Godmorgon fredag

Inatt har ja verkligen sovit som en prinsessa...pratade igår med en gammal vän, som stod mig mycket mycket nära... Det väldigt länge sedan vi både prata och sågs.. Så det va väldigt skönt.. Även att det va länge sedan så känns det som igår när vi pratar...kan fortfrande prata om allt.. Vi förstår varann..Så efter det fick ja ett inre lugn på nått sett, saknar den personen massor!!!! Man måste verkligen vårda vännskap ordentligt...inte lyssna på massa skit snack... Är dom riktiga vänner så finns dom där dag som natt...och ja hoppas innerligt att denna vänskap kommer bli bra igen:) riktiga vänner växer inte på träd så va rädd om dom som finns där, och ja hoppas att jag gör det???Ni som e mina vänner vet om ja gör det eller ej!!! Imorse låg mina älsklingar och snark som grisar när j gick upp 05.45....inte lika segt att kliva upp idag, jobbar till 16 så kommer bli en lång dag men e ju ledig imorrn..:) skönt !!!! Även idag lyser solen och är redan jätte varm..önskar att j kn ligg o pressa o bli brun me:) men icke, jäkla medicin :( ja ja ska kil nu. Ha en toppen dag pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0