Vår Lördag

Ja idag har ju mogge jobbat.. :D På sin egna födelsedag, men det gör inget säger han.. Denna dag känns som den kvittar.. Han blir ju bara 29 år .. Men såklart man vill bli firad lite eller är det bra ja som vill det?  :)

Ja och Tuwis har vart ute i Ekängen under tiden Mogge har jobbat, här hemma går det ju inte att va i oredan.. :( Håll tummarnar att det är torrt tills torsdag när dom kommer och mäter igen.. Hoppas Hoppas... Annars blir det ännu en vecka till i detta.. :( och det skulle inte va skoj ka ja lova!!!

Mogge kom och hämtade mig o Tuwis, vi åkte hem en sväng så mogge fick göra iordning sig, sedan drog vi till Ljungsbro.. Vi va bjudna till Annie, Fredrik och Elliot på middag och bara massa mys.. Och alltid lika trevligt.. Och super god mat!!! Tusen tack!!!
Tuwis va det full rulle på hela tiden, hon satt och snackade och åt vindruvor, hon va verkligen inte tyst många sekunder... 1000 frågor.. hahha gullunge.. Vi trodde ju att hon skulle somna i bilen hem , men icke hon va vaken och fortsatte prata hela tiden.. Såå himla go och söt så det är inte sant!! Shit vad ja älskar denna lilla tjej!!!
Nu ligger hon i sängen, och ja hoppas hon sover för hennes eget bästa..
Imorrn jobbar Mogge me, sedan får vi se vad som händer!! :D

Nää ska krypa ner i födelsedagsbarnets famn och få lite kärlek.. ;)

Ha en bra lördags kväll/natt..

Pöss på er

http://blogg.vk.se/uploads/303/images/grattis.jpg

 

http://2.bp.blogspot.com/_jRWOPbmqA7s/Slr7A_yeisI/AAAAAAAAABg/cMvtT8FCLHs/s320/farsdag.jpg

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0