Skit mage

Kan någon byta mage med mig, tror inte iof att det är någon som vill ta över detta helvete.. :( Det är det verkligen kan ja lova er!!

Jobbade igår även att jag hade haft en anfall dagen innan, kände att det bara va en kort dag, men det räckte tydligen för magen,,, Halv timme innan ja skulle sluta började smärtan komma och ja började må illa så in i bomben... Åkte hem och vila mig,, Illa måendet sitter kvar, smärtan av tog lite efter ja pillat i mig smärtstillande.. Inatt kom det till baka, låg och vände o vred på mig, ville inte ta en tabblett till men så illa tvungen.. :(
Just nu har ja bara illa mående och lite molande värk inget extremt. Men ja ringde jobbet och såg till att va hemma idag.. Vill inte att det ska gå ut över jobbet eller att ja får ett anfall hos nån kund och inte kan hantera det.. Då e det bättre att va hemma en dag och vila så hoppas ja det lägger sig nu dett skov.. :( Imorrn ska ja jobba iaf!!

Robin har sovit här inatt, det gjorde Tuwis överlycklig.. Hon verkligen skiner upp som en sol när han är här.. Morborors tjej!! :D  Fortsätter i min mage så som den är nu ett par timmar så åker vi till Valla en sväng... Så Tuwis får göra nått roligt och som ja vet hon uppskattar till max.. :D

Och skulle det hända nått så är ja inte ensam med snuttan och robin vet vad som måste göras så det känns skönt och ha med honom! Skulle aldrig ens tänka tanken att åka själv med snuttan när det är så här i magen...
Men vad skulle ja göra utan min familj, dom är guld värda och finns där 24/7..

Hoppas Pappa& Gun har det trevligt uppe i Dalarna, och att vädret är bätte än här, dom ska se sista Rhapsody in Rock på Dalhalla ... :( Skulle oxå vilja följt me men men .. Har ju sett det 3 år i rad..



Nää ha en bra söndag.

Pöss på er

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/Dalhalla_overview.JPG

 

http://www.tjornarpsbuss.se/photos/59/rhapsody-in-rock-logo.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0