget långt fredags mys för mig kväll.. :( Men ja har haft massa mys på fm med min lilla prinsessa...

Som sagt jobb står på schemat för mig, mellan 16-20 inget super långt pass, men träligt en fredags kväll, eller hur!? Vad vill man göra en fredag ? - JO, ha massa fredagsmys med sin underbara familj.. Men lite får ja,, Mogge & Tuwis ska komma o hämta mig på jobbet vid 20.. Så får ja satta sessan för imorrn kväll jobbar ja  me.. :( Inget skoj.. Och söndag 6.45-14.45 skoj o kliva upp 5 en söndags morgan.. Hahha inte speciellt men men..

Nää måste kila till busen

GLÖM INTE ATT TÄVLA, Släng in en kommentar på vilket av dessa tre produkter du skulle vinna..
- Fia ( fiuten) gäller dig me.. ;) hihihi o länka vidare... ;)

Pöss på er


Utomhus dag

Ja idag har ja vart ledig, och det har vart såååååå underbart skönt.. Det va verkligen väl behövt...

Tuwis och jag gick ut och lekte redan vid ca 11 imorse.. Skönt och slippa alla överaller och stövlar och skit.. Älskart..!!

Runt 12.30 så kom Petra & charlie, myys.. Då hade ja planerat att vi skulle gå en promenix så Tuwis kunde somna men hon hade planerat annat.. hon skulle inte sova iaf.. Vi gick upp till Tallen och Tuwis gick nästan hela vägen sj.. Hur duktigt e inte hon då.. Hon skulle promt köra charlie i vagnen och hon va såå stolt kan ja lova..
Vid Tallen vart det en glass var, Petra tog Magnums nya den me guld överdrag och ja smaka och shit va god den va, ja tog Ben&Jerrys glass, den va god men mäktig och verkligen (vuxen glass) om man kan säga så..
Tuwis somnade gott på hemvägen, lycklig av att ja tog bort åkpåsen så hon kunde kura ihop sig i vagnen och ligga i fosterställning.. Hon sov exakt 40 min som hon ska..:D

Vi gick in en sväng när vi kom tillbaka efter en kopp kaffe i solen, gav dom små mat och bytte blöja sedan gick vi ut igen, ett varv i spåret blev det, Tuwis fick både mig & petra att springa... Charlie lånade Tuwis vagn och sov som en Kung i den..:D
På hem vägen gick vi förbi Tuwas dagis, hon berättade stolt att det va hennes dagis.. Hon plockade tussilago till mamma berättade hon för dagis personalen som hon hälsade glatt på.. :D
VI gungade och lekte lite på granngården innan vi gick in.. Kloclan va då 17.00.. Shit vart ute hela dagen och det syns, ja och Tuwis är lite röda/bruna om kinderna.. :D Härligt!!

Det vart mat idag me, lövbiff, kroketter och beasås.. mumma.. Efter maten vart det massa bus o mys, barnen fick va naken fisar och myste på en stor filt i hallen.. Även vi mammaor mös me dom..

En helt underbar dag har ja haft med min underbara dotter, underbara syster son och lilla syster.. :D Tack för att ni kom..

Imorrn jobb åter igen men inte förrens kl: 16 och jobbar bara till 20.. Bra va.. Men sedan kommer räv pass.. Men men

God natt på er Lite bilder från dagen..

 

 

 

 

 

 

 

GLÖM INTE ATT TÄVLA

 


Torsdag = Ledig

Ja idag är ja ledig, men inte fick man nån lång sovmorgon... Tuwa slog upp sina blå vid 7.. Men ja slapp iaf gå upp vid 5 imorse och det va riktigt skönt..

Nu på morgnen har vi hunnit me en hel del, ätit frulle, bäddat rent i sängarna, plockat iordning, klippt naglarna på Tuwis och vi har hunnit me 30 min sång stund..
Sitter nu och bloggar såklart, dricker kaffe och bara tar det lite lugnt.. Tuwis kollar Bamse.. Tänkte att det gör inget nu, ska va ute hela em..

För idag kommer Mosters prins och lillasyster och hälsar på.. Kanske blir att gå upp och köpa en glass... GB har ju fått nya glassas som ja tror på.. :D hihih

Annars är det en lugn dag.. Har inte ork att göra nått,, Helst av allt skulle ja vilja ligga i soffan och titta på film efter film för så trött är ja.. Men det går ju inte när man har barn.. Men ikväll så blir det säng tidigt.. :D

Ha en trevlig torsdag

Pöss på er

GLÖM INTE BORT TÄVLINGEN...

http://matlust.bloggproffs.se/files/gbglassar2010.jpg

 




Onsdag

Ja Onsdag idag, skönt...

Morgonen va såååååå seg kan ja lova er, Shit,, trodde aldrig ja skulle komma upp ur sängen kl:05.00... Även att det är ljusare på morgonen nu.. Men det va tungt speciellt när man har två som ligger och snarkar som stockar brevid.. Men men, ja kom upp och iväg till jobbet..

Bara för att man jobbade kort dag 7-12 så mellan 10-12 gick tiden såå sakta.. Vi är ju typ 3 st vårdare som arbetar så det går ju mycket snabbare.. Så idag vart det mycket städ, tvätt på schemat..
Kl: 12 så sa ja hejdå med ett leende det va sool ute, ja hann me bussen 12.02 men missade precis Tallboda bussen :( så ja gick ett varv på H&M tills nästa buss, och hittade massa fint både till Tuwis och till mig.. :D hihih

När ja kom till dagis och skulle hämta Tuwis så mötes ja av ett lapp där det står Magsjuka igen, 3 nya fall ett senast imorse... Ja gråter.. Hoppas vi slipper undan.. Håll tummarna..
Tuwa ville inte me, inga protester men hon sprang runt och lekte ist för att ens hälsa på mig.. Men när ja gick o pratade med "fröken" och hon inte såg mig så vart hon nog lite nervös att ja gått igen för hon sprang direkt och letade och ropa på mig..
Efter dagis va vi ute enda till 15.30, käkade mellis utanför på trappen, vi har gungat, åkt rutchkana och bakat massa kakor i sandlådan.. Mys kan ja lova.. :D

Det har vart underbart att umgås med min dotter idag, kändes som det va länge sedan...

Imorrn är ja ledig, SKÖNT kan ja lova er.. Då kommer lillasyster och Charlie hit och ska busa med oss.. Berättade för Tuwis att dom skulle komma hon vart överlycklig..:D Mammas sessa!!!
Men ja hoppas att ja får sova lite imorrn bitti dom skulle komma runt 12... Och det lär bli ute lek.. :D Skoj!

Nää ska fortsätta titta på fuskbyggarna, herregud säger ja bara!!!

Ni glömmer väl inte tävlingen med PingPongBarnkläder


http://www.imgag.com/product/full/ap/3003508/graphic1.gif


Tävling www.pingpongbarnklader.se

BabyJacka Med Alfons & Milla finns i stl: 50, 60, 70, 80

 

BabyBaddräkt Svart/vit finns i stl 50, 60, 70, 80

 

 

Tallrik samt bestik från Lundemyr

 

 

 


Tisdag

Ja måndagen bra rusade förbi, kan ja lova er... Ja jobbade ju kväll så för mig va det jobb hela dagen..

Tuwis va på dagis från 10,00-17,30 blir långa dagar nu när både mamma & pappa jobbar, men bara i 5 veckor iaf,... För sedan är ja tillbax i skolan.. Men sedan så blir det långa eller halvlkånga dagar i sommar på dagis, beror på hur mitt schema kommer ligga.. Kommer ju arbeta på Östgötagatan i sommar,.där ja hade min första praktik i skolan.. Kommer bli skoj!!

Annie:- För Mogge hade det gått bra igår, det va mycket att lära och ta in sa han men det ska nog gå bra...

Igår när ja kom hem så sov ju lill snuttan så det va inte mycket ja fick se utav henne igår.. :( Ja saknade henne så det gjorde ont.. Ja sa det till Mogge när vi gicki och la oss att ja skulle kunna gå och hämta henne och lägga henne mellan oss så ja får pussa o krama henne lite... Saknade henne såå.. Ja grät till o me.. Hmm Mammas kicka... :D
Men idag jobabr ja till 14,45 så ja hämtar henne så ja får se henne lite idag iaf o0ch imorrn me då sltar ja 12,00 så en em tillsammans och torsdag ledig, JIPPI... DÅ har ja hela dagen me henne... Hoppas det e fint väder me.. !!!
Skulle ha ringt min Läkare idag me,men har inte hunnit det, magen e inte bättre,.,, Har ont ( svag) värk nästan hela tiden , natten till igår va det värre... Hade smärta mellan 03,00-05,30 men på dagen då ja jobba va det bra!!! Fram till 16,00 kom smärtan krypandes men inte stark peppar peppar...

Har fått erbjudanade me om att sammarbeta med en barnbutik på nätet, ja ja tror ja nappar så kommer en tävling inom kort..Hoppas att så många som möjligt ställer upp... !!!!!

Ha en bra dag me er, i solen nu ska ja fortsätta ha rast i 15 min till...

Pöss på er


Måndag, och sooool

Ja är det typiskt bara för att man ska jobba hela dagen så är det sool och vår dag me... Typsikt eller hur!?? Hmm ja ja ...

Natten har vart jobbigt, ja fick ett "lätt" anfall inatt, fick väcka mogge vid 3 inatt och be honom hömta en smärt stillande... Försökte ta hand om det sj, utan hjälp.. Det är tufft men ja klarade det.. Tog 2 h innan ja kunde somna igen... Inget skoj kan ja lova.. Nu känns magen skapligt iaf..

Mogge är iväg på jobbet, första dagen idag, hoppas det går bra men det tror ja..

Ja va nyss iväg och lämade Tuwis på dagis, hon fick själv välja vad hon skulle ha på sig, och vad tror ni hon ville ha!? - JO, pippi klänning.. Den hon fick av Annie, Fredrik och Ellie när hon fyllde.. :D OCh hon va såå stolt när hon kom till dagis och barnen tittade och pekade på hennes klänning.. :D
Inga problem att lämna henne, idag fick ja ingen puss hon skulle bara springa och leka, men en vink fick ja iaf...
Nu får ja inte få se henne förens imorrn em, känns konstigt... Saknar henne!!!

Näää nu ska ja göra iordning mig innan ja ska me bussen...

Nu kommer bilderna från igår..


Bye Bye

 

 

 


Söndag

Ja söndag redan, vad helgerna går fort... Jobb imorrg igen.. Men jobbar kvällen så börjar 12.30- 21.15

Helgen har vi haft mys, igåt va vi hos Lina och firade henne hon fyllde ju 25 år.. :D Va där vid 14.. Av oss, Jenny, Tina och Mig med familjer fick hon present kort på IKEA, tulpaner och ett scrappat kort.. Hon vart glad.. Vi mötes upp hos Lina men gick vidare till hennes mamma och fick god god smörgåstårta, prinsess tårta.. Tuwis åt båda.. Och både ja & Tuwis älskar ju marsipan så vi fajtades om den från tårtan.. Tuwis fick Linas marsipan ros, och hon e inte dum stoppade in hela rosen i munnen undra om hon trodde ja skulle smaka lite.. hihihihi..
Tuwis sprang efter tina och ville busa, hon fick även igång Lina, med hoppandet.. hihihihi Tyckte vi va skoj som tittade på.. Tuwis busade me Joline me och Theo.. Hon e så hon när hon säger Jolin.. Jojin.. hihihihi gullunge där

Mogge kom och hämtade oss vid va 17 hugget så vi sedan drog vidare ut till Ekängen på en kopp kaffe o lite mer bus,, Igår prövade ja ett nytt sätt att söva Tuwis på.. Släcka ner och sätta på en ljudsaga,, Det funkade kalas.. Innan sagan va slut så sov hon.. ca 15 min sammanlagt, ja prövade samma sak idag och det gick lika fort då.. En bra sak...:D

Idag lät Tuwis oss sova enda fram till 8.30 sååå skönt, ja klev upp mogge va lite seg han satt ju uppe till 04.30 i natt och tittade på fighting..
Vid 11.00 så va vi ute och busade för fullt, det va ju riktigt vår väder idag, underbart.. Vi spelade bandy, åkte rutchkana, målade med kritorna på marken.. Sedan började vi rensa lite i rabatterna och plockade lite.. Det gillade tuwis.. Hon älskar att hjälpa mig med blommorna.. Kanske blir en liten blomster flicka, kan ju alltid hoppas.. :D Idag såg vi även den första humlan för våran del, inte lika skoj och se men då är det vår, eller hur??

Eftermiddagen spenderade Tuwa ett par timmar i Ekängen medans vi va och handlade, veckohandling... Har ju inte tid i veckan.. Imorrn börjar ju Mogge jobba me, så nu e det fullt upp.. :D Tuwis kommer gå heltid på dagis me,, ;D Bra för henne och för oss.. Men jobbigt ja får lite ångest att hon ska gå såå långa dagar, det gör ont i hjärtat.. Ja skulle helst av allt vilja va hemma fru och ta hand om våra barn.. Dagispersonalen träffar ju barnen oftare än vad vi gör.. Det gör ont kan ja lova.. Så sedan när man väl ser dom kommer man väl aldrig släppa dom, vill ha henne hos mig hela tiden.. Mammas sessa!!!

Nää he ska väl gå o lägga mig snart, orkar inte lägga in bilder från dagen, sorry.. :/

Godnatt me er

pöss


Lina 25 år

Vad är det för en dag, Vad är det för en dag, Jo det e ju LINAS 25 års dag
Hurra Hurra Hurra


Grattis Gummsan på din STORA dag

Snart är klockan 14.00 och vi får fira dig :D

Ha en toppen dag och kväll

Älskar dig

Grattis kramar

Sofia, Tuwis och Mogge






http://i60.photobucket.com/albums/h5/Tiiiiiiiiiiime/Birthday/happy-birthday-1.gif


Äntligen fredag..

Ja fredag redan, natten va ganska orolig för Tuwas del, vet inte om det är så att hon drömer massa igen.. Hon gråter imellan åt även att hon sover.. Inget skoj..

Imorse ringde klockan 05.30 då va ja trött kan ja lova... Fy farao,,, Men det va bara att kliva upp.. Varken Mogge eller Tuwis vakna när ja gick upp.. kl. 06.20 så gick bussen... va ett zombi när ja gick till bussen... Men ja höll mig vaken.. Prisa gud för radio i mobilen..:D Tummen upp för det!!!!!!!!

Va inne på jobbet vid 7.00 och dagen började med en kaffe för det hann ja ju inte hemma, efter det så va det bara att köra igång och väcka dom äldre..
Dagen har flytit på bra idag, och för varje dag så känns det lättare och roligare.. Idag har ja även fått va ssk ett tag för att kolla och lära mig.. Det va riktigt skoj..

Mogge & Tuwis kom och hämtade mig, Tuwis sov då men hon vart glad när hon vakna och fick se mig.. :D Underbart och se..!!! Mammas solstråle...

På em så har vi lagat lite mat, idag blev det hemmagjorda hamburgare det va riktigt gott ja va så hungrig, man e ju inte van att jobba som ja gör nu... Men det ska gå.. :D

Ja har suttut och scrappat lite nu på kvällen medans Mogge & Tuwis bada, sedan hade vi lite fredags mys i soffan med en film... Lilla sjöljungfrun 2.... Lite gotte .. Tuwa gillade det skarps...

Nu e det så ska det låta sedan tror ja att ja kommer somna eller iaf efter solsidan... Så trött e ja..
Imorrn ska vi till Lina och fira henne som imorgon blir 25 år... Hipp Hipp Hurra.. :D

Godnatt




Sövt lillsnuttan.. :D

Ja idag vart det ett kort pass på jobbet ( praktiken) skönt va det.. Men lite väl kort.. Man hann ju knappt dit så skulle man hem.. Och vi va ju tre personal me om ja får räknas så allt gick ju så fort..

Mogge & Tuwis kom och hämtade mig för ja slutade ju 20.00 så Mogge höll Tuttis uppe för min skull... Hon e ju ledig imorrn så det gör inte så mycket..
Hon vart så glad när ja hoppade in i bilen, satt och sjöng hela vägen hem, underbart att möta en glas och fin dotter i bilden även att det är över läggdax..
Väl hemma så ville hon ju busa med mig, vi busade en liten stund och läste lite böcker innan det va läggdax..

Ja sövde henne idag, har ju vart borta 2 dagar/kväller så det va mysigt och få söva henne, tror ja både ja och Tuwis gillade skarpt.. :D Hon ville ju inte somna heller, skulle bara ligga och pussas och kramas med mig,, Ligga och prata och känna på mig i ansiktet... Mammas tjeja.. :D Shit vad ja älskar henne... Kärleken till sina barn är obeskrivlig kan ja lova.. Vet att det inte är första gången ja skriver detta men ja tror inte man fattar hur mycket ens barn betyder för en förens man får egna.. Eller inte jag gjorde inte det iaf...

Imorrn är det jobb igen, jag börjar 6.45 och slutar 14.45 tidigt, ska ta bussen hemmifrån vid kl. 6.00 får komma in lite senare... Mina handläggare på praktiken är toppen.. :D
Sedan kommer mogge & Tuwis och hämtar mig, och det e fredag och det menas fredags mys på högnivå.. Så vi ska göra hemmagjorda hamburgare mumma, lite gotte kanske och hoppas det går nått bra på tv:n eller kanske hyra en film , ja vi får se.. :D
Lördag ska vi till Lina och fira henna hon fyller 25 år... Skoj. Tina och magen kommer, Jenny och Joline kommer och ja och Tuwa som ja vet om iaf.. :D Kommer bli trevligt smörgåstårta inte illa.. :D

Nää ska umgås lite med min blivande man...

PS: Bröllopet är i full planering, ja har bestämt mig för klänning, Mogges kläder är klara eller inte beställda men vi vet vad han ska ha, Annies klänning är kvar att hitta även Tuwis, Budgeten är klar helt och hållet, vi vet exakt hur vi vill att våran speciella dag ska va och se ut.. Och vi lääääängtar kan ja lova er.. :D

Nää pöss på er

 

 

 




Torsdag

Ja redan torsdag, nu känns det väldigt bra att tiden bara rusar i väg, dagen har ju bestått utav ett besök på US för ett UL av min mage.. Vi kom tid vid 10 redan då vi hade tid 10.30 min kom in omgående.. Såå skönt..
Läkaren va jätte bra, men tusan va ont det gjorde.. usch.. iof så gör ja hellre detta en till endoskopi.. Inget skoj en ja vet att det kommer komma en till snart.. :(
Men resultatet av dagens UL, visade inget nytt... Så inga tarm förendringar som doim va rädda för. Men ja har regält ont nästan hela tiden.. Inget skoj. men ja hoppas att det ger med sig nu snart nu där ja högt Imurell dosen ocj står fortfarande på kortison..... :( Så mer runt i ansiktigt och kroppen kommer ja bli.. Tyvärr.. :(

Nu ska ja åka och jobba, jobbar mellan 16-20 inget rävpass idag som tur e, men inget skoj o åka ifrån Tuwis idag me... Imorrn bröjar ja 6.45-14.45... Men är ledig i helgen så då blir det mys av det me min lilla sessa...

Nää nu ska ja göra mig iordning

Ha en bra torsdags kväll...


Länge sedan...:(

Ja nu va det ett par dagar sedan ja skrev..Det e inte det att ja inte har nått att skriva för det har ja..Skulle kunna skriva sidor..Men det är tid som e problemet tyvärr..önskar att dygnet skulle ha mer än 24 h..mins 6h till skulle hjälpa massor.. Ja ligger nu i sängen , nyss hemkommen från min första arbetsdag på praktiken..va ju där igår me, men då va det bara intrudition, kort tag va hemma igen vid 11 o började kl:9...idag började ja 12.30-21.15 ett räv pass direkt ..men det har gott bra o känns som ja kommer trivas..:) imorrn ska ha upp till us på morgonen och göra ett nytt ul ( ultraljud) på magen pga mina smärtor som sitter konstant ..inget skoj o ja hoppas verkligen inte att dom hittar nått nytt... Håll tummarna för mig..;) imorrn jobbar ja 16-20 kort dag,skönt..men känns så konstigt att inte kunna träffa snuttan så mycket som ja e van vid....men det e i 5 veckor bara...får funka!!! Nää nu ska ja sova, godnatt på er

Annan dag påsk

I natt har vi haft natt gäst, Robin sov över.. :D Och vi har alla 4 sovit som stockar kan ja lova... Ja har inte ens märk att Tuwis har kommit in till oss... Mogge har ett svagt minne av det.. :D Men hon sov enda till 8.30, riktigt skönt!!! Men man va inte mer utvilad för det.. Robin sov enda till 11.30..

Vi gjorde iordning oss och packade in oss i bilen för att åka och hämta Emelie, innan vi åkte ut till Ekängen där vi idag skulle fira Påsk.. :D Tuwa hade idag på sig sin nya skinjacka me som hon fick utav oss i påskägget, en riktig cooling.. :D
Det va lika gott me påsk mat idag, mumma.. Tuwis fick även massa påskägg,, Av Emelie fick hon godis, gatukritor och 2 bandyklubbor me boll, Tusen tack.. Av Pappa & Gun fick hon godis, Pippi trosor och en väska.. Tusen tack igen!!
Till och me lilla ja fick påskägg,, ;) Godis även här, samt cupcake formar och en matchande slickepott.. :D hihihii Toppen.. tack tack!!
Vi har haft en lugn och skönt Annandag påsk i ekängen.. Och vilket väder.. Underbart!!!
Kom hem för en stund sedan, sitter och tittar på Evan den allsmäktigen på 3:an.. Finns inte så mycket annat och titta på tyvärr..
Mogge söver snuttan så ja tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen glömde såklart kameran idag..  :( Men men!!!

Imorrn ska vi till Ljungsbro, Kina ( mogges mamma) fyller år, och sedan säng tidigt för att va redo för APU start på tisdag.. Har lite blandade känslor inför det, men ja hoppas det blir bra tillslut.. !!

Nää hää nu kommer bilder så hoppas ja att ni alla haft en bra påsk, med mycket godis, trevligt sällskap och god mat för det har vi haft..

Grattis Elliot som idag blir 1 år
Hipp Hipp Hurra

Ha en fortsatt bra söndag..

Börjar med bilder från i fredags när vi va hos Annie, Nettan och Ellioth

Tuwis hjälper Ellie att öppna paket

Tuwa ville fika direkt.. :D

Mys och bus i sängen..

 

Ellie nafsar lite i Tuwis fot,, Skoj!! :D

Massa bus.. :D

 

 


 

Påskafton

 

Charlie fick en musse pigg mösssa av oss i sitt påskägg, gullunge!

 

Tuwis får påskägg

 

Tuwis vill bara hålla, kusinerna myser ..

 

Charlie ligga tuas säng.. :D

Puss

 

Alla kolla hockeyn

Kussarna busar innan läggdax

 

Lilla Challe

 

Mysigt.. :D

Senare på kvällen

 

Tuwis och runda mamma idag innan vi for iväg

 


Långfredag samt Påskafton

Jaha då e det detta med uppdatering..igår va det kaos kan ja lova..i torsdags så va ju mogge ute me Ribban hans bror o tittade på hockeyn..lyckad match lr ej!! Efter det hade dom knallat vidare..ja ringde till mogge vid halv 12 och fråga när han tänkt komma hem för Tuwis hade fått krupp-hosta..inget skoj när men e sj hemma men det funkar...det tog 2h innan ja ringde till mogge ,ville ju inte förstöra hans kväll..men han sa dagen efter sen att det endå va tajm att komma hem för nykter va han ej!!! Men Tuwis va lika glad för det över att se honom:)vet inte om han inte tål alchol lr vad det e för han ca så dålig igår ....vi skulle hinna göra massa men dagen gick j slomition kan ja lova...vid sådana dagar skulle en svänglapp i min plånbock sitta fint:) på kvällen ca vi bjudna på middag hos Annie, nettan o ellie..vi firade även lill killen dom blir 1 år imorgon ..Så han fick massa paket:) och han verka gilla dom:) Tuwa tog plast servisen och duka på Ellies rum direkt :) det va såå skoj me att dom lekte verkligen ihop igår...mys bebisarna..det leker bra ihop me,så underbart roligt o se!!!Kommer ha mycket skoj tillsammans dom två..Vi grillade, det va sååå gott...Vi tittade på Så ska det låta o solsidan..Tuwis skulle inte sova men mös me oss i soffan o käka godis...Hon trivs så bra med nettan o Annie ..jätte skoj!!! Vi åkte mem vid 22 tiden ca...Tack igen för en jätte mysig kväll.... Idag påskafton, den började me sovmorgon, välbehövt kan ja lova..men stressigt..Vi skulle ju ha besök..Mamma,Leffan,Petra,Martin o Charlie kom och fura denna dag me oss,,vi fick en jätte fin påskblomma,Tuwis fick påsk ägg fyllv me lite godis,hello Kitty spännen, Hello Kitty såpbubblor...Tusen tack..Charlie fick me ,av iss fich han badbyxor, en stckaf tröja o en mössa..Tuwa fick öppna sitt påskägg imorse och där i låg det 2 filmer ,en skinnjacka,hello Kitty t-shirt,hår spännen o lite chocklad ägg..hon vart överlycklig över Hello Kitty sakerna:) vi hade missat like igår under slomition dagen, så mogge fick åka en sväng till maxi på fm,mamma o dom skulle komma vid 12...Stressigt..men vi hann allt vi skulle precis kan ja lova..Tuwis vart överlyckligt när hon såg att det va sant att mormor,Leffan,Robin, Petra, Martin o Charlie kom o även nikki deras vovve...hon har myst o busat me Charlie..han skulle mysa ne honom i sin säng,hålla honom hela tiden..en stolt kusin kan ja lova...efter maten sp gick,ja, mogge,tuwao nikki en lång promenad,,tuwis akullf sova ngn hon gick spåret runt o höll nikki i kopplet innan hon somnade ..dom andra satt inne o tittade hockeyn..även den matchen va piss ...nu ligger js o mogge i gängen, Robin på soffan och dom andra åkte gör ca 30 min sedan..så dagen vart lång men jätte roligt o mysig !!!Tusen tack!!! Imorrn ska vi till Ekängen o fura påsk där...:) bilder från dagen kommer imorrn!!! Godnatt på er

Skärtorsdag

Ja skärtorsdag idag, redan påsk.. Och även 1 april.. :D Ingen som har skämtat med mig idag ännu iaf..och ja har inte skämtar me nån heller.. Hihihi

Dagen började med att vi verkligen fick väcka tuttis, hon va såå trött.. Snuttan!! Men så fort hon vaknar så e hon pigg och vill busa.. I med frulle sedan på med påskkärrings kläderna och målning.. :D Hon tyckte det va skoj..:D Specillt att bli målad.. Mammas påskkärring..
Hon e ju våran egna påskkärring för 2 år sedan så låg ju ja på förlossningen och födde sen underbaraste påsktjejen.. Så denna dag e hennes på nått sätt.. :D hihi

På dagis så va det inte så många av barnen som va utklädda det va Tuwis och en tjej till och fröknarna.. :D Hon vart lite blyg när vi kom in för dom va inne idag på morgen för att fira påsk.. Kände ju inte rikgtigt igen fröknarna.. :D hihih Gullunge där.. Men det släppte snabbt..

Ja och Mogge har tillbringat tiden som Tuwis va på dagis med att handla inför kommande helgen, mina skor gick ju sönder me så va verkligen tvungen att köpa ett par nya.. :) Köpte sista till både Tuwis och Charlies påskägg, mer mediciner, men fick åka ännda till valla för att få rätt medicin.. :( Inget skoj!! Men men!! Tog även ett varv in på ÖoB...

På em så har vi vart ute och busat, bakat kaka i sandlådan, vid 16.30 så kom pappa & gun och hämtade mig och Tuwis.. Mogge skulle till stan och kolla hockeyn så ja och Tuwis spenderade em/kvällen i Ekängen...

Men nu e vi hemma va hemma straxt efter 20.. Tuwis sover och ja kollar lyxfällan... Skönt och ha lite egen tid...

Imorrn är vi bort bjudna på middag till Nettan o Annie.. Jätte trevligt...

Nää ska fortsätta titta nu..:D

Bye Bye


http://blogg.guldells.se/wp-content/2008/03/evan_happy_eastern.gif

 




RSS 2.0