Ladies Night blir av

Jaaaaaa, nu är det klart att vi ska på Ladies Night... hihihihi längtar redan så enormt mycket!!! Den 24:e September smäller det!!!

Det blir ja, Annie, och två kompisar till henne! Är det fler som vill hänga på så säg till snarast!!! Ni är såå välkomna!!! Bara skoj om man är fler,eller hur!??

Förra året va blad det roligaste jag vart på, en riktigt bra show, bra sällskap, roligt, bra mat och mycket skojig utgång efter.. Detta år blir vi till en början kvar på Cloetta Center där efterfeser hållt... :)Sååå himla skoj!!

Även att det är lite dyrt kanske så är man värd detta, ja känner det iaf... :D

Nu sitter ja framför datorn, som ni märker,, Ska sätta på en film och slappa i soffan, Tuwis somna i soffan idag igen, så jag bar in henne i sin säng nyss... Mogge ligger i sovrummet och kollar fridrott...:D Så mycket umgänge här hemma.. :D Ha ha ha ha

Imorrn Måndag, jobb mellan 7.30-12.30 sedan följer min syster me hem och lille charlie då vet jag en som kommer bli glad.. prinsessan Tuwis...

Imorrn hoppas ja med att detta helskotta 3 hör av sig ang min skadeanmälan på mobilen, vill gärna lämna in den nu och få en ny.. Saknar de så enormt!!! Min lilla Iphone!!! Har ju halva mitt liv i den!!! :´(
På ett sätt ångar ja att ja tog 3 som operatör, ska gå tillbaka till Telenor när ja kan...!! När abonnemanget gått ut!!!

Jaja, ska krypa ner i soffan nu innan det är lägg dax..

Pöss på er

http://www.globearenas.se/content/event/21786/event_img_l.jpg

 

Fick en glad nyhet till nu Rix Fm festival kommer ju till Linkan den 20:e augusti och både Martin Stenmark kommer och Ola.. Ja det är mitt år.. :D Då ska ja gå.. det kan ni ge er på

Lycklig då..Japp det e ja!!!

 

http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/8gqnd3vbmfr4qns5ihgr1gpyvqwhp3a

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0