101201

jaha, snart är detta år slut me, va munter ja låter va... hahah..

Idag på morgonen så va det inte skoj kan ja lova er, ja skulle ju me 06.00 bussen går alltid ut i tid så ja verkligen hinner me den.. Så va ute vid 05.50.. termometern stod på -18 grader.. Då är det bara lite kallt eller hur?? hahah Svin kallt..Brrrr.. Men tror ni denna buss kom då, neee fasan ja visste inte vart ja skulle ta vägen.. Ja frös så ja höll på att gå i bitar, men till slut efter ca mååååånga minuter av väntan så kommer nästa buss som även den är lite sen  och när vi väl kliver om bord på den så är värmen söder så det va nästan kallare på bussen än vad det va ute.. Ja kände inte mina fötter kan ja lova er och ja va så arg och trött och frös.. Gick ju inte all behålla värmen... Och när man ringer Östgotatrafiken senare på fm så får man till svar , -  ja man får räkna med att det är förseningar och att inte bussarna kanske funkar lika bra.. Men va faaan.. säger man så.. Varför ska man då åka kommunalt.. Ja orkade inte tjafsa ja va så less på dessa jäkla bussar..
Så imorrn är det samma buss ja ska ta och imorrn ska ja sätta på mig termobyxorna så ja förhoppningsvis inte är jätte kall ifall det blir förseningar igen.. Som ja är säker på att det kommer bli.. Blir galen..
Så idag går dagens ris till Östgotatrafiken och bussarna...

Annars har dagen vart bra, jobbat fram till 15.30, hämtade Tuwis sedan på dagis med Mogge och sedan åkte vi hem till pappa o Gun och Tuwis fick en förtidig julklapp idag, en snowracer och en hjälm... Jätte fin.. Tack så mycket!!

Imorrn betala ringarna förhoppningsvis.. Hoppas dom har kommit..:D Och hoppas inbjudningarna är klara snart!! Blir lite stressad faktiskt!!! Men men...!!

Nehe, sängen kanske.. klockan ringer 05.00... *gäsp*

Nattis på er


http://www.corren.se/img/2009/6/9/4910063.jpg


http://www.visitlinkoping.se/upload/images/img_20090402112837/Resa_buss_ostgotatrafiken_topp.jpg

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0