Plugg Plugg

Ja idag har ja vart i skolan, sjukvård på schemat.. Det är verkligen en rolig kurs men mycket att ta in om ja säger så... Mycket olika begepp och läkar språk som vi måste kunna.. Och det har vi gått igenom lite idag.. och även gått igenom mag och tarmkanalens sjukdommar.. Där känner ja mig hemma om ja säger så!! :D  Inte så konstigt kanske..:D

Efte skolan så gick ja en sväng på stan medans ja vänta på bussen hitta och köpte ett par skor på DinSko för 200:- inte illa.. Ett typ converse skor men de är itne converse med låg kilklack.. Mogge tyckte dom va skit snygga.. Så det va bra ... och 200:- inte katigt för ett par skor om ja säger så eller??

Ja hämtade Tuwis på dagis vid 13.30. hon bara flög upp i famnen på mig.. Och lagom när vi gick ut från dagis så kom regnet, men som tur så ville tuwis sitta vagnen så då gick det lite fortare hem.. Eftermiddagen har vart lugn mogge har jobbat till 20.00 så han va inte hemma förens vid 20.30 ca. och då sov snuttan ja la henne vid 19.30 som vanligt och hon somnade helt sj inte ett pip.. Hon har blivit sååå himla duktigt!! Vi är såå stola över henne.. !!!

Vi har inte idag hunnit åka bort till evakuerings lgh o duscha för mogge har ju jobbat så ja duscah Tuwis i diskhon.. Hon blev ren, det vart lite blött överallt, men vad då det är bra vatten.. Hon tyckte det va skoj..:D Det blev lite krångligt att tvätta håret på henne men det gick det me till slut.. :D Hhahah

Sedan ja la tuwis och fram tills nu så har ja suttit och pluggat, gjort 1 av alla uppgifter som ska in.. Är skapligt trött i huvudet.. mellan 19.20. 22.15 har ja sutttit inte ens tagit en rast, bra jobbat.. men tiden har bara sprungit iväg.. :D

Imorrn torsdag redan, skönt då ska dom komma och mäta fukten i badrummet igen, håll tummarna nu att det är torrt,, Ja vill ha mitt badrumm/tvättstuga tillbaka nu!!!!

Ja ja vi får se imorrn..

Ska krypa ner i soffan nu me min älskade..

ha en bra kväll.. :D


http://www.everand.se/shop/250/img19/h4519/34519-rescaledpic-300x300.jpg

Sådan broch ska ja ha.. :D Fin va!??

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0