Vill du gifta dig med mig pappa?

Ja nu är vi hemma och slappar, Mogge är trött, jag är trött och Tuwis har hur mycket energi som helst.. Gullungen..
När vi kom hem så vart vi inte välkomnade utan shiva.. :( Alla vart oroliga tro det eller ej till och med Mogge.. Mogge gick och letade efter henne ute medans ja och Tuwis letade här inne och packde upp väskan som vi har haft med oss..:D Mogge kom in efter ca 20 min utan shiva.. han hittade henne inte.. Men han gick och rinde på grannen som oxå har katt och shiva brukar springa in till henne..Men hon hade inte sett henne sedan igår kväll.. Men hon hade vart inne i förådet igår kväll ett par gånger och vi chansade på att shiva kanske hade sprungit in där utan att någon sett henne, på samma sett som hon har smittit ut när vi skulle åka tydligen.. Mogge klev in i förådet och det va knäpp tyst men efter ett tag då Mogge ropat på henne så skrek shiva till.. Och hon hade lyckats krypa in i ett föråd. Och dessa föråd är bara stora plåt väggar och dörrar.. Men på nått sätt har hon kommit in och Mogge fick dra ut henne på även det på nått konstigt sett.. Så nu är hon här och vill bara mysa och kela..:D Skrutta!!!

Dessa dagar hos farmor o farfar har vart mycket mysigt och trevligt.. Mycket att prata om och mycket god mat.. Tuwis ville inte åka hem hon ville stanna.. Vi fick tvinga me henne nästan..: Hon trivdes.. Men vi får åka ner mycket oftare!!

Ja som sagt Tuwis har sådan energi just nu, och hon sjunger och dansar för oss i vardagsrummet och leker med dockor och drar i Mogge och säger att hon ska gifta sig med honom på öland.. Och hon försöker få me honom in i garderoben där hon leker att Öland är där.. Mogge följde med tillslut och hon skulle hålla hand och så..:D Såå himla söt hon är..:D
Vi pratade om vårt bröllop hemma hos farmor o farfar och då frågade ja vad tuwis skulle göra på bröllopet och hon svarade:- Ja ska gifta mig med pappa..:D Snacka om att va go..:D

Mammas lilla skruttfia..

Imorrn måndag och det är körlektion för mig, förväntansfull e ja.. Hoppas bara inte att det snöar massa!!

Nehe, ska mysa lite mer familjen och kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik..:D

Ha en bra kväll




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0