Lite fix med bröllopet

Jaha onsdag redan idag kom ja och min körskole lärare på och att det ärven är den 9:e.. Trodde att det va en 8:e... Snacka om att inte ha koll på dagarna för fem ören...:D Hahaha Som ja sa till honom ja gör bara det som står på kalendern.. :D Hahah bra koll.. Ja vet vad ja ska göra när ja ska lämna och hämta sessan på dagis ich det är väl det viktigaste eller? Hihihih

Imorse vaknade tuwis i samma veva som ja gick ner för trappen och ropade efter mig, men ja kunde ju inte gå upp till henne för då skulle hon bli ännu ledsnare när ja måste gå lika snabbt.. Så Mogge klarade av detta bra.. Hon va glad igen efter ca 2 min...:D Skönt och höra att hon inte vad ledsen och ropa efter mig när ja gick.. Mammas snuttis.. Inatt har hon drömt så mycket och gråtit i drömmarna.. Så det kändes inte bra att ha henne i sitt egna rumm så Mogge bar över henne till oss efter en liten stund då vi hade gått och lagt oss..

Körskola idag igen, idag körde vi lite rondellkörning, följa skyltar och vändning.. och ja känner att det verkligen går bättre och bättre för varje gång ja kör och det bör det väl göra.. Ja lär mig så snabbt säger han min körskolärare..:D Och det är bra!!

När ja kom hem så är det plugg som gäller har nu tagit en paus och ringt lite samtal till bla. catering firman som vi troligtvis kommer anlita för att göra bröllopsmiddagen.. Kommer når beställa maten från DelikatessButiken från Linköping.. Vi gillar deras mat, dom är trevliga bra priser..
Så ringde och hörde om våra önskemål gick att genom föra, och det gjorde det.. Det enda som är nackdelen är att vi inte får smaka maten innan.. Kan inte beställa en provtallrik.. Så vi får prata om det och komma fram till nått snarast! Beställer vi innan januari så betalar vi inte för prishögningen som görs då.. Och det är ju bra!! :D
Tänka lite ekonomiskt är bra eller hur? Varför betala mer än vad man behöver!!! hihihi Men ja tror att detta alternativ blir bra.. Nån som har beställt catering från dom innan, kommentera och säg vad ni tyckte och vad ni beställde.!? Är det jätte snällt..
Nu är det oxå bara 170 dagar kvar till den stora dagen, de va nyss över 300 dagar känns det som.. Känner mig stressad och känns inte som ja har 100% koll.. men det är väl så.. Ja vill verkligen ha allt planerat och klart så allt flyter på och det inte blir fel, krångel under dagen!!! Skulle inte va skoj!! Men ja vet att min tärna och toastmaster komm fixa allt så det blir det bästa bröllopet!! Våra bästa vänner!!! :D

Nehe, ska fortsätta plugga lite innan ja ska hämta sessan från dagis kl: 13.00.. Och då ska vi ut och åka pulka har ja bestämmt..:D Och sedan in och dricka varm chocklad och lussikatter..:D Mamma & Dotter mys!! :D Älskar´t!!!

Ha en bra onsdag!!

Pöss på er

Etiketter till bröllopet

Puss klockar...:) Gillas!!

 

http://gastrogate.com/restpics/restid/upload/4641/delikatessbutiken_l.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0