Ladies Night

Hörre ni kära läsare och vänner...

En liten fråga

Vilka vill me på Ladies Night den 24 September i Cloetta Center???

Pris: 895;-
Ingår: Fördrink, 2 rätters middag, plats på golvet (inte läktare) entré till efterfesten..

Kom igen nu brudar, det är vi värda.. Hör av er vilka som vill me ganska snart, skulle va skoj om man va ett gäng brudar...

http://www.malmoarena.com/files/events_161_2010040714911.jpg

 


Jobb helg

Igår va det fredag, Tuwis sov över hemma hos papap & gun... Jag och mogge hade en mys kväll tillsammans.. Vi behöver det..

Ibland tar passionen och gnistan lite pause och då behöver man en eller flera kvällar tillsammans... Jag gjorde god mat och Mogge hade köpt hem vin till kvällen.. Mys och lite annat gott me från bolaget!!
Efter maten blev vi visst fast i köket i 1,5h vi satt bara och prata och prata precis som förr.. Kändes helt underbart !!!
Sen förlyttade vi oss till v-rummet satte på en film som va skit så den blrv anstängd efter 30 min ca.. Men som vanligt dessa fåtal kvällar vi e ensamna så somnar ja, är det sjukt eller!! När man har tid och bara va me varann,, Jo då så somnade ja i Mogges famn i soffan... Det va underbart det me,, men men finns fler dagar..
Mogge fick även 10 röda rosor från mig, han blev glad.. :D Jätte fina!!

Idag blir det familje mys på högnivå, Mogge slutar nu så han kommer hem snart, ska vi äta gott, dricka gott och bara va med varann vi 3...Helt underbart.. Vi ska kolla på Sommar Krysset,,, För att Martin Stenmarck e mig,,, Jippi.. Min favvorit!!!! Älskar hans låtar, gillar honom överhuvud taget..  Och hur jäkla snygg e han inte då..... Ååååå helt underbart att titta på...  ;)
Hans låtar fick mig att må bättre då 2005, ni som känner mig vet att det va tufft för mig imellan åt och vad som hände!!!
Året 2005 va både helt underbart men oxå för jävligt!!!! Men men det är gammalt nu lever nu i dag!!!


Men ha en trevlig lördags kväll för nu ska ja byta bajblöja.. :D

http://www.rixfm.com/events/event_img/211.jpg

 

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.51161/Image/Martin_Stenmarck.jpg

 

Från Ladies Night 2009 när ja va..:P

 

 

Denna låt är en av mina bästa låtar, den har fått mig MÅ bra och verkligen kunna gå vidare på ett sätt

 

 

Lyssna o njut så förstår ni varför ja älskar denna artist

 


Rea shopping

Ja när mogge kom hem från jobbet så åkte vi till IKANO och kan lova att vi ej va sj.. Men det gick bra!!
Skulle ju lämna in min mobil, men det kunde man inte för ja va tvungen och göra en skadeanmälan på hemsidan innan,, Och vänta på att få ett godkännande, så larvigt. Sedan ska ja ta med mobil o det mailet där anmälat blivit godkänd in till butik och då skickar dom iväg den.. ca 2-3 veckor tar det.. lite löjligt e det eller hur?
Så nu har ja gjort en skadeanmälan så väntar på mailet så ja kan lämna in den...

Det vart lite shopping när vi ändå va på IKANO, på H&M en tunika till Tuwis med Hello kitty jätte fin, en hood tröja och ett ar baggy jeans, ett par strumpor på Lindex till Tuwis..
Är nöjd med detta, och betalade endast 149:- inte illa va..:D!!

Hahah nu sitter vi alla 4 i soffan och tittar på Micke och Molle.. Men snart dax för sängen för Tuwis,,,

Imorrn jobb igen ända till tisdag då e ja ledig igen...

Ha en bra kväll..

Tuwis nya kläder:

 

 

 


Tingeling och Älvornas Hemlighet

Ja nu har ja bokat den nya Tingeling filmen... Den släpps i september..

Tuwis kommer bli överlycklig, vi har ju dom andra två, vil gillar dom hela familjen... Så 2 månader kvar lite drygt sen finns den här hos oss... :)






Mys kväll

Ja igår hade jag och Tuwis lite mys kväll tillsammans, mogge åkte ju in till stan vid 17.. Så vi åt middag inget jätte gott kan ja lova men smidigt att göra.. Pytt i panna o ägg.. :D
Sedan så myste vi lite och bada tillsammans i 1 h skrev ja ju i förra inlägget me.. :D Upprepning på hög nivå.. :D

Tuwis kom i säng vid 21 tiden, då va hon såååå trött.. Det tog ca 5 min att söva henne.. Vi hade ju köpt lite glass  Ben & Jerry och lite kexchoklad men hon ville inte ha nått utav det innan lägg dax..
Så när hon hade somnat tände ja lite ljus, tog fran glassen och cola och kexchoxklad och kröp ner i soffan tillsammans med 2 filmer: Wallander- vittnet och Beck-Levande begravd..

Ja började med Beck .. Den va bra betyg 3,5 / 5 finns bättre Beck filmer om ja säger så.. Men bara för att det är beck så är den skaplig.. Jag gillar ju svenska polis filmer.. :D

Wallander av det ja såg på innan ja somna va rikigt bra, spännande händelserik, så ja ska se klart den i kväll om min man godkänner det.. såg ca 1h på den så det är bara 42 min kvar eller nått liknande.. Men den gillade ja bättre..

Ben & Jerry glassen ja köpte va ruskit god, den har ja inte köpt tidigare... Phish Food... Köp den.. :D

Mogge kom visst hem vid 02.00 tiden, då sov ja som en stock med prinsessan tätt intill mig... Mys.. Hon vaknade lagom när ja skulle gå in och titta till henne innan ja skulle lägga mig, så då fick hon följa med in i våran säng.. :D
Så idag är han trött, han jobbar ju mellan 7-16 .. självförvållat säger ja.. Men han hade super trevligt så det är ju ett pluss..
Jag fick sovmorgon till 11 idag, Tuwis låg snällt och tittade på bompa undertiden... är så trött när man väl är ledig, svårt att kliva upp!!!
Annars har vi inte gjort så mycket idag, bäddat rent i Tuwis säng, kollat lite film Tuwis busar med dockorna i rummet.. I em ska vi till Ikano och lämna in min Iphone som är dyngsur... Inget skoj!! Saknar den..

Men men nä ska umgås lite med sessan,..
Ha en bra torsdag

Pöss på er

http://2.bp.blogspot.com/_FahF7HlurYI/Sc9h5_8xOSI/AAAAAAAAATA/B5ETea6r9kw/s320/phish_food.gif

 

http://lillasandii.blogg.se/images/2010/postr_l_96876729.jpg

 

 


Tack Fia

Ja har en trogen läsare, som ja inte känner bara genom bloggandet.. Jag läser hennes blogg o hon mig..
Fick detta komentar av henne idag och man blir verkligen så stolt och glad att höra det av nån utomstående..
Tusen tack Fia.. :)

Många Varma kramar till dig..

Vilken härlig bild på er två =)) Hon är verkligen såååå otroligt söt lilltjejen, men kan ju inte bli annat med så fina föräldrar!! Hoppas det lugnar sig med magen.

Hennes blogg


http://www.wondercliparts.com/holidays/friendship_day/friendship_day_graphics_06.gif


Onsdag

Ja denna onsdag har vart både jobbig, händelserik och väldigt låååååååång kan ja lova er.. Mogge va ju ledig idag så han och Tuwis skjutsade mig till jobbet,, skönt kan man sova 30 min längre.. :P

Morgonen började lungt och skönt, solen lyste så det gjorde humöret bättre, efter 10 fikat satte det igång lite stress och åter stress.. Inte bra för magen men man måste stressa i detta yrke tyvärr.. Men så fort ja känner att magen känner av det så sätter ja mig ner och tar det lugnt en stund och då brukar det lägga sig lite iaf..
jag jobbade ju till 16 idag, även då hämtade mogge o tuwis mig,, Åkte ner till maxi för att handla lite..

När vi kom hem så åkte Mogge iväg direkt, han skulle ut o äta med sin far så ja o  Tuwis e själva hemma.. Sååå skönt och mysigt.. Vi har ätit, vi har mysigt vi har badat i 1 h hihi Tuwis ville inte gå upp,men det måste man ibland.. Nu sitter vi och tittar på Pippi, ska när som hels söva sessan.. Hon ser så trött ut.. Mammas solstråle!!

När hon somnat så ska ja se film, antingen Nya Beck - Levande begravd eller Wallander - Vittnet vi får se vad det blir..

Vi såg ju filmen Soraya M igår, ingen höjdare men en hemsk film... Att detta vekligen händer i verkligheten är helt sjukt!!! Stakars människor!!

Nää nu gäspar sessan så ska passa på att natta henne..

Får se när min prins kliver in, hoppas han har det skoj och trevlig...

Ps: Imorrn är ja ledig och shit va skönt det ska bli, bara sova på morgonen.. :D Underbart!!!

 


Dukningar

Ja har suttit nu och spanat lite och samlat lite inspiration till bröllopet åter igen...

Ja jag vet att som ja skrev är ute i god tid, men jag tycker verkligen detta är sååååå himla skoj.. Skulle kunna ha detta som mitt jobb.. Shit va skoj det skulle va!!! Finns det nått roligare än att planera fester, bröllops som nu då.. mm.. Vilken dröm!!!

Ja iaf, hittade lite olika typer av dukningar dom föll mig i smaken.. och vårat bröllop kommer ju gå i olika nyanser av rosa, silver/grått... Fint va!?

 


Tisdag

Jaha, då va denna dag slut me, dom bara springer förbi.. :(
Idag blev det en kort dag på jobbet, jobbade bara till 10.30.. lyx tid.. Kändes lite konstigt att sluta då, har ju bara jobbat 3h då.. Men men jag behövde det kan ja lova.. Så mycket som ja jobbar så behöver både kroppen och huvudet det. Och bara få tid med sessan va underbart!!

Dagen har spenderats i Ekängen, vi va och plockade Hallon, busat i lekparken, spelat bandy, plockat svamp.. Ätit och fikat.. En mycket trevlig dag!!!

Imorrn åker pappa och Gun till tyskland en sväng, får se om ja får nått gått.. Beställde några gin burkar bla.. Mumma.. Hoppas dom finns.. :S

Mogge och Tuwis sitter i badet förtillfället, jag sitter och vilar lite... Mår så illa.. Vet inte varför.. Har mått illa från och till nu i 2 veckor.. Inte alls skoj kan ja lova.. Och Nej, jag är inte gravid.. :/

Imorrgon lång pass på jobbet 7.30-16.00 sedan blir ja hämtad av Mogge o sessan för Mogge ska ut och äta med hans far imorgon så det blir girls night här hemma.. Mys!! :D Lite gotte kanske och en bra film till oss.. Kanske baka me!! Vi får se vad vi hittar på... Ska bli skönt och mys och bara va me henne en hel kväll sj...

Ang, bröllopet så satt ja i 3h igåt och pillar och ändrar i festprogrammet,, får till det ungefär så som ja vill ha det.. Men det är långt kvar så ja har tid att pilla lite till... Det är så tråkigt bara att man inte har några gamla bilder på Mogge o mig då när vi träffades.. 3 st har vi.. Hmmm dålig man är på att ta kort då.. Men tur att det ändrades när man fick barn för nu kan ingen säga att ja inte tar kort.. :D Hahhahahah
304 dagar är det kvar till den stora dagen, det låter hur länge som helst ,men ja känner på mig att det kommer gå såååå himla fort.. Sedan står man där 3 veckor innan och har 1000 saker att göra.. Hoppas inte att det blir så.. Då vet ja vem som kommer få panik, Jo JAG!!!! Jag hatar verkligen att va unte i sista sekund.. Ni kanske har märk att jag är ute i väldigt god tid ang planeringen av bröllopet,maten,klänning, ringar mm... Men hellre det än att som sagt stå där veckorna innan och ha stressigt.. Men sedan tänker ja mycket me på att ; tänk om jag blir dålig av sjukdomen.. Då kommer planeringen stå stilla ett tag, och det vill ja inte ska hända. Bättre då att ha allt klart så ja inte behöver utsätta min mage för b.la stress eller liknande som gör att sjukdomen sätts igång ordentligt igen.. För ja vill inte ha den aktiv under bröllopet, vill inte ha svullen mage eller ligga inne på US!!!
- Hmm varför tänker ja alltid det värsta.. Ååå blir arg på mig sj!! Allt kommer bli bra!! Har så många som står bako oss och stöttar oss så ja är inte orolig... har ju en fin tärna som är duktig på allt och som ja tror vet hur ja vill ha det.. Känner mig bra ,eller hur Annie!!! Tack för att du är och vill va min vänn!!!

Nähe vad sentemental ja vart nu då, sluta med det fia.. Hahahha!!  Ja som ja skrev igår så såg vi me en ny film Påven Johanna: Den får betyg 3,5 / 5 .. Den väckte många känslor,, Den gjorde mig arg och ledsen.. Den va bra mycket värd att se.. Mogge gillade den me.. Den va lång men mycket bra.. Så den rekomenderar ja gärna.. Ikväll så ska vi se en annan film..Soraya M heter den, va en jobbar kompis som rekomenderade den, hoppas den är bra me.. En verklig historia så då brukar dom va bra..

Info om filmen:

Året är 1986. En krigskorrespondent får motorstopp i en avlägsen liten by i Iran. Medan han är strandad tar en lokal kvinna chansen att dela med sig av en hemlighet som byborna gör allt för att tysta ned?

Så börjar berättelsen om vad som hände med Soraya M, en kvinna vars arrangerade äktenskap med en tyrannisk man fick ett tragiskt slut när hon blev oskyldigt anklagad för otrohet och brutalt straffad av alla i det lilla samhället.
En sann historia som världen måste få ta del av..

 

http://vildvittrans.files.wordpress.com/2010/03/stoning_of_soraya_m.jpg

 

Näää nu ska ja kolla Allsång på skansen och umgås med min älskade blivande Mogge...Älskar honom så otroligt mycket,, Jag skulle inte kunna få ett bättre liv och va lyckligare med någon.. Han är helt underbar!!!

 

 


:D

Ja jag har verkligen ingen ork eller lust att blogga.. Jag vet inte varför för jag älskar det!!! Orken i kroppen har väl kanske kommit i fatt mig.. :( Inget skoj!!

Ihelgen va vi ju nere på landet hos mamma och Leffan, det va trevligt men ja får panik,, Landet är inget för mig tyvärr.. Det bara springet i benen..
Vi åkte hem i lördags, Petra och Charlie va med hem...
Lördags kvällen började med shopping (mat) ingen rolig shoppin, lite lördags godis .. Mumma..
Kvällen spenderades framför Tv, lite prat och planering till bröllopet.. Prat om namn mm.. :D Tror vi är överens nu.. Annie du kommer inte tro dina öron.. :P Sedan kollade vi på en film, som verkligen va en kalas bra film.. En sorglig men såå himla bra..

The Blind side

- Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

 

Den av verkligen så himla bra, Mogge gillade den me.. Robin min bror me.. Nu har vi även rekomenderat den till Pappa o gun så dom ser den ikväll.. Och jag rekomenderar den till er me mina läsare.. SE DEN, ni kommer inte bli besvikna ja lovar er.... :D

 

Igår söndag, hände det inte så mycket, vi sov länge alla tre, sedan vart det IKANO och vi va inte ensamna kan ja lova er,, Vi köpte en hylla som nu sitter uppe i hallen där nere som Tuwis skor står på. Hon har ju en egen skobutik.. så vi får inte plats med alla.. :D Så deta blev kalas bra.. :D

 

Måndag då ja det börjar med jobb men bara till 12.30 skönt..:D Sedan har vi vart ute i ekängen ja o tuwis medans Mogge jobbade och sedan åkte och klippte sig.. Och nu har ja betalt räkningar och mogge söver Tuwis.. Kvällen kommer fortsätta med att jag ska pilla lite med layouten till festhäftet till bröllopet.. har börjat lite sakta och hittar ideér och lösningar.. Det är såååå skoj...!! Det kommer bli såå bra.. :D Och vi sak se en film me. Påven Johanna tror ja den hette..

 

DVD Film: Påven Johanna - Pope Joan

 

Återkommer med betyg om denna film..:D

 

Nää nu ska ja pilla lite till med festhäftet. :D Kan verkligen inte sluta...:D

 

Ha en bra kväll

 

Pöss på er

 


Nere på Landet

Japp, nu är vi nere hos Mamma o Leffan.. Petra och Charlie är oxå här, skoj!!

Vi kom ner igpr lite sent 18.45 men vi hann nästan med allt vi skulle förutom fikat och tårtan så det ska vi ha nu.. :D

Igår så grillade, mumma. :D Tuwis vart lycklig när hon såg att det va kött.. :D hon åt, och morötter oxå..
Hon ville inte somna heller, jag och Mogge låg och skulle öva henne men det gick icke.. Hon låg bara och skrattade åt oss och va inte trött.. Vi gick upp ett tag till, hon satt hos mamma och myste ett bra tag sedan så vill ehon gå in och sova och så fick Petra följa med och läsa för henne och efter ca 50 min så sov hon.. I mammas o Leffans säng.. :D
Sedan sov hon där mellan dom hela natten och det hade gått hur bra som helst! Hon vart nog lite chockad när hon såg Leffan brevid henne men hon vart inget ledsen eller liknande!! Till halv 9 sov hon.. Duktig tjeja!!

Nu sitter vi bara och slappar, skönt och det är vi inte vana vid,, det brukar va full rulle vid denna tid!
Vi ska fika med lite tårta och muffins som Petra bakade igår medans mamma va barnvakt åt tuwis.. :D

Tuwis trivs hon kan springa ut och in hur hon vill, klär på sig gummistövlar och ber om hjälp med jackan sedan går hon ut en stund kollar djuren sedan in igen och busar!! Så hon trivs!!

Ha det toppen bra så höres vi ikväll, nu klagar alla att ja sitter här så ja sak bli lite social.,.

Bye Bye



Mot Landet

Japp nu har ja slutat, man försov sig lite imorse, tur att mamma kom och knakcade på 6.30 på dörren.. :D Hon skulle/va barnvakt idag till snuttan medans vi jobbade..

Och nu har hon precis åkt hem igen, för att förberede för kvällen.. Jag ska hoppa in i duschen och vänta på att Mogge ska komma hem för sedan så åker vi ner och övernattar i slätmon.. Och firar henne!! :D
Ska bli mys!!!!

Så får se om det blir nått bloggande pga att ja ej ar mobilen längre.. :(

Ha en bra dag.. :D


Pöss på er


Mamma/Mormor 43 år

Vad är det för en dag vad är det för en dag, det är ingen vanligt det för det är
Mammas/mormors födelsedag..
Hurra Hurra Hurra


Ett Stort Grattis

43 Års dagen

Och ja vet att dagen har vart bra för du har tillbringat den med Tuwa.. :D
Ses senare

Älskar dig massa

Puss & Kram


Mamma på Tuwis dop



Mamma o Tuwis på Tuwis 2 års dag


MyHeart.se

Ja nu har ja hittat lite bra sajter om bröllop, dekortation mm..  Det finns så mycket man vill ha och vill köpa.. Men samtidigt så är det såååååå enormt svårt... Behöver nog hjälp av min tärna lite till detta.. :D

Svårt och planera, jag vet hur ja vill ha det, ja vet hur ja vill att lokalen ska se ut.. Men att få ihop det är inte det lättaste kan ja lova.. Hur mycket ska man köpa av varje??? Sååååå svårt..

Men lite har ja hittat och fått ideér, så vi får se vad det kommer leda till..

 

 

Har ni fler sajter med bra dekortoner eller saker till bröllop hör av er..:D

 

Nu ska ja sova, Mamma kommer morgon bitti vid 6.15 och ska va barnvakt till snuttan.. :D Medans ja o baby jobbar sedan ska vi åka ner till Mamma o Leffan och sova över för Mamma fyller år...Ska bli mys.. :D

 

 


Nu igen

Hej på er mina läsare, det är så himla skoj att mna har så himla många läsare.. Skulle va skoj me och veta vilka ni är, några vet ja men ni andra,.,, Lämna gärna en kommentar om ni vill.. Man är ju lite nyfiken.. :D

Ja sitter på jobbet har jobbat klart väntar på att klockan ska slå 21,00 så mina älsklingar ska komma och hämta mig.. Saknar snuttan såååååå mycket nu..

Idag har det vart tufft och jobba, det började bra vid 17,00 tiden började ja kall svettas, må fruktansvärt illa och då vet ja vad som kommer.. Hade som tur va då en lucka på 1h så ja åkte in till s-huset och satte mig och som ja förutspådde så kom ett anfall, inte så allvarligt men tillräkligt för att jag ska bli orolig och behöva ta en tablett,, för ta en smärtstillande är det sista ja vill göra på jobbet, men vad ska ja göra när ja vet att det är det enda som hjälper.. ja tog en så efter ca 1h s¨å släpte det och ja kunde fortsätta jobba.. skönt.. för ja ville ju inte åka hem och lämna alla i skiten.. Men ja klarade det, envis som jag är.. Ja vill verkligen inte att denna skit sjukdom sak ta över mitt liv och förstöra det mer än vad den har gjort redan.. Jag vägrar...

Man jobbar så mycket nu så ja honner inte me det ja vill, saknar mina vänner så enormt mycket,., Hoppas ni inte tror ja överger er... Ja vill träffa er SNART!!!!!!!!!

Pöss på er 
 


Min prinsessa



Bröllops sajter

Nån som har förslag på några bra bröllops sajter?? Tveka inte att dela med er av det till mig,,, Vill få så mycket inspiration som möjligt nu... :D


Tusen tack

http://boatpastor.files.wordpress.com/2009/02/815.jpg





Dåligt Fia.. :D

Ja riktigt dåligt at ja inte hinner me bloggen så som ja vill göra,,, Har så mycket i huvudet och runt om mig hela tiden. Den lilla tiden man har försöker man bara ta det lugnt..

i tisdags va ja ledig det va skönt och få en hel dag med snuttan va helt underbart, på em då så åkte ja, snuttis, madde och philip och badade i himna.. Det va skönt.. Tuwa älskar vatten och ingen respekt för det alls.. Tyvärr så man måste va på helspänn hela tiden.. Vi fick bada i mellan poolen då för den lilla baby poolen va avstängd.. Så det va minde skoj men men det gick bra ändå.. :D

igår jobbade ja kväll fick jobba över lite, men gör inget va ju bara 25 min.. :D  Jag och Mogge tittade på filmen 2012 igår kväll.. Jga har vart lite rädd för den för att ja tror att någon gång kommer det som händer i filmen hända i verkligheten.. Men den va riktigt bra..Synd bara att magen strula mitt i filmen så ja fick lyssna ist för att se i ca 30 min .. men ja hängde me ändå.. :D

Nu torsdag och jag ska börja städa lgh innan ja börjar jobba kl: 14.30 - 21.00

Måste äveb berätta vad ja mitt klatarsle gjorde igår på jobbet,, jo tappade min Ipone i toan.. bra va.. Så den är helt paj.. Så för tillfället har ja ingen telefon så ni får ringa på mogges i helgen eller till hemtelefonen... :) Bra jobbat fia!! Är sååååå arg på mig sj så det är inte klokt, jäkla klant !!!!
Men tur man har försäkring på mobilen... peppar peppar!!

Nää städningen kallar
Ha en bra torsadag


pöss på er

http://www.gezeta.se/carl/ifone/pics/iphone.jpg

 


Pink Wedding

Ja nu är vi nästan 100 % säkra på att bröllopet kommer gå i olika nyanser av rosa.. Pga att den turkosa nyansen som ja vill ha inte finns :(  och för att turkost överhuvud taget är väldigt svårt att få tag på i, dukar, presentpåsar, ballonger blommor mm..Så ist för att hänga läpp får man hitta ett annat alternativ.. och ett rosa/grått/silver bröllop är väldigt fint.. Mogge gillar det, Annie gillar det och jag gillar det.. :D

Kommer inte va sådär chock rosa utan fina trevliga nyanser av rosa..
Så Mogge kommer ha en rosa plastron, Rickard och pappa kommer ha grå/silvirga slipsar med möster på, Annie och Tuwis kommer ha rosa klänningar.. :D
Låterväl fint, och med denna lilla ändrig så blir det lite ändring i huvudet av brudbukett, finnt så mycket fint.. :D Men några alternativ som ja fastade för kommer här:

 

Fina va?

 

Pöss på er

 


Valla

Ja det blev valla idag, vi gjorde lite fika och packade in oss sedan i bilen..

Det vart ju bra väder me så det va ju lyckat.. När vi kom dit så va det massa bilar,mycket folk.. Det berode på att det va häst tävling...
Tuwis sprang in på området och rakt fram till hästarna, hon va lite skeptisk i början, Robin matade dom då vågade hon gå närmre,, Robin bar upp henne så gick det bra till slut.. Vi gick och hälsade på fler hästar då va hon tuffer.. :) Mammas tjeja.. Tuppar och hönorna va ju nu ute så då va det lite roligare tyckte hin.. I kanin burarna utomhus ville/ försökte hon komma in i.. Hon ville mysa med kaninerna..

Vi slog oss ner precis brevid lekparken, sprang även på våran granne med barn så hon och Tuwis busade en hel del... Skoj och träffa nån man känner me.. :D Kul för Tuwis..

Vi hämtade Mogge på¨jobbet vid 17, åkte så hem och busade med alla barnen på gården,,, Käkade vinbär (röda) mumma.. :D Och nu har vi precis ätit kvälls mat, Tuwis o Mogge ska nu bada sedan sängen för henne..

Magen är väl lite bättre, men varje gång ja äter måste ja springa på toa.. Och det molar lite värk.. Tyvärr.. Men ja ska jobba imorrn iaf..

Lite bilder från dagen:

Pöss på er

 

Robin & Tuwis vid hästarna

 

 

Min tjeja kollar tuppar o hönor

 

 

Dessa två favvisar

 

 


Skit mage

Kan någon byta mage med mig, tror inte iof att det är någon som vill ta över detta helvete.. :( Det är det verkligen kan ja lova er!!

Jobbade igår även att jag hade haft en anfall dagen innan, kände att det bara va en kort dag, men det räckte tydligen för magen,,, Halv timme innan ja skulle sluta började smärtan komma och ja började må illa så in i bomben... Åkte hem och vila mig,, Illa måendet sitter kvar, smärtan av tog lite efter ja pillat i mig smärtstillande.. Inatt kom det till baka, låg och vände o vred på mig, ville inte ta en tabblett till men så illa tvungen.. :(
Just nu har ja bara illa mående och lite molande värk inget extremt. Men ja ringde jobbet och såg till att va hemma idag.. Vill inte att det ska gå ut över jobbet eller att ja får ett anfall hos nån kund och inte kan hantera det.. Då e det bättre att va hemma en dag och vila så hoppas ja det lägger sig nu dett skov.. :( Imorrn ska ja jobba iaf!!

Robin har sovit här inatt, det gjorde Tuwis överlycklig.. Hon verkligen skiner upp som en sol när han är här.. Morborors tjej!! :D  Fortsätter i min mage så som den är nu ett par timmar så åker vi till Valla en sväng... Så Tuwis får göra nått roligt och som ja vet hon uppskattar till max.. :D

Och skulle det hända nått så är ja inte ensam med snuttan och robin vet vad som måste göras så det känns skönt och ha med honom! Skulle aldrig ens tänka tanken att åka själv med snuttan när det är så här i magen...
Men vad skulle ja göra utan min familj, dom är guld värda och finns där 24/7..

Hoppas Pappa& Gun har det trevligt uppe i Dalarna, och att vädret är bätte än här, dom ska se sista Rhapsody in Rock på Dalhalla ... :( Skulle oxå vilja följt me men men .. Har ju sett det 3 år i rad..



Nää ha en bra söndag.

Pöss på er

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/Dalhalla_overview.JPG

 

http://www.tjornarpsbuss.se/photos/59/rhapsody-in-rock-logo.jpg

 


Tillbaka

ja fredag, det känns som Måndag bara för att man troligtvis ska jobba imorrn.. Mogge va och hämtade mig på jobbet, vi åkte till rejmes för att köpa ett oljefilter till pappa, passade då på att kika lite på bilar, hittade ingen direkt.. Åkte vidare till BIVA och tittade och hittade några bilar som va till intresse.. Vi ska inte köpa ny bil just nu,, men inom 1-2 år och man måste ju kolla runt och fundera och lite så.. Vi står just nu mellan Volvo V70 nya karaossen eller en Saab 93 kombi 2.0t.. Vi prov körde en Saab 93 en sådan vi vill ha, vart kära.. Man satt bra, den gick stadigt, bra utrymme, lite litet bagage men men.. :D Den är skiiit snygg.. Skillnad mot V40.. Men vi ska prov köra ett anat bilar innan vi bestämmer oss.. Denna gång när vi ska köpa bil ska vi verkligen leta och hitta en sådan bil vi vill ha, vi sak va lite kräsa.. Det ska finnas allt vi vill, t.ex tonade rutor, rätt färg, rätt klädsel, rätt utrustning rätt motor mm... Förstår ni.. Det är ju så att dom bilarna är ju inte så himla billiga så den måste vara perfekt inget sådär..eller hur!??

Efter vi provkört så åkte vi hem och duscha och gjorde oss iordning för att åka till Ekängen, va ju bjudna på middag.. Grillat.. Inte illa kan ja lova!! Inget slår pappas grillning...:)
Både Emelie och Robin va hemma , mycket trevligt!! Va ju inte igår direkt!!

Igår tog ja sista tabletten med kortison, redan idag på jobbet kända ja av magen, molande värk bla.. Efter maten hos pappa o gun började magen åter igen, och det vart värre på kort tid utvecklades det till ett rigält anfall.. Ja bara tjöt och smärtan är obeskrivlig.. Ja önskar verkligen ingen msk detta, det är ett rent helvete..
Som ja ska till pappa, ja va bara 23 när ja fick diagnosen nu är ja 24 år, käkar lika mycket mediciner som pensionärer, åker in o ut från US.. Är konstant orolig över denna helvetes sjukdom.. Den gör mig bitter, jag mår piss av det... Iaf.. fick anfallet, fick i mig en smärtstillande och det tog ca 45 min tillls den verkade.. Log bara på pappas o guns säng och tjöt o skrek, får nästan panik när smärtan är så intensiv och vägrar avta.. Det är en mardröm.. Nu är det bättre men ja bor på toan, har lite stärkara smärta än mensvärk, mår illa.. SÅ ja får se om det blir jobb imorrn för min del, tänker inte jobba om ja mår så här!! Kanske fel men vet inte om det är värt det!!??

Det gör oxå så ont i mig att Tuwa får se mig må så här, hon mår verkligen dåligt över att se mig, hon blir orolig, inte lustigt att hon e så mammig som hon e!!! Ja förstår henne!!  Det är ett helvete,, men utan min familj och mina vänner skulle ja aldrig klara mig.. Mina föräldrar är guld värda.. Min blivande man finns där 24/7...




Vill även gratta min FARMOR som idag fyller
65 År..
Hipp Hipp Hurra
Vi Älskar dig Massa

Pussar & kramar från oss 3 i Tallboda










Vilken är snyggast , tycker ni?






Fredag

Ja dåligt av mig att ja ej bloggar på ett par dagar, men ja har jobbat så in i bomben mycket...och när man kommer hem vill man bara vila o umgås med dottern..eller ja iaf...har jobbat hel veckan kommer jobba hela helgen jobbar på måndag ledig tisdag jobbar sedan till fredag..:) så längtat till näst helg då ja e ledig 2 dagar o bara kan va med min favvorit tjej :) som jag älskar mest av allt ...idag slutar ja kl:15.30 då kommer mogge o hämtar mig sedan e vi bjudna till pappa o gun på middag, mina syskon ska va hemma me...inte allt för ofta... Nu ska ja fortsätta jobba :) // pöss. På er

Jobbar jobbigt

Ja idag e det svin varmt igen.. Eller igen o igen...idag me :) kollade van veteren i går och den va riktigt bra men kom ju inte i säng förens kl: 00.00 ca... Så imorse va det segt kan ja lova... Och det e varmt, svetten rinner ... Usch äckligt... Slutar snar om 45 min...skönt hinner inte regn o åska komma så ska vi ta ett em dopp ..Mogge o Tuwis ska hämtar mig .. Skönt o slippa ta bussen ... Nä nu ska ja fortsätta jobba // puss på er

Jobb + Himna

Ja idag va det tillbax på jobbet, 7.30 va det ja började, men lite mjuk start iaf.. Jobbade bara till 12.30 men det räckte i denna värme kan ja lova.. Shit det bara rann om mig...

Mogge e ju ledig idag samt imorrgon lyx, eller hur?? Så han och Tuwis kom och hämtade mig på jobbet så åkte vi och badade direkt,, Välbehövligt för oss alla 3..

Vi åkte till Himnabadet i Linghem, nära hem och kalas bra för Tuwis.. :D Träffade många gammla vänner där och nuvarande vänner..Sååå himla skoj!! :D

Tuwis va lite feg i början med vattnet men när hon väl kom i så ville hon inte gå upp, vi började i barn poolen sedan gick vi till "mellan" poolen hon va lite rädd i början men vi höll sten hårt i henne.. Till slut slappnade hon av.. Och hon började vilja hoppa från kanten.. Hon ville inte heller sluta hon vart lite väl tuffer mot vattnet,, Lite otäckt imellan åt..
Dom timmarna vi va där vart det inte nått vila på land utan i poolerna hela tiden.. Men det är ju för Tuwis skull man åker dit, och det va skönt och va i vattnet hela tiden me för på land va det sååååå varmt!!!

Näää nu söver Mogge henne ja kollar på Lotta på Liseberg, imorrn jobb igen 7.30-15.30 lång dag... Hoppas på lite svalare väder!!!

Bilder från Dagen:

 

 

 

 

Trevlig måndag

 


Öland

Ja nu e vi hemma, även fast vi inte vill... Ingen av oss ville hem , inte ens Tuwis,,, Hon sa till o me : vill stanna Öland.. :D Ja du lilla gumman det vill mamma o pappa me.. :D  Och Annie, Nettan och Ellie me tror vi..

Resan ner gick bra, ja hade ju migrän eller liknade dagen innan det va lite bättre men inte bra kan ja lova.. usch!! Så ja sov mesta dels av vägen ner.. Vi stannade straxt utanför västervik och tog lite frulla och barnen fick busa lite innan vi kom fram.. Tuwis sov oxå på vägen ner eller första halvan iaf..
När vi kom fram så hade annies och deras stuga blivit ledig men inte våran så vi parkerade utanför deras och tittade på o hjälpte till att plocka ut bilen.. Och redan då va värmen såå varm vi va framme vid 11.15 ca åkte vid 7 på morgonen.. :D
Vi fick våran nyckel vid 12.30 ca så då packade vi in och gjorde oss hemma stadgade.. Sedan grillade vi lite korv till lunch, mumma.. :D

Efter det vart det lite bad.. :D Underbart.. Tuwis va inte så jätte pigg på att bada hon ville helst stå på land och få lite vatten på fötterna... Men vi fick i henne efter lite bearbertning... :D Karlarna doppade sig förrs sedan min o Annies tur, badkruka som ja e tyckte ja det va kallt men skönt när man kom i,, Man ville inte upp...

Senare sedan så kom farmor o farfar och hälsade på, dom bodde en natt me, i husbilen.. trevligt!!

På kvällen grillade vi, mumma.. :D
Barnen slockanade som ljus skönt och vi vuxna tog lite gott att dricka och snacka skit fram till 00.00 ca..
Lördagen kom och värmen höll i sig pluss några grader.. Skapligt varmt kan ja lova, ja satt och prata o umgicks lite me farmor o farfar medans Mogge o Tuwis bada och Annie sola medans Ellie o Nettan gick upp och sov.. :D Men innan lunchen så hann även ja bada lite, underbart skönt va det.. Nu vågade Tuwis lite mer men det e lite bearbetning innan.. Upp och luncha.. sedan ner igen, underbart skönt.. Det kallas semester.. Gick upp vid 16 tiden och gjorde iordning oss sedan packade vi barnen i vagnarna och gick på resturang precis vid hamnen, vilken mat, vilka bra priser.. Och trubadur me... Alla va sååå nöjda.. :D

Efter det Tuwis somnade i vagnen på vägen hem så vi bara bytte blöja och klädde av henne klänningen och bar över henne till sängen så sov hon hela natten.. :D Dom blir såå trötta av värmen..
Men den resturangen va verkligen toppen..
Kvällen bjöds på mycket skratt,minnen, vin, öl, chips, dipp och godis.. Mysigt!!!

Söndagen va åka hem dag, städade stugorna och packade bilarna sedan drog vi till borgholm, sedan vidare till Sandviks kvarn och käkade lunch.. Där sa vi hejdå till Annie , Nettan och Ellie... DOm drog hem och vi åkte till Solliden och Borgholms slott... Sååå himla varmt, det kostade såklart pengar så vi gick inte in men vi va utan för och tittade och fikade innan det bar av hemmåt... Vi va hemma runt 19.30 igår ca..

Tack snälla Annie, Nettan och Ellie för en underbar och oförglömmlig weekend.. Hur trevligt som helt,,,Vi e glada att vi ville följa me.. :D Gör vi om va??

Bilder från drö, Weekend.:

Här bodde vi

 

Frulle

Annie & Ellie

 

Ellie & Tuwis

 

Våran utsikt från stugorna

 

Mogge, Tuwis och Ellie Busar

 

Tuwis ska bada för försda gången på öland

 

Tuwis

Dricka är viktigt

 

Söta Annie första kvällen

 

Ellie & Nettan

 

Tuwis o Mogge

 

Ellie & Tuwis Lördag morgon

 

På väg mot resturangen,, fin utsikt

 

Mäster fotografen

 

Cooling

 

Min  prinsessa på resturangen

 

Mmmm mumma

 

Vi 3

 

 

Så här sött somna sessan på vägen hem sedan..:D

 

Söndag morgon kidsen

 

 

Här åt vi lunch på söndag innan hemfärd

 

Kidsen

 

Borgholm slott

 

Pappa & Tuwis

 

Ölandsbron på vägen hem

 



På väg

I går vart det inte så mycket som hände, mogge va och tvätta bilen s då passa Tuwis o ja på att gå in på ikano o handla nya leggings till mig i lite annat..efter ett tag fick ja såda extre huvudvärk... Slutade me att ja fick ringa mogge för det bara flimmra framför ögonen... Vi åkte hem, mogge fick leda upp mig ,, balansen va inte på topp..ja gick o la mig vid halv 4 på em...trodde det skulle gå över men icke tvärt om:( Mogge stackaren fick göra allt, åka o handla maten som vi skulle ha me oss o ha med sig Tuwis ... Men det hade gått bra endå.. Vid 21.00 gick ja in i sängen o la mig igen efter några timmar i soffan, mogge tog hand om mig.. La handduk på huvudet o bytte den regelbundet... Han gav mig byten :) så underbar.. Han hade det inte lätt.. Tur för honom att ja o Annie skrev en lista på det vi skulle ha med oss.. Har sovit hela natten men huvudrken släpper inte :( men vi e iväg nu iaf:) är i oskarshamn snart..vi har stannat o fikat... Men snart e vi framme :) pöss på er

Diggiloo Kalas Bra!!

Ja nu e vi hemma igen efter en mycket trevlig kväll i Vadstena och Diggiloo konstert..

Vilket tur med vädret man kan ha då, och vadstena är ju så mysigt!!  Det va mycket folk kan ja lova.. :D
Vi hade jätte bra platser långt fram så vi såg kanon..
Tuwis va lite skeptisk i början och vägra ha sina hörsel skydd så vi fick sitta och hålla för hennes öron men det gick bra med.. Till och med Mogge tyckte deta va bra.. :D
Det vart mycket skratt när Thomas Pettersson kom upp och drog lite stand up, Eller rättare sagt asgarv... :D
Mycket sång och dans i slutet.. Under första akten satt Tuwis bara mesta dels i Mogges knä men i pausen ryckte hon upp sig och satt i mitt knä hela tiden, sjöng me, klappa händer.. Vifta med händerna.. ja hon hade skit skoj!!! :D
Så fort det bliv tyst så ropa hon, sjung då.. :D Gull unge!!

Rekomenderar verkligen att se detta, skojsigt ..:D

Lite bilder från kvällen:

Innan det börjar

Startar snart

Nu startar det.. :D


 

 

Jessica Andersson

 

Mojje, Marcoolio, Thomas

 

 

 

 

Sjukt 3 trumpeter samtidigt

 

Bara lite läcker.. :P

 

 

 

*asg* Nya Timotey

 

 

Syskon..:D

 

*asg*

 

 

 

Mmmmm

 

 

 

Mitt i natten är det nu

Så nattis på er

 

 

 

 

 


Diggiloo

Ja onsdag 7 Juli jag har jobbat mellan 7.30-13.30.. En skönt tid att jobba.. :)

Mogge och Tuwis kom och hämtade mig på jobbet, Tuwis vart så lyckligt så trodde hon skulle hoppa ur stolen.. :D
Vi åkte hem direkt och, Mogge baby lagade mat.. Makaroner och Korv, även nått så enkelt kan va så fruktansvärt gott när man är hungrig.. :D
Under tiden så duschade ja mig och allt som har med det till..

Måste bara berätta; Tuwis sov hos pappa o gun inatt pga att både ja o mogge jobbade sent och så.. Men ja tror att dom kollade på Allsång på skansen för när vi kom hem så började Tuwis sjunga Manboy Manboy la la la la .. :D Och Erik sade va på där igår.. :D Så satte vi på den låten på spotify och hon diggade och sjöng me.. Vi har aldrig lystnat på den låten här hemma.. :D Hahah Så söt.. Och när vi satt och åt så sjöng hon manboy titt som tätt.. :D SÅåååå underbart go.. :D

Ikväll bär det av till Vadstena Slott och se Diggiloo, ska bli skoj.. :D Va ju ett år sedan nu snart vi va på konsert eller Ladies Night va ja ju på men... Så nu håller ja på att göra iordning mig, ska packa lite .. Göra baguetter och så.. :D
Ska bli skoj, verkar bli riktigt varmt i kväll me.. :D

Nääää ska fixa lite innan vi ska åka.. :D

Ha en toppen Onsdag ni me.. :D

Pöss på er

http://content.guidetome.se/images/1007/435/VadstenaSlott.jpg

 

http://www.eriklinder.se/Diggiloo2010-web.gif

 


Tisdag

Idag är det inte lika bra väder, men det är ganska skönt.. Men då är det detta med vad ska man ha på sig när man jobbar.. Blir det kallt eller inte!!!
Ja ja, ja har slapp kläder idag när ja jobbar och gympa skor,, funkar!!! Jobbar ju till 21.00 ikväll kan ju bli lite kyligt.. Men men!!
Mogge kommer och hämtar mig, så slipper ta bussen han slutar ju 20.00..  :D

Imorrn onsdag ja jobbar 7.30-13.30 på kvällen så ska vi till Vadstena och gå på Diggiloo konstert.. Fick ju det i julklapp.. :D Ska bli skoj!! Så det blir pappa o Gun, Robin, Emelie me sambo, ja, mogge och Tuwis såklart.. :D
Kommer bli skoj, vi har aldrig vart på någon diggiloo så det blir spännande.. Men det är bra artister me så det bir bra!!  Tuwis älskar ju musik så hon kommer älska det som hon gjorde med Rhapsody In Rock förra året.. :D

Annars händer det inte mycket i veckan, torsdag packa inför avresan på fredag morgon mot öland.. Annie och Nettan kommer hit vid 7 på morgonen så åker vi sedan.. :D Ser verkligen fram emot detta.. Tuwis har oxå börjat prata om det. Skoj.. Och hon vet mycket väl vilka som ska me.. :D hihih Söt ungen..

Får se hur lång tid mitt pass tar idag, känner mig helt ut pumpan av energi, ingen ork alls, va likadant igår.. Huvudvärken släpper inte... Önskar lite åska så kanske den försvinner..

Nää ska klä min lilla sessa.. snart jobb.. :D

Ha en bra dag!!

Pössar

http://loonies.files.wordpress.com/2009/03/askblixt.jpg

 

http://3.bp.blogspot.com/_HkYz9hfjcsM/SYIP9dfNCiI/AAAAAAAACvs/khYXjms0yoA/s400/resv%C3%A4ska.jpg

http://www.parnass.se/julklappar/public/images/produkter/Iittala_Marimekkoskala.jpg

En sådan Maremekko skol är det Annie, jag äntligen fått.. Jag har önskat mig många år.. Har nu den lilla men önskar mig den stora turkosa me.. :D

Älskar dom!!!

 

 

http://www.storforsen-hotell.se/images/photos-events/diggiloo_380pxl.jpg

 

 


Spontan grillning.. :D

Ja nu har ja inte blogga sedan igår morse, dåligt va mig, men har inte rikigt haft tid och lust om ja ska va ärlig..
Igår jobbade ja till 16.. Det va såå skönt när klockan slog 16 så ja kunde lämna stället.. Hela dagen hade vart kaos.. Inget roligt då.. Och sedan så där extremt varmt.. Inget skoj alls.. :(

På kvällen så åkte vi ut till Ljungsbro och till Annie, Nettan och Ellie.. Nettan skulle hjälpa oss med bilen och så fick vi grillat me.. Super trevligt.. :)!!!
Det blev lamm, det hade ingen av oss 4 ätit.. Visste inte heller hur det skulle tillagas men det vart jätte gott.. Tuwis åt oxå och gillade det.. Alla gillade det.. Smakar som vilket kött som helst, lite saftigare det nästan smälte i munnen.. :D Riktigt gott.. :D Dom e kockar dom där två.. Efter maten blev det att ja o Annie satt och planera lite inför våran mini semester.. :D Lääängtar så enormt mycket.. Ska bli skönt och komma bort..!! Även att det bara är 3 dagarn men endå...härligt!!

Vi åkte hem vid 21.30 tiden Tuwis slockna som en stock i bilen, barn in henne tvätta av henne, byutte blöja och krånga lite men hon vakna inte.. Hon va trött stumpan.. :D

Natten har väl vart lugn på sett och vis, Tuwis kom in till oss vid 3 ca.,,, Det vart såå varmt så mogge gick ut o la sig i soffan.. Vid 6 så vaknar vi till av ett skrik, lilla Tuwis har ramlat ner från sängen.. Stackare.. Hon hade inte skadat sig som tur va men en liten bula fick hon.. Vart nog mest chockad.. Lilla snuttan sen låg hon i min famn enda till 9 så vi vaknade.. Ville inte släppa henne heller ifall det skulle hända igen.. Men det va första gången hon ramlat från sängen.. Tog 2 år och 3 månader...

Idag jobbar Mogge igen, 11-20 och jag är ledig, skönt... Så ja o Tuwis har inte gjort så mycket, badat i poolen på balkongen igen, sedan va vi ute och gick i ca 1 h lite mer va det nog.. Käkat lunch och nu slappar vi.. Väntar på att Mogge ska sluta 4h kvar då så ska vi åka och ta ett dopp.. :D Ska bli skoj och skönt!! Får se vart bara!!

 

Tuwis i poolen på balkongen och inviger nya baddräkten.. :D

 

Ha en bra dag..Pöss



Godmorgon Söndag

Jaha söndag då redan, känns lite surt o jobba på en söndag pluss att vänster är kanon..:) Blåser lite mer än igår men det e skönt... Natten har vart si o så har så enormt mycket spring i benen så ligga stilla kunde ja inte ..Tuwis "vakna" inte helt så som hon brukar va sovandes fast vaken men helt okonttakt bar... Vet inte om prickarna börjat klia, eller att det ca varmt lr kanske bara lite mardrömmar... Men när min klocka ringde 06.20 imorse så sov båda mina favvisar som grisar:) då vill man inte gå upp kan ja lova... Men nu e ja här, är massa att göra.. Jobbat till 16 så får se om dagen flyter på eller hur den utvecklar sig :) I em blir det pickhult till fam; jigerström/ Netzell :) ska bli skoj..ja o Tuwis umgås o har mycket roligt me Annie i ellie medabs mogge o nettan byter olja o oljefilter på våran bil :) ha en toppen dag pöss på er

Ny Baddräkt

Shit vilken värme det har vart idag, jag o tuwis har bara vart inne, tack vare att hon/hennes hud inte får va i sol och inte min heller.. Eller inne o inne vi har vart på balkonegen i skuggan hela dagen och badat där... :D

Och bara myst och umgås hon o ja en riktig mamma o dotter dag..

När Mogge slutade så skyndade han sig hem för vi skulle till norrköping och till ingelstad för att köpa en baddräkt till sessan.. Dom stänger ju 18, men vi hann och hade gott om tid.. :D Va inne på Name It butiken, önskar verkligen vi hade en sådan bra butik i linköping, älskar deras kläder, bra kvalitet och lite annorlunda mot andra barnkläders kedjor...
Hittade en baddräkt vi tittat på förrut, och vi köpte den.. Det är lite lekageskydd iden, men inte lika mycket som det är i Imse Vimse bad kläder som vi haft innan.. Men vi övar på att hon ska bli blöj fri..

Fia: Nja,det vet ja inte,  hon har inte gjort det, men man vet ju aldrig,, känns bra att va lite förbered iaf...

Men denna baddräkt är vi nöjda me, Mogge valde färg.. Fanns lilla o rosa Mogge valde rosa.. :) Mig gör det inget.. :D hihih

När vi kom hem så va vi ute, vi grillade och Tuwis busade i sandlådan, körde bandy, hoppa hopprep bla..

Tuwis kom i säng vid 21 tiden, lite svår sövd i dag men men så kan det va... :D

Ja o  Mogge kollar på Avatar igen, skit bra film men ska snart sova,, imorrn jobb.. Em/kvällen hälsar vi på Annie, Nettan o Ellie.. Nettan ska hjälpa oss bya olja o oljefilter på bilen så då spenderar vi tiden hemma hos annie o ellie.. Mysigt!! :D

Nää sängen nu, sov gott


Mini zabina badedragt

 

Så här ser den nya baddräkten ut fin va??

 


Bröllopet

Våran Bröllop hemsida

Fia & Mogge

Lösen: fiamogge

Gå gärna in och titta...





10 måndaer kvar tills vi är man och hustru, vad gammal man låter när man säger så.. Men men så är det!! Tiden bara rusar fram, som tur är så har vi det mesta bestämt, vi vet  hur vi vill ha det.. Tärna är klart, bestman är klart, gästlista är klart.. Lokal är klart, kyrka klart...

Vi tittar nu mat och tårta, kläder,, Min klänning har ja hittat och fia har lagt undan den.. Men nu är det kläder til Annie, Tuwis Mogge och slipsar till Rickard och pappa..
Turkost va ju det ja vill ha, men ja är lite kräser när det gäller den turkosa färgen så vi får se om vi hittar nån tärnklänning i den turkosa ja vill ha, annars har vi en annan plan.. Och då blir det rosa.. Det är oxå fint eller hur!?? Oliak nyanser av rosa.. :D Fast pappa o Rickard då får ha gråa slipsar.. :D Vi gillar det.. :D

Men vi får se inget är bestämt ännu, augusti går i och bestämmer kläder och mäter eller vad man gör med min klänning.. :D Längtar :D

Jag är inne lite på att ha slöja på mig, mycket fint.. :D Men får se om ja hittar nån och om det passar till klänningen.. :D

Ringarna har vi tittat ut tror ja, hittat några som båda gillar skarpt.. :D Men är lite inne på att ha en Efva Attling ring har hittat en som föll mig i smaken men vi får se, det är låååångt kvar!! :D

http://sarasrum.blogg.se/images/2009/p3041296_28147436.jpg

 

http://www.brollopsguiden.se/frisyrer/klar.jpg

 


32 grader varm

Näämen är det sommar, någon som missat det?

Idag är ja ledig, som tur e, Men mogge jobbar.. :) Lider med honom men han jobbar inomhus och det är ganska svalt där.. Medans när ja jobbar så är det utomhus på en cyckel hela dagen lång.. Mitt i solen.. Är svettingt och varmt tackvare att jag behöver ha lång armat på mig och så det täcker bröstet me..Annars är det kört.. :( nget skoj kan ja tala om men men... Hellre det än att avbryta behandlingen och få anfall på anfall igen nu när ja börjar få en bra balans på sjukdomen!!!

Denna lördag började med att få sova till 9.00 och när ja klev upp så visade termometern redan då 28.6 grader, tanken va, vart kommer denna dag ta vägen.. :D
Vi käkade frulle och den började me att Tuwis spillde ut ett glas med oboy över hela köket..Va bara att torka och skura upp det.. Men annars blev det jordgubbar och mjölk till frulle, inte illa va?? Vi älskar det.. Tuwis älskar verkligen jordgubbar... Hellre det än godig för henne om hon får välja... :D Och det har itne vi nått emot..

Igår så ringde dagis igen, mig fick dom inte tag i utan Mogge, hennes prickar hade blivit värre, hela ansiktet nu me, och ryggen och framsidan va mer prickig än vad man såg hud.. Och så hade hon fått diareér... mogge slängde sig i bilen och åkte och hämta henne.. Fick tag i mig på vägen hem... Ja va kvar på jobbet.. Mogge ringde VC direkt igen.. Dom tyckte det lät jätte konstigt och det gör det me, men fick den absolut sista tiden 16.15.. Det va bara för honom och slänga in henne i bilen och köra så fort han kunde, 16.00 så va han hemma.. Ja sprang till VC och mötte upp dom.. Och ja fick en chock när ja såg henne..Hon va helt prickig.. och då såg ja bara ansiktet, Mogge sa det vänta tills du ser ryggen.. Och det va det värsta ja sett... Shit.. Men läkaren kom, han sa direkt att det inte är hostblåsor som BVC ssk sa i onsdags när vi va på VC, han kände inte igen det.. Kolla över allt inne i munnen men där fanns det inget.. Och tack vare att hon inte har feber eller märker av det så hemskt mycket så är det inte nått farligt.. tack o lov.. Men både ja o Mogge va nervösa och sååå oroliga... Men det kom en till läkare in och tittade på henne.. Och dom kan inte säga vad det är.. Men det kan va värme prickar eller liknande.. Men vi skulle avvakta över helgen så ska läkaren ringa på måndag igen.. Men blir det mer prickar eller feber eller det börjar klia så ska vi söka akut... Och vi sak undvika solen och hon ska gå avklädd så mycket som möjligt.. Och sedan vi kom hem igår så har hon itne haft nått på sig förrutom blöja... Men Inga prickar har försvunnit, ser likadant ut som igår, så ja vet inte vad det kan va.. Men hon lider inte av det som tur är... Men man blr lite orolig...
För är det värme pricker/utslag så försvinner väl det eller gör det inte det?? Detta försvinner ju inte!! Men ja hopaps att det bara är det o inget annat.. Stackare får alldrig må bra är det inte det enda så är det det andra.. :) Lider så mycket med henne.. Mammas prinsessa!!!

Ja imorrn jobbar ja, ledig måndag jobbar, tis,ons,tors sedan åker vi till Öland, ska bli såååååååå skönt och bara komma här ifrån kan ja lova.. Och umgås med dom bästa!!! Vi åker ju med min älskade bästa vän och tärna Annie, nettan och Ellie,,, åker tidigt på fredag morgon...:D Och kommer hem söndag kväll.. Vi längtar alla 3.. :D

Lördagen har hittills bjudit på, bad i poolen på balkonen pga att på frasidan är det bara sol och varken ja o Tuwis får va i solen så d¨å tänkte ja hon måste ju få bada ungen så ja tog upp poolen och fyllde den på balkongen, inte så dumt va!! Skönt för mig me och sitta precis brevid i skuggan.. :D
Hon har badat konstnt i ca 1h lite drygt... Men nu vart hon kall och vill gå upp självmant och det brukar aldrig ske kan ja lova, hon ville titta på film så ja satte på en till henne.. Det är förvarmt om vi skulle gå ut en sväng me.. Så vi går ut i em/kväll och busar..:D

Ja vi är även ute efter en baddräkt till Tuwis med läckageskydd i för hon e ju inte blöjfri.. Men det är såååååå homla svårt och hitta, nån som vet!?? Bheöver ju det till öland.. Ja vet att Name It har det med inte i butiken i nkpg o på hemsidan finns det bara små stl.. Men vi får se hur vi gör, vet ni nått tveka inte att hör av er.. :D Tusen tack!!!

Nääähe  ska väl kanske göra nått, inte för jobbigt.. Tuwis e helt utslagen i sin puff och kollar på Nasse.. Så kanske blir att sitta kvar på balkongen det är skönt i skuggan..

PS: vad har man för badskydd på en 2 åring i vattnet, vi hade ju en simstol eller vad man ska säga förra året till henne men iår är ju den för liten, är det armpuffar o badring eller vad kan man ha??Nån som har förslag och erfarenher av det, hör av er!!!

Puss på er och ta det lungt i värmen/solen.

ha en bra dag

http://old.husihelvete.se/uploaded_images/termometer-771922.JPG

 

Mini zabina badedragt

 

http://www.hikmet.se/images/productImages/3517132003733_2-jpg_480x400_100.jpg

 

 

 



Godmorgon fredag

Inatt har ja verkligen sovit som en prinsessa...pratade igår med en gammal vän, som stod mig mycket mycket nära... Det väldigt länge sedan vi både prata och sågs.. Så det va väldigt skönt.. Även att det va länge sedan så känns det som igår när vi pratar...kan fortfrande prata om allt.. Vi förstår varann..Så efter det fick ja ett inre lugn på nått sett, saknar den personen massor!!!! Man måste verkligen vårda vännskap ordentligt...inte lyssna på massa skit snack... Är dom riktiga vänner så finns dom där dag som natt...och ja hoppas innerligt att denna vänskap kommer bli bra igen:) riktiga vänner växer inte på träd så va rädd om dom som finns där, och ja hoppas att jag gör det???Ni som e mina vänner vet om ja gör det eller ej!!! Imorse låg mina älsklingar och snark som grisar när j gick upp 05.45....inte lika segt att kliva upp idag, jobbar till 16 så kommer bli en lång dag men e ju ledig imorrn..:) skönt !!!! Även idag lyser solen och är redan jätte varm..önskar att j kn ligg o pressa o bli brun me:) men icke, jäkla medicin :( ja ja ska kil nu. Ha en toppen dag pöss

Blommans språk

Blommornas språk

Blommans färg

  • Mörkröd blomma - Jag saknar & väntar på dig.
  • Röd blomma - Jag räknar dagarna tills vi möts igen, längtar efter dig.
  • Rosa blomma - Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet.
  • Lila blomma - Jag önskar dig all lycka i livet.
  • Blå blomma - Jag vill finnas vid din sida & är dig trogen intill döden.
  • Orange blomma - Jag är din trogne vän
  • Gul blomma - Du är solen i mitt liv.
  • Vit blomma - Jag tror på din renhet, ärlighet och oskuld.

Antal blommor

  • En blomma - Du är allt för mig.
  • Två blommor - Jag vill resa bort med dig.
  • Tre blommor - Jag vill träffa dig igen.
  • Fyra blommor - Jag högaktar & tackar dig.
  • Fem blommor - Jag vill göra allt för dig.
  • Sex blommor - Jag tror inte på dina löften.
  • Sju blommor - Jag älskar dig.
  • Åtta blommor - Jag är din intill döden.
  • Nio blommor - Jag vill vara ensam med dig.
  • Tio blommor - Vill Du bli min man/fru?

 

http://www.vf.se/upload/blogg/Inredningsbloggen/Rosor-1.jpg


Torsdag = Ledig

Torsdag, idag säger ja inte redan för denna vecka har verkligen gått i slomotion, tycker ja iaf..
Veckan har bestått utab jobb, städ, matlagning sova och sedan lite vin.. :D

Igår onsdag jobbade jag mellan 7.30-15.00 eller ja skulle gjort det iaf, 13.45 så ringer dagis när ja är hos en kund och säger att jag inte behöver bli rädd, men det blir man ju endå.. Det är ju inte så att dagis ringer ofta det har hänt 2 gånger på 1 år nu..
Men personalen som ringde berättade att Tuwis hade fått utslag/prickar på kroppen.. Båder underfötter, handflator, ryggen och magen/bröstet.. Hon sa att först trodde dom att det kunde va vattenkoppor men dom visste inte,, Så det va ju bara för mig att åka hem. Ringde Mogge och berättade.. Han skulle precis gå på lunch så han hämtade mig och vi åkte tillsammans och hämtade Tuwis..
När vi kom till dagis, så är hon jätte pigg, hon lider inte av det. Men det som va konstigt va att när Mogge lämnade henne vid 10.00 så klädde dom av henne och så fick alla barnen bada och då fanns det inga prickar men på em när dom bytte blöja så såg dom, så bara på 2 h lr liknade så hade alla dessa prickar kommit..Och hon såg inte så rolig ut på kroppen igår när vi hämtade henne.. När ja kom hem så sökte ja lite på nätet på vattenkoppor men den fakta ja fick fram va inte ett dugg likt det Tuwis hade, men ja o mogge bestämmde att vi ringer VC och rådfrågar.. Fick prata med en ssk manlig och ja beskrev hur det såg ut; och han sa direkt att det är vatten koppor, ja berättade att ja tror inte det e det, tillslut säger han oki, för att du tjatar så går ja o ser om disktiks ssk kan titta på henne.; tjatar tänkte ja vill ju va säker... Vi fick en tid 16.20 fast vi fick inte gå in på VC utan fick köra in på bakgården och möttes av våran BVC ssk och hon sa direkt att detta är inte vatten koppor utan höstblåsor.. Oki: vad är det? -Ett virus.. Hur det kommer på sommaren är underligt men hon hade haft ett barn förra veckan me som hade det.. Men tänk om ja vart hemme med henne för vatten koppor som ssk sa och sen va det inte det.. Bra , eller ej!! Förlorat massa pengar...Så tur att ja stod på mig,, För detta smittar inte så hon kommer gå till dagis imorrn.. :D
Idag är det mer prickar men hon lider inte av det,, Vi smörjer me idomin som hon sa och hoppas att det ger sig snart.. Det är inte ofta man får va helt frisk för 2 veckor sedan va det mask, nu detta vad kommer härnäst!?? Inget hoppas ja... Hmmm inte skoj!!

Igår me så va ja och Lina ute och tog ett glas vin, det va så himla trevligt.. Vi satt på BK och snackade skit och gammla minnen.. Önskar man gjorde det oftare.. Men ja tog 23.33 bussen hem.. Den sista så det vart inte sent.. Men mycket välbehövligt!!! :D

Idag har ja o Tuwis vart lediga, då har vi spenderat några timmar i Johannelund hon Ankan och Aimee, Lina, TIna med Lea va där me.. Lek och mys och fika, me cupecakes idag!!:D Mumma...

Mogge kom och hämtade oss, åkte hem o bytte kläder hämtade Robin sedan åkte vi och plockade jordgubbar.. :D Tuwis gillade det skarpt 2 liter plockade vi, men åt kanske 2 liter me.. hihihi Tuwis o robin va värst med ätandet.. :D
Sen vart det tornby på jakt efter badkläder till Tuwis, men hittade inga så måste hitta en lucka att åka till norpan och gå in på name it butiken!!! För där finns det.. :D

Nehe nu sover hjärtat snart sängen för mig me, jobb imorrn.. 7.30-16.00 skoj.. hmmm lång dag!!

Bye bye

Pöss

 

 



RSS 2.0