Vintertid

Neeeej inte vinter tid redan,, shit vad detta år har rusat förbi, tyckte verkligen inte att det va länge sedan vi ändrade till sommar tid.. Men men.. iof så snabbare detta år går ju snabbare kommer vi fram till Maj och det gör inget.. :)

Tuwis väckte oss vid 8.45 trodde vi satte på bompa och låg och myste en stund till dom berättade att klockan är bara 7.45.. Inget roligt alls.. men nu är vi iaf upp och ätit frulle och mogge och Tuwis leker med duplo och ja dricker kaffe..och klockan är bara straxt efter 9... Så här tidiga har vi nog inte vart en ända helg sedan Tuwis va liten... Hahaha

Idag blir det ju Mora Träsk, Tuwis är lyrisk över att få gå på konsert.. OCh hon dansar och hon ska ha klänning har hon bestämmt.. Hon är såå go min lilla snuttis!!

Sitter och väntar på att få mina julkortsförslag skickade till min mail, är så nyfiken på hur dom blir iår.. Vi vart super nöjda med förra årets och ja vet att vi kommer bli lika nöjda iår, har fått 2 förslag men beslutångesten tar över så bad om fler.. Spännande!!
Hon kommer troligtvid även får designa våra tack kort från bröllopet me.. :D Lite dyrare men shit så bra och fina dom e!!

Nehe, dax att bädda rent i våran säng,. puuh va tråkigt men ack så nödvändigt!!

Ha en bra söndag..

Pöss på er

http://ullise.blogg.se/images/2008/vintertid_19997969.jpg

 


Hysteri..

Ja idag va vi nere på Tornby för att inhandla detta dockhus vi hade tittat ut till sessan som oxå va nersatt, men tror ni vi hade tur... Nopp. Tyvärr det va helt slut.. :( Och vi va inte ensamna där inne kan ja lova.. Men vi kom där ifrån med en julklapp till iaf, en docktorsväska från play 2 learn..Och det tror vi att hon verkligen kommer leka me, hon är väldigt intresserad av vad ja arbetar med, vad ja gör på jobbet. Och när ja kollar på sjukhus program så vill hon gärna se me.. Sådan mor sådan dotter...:D Kanske följer mammas fotspår.. Eller inte!!!

Efter Toys´r´us så vart det skopunken, skulle hitta ett par snygga svara stövlar till tuwis som hon kan ha när vi åkter iväg, tex, till stan eller så.. Vill ju inte att hon åker i lekskor.. Men det va fullt med folk, och folk fattar ju inte heller att när man är flera stycken så kan man inte stå och täcka upp en hel skovägg för att bara snacka skit.. Tycker inte ja iaf.. Råkade nog säga lite väl högt att ja va lite irriterad på det till Mogge så dom flyttade sig ganska snabbt.. Men tyvärr så hittade vi inte några bra skor.. Så det vart MAX ist.. :)

Efter MAX, plantagen och köpa lite tulpan lökar för imorrn em så ska vi plantera lite, ska bli mys!! Ser vi fram emot..
ÖoB efter det och där stötte vi på Pappa o Gun trevligt..:D
Och sedan hem och bara ha det skönt och slappa,, Vart massa lek på Tuwis rum och Duplo, hon leker verkligen me det nu... Inte bara bygger utan vi bygger nått och sedan leker hon i det med gubbarna och Kitty.. Så idag gjorde vid det stora bondgården med en trädgård och fikhörna och sedan kom Emils lilla griseknoa in och snickeboa, så vi byggde det me..:D Hon verkligen älskar det!!

Nu på kvällen vart det mys, tända ljus, lite cola och snask och dansbandskampen.. samt Så mycket bättre på tv4..

imorrn söndag och det menas Mora träskt på cupan kl 14 ska bli spännande och se hur det, jag har aldrig sj vart på en sådan konsert.. Skoj!! :D

Nehe ska nu försöka få Tuwis att somna, hon vill inte riktigt!!!
Sedan tokmys med min blivande resten av kvällen och natten.. Det pirrar ikroppen igen!! :D

http://leksaker.toyland.se/file/product/190_big_toyland.jpg

 


Helg me jobb :(

Ja vilke dag det har vart, en toppen dag må ja säga..

Efter ja skickade in inlägget imorse så började jag städa lite, Tuwis sysselsatte sig sj så himla bra.. så ja passa på att göra vissa små saker som inte tar nån tid.. Men sedan fortsatte ja, putsade fönstrena i köket som va värst skitiga, ja dammade, ja tvättade, ja damsög och skura golven.. Och allt detta hann ja innan Fia och kidsen kom.. Puuh.. En klapp på axeln åt mig..
Fia och dom kom runt 13.00 Tuwis och Ellioth lekte massa, det va ju länge sedan dom sågt.. Men den tiden vi va inne så lekte dom mest med varann fast endå inte, förstår ni vad ja menar? Sedan bestämde vi oss för att klä på barnen och gå ut.. Och då bröjade dom leka med varann hela tiden.. Dom gungade och latjade som satan..
Lagom när vi kom ut så kom Kina, men en ny potta till Tuwis som kanske är lite roligare än den hon har, en kanin som man sitter på..
Så vi va ute i ca 2 h och lite mer tror ja, shit vad dom gillar att leka me varann,, så roligt och se..Dom gick hand i hand och ja dom hade nog lite skoj som vi som bara tittade på dom..
Kan man ha det roligare och kan man va mer lycklig innuti än när man ser sitt/sina barn ha skoj och trivas.. ?

Mange kom och hämtade sin familj, Ellioth ville inte han ville stanna hos oss och sova, men nja inte två barn redan...:S Men när dom blir lite äldre kanske.. Hihihih
Kina följe me in och vi började göra mat.. Vi bjöd på hasselbacks potatis, fläskfileé och kantarell sås, idag va det såååååå himla gott..:D Faaasan va ja är duktig på att laga mat... :)

Efter det vart det efterrätt, pepparkakor och glass.. Tuwis och Kina har busat för fullt här hemma hela kvällen, lekt kurrigömma, fikat och lagat mat i Tuwis rum, sjungit ja dom har busat för fullt..
Tuwis va trött nu när hon somnade, hon sover ju inget om dagarna längre och man märker att hon sover bättre på nätterna och så.. Och hon sover länge på morgonen me imellan åt.. Dom få dagarna hon sover på dagarna så är det såååå himla svårt att få henne att somna på kvällarna, det kan ibland ta upp till 3h innan hon sover. och då blir både vi och hon arga och irriterade... Det är ju bättre att hon somnar skapligt på kvällen och sover hela natten ist för att sova en stund på dagen tycker vi iaf!!! Och hon me för det är väldigt v'äldigt sällan hon vill somna på dagarna..

Nu har vi kollar på IDOL och Jay är ju bara hur underbar som helst, shit vad han är bra.. även Weise.. Gillar hans röst,, han är så tonsäker.. Men den när Elin hon hoppas ja åker hem idag..
Vem va bäst tycker ni?

Ja och som ja skrev i förra inläggen så va ja så glad att vi skulle ha en helg utan nått jobb men den lyckan vart inte långvarig, mogge ska jobba imorrn.. :( Det gillar ja inte men ja bestämmer inte.. Men tycker bara att det är såååå tråkigt för vi ses aldrig men men det är upp till honom.. :) Ja och tuwis får hitta på nått annat skoj..

Jaja ha en bra fredagskväll..

Pöss på er



Fredag är här...

Shit vad denna vecka har gått fort, en hel vecka sedan ja slutade på 21.an och det känns sååå himla tråkigt.. Tänker på avd, jobbet varje dag... Det är ju det ja vill göra med mitt liv, ett roligt arbete, super bra pesonal, bra chef, bra lokaler.. och man får hjälpa människor!!
Men på Måndag mot nya äventyr BAVA står på schemat för mig, vet att det kommer bli bra där uppe me.. Kan ju alltid åka en våning och hälsa på 21.an..
Så måndag kl. 15 börjar ja, spännande.. Ska bli skoj och kunna hjälpa barn i alla olika situationer.. Man får lära sif att gå runt vissa saker och slingra sig lite för att komma åt och undersöka.. Ja ett lärande om dess like kommer det bli... Mycket skoj!!! Ser frame mot det Men det första jag måste medddela dom är att ja inte kan arbeta helgen v.46 för då fyller ja 25år och det är planer smida för den helgen länge nu och igentligen helgen efter oxå men då jobbar ja oxå så dom planerna får väl hoppa till helgen v. 45 ist.. får tänka på det!!!

Idag kommer Fia med kids hit och ska busa, ska bli skoj det va länga sedan kan ja lova..
Sedan så blir det fredags mys för hela slanten...
God mat, gott i glasen och såklart IDOL...:D Mys, och mogge är ledig hela helgen, kan det bli bättre... Ja längtar tills att bara få mysa ner mig hos honom ikväll.. Underbart.. och få äte en mysig och låång familje frulle.. Och på söndag ska vi på Mora träsk..juh..:D Underbar helg kommer det att bli..

Nähe, du ska ja duka bort frullen sen ska damsugaren fram en snabbis.. Skulle behöva storstäda igentligen. putsa fönstren bla.. men kanske morrn...:D

ha en bra fredag

Pöss på er


Paradise Hotels

Ja idag va ja ju tillbaka i skolan, men det är bra idag me fram till v. 49..

Redovisningen gick väl si och så, jag va sjukt nervös, fick såå ont i magen och världens handsvett.. Ha Ha Ha Alla va så sjukt på lästa och dukitga.. Jag va raka motsatsen kan ja lova.. Men jag fick fram det ja ville men lite hakigt och osamanhängande kan ja tänka mig.. När ja bli nervös så pratar jag så otroligt snabbt.. Nu är det bara 1 prov kvar, ska försöka göra det så fort ja kan men det är lite tajt med tid pga att jag går ut på praktik på månad igen och i den kursen Barn och Ungdoms sjukvård har ja även 7 nya uppgifter som ska in innan 13 dec. samt ett prov i den kursen me.. Och dom dagarna när man är ledig vill man ju umgås me sessan.. Så får se när det blir av med proven..

På måndag börjar ja inte förens kl: 15.00 så ja tänkte ja ska lämna Tuwis på dagis vid 10.45 så ja kan plugga lite innan, göra en eller två uppgifter iaf.. Låter väl bra!? Måste ju hinna med plugget samtidigt som ja jobbar heltid..

Jag åkte med Mogge hem idag efter skolan vdid 16.00 så att både Mamma o Pappa kom till dagis va dubbel lycka, hon va inte ensam kvar, utan hon hade jätte skoj och lekte för fullt..:D Dom hade precis kommit in vart ute hela em och planterat lite i landet.. Lite tulpaner och krokus, och kameran hade vart me så vi fick se på lite bilder.. Så dom hade fått plantera en av varje.. Det hade uppskattats och det förstår ja.. För när vi planterar här hemma så ska Tuwis vara med.. Ja ska nu köpa mer tulpan lökar och plantera i helgen då ska hon få vara med hon kan ju detta nu...:DSka även plantera lite ljung..:D Fint till hösten/vinters samt köpa en pumpa och göra en Haloween pumpa utav den och ställa på framtiden.. Den uppskattde hon verkligen förra året!!!

Imorrn ledig, då kommer fia och Ellioth och elton och leker, va länge sedan men sågs så det kommer bli skoj.. Kvällen kommer vi nog bara mysa och ha trevligt ja och min lilla underbara familj..:D

Halv åtta varje kväll så sitter jag och Mogge bänkade framför Paradise Hotel och även idag men är det fler som ser det? Nån som fatta varför Leo ställde sig hos Melissa? Vi fattar inte varför, det va ju inte ett säkert val!
Och nu är det SOS västkust, riktigt bra och intressant programm.. Kl: 21 är det Lyxfällan..:D Bra tv kväll idag me, men inget slår tisdagar!!! Ha Ha Ha



ha en bra kväll

pöss på er

http://blixman.blogg.se/images/2008/krokus_05_1204839439_51037.jpg

 

http://www.blomsterfest.se/bildgalleri/Tulpaner%20tulpaner/Tulpan%2013.jpg

Finns det finare tulpaner än svarta?

Älskar dom!!

 


Godmorgon Torsdag

Ja torsdag idag, natten har vart toppen skönt.. har sovit som ett barn.. Tuwis kom in vid halv 5 ca och bra kramade mig och sa.. - Min mamma.. :D Sååå himla mysigt!!! Min lilla skrutt fia!!!
Vi har försovit oss om man kan säga så.. Tuwis väkte mig vid 9.00 då hon sj vaknade.. :( Och vi ska hinna till dagis till kvart i 12.. Vi käkar nu frulla och hur ska vi hinna få i oss lunch oxå.. :S Blir lite nervös av bara tanken.. Men hon äter mycket bra frulle.. Köpte hålkakor igår och hon verkligen älskar det.. :D Och ny nyponsoppa... Den är redan slut!!! Går åt massa nyfonsoppa här i tallis..:D

Ska ju till skolan idag mellan 13.00-16.30 redovisning och muntligt prov i sjukvård efter apu:n... Jag är sååå nervös kan ja lova.. Hatar ju att redovisa.. Bli såå osäker och vill ju inte sänka mitt betyg.. :S Gillar hellre inlämningsuppgifter.. Men men man får ju även lära sig en del utav dom andra och hur dom har haft det på apu:n det ska bli spännande!!!

I em, så kommer Mogge och Tuwis och hämtar mig i skolan för att idag åka till Toys´r´us och köpa detta dockhus till Tuwis som hon ska få i julklapp.. :D Innan alla är slut, om dom inte redan är det.. Hoppas inte.. isf får vi köpa det till full pris..Men men!!!

Fick ett mail från henne jag beställde servettringarna ifårn igår med vårt monogramm på, hon frågade om vi vill trycka vårt monogram på en gästbok me till ett rabbaterat pris och det tackar vi INTE nej till.. För vi hade ju redan tittat ut en gäst bok som vi ska sätta alla bilder på alla gäster och som gästerna/paren ska få en egen sida att skriva på.. Så en med vårt monogramm på är mycket roligare än nått vanligt från bokia eller hur?
Ska bli spännande och se det när det kommer..:D längtar..
Snart även dax att åka och köpa Mogges kläder, han va ju inne på att ha en grå kostym men det har vi glömt bort, det blir en svart med en silvergrå väst under och sedan en rosa plastrong samma färg som Annies klänning.. :D Kommer bli suveränt !!! :D Kan inte tiden gå lite snabbare så det snart är Maj... Hihihi
Vissa har lämnat kommentar på att man kanske inte får ha dubbelt efternamn för att jag ska behålla mitt och även ta Mogges.. Men då kommer ja få ha mitt efternamn som mellannamn och Mogges som efternamn, men att båda efternamnen kommer synas som ett efternamn precis som Tuwis har.. Hon heter ju Kjellberg Behrendtz.. Som vissa har missat!!!
Så det blir bra!!

Vårt monogram som jag har gjort.. :D


Nehe, ska skala en satsumas till sessan nu innan ja ska bädda och plocka fram lite kläder till både henne o mig..:D

Ha en bra torsdag..

Ps: Ni som har missat så är det ju Mora Träsk i helgen kl: 14.00 på cupolen.. och vi ska gå vi har köpt biljett kommer bli skoj..

http://www.moratrask.se/mora_bilder/dokument/high/MoraAffish2000.jpg

 


Julkort, check...

Yrigheten som jag vaknade till imorse höll isig nästan halva dagen.. inget skoj.. Hade inte ork till nått..

Petra och Charlie kom till oss straxt efter 11.00 imorse, då hade ja inte kommit långt i morgon bestyren..Jag gick fortfarande i morgon kläder, våran säng va inte bäddad och det såg för jäkligt ut här hemma.. Men det är bara syster yster som kommer inte kungen..:)

Hon hade med sig sin systemkamera som vi skulle ta lite kort till julkorten, men få ett bra kort på kusinerna tillsammans va lättare sagt än gjort.. hmmm Den enda tittar in i kameran medans den andra tittar bort, andra kortet så kryper den lille iväg, kort tre, är någon av dom griniga.. Ja ni fattar sj det va inte det lättaste.. Men vi får se hur kortet blir tillslut..:D

Tuwis och charlie leker bra tillsammans nu även att det nästan är 2 år imellan dom, men Tuwis är så rar mot honom.. Och hon älskar sin moster me.. Hon får inte vara i fred många minuter.. Tuwis är på henne hela tiden..:D hahahha tog massa kort på dom me petras kamera men hann inte lägga in dom på datorn, men petra skulle maila dom till mig när hon hinner, visar så fort ja fått dom..

När mogge slutade så vart det Maxi och storhandla, och vi va INTE ensamna kan ja lova.. Men vi va verkligen tvugna att handla idag.. Så nu är kyl, skafferi och frys proppfulla...:D Kalas bra!!!Känns skönt och skoj att titta i skåpena...


Nehe, kvällen har vart massa bus och mys med sessan mellan clementin ätandet, Tuwis är helt galen i det.. Men hon somnade vid 20.00 och vi tittade på Arga snickarn och nu på Berg flyttar in..:D

Imorrn redovisning i skolan och apu-tiden...:D Lite halv nervös är ja ...
Hoppas ja håller mitt betyg... :S

Ha en bra Onsdags kväll..

Pöss på er

 

 


yr i bollen.. :(

Vaknade i morse av att jag hade sådan hemsk huvudvärk och att jag var riktigt yr i huvudet.. Det är otäckt.. Och det går inte över.. Har tagit panodil nu och ätit frulle men det vägrar ge sig.. Usch.. Hoppas det ger sig underdagen här bara.. :D orkar inte va yr hela dagen, man blir ju lite handikappad då.. men Min syster kommer vu vid 11-12 med charlie skönt och vet att man inte e ensam då iaf..

Nu på morgonen har ja skickat iväg beställning till vårat bröllop, egna servettringar med vårat egna fina monogramm som jag själv har gjort.. Är väldigt nöjd med det måste ja villigt erkänna.. :D
Monogrammet kommer ju pryda, inbjudningskortet,festprogrammet, servettringarna och gästboken om ja får som ja vill.. Blev lite dyrt att trycka på en gästbok men det är det nog värt.. :D
Man gifter sig ju bara en gång i livet, och nu när ja gjort ett eget monogramm så vill ja ju ha det på det mesta.. :D
Fasan vad vi längtar till den stora dagen..

Idag när Petra kommer så har hon med sig sin system kamera så vi ska ta lite kort på barnen till julkorten som man måste skicka in snart för tryckning.. Vi kommer sattsa på samma leverantör som förra året, det vart så uppskattat.. :D Vi ska ta ett kort på Charlie o Tuwis tillsammans och skicka till Mormor.. :D

I em så blir det handling på Maxi troligtsvis, kylskåpet börjar eka även skafferiet me.. Men ja tänkte även hoppa in på Toys´r´us och köpa ett dockhus till Tuwis som hon önksar sig till julklapp, och just det som ja vet hon kommer leka massa med har dom till kampanj nu, så bäst att passa på.. :D

Nehe, ska duka bort frullen och bädda sängarna i ett lugnt tempo känner ja..

Ha en bra onsdag..

Pöss på er

Förra årets julkort.. :D

 

Ps: Fick en fråga vart ja köpt advetsljustacken i ett par inlägg ner och den har ja klickat hem från Ellos.se


Älskade vän..

Ja usch idag fick ja denna hemska rysning i kroppen igen.. Pratade me min vänn som liger inlagd.. Hon hade inte fått positivt besked.. och lider så hemskt mycket med henne..
jag vet till viss del vad hon går igenom.. Tycker så synd om henne!!
Usch, förstår att hon är rädd och i chock..
Men ja vet att hon kommer klara detta me; Hon har en stark och bra blivande man, många underbara kompisar och en bra familj/släkt.. Och så finns ja som stöttar henne, som hon kan prata, rådfråga bolla med eller bara slänga skit på.. Vill stötta henne och finnas här...

Usch, usch ,usch!!!

Kan inte vi bra få må bra och leva utan sjukdomar????

Vart lite känslosamt, men så är det..

http://livetsomjag.se/wp-content/uploads/2009/10/miranda.jpg




Min tv dag..:D

Ja idag har det vart en mysig och kall dag, jag och sessan har vart ute i några timmar och gått runt och lekt i olika lekparker..Vi fick verkligen klä på oss, de va brrrr kallt ute.. Skönt iof i solen..:D

 



Annars har det bara vart en skön mamma o dotter dag, vi somnade sittades i soffan tillsammans.. Tuwis låg i min famn och vi kolla på svamp bob.. Och lyckades somna båda två... Det va skönt och mysigt..

Mogge kom hem vid 16.30 och ja började laga mat, snabb mat vart det.. Stuvade makaroner och köttbullar.. Men gott va det.:D
Nu sitter pappa o dotter i badkaret och busar, fikar med Tuwis plast muggar,,;D Sötisar..

Jag sitter och slappnar av lite i soffan och tittade på för kväll och där va Thomas Järvheden, ja gillar ju honom.. Han är en roligt stad up komiker och sjunger ju grymt bra..:D Han har nu kommut ut med en ny skiva och spelade en låt från den " sekundärångest" den va bra på sitt sett..:D

Kvällen kommer bjuda på Halv åtta hos mig kl: 19.30 äntligen hemma kl 20.00, desperate housewifes kl: 21.00 och sedan Cuger Town kl: 22.00..
Säger ju det att Tisdagar är min tv. dag..:D

Imorrn åter igen ledig, börjar bli tröttsamt att vara ledig nu, men imorrn får vi besök.. Petra och Charlie kommer ska bli skoj och mysigt!! :D
Och det uppskattar sessan me, men dom senaste dagarna är det mycket bra om " min robin" som hon säger.. Gullunge!!!

Nehe, ska kolla nyheterna..

Ha en bra söndag


 

 

 


Eget gatu namn

Ja kom in på en sida nu som man ick vare med och tävla om att få sitt namn som ett nytt gatu namn någon stans i världen.. Och självklart går ja med på det.. :D

Klicka på länken så kommer du till sidan... :D

Eget Gatu Namn



Ja, till jobb..

Japp måndag va det ja, och en ledig vecka i stort sett..

Tuwis vart lycklig av att få gå till dagis, dom skulle precis äta när hon kom dit.. Och hon bra sprang in, men jag fick en puss och kram iaf..

Intervjun började kl.13.00 och jag vart varmt välkomen och det va massa frågor, ja ni vet hur det e på en en intervju.. Vad ja tycker om vissa saker, hur ja tycker en chef ska va mfl..
Men ja fick jobbet, och är nu timvik. på Åleryd.. Känns skönt och ha nått att luta sig på nu när man är klar snart... Men lite nervösär man kan ja lova..

Medans ja väntade på bussen hem så sprang ja in på Kappahl och köpte en mössa Hello Kitty så klart.. Samt en snabbis på ur och penn och köpte en Hello Kitty klocka till tuwis som hon får i julklapp.. Även att hon inte kan klockan så tycker hon det är skoj och ha en.. Och vi sa att vi köper en fin och bra klocka.. Aldrig förtidigt för att lära sig, eller hur?hihihi

Hämtade sessan på dagis vid 15.00 eller straxt innan, och då va dom ute och busa i det kalla och solen lös.. Tuwis va på andra sidan gården och lekte med killarna..:D Skojsigt!! Hon brukar ofta leka med killarna mer än tjejerna..

Nu sitter vi i soffan, Tuwis har precis somnat, vi har vart ute och jagat efter en leksaksförvaring till tuwis och till slut så hittade vi en på Nordik dock inte en sådan vi ville ha men denna funkar nu iaf..

Ikväll blir det vuxen mys, underbart och få krypa ner i mogges famt!!!

Nehe, ha en bra kväll..

pöss på er

http://loenn.blogg.se/images/2008/miranda-nalle_13962893.jpg

 


Ny vecka, nya möjligheter!

Ja måndag fm igen, va det verkligen en veck sedan det va måndag.. hahah

Imorse så väcktes vi av att mogges mobil ringde, och det är inte roligt att väckas utav.. Gillar inte att väckas utav telefonen..
Men när ja väl va vaken så ville ja verkligen åka och jobba, är såå sugen på att jobba..
Ska maila chefen på kk-avd och se om man kan göra nått..:D
Är ju ledig nu en vecka, sedan på måndag drar det igång igen på BAVA, ska bli skoj...

Idag ska ja ju även på arbets intervju hos Attendo, håll tummar o tår för mig..
Så Tuwis ska ja lämna på dagis vid 11.00 tar bussen halv 12 och sedan möte.. Kommer bli skoj och spännande!!

I em så ska vi återigen göra ett nytt försök att hitta en förvaring för Tuwis leksaker, ska ta Nordik nu se om dom har ntt vettigt.. Helst skulle ja ju vilja ha nått med stjärnor för att det bli tapetsering av den tapeten ja visat i ett tidigare inlägg men inte just nu utan i vår ist. Har så mycket annat nu..

Igår köpte jag även en ny pepparkaks gumma dräckt till Tuwis som hon ska ha i lucia och på julkorten är planen.. Den va jätte fin..:D Köpte även en ny adventljusstake som ska pryda köksbordet i vinter..:D

Nehe ska mysa lite med sessan innan det är dax för dagis..

PS: har ni tänkt på att idag regnar det inte, Jippi...:D

Ha en bra måndag

pöss på er

 

 

 

 


Crohn och Ulcerös Kolit

Ja idag fick ja redan på att en bekant har fått diagnosen Ulcerös kolit.. Hon fick diagnosen i vintras.. När ja fick reda på att hon fått det så gick det en smärta genom hela ryggen.. Tårarna va väldigt nära..

Hon ligger nu i laggt pga av denna dumma och helvetes sjukdom, lider så enormt mycket med henne.. Har pratat med henne.. Jag vet sj att inget idenna situation hjälper.. Även hur många underbara msk man har bakom sig så är det väldigt tungt psykiskt..
Men man behöver allt stöd och hjälp man behöver.. Skulle inte jag ha någon/några bakom mig så skulle det va mycket tygre, hade nog inte klarat mig så bra som jag har gjort.. mycket har med att göra att jag har en underbar familj, släkt och vänner.. Utan er är livet tomt!!
Och jag vet att min bekant har allt detta med och kommer klara sig bra..
Ja kommer finnas här och stötta henne, vi ska ses och stötta varann och hjälpa varann.. Det känns skönt, skönt och ha nån att dela och ha nån som vet vad man sj går igenom..

Crohn och Ulcerös Kolit är i stort sätt samma, dom sitter i olika delar i tarm systemet..
Båda är en Kronisk inflammerad tarmsjukdom...

Och det är en jäkla skit sjudom med andra ord..

Det som glädjer mig är att hon inte behövde gå lika länge med symtom/besvär som jag gjorde.. Hon gick i 4 månader och ja i 3 år.. 4 månader är acceptabelt och det är så det ska gå till.. Jag önskar att INGEN människa mer ska behöva gå så länge som ja gjorde innan hon/han får hjälp..

Mina tankar är hon dig och ja hoppas verkligen du kommer hem snart och mår bra...

http://inflammation.nu/assets/images/tarm_genom.jpg

 


Tips på julklappar

Ja som ni alla vet så har Tuwis såååå enormt mycket leksaker, men här kommer en liten önskelista på saker som vi verkligen behöver, som hon önskar sig /vill ha och behöver..

Underställ från Polarn och pyret.

Detta sett gillar vi

 

http://www.houseofhedda.com/bilder/artiklar/zoom/KidsCLektaltKronaRosa_6.jpg

 

Ett rosa lektält, Tuwis är ju helt toktig i rosa, inget annat skulle troligen gå hem..

 

http://www.blaelefant.se/Graphics/Products/6561_s.jpg

En doktor väska, skulle gå hem

 

http://media.redcatsnordic.com/ellos/images/products/normal/86-44/86-4433.jpg

Hello Kitty sängkläder, vanligt säng 150*240

 

 

 

http://leksaker.toyland.se/file/product/3789_big_toyland.jpg

Målarböcker

 

http://www.barnensbokklubb.se/media/catalog/product/cache/1/small_image/148x/8a02aedcaf38ad3a98187ab0a1dede95/9/2/92809.jpg

 

CD-sagor

- Hon har:

  • Cars
  • Barbie
  • Långben
  • Kalle
  • Nallepuh
  • Dumbo
  • Shrek
  • Bambi
  • Alla astrid Lindgren utan Pippi


Liten önske lista iaf..


Älgar i Tallboda.. :)

Ja idag har vi tillbringat tid ute i Ekängen, pappa O gun kom och hämtade oss straxt efter 11.00...
På vägen hem till ekängen i höjd med Camilla villorna i tallboda så stötte vi på 3 älgar en mamma och 2 kalvar.. Shit vad stora dom är.. Och dom inte i rädda av sig.. Dom sprang framför bilen..
Vi sa att vi ringer polisen, och polisens nr kan man eller, inte! hahah så tur att man har en iphone och kan söka på internet.. Så ja ringde medans pappa åkte bort och in bland husen för att se dom och se vart dom sprang..
Ja fick kontakt med polis och sa att tre älgar springer i tallboda, dom hade fått tips för ca 5 min sedan att dom va vid ÖoB men nu är dom här och sa att dom förflyttar sig väldigt snabbt.. Vi åkte in och ställde oss bakom nordanvidsvägen för er som kan tallboda och då kom dom nerifrån och gick precis förbi bilen , ca 1 meter ifrån.. Skapligt mäktiga djur.. Polisen tackade så mycket för att ja ringde..

Ja vart både fasinerad och lite nervös samtidgt, varför ja vart nervös vet ja inte men skapligt fränt!! Iof så har man ju sett många älgar i sina dagar men uppe i dalarna och björnrike.. Som ja sa till pappa o gun, jag har bott i tallboda hela mitt liv och aldrig sett en älg här och när man väl ser det så ser man tre st på samma gång.. Skojsigt.. Tuwis va intresserad.. :D Hon bara skratta..
Nu kan ja leva på det ett par dagar..hihih vill ju att det ska stå på correns hemsida hur det gick, om polisen fick skjuta dom eller hur det blev...Hoppas inte dom skjöt dom...

Annars har dagen vart lugn, har bara vart i ekängen och haft det skoj och mys.. Tuwis trotsar mer o mer för varje dag som går.. Mindre skoj men det är ju en del i utvecklingen..
Mogge kom och hämtade oss straxt efter 17 då han slutade och nu slappar vi i soffan fraför pippi och lagar mat samtidigt..

Ha en bra söndags kväll

http://www.orebro.se/images/18.3c1ef9ae11d4988e18f800012189/400b_210h_%C3%A4lg.jpg

 


Godmorgon söndag och allt regn

Ja söndag morgon och det bara vräker ner utanför fönstret.. :( usch såå tråkigt!!!
Men vi gick upp med ett leende iaf och käkade frulle med tända ljus.. det va såå mysigt.. Vi åt frulle tidigt så Mogge kunde äta med oss.. Och det uppskattades kan ja lova.. Utav oss alla!!

Nu har ja bäddat rent i Tuwis säng, och vi har plockat iordning så lgh är på topp nu.. Ska göra iordning oss för pappa kommer och hämtar oss så vi ska tillbringa söndagen i Ekängen,, trevligt!! Va länge sedan man va där nu!! :D
Mogge slutar 17.00 och kommer då och hämtar oss..

Imorgon måndag arbetsintervju, ser verkligen fram emot det.. Har laddat med alla mina betyg, ett personlig brev, cv och alla mina super bra referenser!!!
Såå som det känns nu kommer det gå bra..:D Håll tummarna!!
Och det som är roligt är att hon som ja ska ha mötet me är Mogges gamla handbolls tränare och min faster vännina..:D Och det visste ja inte innan ja sökte jobbet måste påpekas!!

Nehe, borsta tänder och klä sig och sätta på sig det andra ansiktet innan far kommer..

Ha en bra söndag

Pöss på er

http://vevvz.blogg.se/images/2009/ljus_50223379.jpg

 


campadre

Jag är medlem på Campadre, Skandinaviens första "Private Shopping Club". På Campadre får du unika erbjudanden på eftertraktade varumärken, varje dag. Mode, heminredning, sport, resor och andra livsstilsprodukter - upp till 70 % under ordinarie butikspris. Här är din inbjudan, bli medlem du med!

Riktigt bra erbjudanden, nu är det erbjudnanden bla. på lundemyr of sweden smycken, lasse åberg barn kollektion.. och mycket mer..

Mycket bra och fina erbjudanden..

Bli medlem du med idag... Kostnadsfritt.

Klicka på länken så kommer du till sidan..

campadre


Lördags mys

Ja nu är snart lördagen över, och det har väl regnar hela dagen... Eller?

Vi åkte till tornby, till K-rauta och skulle vänta på mogge tills han sluta.. Vi kollade på tapeten me, beställningsvara.. Och det blir ju lite dyrt eller ja.. Men vi ska suga på karamellen tills imorrn.. Ifall då Mogge ska beställa..
Ja vill ju verkligen ha denna tapet i Tuwis rum... Och Mogge gillar den me... Återkommer imorrn med beslutet.. :D

Vi åkte även till IKEA för att leta efter en ny lekkorg eller liknande till tuwis rum men hittde ingen..:( Så får åka till nått annat ställe i veckan och leta.. Ja vill inte ha nått jätte baby aktigt.. Utan nått stilrent och fint..:D
Helt med stjärnor på, nån som vet vart det finns?

Nu sitter vi i soffan efter att ha ätit tacos, jag har damsugit och plockat iordning lite, kollar på grannyran och shit va pengar som delades ut, kan inte säga annat än att min bli lite avis..:P Vill oxå vinna 10 Miljoner..vill inte ni!?
Nu blir det dansbandskampen och sedan sängen för sessan o vuxen mys för oss..

Ha en bra lördags kväll..

pöss

http://www.channel4.com/food/images/mb/Channel4/4Food/recipes/quorn/smoked_quorn_tacos_ahero.jpg

 

Väggdekal Snigel Rosa

 


Lördag

Ja lördag fm, och mogge jobbar..:( Jg och tuwis gör inget.. Vi bara slappar och har det skönt.. Båda är ju lite förkylda så det passar bra att ta det lugn.. Jag känner mig något bättre idag iaf och det är mycket skönt!!

Det vart ne låång frulle, jag o tuwis satt och pratade om allt och busade.. Efter det bäddade vi rent i våran säng, självklärt hjälpte Tuwis tills..

Det verkar som att Tuwis gillar att vi inte gör nått, tar dagen som den kommer.. Hon har fått lite lördagsgodog och sitter och pillar med det och pratar med sig sj.. Underbart att se...

I em ska vi åka till mogges jobb och titta på tapet till tuwis rum, vill göa om där inne.. Den mörja fondväggen ska bort och ska ersättas av nån ny snygg, ljus tapet.. Skulle vilja ha en med stjärnor på..:D Har en plan där inne.. Och får ja till det som ja vill så komme det bli såååå enormt fint!!!
Vi ska även handla en ny lekpack till Tuwis pga att det vart blöt igår när Tuwis kissade på sig så den slängde vi och en ny måste in för nu ligger leksakerna utspridda över hela hennes rum...:D

Nehe ska mysa lite med sessan och hänga tvätten som ligger i maskinen..:D

Ha en bra lördag..

Grattis Johanna & Peder som igår fick en liten son en Milo...:D

Pöss på er

http://www.borastapeter.se/upload/bt/koll_images/HH_m1.jpg

 

Fin va?


Tårar i ögonen

Ja idag har det vart en rolig dag, och tråkigt,, Blandade känslor..
Jag började jobba 6.45, och jag hade med mig MASSA frukt som ja la upp lite snyggt och ställde in på persalbordet.. Och det va en present till avd. som tack för dessa fem veckor och för all hjälp och kunskap dom har gett mig.. Har lärt mig såååå enormt mycket och jag har verkligen fått bekräftelse av mig sj för vad jag vill med mitt liv.. Jag fått många viktiga tankar..
Så här mycket som jag har lärt mig där har ja nog aldrig lärt mig.. Jag har fått utvecklat mig sj oxå.. Och det är skoj!!
Även att jag har fått vart med på en stort Wertheim operation och sedan mindre operationer oxå.. det är nått inte alla får göra. och det va verkligen en dröm som slåg in, det va nått jag verkligen ville göra under min apu period på gyn..
Det jag har lärt mig kommer jag alltid bära med mig och ha i ryggraden.. Jag hoppas verkligen att man kan få va timvik där, vilken dröm förstår ni..

Ja, min handledare Anna, är ju helt underbar.. Hon gjorde en bedömmning på mig och jag fick MVG, hon har skrivit att hon gärna vill ha mig som arbetskamrat, att jag är mycke duktig och passar för detta yrke..
Då kom tårarna i ögonen när jag fick topp betyg, kändes skönt och väldigt bra kan ja lova!!! Men sååå tråkigt att lämna avd, ja ville gå in och ta med mig kläder till omklädningsrummet, men icke.. Fick tömma skåpet.. usch så tråkigt...

http://www.lj.se/info_files/infosida33466/guldstjarna_storre.jpg



Kvällen har vart lite hektisk det har inte vart såå mysigt.. Tuwis har slagit sig 3 gågner under kvällen, kissat på sig så hela hennes rum va i floder, men inget att göra nått åt, bara att torka och skura!!  Lilla snuttan.. Det verkar som att hon inte vill kissa på den pottan vi har får nog köpa en ny, och hon vill inte sitta på toan heller.. Men vi har forskat lite med detta att få ett barn blöjfri, man får INTE pressa dom eller TVINGA dom ger bara motsatt effekt, det kommer naturligt när dom är mogna för det.. Och som alla vet så lägger barn in energi på olika saker, Tuwis har ju verkligen lagt sin energi på talet och det.. Hon pratar ju flytande, hon räknar.. Hon pratar mycket mycket bra för att vara 2,5 år.. och det sa dom på BVC me och det känns väldigt skoj och man blir såååå stolt,,
Men vi får se när hon är mogen för att ta bort blöjan..

http://images.pricerunner.com/product/100x100/101453152/Babybjoern-Smart-Potta-Rosa.jpg


Denna helg jobbar mogge på K-rauta, jag och Tuwis får mysa sj, skönt och va lite ledig,, Både ja o Tuwis är genom förkylda me.. Snoret rinner hela tiden, jag har börjat nu på em/kvällen känna av halsen och det är inte skoj.. Hoppas verkligen inte att det leder till nått mer,, Vill inte och har inte tid att bli sjuk nu.. Ska ju ut på nästa apu om 1 vecka..

jaha, ikväll har ja inte heller sett så mycket av IDOL, Tuwis har vart uppe, sövde henne nyss.. Men några har ja hört.. Minnah gillar ju ha, skoj att hon kom tillbaka..:D
Vilka va era favoriter?

http://mimspims.blogg.se/images/2010/snuva_78255261.jpg



Näää ska krypa ner under filten nu och kurera mig..

Ha en mysig fredag..

PS: måste bara säga, jag har gått ner en del i vikt/vätska av att jag inte längre äter kortison, 5 månader har nu gått.. Ja trodde inte att det va så illa som det va, en riktigt köttbulle va ja.. Men det märkt i kläder ja köpte under tiden ja fet,, dom är allt för stora.. Här är 2 bilder... den första är i påskas 1 månad innan ja slutade med kortison.. 14,6 kg gick ja upp av kortisonet, och bild 2 är för några dagar sedan,, Så det ni skillnaden!! :D Ja är nöjd..:D

 

 


Dotty Angel tinic

Min kära granne Cicci säljer mi&i kläder, vissa saker är jätte fina,, Beställde en tunika till Tuwis som hon får i julklapp... Fastnade för denna omgående och vart kär och vet att Tuwis kommer passa i den.. Så idag hämtade jag den och den är såååååå fin.. En bra julklapp..:D 6 julklappar klara iaf till sessan..

Och så här ser den ut.. Visst är den underbart fin..:D

 

dotty angel tunic

 

Finns det folk som är intresserade av att gå på ett mi&i party så hör av er till mig så kan ja anordna ett, men då vill ja oxå veta att det finns intresse..:D

Skicka ett mail eller lämna en kommentar om ni vill komma..:D

 


Mys fredag

Japp nu är det fredag och det menas fredagsmys..

Nu lagas det god mat, potatis gratäng och inbakad fläskfile och sallad.. Till dricker ja och mogge ett glad rött..:D Och Tuwis hallonsoda..:D Nu är det fredag och då får hon dricka det lite iaf..:D

Efter det blir det efterrätt som är Windetta eller vad det heter, glass tårta!!
Kommer bli gott, är sååå hungrig..

Ska inte skriva så mycket nu återkommer senare med mer info om min sista dag på 21:an och mina betyg och omdöme där ifrån..:D

puss på er

http://www.presenteriet.se/134-403-large/skal-fredagsmys.jpg




Sorg..

Ja idag har det vart min näst sista dag på jobbet, det känns sååå tråkigt.. Och idag har ja knappt vart på avd. jag har vart på mottagningen och med under operationerna..
Det har vart mycket lärorikt och intressant, jag har lärt mig sååå mycket-. och finner denna arbete ännu intressantare och roligare.. Uskor får göra en hel del har jag lärt/fått veta idag.. Vi gör mycket som underlättar och hjälper läkarna och ssk.. Synd att uskor ska utrotas på Us.. För vi är bra att ha!! :D




När jag satt på min lunch rast så satt jag och läste en tidning, kommer inte ihåg vad det va för tidning men den va ny iaf.. Och fastnade för en artikel om en kvinna som fick bröstcancer diagnos straxt efter dom hade fått deras dotter.. och som avled sedan i mars 2010..
När ja läsa om det så grät ja så enormt mycket på jobbet., det tog hårt på mig och satte djupa spår hon/manen har en blogg, hon påbörjade den i början av ca. och han fortsätter..
Satt nyss och läse och grät ännu mer, usch vad hemskt och orätvisst livet är!
När det är barn i bilden så känns det ännu tyngre tycker ja, det är hemskt.. Men lägger länken till bloggen här så ni som vill gå in och läs och gråt!!


http://annajansson73.blogspot.com/

Tänder ett ljus och skänker min sorg och tankar till henne i himelen och till hennes familj, man och dotter..

http://3.bp.blogspot.com/_jmWGke5EVkU/TIaY60YXnkI/AAAAAAAAAJ0/Lrh15N8wr7Q/s1600/Anna+och+Henrik+dec+-09.jpg



Vi har vart och handlat idag efter jobbet, mogge kom och hämtade mig, och sedan hämtade vi tuwis, men vet inte om det va blandade känslor idag när vi kom.. Hon vart glad att se oss och gav oss kramar, men när vi skulle klä på oss så vart hon ledsen och ville inte.. Det kändes jobbigt och ja vart lite ledsen me när ja såg henne ledsen.. Ja frågade om nått hade hänt idag men det hade det inte, hon hade vart så glad hela dagen och idag hade dom verkligen sett att hon och flera kompisar hade lekt med varann.. Annars idenna ålder så leker dom ju var för sig fast nära varann.. Och att höra att dom kommit i det stadiet nu att dom leker med varann va skoj att höra.. Ja ska se om ja kanske kan få vara med en dag på dagis nu innan julen kommer, och se hur hon fungerar och har det.. kommer bli skoj!! Hoppas man får det.. :D

Nu när vi kom hem och efter middagen så började ja känna mig lite hängig, fryser och har ont i halsen.. Snoret rinner och känner mig inte alls katig kan ja lova.. Men hoppas att det inte blir nått.. har tagit panodil och känns lite bättre.. Ligger i soffan med ett glad cola, nässpray, papper och mitt duntäcke..
Måste ju vara friskt tills imorrn sista dagen på praktiken, har köpt massa frukt som ja ska ge dom på avd. som tack för att ja fått vara där, och tack för all kunskap.. Dom är ju så nyttiga där uppe så frukt kommer passa perfekt ist för tårta eller liknande!! :D



näähe ska återgå till tv:n och vila lite..

Ha en bra torsdag!!

http://3.bp.blogspot.com/_GW8seHTcIeo/SUY5-JaO-TI/AAAAAAAAAPE/SdRguDFNuo4/s320/krasslig.jpg

 


Beröm..

Ja nu är ja hemma igen efter ett pass på jobbet, 2 pass kvar innan ja slutar... Känns inte skoj kan ja lova..
Det har vart lite halv lungt och skönt arbetspass, med vissa hektiska tider.. men det är såå skoj!!! :D
Har även idag hunnit sitta lite med mitt skol arbeta så det är nästan klart nu och det känns som en lättnad, men när jag har redovisat det så släpper ännu en sten från hjärtat...:D idag fick jag även beröm av en patient att jag verkligen passar för detta jobb.. Och fick en del beröm och det känns sååå himla bra och stärker mitt självförtroende massor!!

imorrn ska ja va med på en lättare operation.. Lite skrapningar och så, vet inte ännu exakt vad ja kommer få vara med om. Så det ser ja verkligen fram emot.. :D kommer bli spänande!!

När ja lämnade sessan på dagis på fm så fick ja knappt nån puss eller kram av henne hon ville bara in och leka med sina andra kompisar som väntade på henne innanför dörranra.. Det känns jätte bra att det har vänt nu att hon vill gå till dagis, att det inte är nått gråt eller liknande längre, men samtidigt så vill ja ju ha en hejdå puss o kram.. :S Speciellt när ja inte kommer få se/träffa henne på över ett dygn.. När ja jobbar kväll och sedan dag så blir det ju att ja inte ser henne från 12.30 dagen ja jobbar kväll till 16.30 ca dagen efter när ja jobbar dag som ja nu gör imorrn..Ja saknar henne så enormt just nu men när ja kom hem så va ja inne och pussa på henne.. Och hon sover så gott.. Hoppas hon kommer in till oss i natt.. Mysigt..



Nehe, nu ska ja hoppa in i duschen och sedan i säng för klockan ringer tidigt

ha en bra kväll

Pöss på er

http://3.bp.blogspot.com/_WbwosI_qpgw/SoqGIr8koUI/AAAAAAAABWg/EBqS_qERzWc/s320/Hj%C3%A4rta+i+hj%C3%A4rta.JPG

 


Mys Onsdag

Ja idag onsdag, denna vecka verkar gå fort...

Idag jobbar ja kväll 14.00-21.45, och ja skulle även idag behöva plugga men Tuwis går före och jag vill umgås me henne hela tiden. Så hon börjar på dagis 12.30 idag.. Så idag blir det en kort dag för henne.. 12.30-16.30.. Lite lagom så där..

Imorse så åt vi frulle i lugn och ro ovh vi tände ljus jag och sessan, kändes verkligen som vi va mitt i vintern det va mörkt ute vid 8.00.. Så det va super mysigt!!!
3 dagar kvar på praktiken och det känns väldigt tråkigt kan ja säga.. Får se om ja köper någon stor frukt grupp till dom som TACK för att ja fick vara här.. Alla är ju så nyttiga där uppe så det vet ja skule uppskattas.. :D

Fick oxå klart att ja får byta praktik plats i barn och ungdoms kursen, skulle ju vara på BOND men fick byta till BAVA och det känns som en lättnad.. Ska bli väldigt skoj det me och ser fram emot det!!

Vet inte om ja sagt det men ska på arbetsintervju på måndag uppe på Åletyd, är ju vikarie där redan inom linköpingskommun men åleryd som alla vet har ju blivit uppköpt utav Attendo så ska dit på måndag på intervju. Skickade idag iväg mitt CV.. Håll tummarna för mig!! :D

Nää ska mysa lite med min sessa innan ja ska göra lite lunch till oss två..

ha en bra onsdag!!

Pöss på er

http://annaoting.blogg.se/images/2007/namnl_s_1194372464_4907706.jpg

 

 

 


Snart 25 år

Japp snart är min födelsdag här, och jag ser fram emot den.. Fyller ju jämt.. Ska bli skoj.. Känns som 25 år är en mycket bra ålder..

Men tänkte ge er lite ledtrådar på vad ja önska mig..

  • Hjälp till körkort
  • Presentkort på p.a.u.s
  • Kandelaber
  • Svarta cultdesign till badrummet (tvål & tandborte)


 

Ni som ogillar önskelister på bloggen kan ju blunda eller gå till annan blogg.. :)

 


Wertheim operation

Ja inatt har ja sovit underbart, ja somnade straxt efter 22.30 igår kväll och ja visste ju att ja skulle behöva sova bra inatt och ladda inför denna dag..
Vaknade straxt efter 3 av att Tuwis ropade på mig brevid sängen, hon kröp upp och bara sa mamma en gång till och sedan kramade mig hårt och gav mig en puss, då är det verkligen underbart att vakna mitt i natten..:D Mammas tjeja!

Klockan ringde 05.10 även att ja somnat tidig och sovit bra så va ja trött när ja klev upp men ett måste att göra det..
Ja gjorde iordning mig och sedan förbrede och hjälpte Mogge tills han skulle kliva upp.. la fram nya kläder till tuwis, ny blöja, gjorde frulle som hon skulle ha med till dagis. För idag skulle hon börja 6.45 så då äter hon frulle där. Ja la fram alla ytterkläder så det va bara för honom att klä på henne och sedan iväg.. Skönt för honom, eller hur? Och han tackade sedan så bra och fint för hjälpen!

Ja skulle ju ta bussen som går 6.00 men den kom aldrig så ficm ta bussen 6.20 ist, ringde östgötatrafiken och frågade varför inte bussen kom, men fick bara ett otrevligt svar, tyvärr.. Men som tur va så hade dom satt in en extra buss upp till us som kom precis när min buss kom in, så ja vart bara 10 min sen.. Skönt..
Och när ja kom så hade dom rapport och efter det va dagen sysslor i full gång.
Ja skulle ju idag vara med på en operation, så ja och min handledare tog emot patienten och skrev in henne, ja fick ta blodprover på henne och det gick så bra som alltid.. :D Och sedan så berätta för henne och ge henne en op. skjorta och strumpor.. Vid kl 8 så slängde jag i mig en rigäl frulle så ja skulle klara av den långa operationen.
Vid halv 9 rullade vi ner.. Ja fick klä om till blåa operations kläder och sätta på mig en mössa.. Och sedan vart ja presenterad inför narkosläkare, narkos ssk mfl. Fick vara med och instruerad hur man sätter och hur det ska gå till när man lägger en EDA. Mycket intressant..
Efter en tid på pre-op så fick vi rulla in på op.salen.. Fick vara med under förberedelserna och när narkosen sattes in.. Mycket intressant och spännande.. läkarna som opererade kände ja sedan avd. så vi hälsade och sedan fick ja hjälpa till lite och sedan började vi.
op-tid ca 3 h.. Och ja kunde inte slita mig, va skoj och spännande det va.. Det är ju en stor operation en Wertheim, man tar bort allt, livmoder, äggledare , äggstockar och körtlar.
En mycket rolig, spännande och intressant operation.. Läkarna är mycket bra och gjorde mig delaktig, berättade vad dom gjorde vad saker och ting va, narkos ssk va mycket bra me.. Berättade och förklarade massa..
Så fick en bra dag med mycket info att ta med mig..Skulle mer än gärna vilja göra om det.. :D

Ja slutade vid halv 4, åkte med Mogge hem och vi åkte genomsamt och hämtade sessan, och honvart glad när vi kom..
Vi fick även dagis fotona idag, och tyvärr så är vi inte nöjda.. Inte med fotografen utan med sj bilderna.. Vi trodde ju som alla andra att det skulle bli inomhus bilder därför vi köpte en ny klänning till sessan men det vart ju utomhusbilder så Tuwis har klänning, med gummistövlar och fleeejacka, snyggt va? Nää så inte ett enda kort vart bra så vi ska inte köpa några va första tanken, men sj så ska vi köpa...:D Det är ju VÅRAN FINA TJEJA på dom.. Så dom lyser upp endå..

Nu har Mogge och tuwis ätit lite middag, ja åt lunch så sent så ja va inte hungrig.. Vi sitter nu hela familjen och tittar på Ice Age, alla 3 är lite halv trötta om ja säger så...:D

Ska lägga och mysa lite med sessan..

Ha en bra em

Pöss på er

 


På G hemmåt :)

Japp sitter på visset på väg hem från jobbet:) som dom flesta måndagar så har även denna vart lugn! Det har inte funnit så där extremt mycket att göra.. Men lite pill.. Men det som höjde den dagen va att ha ska få vara med på operation imorrn och på torsdag :) läääängtar kan ja lova !!! Imorrn ska ja få vara me på en werheim- op, en stor op.. Kommer bli sååå intressant och spännande.. Så hem och sova och ladda batterierna det är x antal timmar!!!! shit vad jag ser fram emot det.. Och på torsdag ska ja få vara på poliklinska op :) det kommer oxå bli spännande:) vilken sista vecka med andra ord!!! Mycket att lära och ta med sig! Därför ja får åka hem lite tidigare för att ja ska hinna sova och äta bra innan för man står ju väldigt länge på op.. För tuwis hade det vart bra på dagis dom få timmarna hon va där, hon slocknade hemma prick halv 8..:) Nehe ska njuta lite av Oskar Linnros som spelas i öronen just nu :) Ha en bra kväll!!!

Hej måndag..:D

japp måndag återigen.. Denna helg har ju vart helt underbar.. även att en viss sak inte skedde.. Att vi inte fick med oss våra nya vigselringar.. :( Men fick mail från henne som äger butiken idag och det hade änt en tragedi i familjen så hon va tvungen att stänga.. Men hon bad verkligen om ursäkt..Men det förstår man ju eller hur?
Men vi får se om vi kanske åker upp om 2veckor igen.. Men vi får se!!!

Natten har vart väldigt jobbig, Tuwis har ju sin hosta, och inatt har hon hostat konstant hela tiden... Hon tycker sj att det är jätte jobbigt.. Så astma medicin och hostmedicn om vart annat hela tiden!! Stackars liten.. Det va länge sedan hon hade en sådan jobbig hosta!!! Lider så mycket med henne...Mammas o Pappas prinsessa!!!

Hon skulle idag börja på dagis vid 10 men ja stannade hemma lite längre skulle till biblan o plugga igentligen men åker direkt till jobbet sedan så Tuwis börjar vid 12.45.. Och slutar 16.. Lagom lång tid på dagis va!! hahah Men skönt för henne och leka lite med sina kompisar även att hon hostar!!

Medans ja plockade ur diskmaskinen förut eftet frullen så ville Tuwis lyssna på en ljudsaga och la sig i sängen med boken som tillhörde sagan och låg och läste för bamse.. Sååå underbar!!!
Man smälter verkligen!!

Våran kamera är ju lite koko så vi behöver köpa en ny, har tittat på denna Samsung ES75 en turkos.. 14 megapixel, Litiumbatteri, Optisk zoom 5 x.. Gillar ju färgen och vad ja kan läsa mig till så är den helt ok för hemma bruk!

http://images.pricerunner.com/product/image/149595202/Samsung-ES75-Blue.jpg

 

Nehe, ska busa lite med sessan..

Ha en bra dag

 

 

 



Mys söndag

ja idag har vi verkligen haft en mysig familje dag.. Den började med att jag fick sova fram till 10.. Sedan åkte vi in till torby en sväng för att köpa hosmedicin till Tuwis och ja skulle lämna in mina skor men det gick inte.. Min dragkedja pajades ju i vintras...
Tuwis ville ju oxå in till sagoland och där hittade vi ännu en julklapp till sessan.. Skönt 5 st klara!!! Det börjar ta sig.. :D

Efter det så åkte vi hem och bytte kläder och sedan begav vi oss ut i solen och in i skogen.. så massa lek o bus i skogen blev det... Hela varvet runt så va shiva me.. Och det gillade tuwis mycket!! :D

Men det har verkligen vart en skön och lugn dag, skulle inte vilja att helgen va slut redan, 1 dag till snälla.. :D
Men men ja jobbar kväll imorrn så lite ledig på fm..

Nää ska åter gå till att se Ensam Mamma söker..

Ha en bra o mysig kväll

pöss på er

 

 


Hemma igen

Ja igår kanske ni märkte att det inte vart nån bloggning, vi åkte hemmifrån vid 9.. Tuwis va jätte duktig på vägen upp.. Inget gnäll inget tjut.. Vi stannade en gång och handla lite dricka och gick på toan.. Iphone är bra på resa, bra att kolla på film i.. Tummen upp för det.. Till Camilla och Alex va det lätt att hitta.. Dom bor sååå fint, vilken lgh!! Älskade deras kök och v-rum!!!
Vi fikade när vi kom upp till dom, sedan åkte jag och Mogge iväg, tuwis ville stanna hos milla och busa!! Såå i åkte iväg och yrade loss.. Shit vad vi va vilse.. Det va inte så slätt att hitta!! Men till slut när vi hittade till ring butiken så va den stängd. Och ja hade ju kollat innan på deras hemsida och där stod det att det skulle va öppet men kollad enär vi stod utanför och då hade dom ändrat att fram till 20 okt. så har dom bara tidsbeställning till butiken.. och typisk att dom hade ändrat det så vi inte hade sett det.. men men vi gick lite på stan, men hittade inget. Iof så hade vi bara ögon på ringar men vi får boka en tid för både  ja o mogge vill ju ha dessa ringar.. Så vi bokar och tar en tar en helg där uppe.. Soveröver hos milla o Alex, går ut och äter och shoppar massa och ringar då me..
Men dagen vart toppen mysig.. Tuwis hade verkligen trivts sj med Milla, dom hade vart ute och lekt i 1,5 h.. Sedan gått in och ätit lite sen kom Alex hem från jobbet, då hade hon vart lite blyg till en början men sen hade hon släppt loss.. Dom hade busat mass!!! Vilken lekkompis!!
Vi kom tillbaka hem till dom vid 17 ca.. Och då hade Alex förberett för mat.. Hon gjorde Wallenbergare och mos och rårörda lingon.. Och vilken kock.. Det va sååååå gott.. Alla vi åt massa.,. Tuwis tyckte det va riktigt gott..
Mellan mat och efterrätt så busade Tuwis och Alex hela tiden. Tuwis sprang runt och ropade på honom..
Till efterätt så fick vi äppelpaj och vaniljsås, vad gott det va.. Ja har ju inte kunnat äta det på 2 år eller vad det kan va.. För sist ja åt det så fick ja maginfluensa efter och då kom allt upp igen.. Inte så mysigt kan ja lova!!!
Efter efterrätten så följe Tuwis me Alex in i hans studio och skulle spela piano.. Dom satt där inne ett bra tag och spelade tillsammans.. Såå söta!!
Tuwis gillar verkligen alex och milla.. Inga problem att lämna inget blyg, hon lyssnar när dom säger till henne..Och hon somnade en stund i deras mysiga soffa!!!
Så dagen va helt toppen bra!!! Det va skönt och komma bort även att det vart lite stressigt i stan för vi inte hitta.. Men som sagt skönt och komma här ifrån och bara va me varann..
Så i får se när vi kommer på besök igen.. Snart hoppas ja!! Ja gillar ju stockholm ,inte mogge dessvärre..

Vi åkte hemmåt vid 20.30 ca, det va svinkallt ute och lite halt, men Mogge körde lugnt och tryggt så det kändes bra.. Ja somnade ganska omg. men inte sessan.. hon somnade när vi va i nyköping eller efter det kanske till och med!

 

 



Idag bli det bara en lugn dag, Tuwis har fått sådan hemsk hosta igen astman sätter igån. så måste till apoteket, och ska bara in på H&M me och köpa en mössa till sessan.. Sedan blir det en promenix i skogen... Mys!!! Så en slappar dag och det är underbart skönt kan ja lova!!

Ha en toppen söndag

Pöss på er


Till dig min blivande

I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.

http://blogg.expressiv.se/files/2008/08/hearts.gif




Fredags kväll

Ja idag har ja mått lite si och så, magen har visstas till.. :( Hoppas bara att inte att det blir värre under kvällen/natten!

Va ju och hämtade test tårtorna i em och vi åt dom när pappa o gun kom på besök och fikade..Hon är riktigt duktigt Ankan.. Dom va jätte goda.. Men har beställt ännu en test tårta med kraftig päron smak /after eight.. Tror det kommer bli ruskigt gott!!!
Bröllops tårtorna kommer bli suveräna på den stora dagen!!!! Och vad vi längtar!
Längtar tills ja blir fru Kjellberg-Behrendtz... Låter bra eller hur?

Nu är det IDOL då ska min blivande man ta med damsugaren och gå ut i garaget och damsuga ur bilen inför våran tripp till stockholm imorgon!
Upp med tuppen och planen är att vi ska vara här i från vid 9.. Så vi får hoppas på att vi e det me!
Kommer bli skoj och se vigselringarna live och även få umgås och träffa Milla.. Kommer bli en toppen dag och vädret ser lovande ut än så länge iaf!!

Ska kura ner mig i soffan under filten och kolla på IDOL..

Ha en bra kväll

Pöss på er


Test tårtor!

Japp nu har vi vart hos min vänn Angelica och hämtat våra test bröllops tårtor... Vi är nöjde med utseendet och lovar att dom smakar lika gott me.. :D

Tack snälla ankan!!! :D

 

Så här ser dom ut.. :D

Fin va?


Skicka ett meddelande till fratiden!

Gör i ordning ett meddelande till någon som du vill höra av dig till om 20 år, hösten 2030!
Det kan vara dina barn, partner, kollega på jobbet, gammal barndomskompis eller kanske rentav dig själv.
Skriv några tänkvärda (eller varför inte banala) rader.
Välj ett förtryckt kort, spela in en film med webbkameran eller lägg in ett foto.
Eller så gör du alltihop i samma meddelande.



Gå in på framtiden.amf.se för att läsa mer om hur du gör för att skicka ett meddelande till framtiden!

Tror ni att detta är sant? Fränt ifall det verkligen funkar =)


Hår

Ja, det är ett evigt tjat om detta bröllop eller hur?
Men som ni vet så älskar ja detta..

Nu har ha suttit igen och tittat och funderat på bröllops frisyrer.. Jag har ju alltid vetlat ha långt hår på bröllopet och vill det nu me.. Men hittade en snygg kort frisyr me.. Säg vad ni tycker!! ?

Den korta!

 

 

 

Alla dessa frisyrer gillar ja skarpt, så valet är mycket svårt!!

Det är ju typ liknande stil på dom me långt hår men endå!!

 

Svårt svårt!!

 


Fiiiin



Allt som vi verkligen älskar är oersättligt,
och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat!




Hittade denna på Millahs blogg och ja va bara tvungen att ha den, så sant så sant som hon sj skriver..


Trött Mamma..

Ja idag har ja jobbar morgon och va så trött nät klockan ringde vid 5 imorse, båda mina andra snuttisar sov som små grisar.. Ingen av dom märkte att jag gick upp och fixade här upp.. Mogge hade fått väckt Tuwis idag, vid halv 8.. Då är hon trött kan ja lova.. Och det händer aldrig när jag är hemma!! :(

Idag har det vart lagom fart på jobbet, fått lärt mig lite nytt och det är alltid skoj!!

Jag fick sluta lite tidigare för uskorna skulle ha möte och det har ju inte ha någon nytta att vara med på så ja fick gå vid 15.00 ca..
Så ja tog bussen hem direkt och hämtade sessan.. När ja kom så va dom inne och gjorde med gips.. Eller dom barnen som inte hade vart me när dom gjorde det förra gången skulle göra det idag och, Tuwis går ju inte så ofta på dagis så honva ju me idag!! Men hon va så glad när ja hämtade henne..
Och nu har vi inte vagnen me till dagis lägre för hon sover ju aldrig middag bara onödigt att släpa på den,så när man hämtar henne så tar man alltid skogsvägen hem till oss och det uppskattar hon verkligen.. Hon gillar naturen mycket bra.. och nu har dom ju natur tema på dagis och det märks för både när man lämnar och hämtar henne så letar hon löv och olika saker som naturen erbjuder.. Så hon har haft med olika blad till dagis som hon har fått lagt i deras "natur" skåp..:D Barnen verkar verkligen gilla det eller iaf våran..:D

När vi kom hem så vart det en tripp att inhandla lite smått och gott på ÖoB samt svänga förbi Tempo för att hämta ut lite paket...
Ett paket va våran bröllops banderoll som vi ska ha på bröllops festen och den va SÅÅÅÅÅ fin, både ja o Mogge va super nöjda!!
Det andra va min vinst från barntavlor från Millahs blogg.. Och den va sååå fin.. Så vi ska göra om på Tuwis rum och då kommer denna tavla passa såååå bra med en fin vit ram runt!! Super tack!!

Fick även mitt och tinas väggord igår som vi beställde från stilcompaniet.se, och idag så hamnade det på väggen i hallen inte på det stället jag hade tänkt mig från början men det vart bra!!!

Sessan ligger och sover, jag sitter och tar ett glas rött, ljuvligt gott och kollar på paradise hotel.. :D HaHaHaHa

Imorrn dag pass igen, sedan hämta testtårtorna från ankan ska bli spännande och vi längtar! :D

Ja ja ha en bra torsdags kväll

Pöss på er



Så här blev det..

 

Tavlan ja vann, visst är den fin!!!

 


Hemma igen!

Japp nu är ja hemma igen efter ett roligt jobba pass.. Gud vad ja älskar denna avd. alla personer är helt fantastiska.. Alla är snälla och roliga.. Kommer verkligen sakna dom när ja gör min sista vecka där nästa vecka.. Kommer kännas tungt och tråkigt att behöva lämna dom!!
Men håller tummarna för att få timmar där.. :D

Idag när vi skulle till postop. så stötte vi ihop med ett barn som va i samma ålder som min dotter.. Och hon skulle opereras.. Och ja såg hur hon kramade sin mammas hals så hårt och hade sitt gossedjur med sig.. Det gjorde så ont inom mig, när ja ser alla barn så, tänker ja på min lilla tjeja.. Ja vill jobba med barn men ibland kommer tankar upp om ja verkligen har valt rätt.,, Men oandra sidan så vill ja ju inte arbeta med så sjuka barn.. Som har ca. lr liknande.. Det gör för ont.. Vill arbeta på Neo, BAVA.. BOND som ja ska ha apu på vet ja nu att det INTE är nått för mig., har mailat min lärare och berättat att ja inte klarar av det, ja tror att ja kommer må dåligt!!  BOND är en sådan avd. man verkligen sj måste vilja arbeta på.. Det är väldigt tungt och jobbigt.. Får se om ja får byta apu plats. Håll tummarna för det!

Mogge hade ju hämtat sessa idag och hon hade vart på strålande humör, lekt för fullt ute på gården.. Det kändes väldigt bra att höra.. Iof så va hon glad när ja lämnade henne me!
Saknar henne så enormt mycket, skulle vilja gå in och väcka henne och bara krama och pussa henne.. Säga att jag älskar henne.. Men det är dumt att väcka henne, men man kan ju hoppas att hon kommer in till hos tidigt i natt!! :D

På vägen hem så började ja må lite illa, och gör det fortfarande och ja hoppas verkligen inte att det är nått,, Hoppas att det går över tills imorrn när ja ska jobba morgon imorrn..

Kolla kungarna på Tylösand.. Shit dom är ju sjuka alltså..

Ja ja ska hoppa i säng så ja orkar gå upp när klockan ringer 05.00...

Sov Gott och dröm sött

Pöss på er


Halva veckan..

Japp nu har halva veckan gått, och tycker att den har gått orerhört sakta tyvärr.. Kan ju bero på att man verkligen längtar och ser fram emot helgen..
För det första att det blir den första helgen på mycket länge som vi har en hel helg tillsammans, att vi ska på fredag få våra prov tårtor till bröllopet.. Lilla söta och underbara Angelica fixar så vi ska få smaka och bestämma smak.. :) Kommer bli mycket spännande, roligt och otroligt svårt.. Ja tror att dom 2 olika smakarna jag har bestämt kommer ja snuskigt goda.. Men vi får se..

På lördag morgon åker vi till sthlm och beställer och betalar våra vigsel ringar, bara det är och kommer bli spännande och roligt!!! Och vi ska hälsa på min älskade vänn Milla som jag inte sett sedan början av sommaren.. Kommer verkligen bli skoj och mysig,, Jag hoppas verkligen att vi hinner knalla runt lite på stan men även en sväng på skansen.. För Tuwis skull.. Men vi åkte tidigt och åker hem relativt sent så vi har några timmar på oss!! :D
Och söndag ska vi bara mysa hela familjen, bara gå upp gemensamt och äta gemensamt frulle.. Bara det ska bli helt underbart!!

idag ringe hyresrättsföreningen, dom hade pratat med riksbyggen om ersättning till oss för att vi fick bo som vi gjorde under tiden som renoverade här hemma..
Vi fick en evakueringslgh på andra sidan stan, där kunde vi inte bo som dom sa.. Hur skulle det då fuka med dagis och allt.. Det gick bara inte.. Jag har inte körkort osv.. Nej det gick bara inte. Så vi fick åka genom hela stan varje dag för att duscha och tvätta.. Men vad dom typ sa till hyresrättsföreningen va att vi fick skylla oss själva att vi inte bodde där borta.. Dom gav oss en annan lgh så vi får inte ersättning... :( Puckon rent ut sagt!! Ska man ge dom Dagens Ris?

Jaja, ska plugga nu innan ja börjar jobba!! Har en del att ta tag i!!


Ha en bra dag allihoppa...

 

 


Tisdagar=tv kväll

japp tisdagar är min dag i veckan kan ja lova.. Det rullar på med tv program från 19.30 fram till 22.30 och det gillas skarpt..
En tisdags kväll ser hur så här hemma hos oss:

19.30: Halv åtta hos mig
20.00: Äntligen Hemma
21.00: Desperete Housewifse
22.00: Couger Town

Men idag vart det ju lite ändringar det va ju fotboll på tv4 så vi började titta på den, eller vi gläppte lite imellan fotbollen och Paradise Hotel... Shit Paradise Hotel denna säsong, Hahahahaha ja vet inte vad ja ska säga... Både killarna o tjejerna är lite halv roliga och pinsamma!! *asg* se det ...
Fotbollen gick ju inte speciellt bra kan ja lova,,, inte bra och inte skoj.. Men ja tyckte iaf att dom spela bra eller bättre i slutet av matchen!!!

Nu ser vi på bartenderskolan, vissa där är ju oxå lite halv roliga. Hahaha

Ska snart lägga mig, jobb imorrn men kväll, men innan MÅSTE ja plugga har en hel del uppgifter att göra till skolan som ska va klart inom 2 veckor.. Så Tuwis börjar imorrn på dagis straxt innan lunch så ja kan plugga i 2 h innan jobbet.. Hoppas ja får massa gjort!!!

Jaha, nu ska ja mysa lite sedan sängen..

Pöss på er

http://mserikaandersson.blogg.se/images/2010/old_tv_90192454.jpg

 

 

 


Duktig tjeja!

Vi tog bussen vid 14.14 hemmifrån, skulle göra lite ärenden på stan innan BVC besöket... Hann inte allt ja skulle för hade min kära trots unge med mig!
Men hann iag hitta ett par fodrade byxor till sessan, ett par svara från H&M, hittade även ett par leggings och en tunika på kappahl.. Det ja va ute efter va en bra och fin mössa till henne, skulle upp och köpa en på nygatan, vet inte vad affären heter men ligger mellan handmålat och leksam.. Dom har villevalla kläder.. Och ja gillar dom och deras mössor... Har en nu en gul randig men den är nog på sista versen.. Behöver en stl större..
Men det får vi ta en annan dag!

Kom upp till BVC och Tuwis började gråta så fort vi klev innanför dörrarna, sen grät hon hela tiden nästan.. Våran ordinarie sköterska va sjukskriven så hade en annan kvinnlig.. Hon va verkligen jätte bra.. Tuwis fick förtroende för henne väldigt snabbt..
Hon prata inte så mycket till en början men hon släppte loss efter ett tag.. Hon fick mäta henne, Tuwis följde med själv och vägde henne.. Hon pratade och berättade saker.. Men hon pratade inte på lika mycket som hon brukar.. Hon fick rita, och sköterskan hade en påse med massa saker i som hon plockade upp en och en och Tuwa fick säga vad det va.. Hon fick visa att hon viste vart olika kroppsdelar va.. Att hon kunde kasta boll osv.. Och allt kunde hon mycket bra!! Och hon visade även att hon kunde färgerna.. och det va mycket bra sa sköterskan.. Då blir man stolt!! :D
Hon följde sin kurva precis som hon ska, allt såg jätte bra ut!

Hon vägde: 15.500 Kg
Hon va lång: 90 cm

Så hon hade gått upp och sprungit iväg på längden och det har vi ju märkt i kläder!!

Hon fick även en spruta 1½ års sprutan fick hon ju inte pga av vissa omständigheter, så den fick hon nu och hon va sååå himla duktig!!

Mammas & Pappas prinsessa!!

Det har vart mycket skönt att vara ledig idag, skulle vilja vara ledig imorrn me känner att ja behöver ladda batterierna lite, men tyvärr så är inte livet så har ja lärt mig!!

Nu är vi iaf hemma, har vart runt lite, har vart och handlat, gick in på Toys´r´us en sväng köpte ännu 1 julklapp, så 4 än så länge.. :D Skönt att man har börjat komma igång..

Min älskade lille bror va ju på US idag åb med armen och skulle ta bort gipsen men han vart inte av med det, tyvärr! Det va inte läkt så 5 veckor till.. Stackare!!
Lider med honom!!

Nu ska snart tuttis hoppa i säng om hon vill sluta äta satsumas snart, hon har ätit 3 st på raken nu.. Hon älskar det.. Så for nog köpa nya imorrn igen.. Dom går åt som smör i solsken här hemm!!!

Nehe, ha en bra tisdags kväll..För det ska ja ha.. Tv hela kvällen..

Pössar

Tuwis ca 3 h gammal

Vikt: 3760 g

Längde: 50 cm

 

Tuwis 2 ½ år

vikt: 15.500 kg

Längd: 90 cm

 


 



Mora Träsk

Japp nu har vi bokat 3 biljetter till Mora Träsk den 31 okt .. :D Kommer bli jätte skoj.. Spelade upp lite låtar från deras hemsida och snuttan dansade och tyckte det va skoj!!
Och vet att det är endel från dagis som ska gå me.. :D Kommer bli mycket skoj!!

hihihhih

http://www.moratrask.se/mora_bilder/dokument/high/MoraAffish2000.jpg

 


Ny Dag..

Ja natten har vart jobbig, många funderingarm mycket gråt..
Vid halv 12 igår kväll så tog ja på mig kläder och gick ut och gick.. Det gick inte att va hemma.. Kände att ja bara va tvungen att komma ut.. Fick ingen luft kändes det som, förstår ni vad ja menar!?
Så fort ja kom ut så kändes det bättre.. Det va kallt, men underbart skönt på samma gång!! Det va mörkt och tyst. Och ja brydde mig inte om att ja är så mörkrädd.. Ja ville bara komma bort!! Ja ville inte att Tuwis skulle höra mig gråta... Ja gick Tallboda runt.. Det va så skönt.. Tiden bara gick.. Ja va ute i 1,5h otroligt skönt!!
Pratade med mamma, robin och pappa på natten..
Vad skulle ja göra utan er!!Älskar er!!

Men ja kom fram till att ja INTE vill äta denna ny medicin, jag är bara snart 25 år och ska ja kasnke redan ha leverförändringar, nej vet du vad! Det kan dom glömma.. Då tappar ja hellre allt hår!
Ringde till Mag ocH tarm idag med, ja vill prata med en läkare öga mot öga, dom skriver ju bara ut mediciner på måfå, över telefon.. Känns som man är deras försökskanin, dom har ingen aning om nått!
Som denna medicin ja fick igår står det vad denna medicin används till: framför allt till allvarliga blodsjukdomar främst hos barn! Har ja det? -NEJ!! varför ja ska då äta den!? Som min lillebror sa det är ju 2010 och dom måste ju har kommit längre i forskningen än såhär.. och det tycker ju ja me!  Men det känns för jävligt rent ut sagt!!!
Så gravid kan ja nog glömma på ett bra tag, tyvärr.. :'( Även att det är en av mina o Mogges största önskan inom en mycket snar framtid!
Men som pappa säger: Min hälsa kommer i första hand just nu, vi har ett friskt och fint och underbart barn.. Men kanske lite längre fram i framtiden.. Och det hoppas ja verkligen på!!
Jag har alltid velat haft 2 barn och en dag ska ja ha det, även att det kanske blir några års mellan rum...

Usch va dystert det vart!

Idag tisdag ledig menast det!! Tuwis me.. Vi sitter och äter frulle... Vid 14.00 ska vi ta bussen till stan och möta upp Robin, han ska ta bort gipset idag me, se om han får nytt eller om det är helt läkt. Vad han säger sj så gör det fortfarande ont och det känns som det inte är läkt!!
Men 15.30 ska vi till BVC med tuwis 2 ½ års kontroll.. Ska bli spännande.. Ska kolla språkkunskaper och så och det tror ja inte är några helst problem eller vad tror ni!?
Robin ska me hem sedan och busa med tuwis, hon gillar ju min robin som hon säger väldigt mycket.. Pratar om honom massa och jämt!!! Så hon vart glad när ja sa att vi ska träffa Robin!!!

Nää nu ska ja plocka bort frullen och fixa lite..

Ha en bra solig tisdag!!

pöss på er

 


Ny medicin.. :(

Precis hem kommen efter ett pass på jobbet..

Pratade ju i dag med läkarnar ang mitt håravfall... Shit !!!
Allt gammlat har kommit upp igen.. känner att allt är såååå himla jobbigt.. Mår inte bra nu!!
Men iaf.. Läkarna sa att ja skulle byta medicin och fick ett nytt recept på en skit medicin.. Nu när ja kom hem läste ja alla biverkningar.. och kravet ja hade när ja pratade med sköterskan va att det skulle va lika som den medicin ja äter idag.. Att ja kunde bli gravid och liknande!!
Och det sa dom att det skulle va, men det står det INTE kan ja lova på förpacknings pappret i förpackningen.. Alla biverkningar är värre i denna medicin..
Som "vanliga" biverkningar är det tumörer och leverpåverkan.. Jävligt skoj, eller hur?
Och det står att man MÅSTE använda preventiv medel för man ska INTE va eller bli gravid när man äter detta!!!!
FAAAAAAAAN ja orkar inte!!! Har inte ha stått ut med tillräckligt!???
Kan ja inte för en gång skull få må bra och va lycklig, mitt liv va såååååå bra innan denna jäkla skit just nu!!!

Ja kan verkligen inte sluta gråta, det är sååå himla jobbigt.. Orkar inte snart mer!!
vad ja känner nu är att ja hellre tappar allt hår och mår bra och kan bli gravid och få ett syskon till min prinsessa än att inte få det och va rädd för alla dessa otäcka biverkningar!!!!

Ja va bara tvungen att skriva av mig!!!

http://1.bp.blogspot.com/_Dg2QE47rQMo/TJeZi1fgsUI/AAAAAAAAAbM/d5eJ9UT-PFY/s1600/ledsen-angel2.jpg




Måndag igen..

Japp nu är de måndag igen, ja somnade vid 21 igår kväll i Mogge famn, och sov till halv 9 imorse.. Då är man trött eller hur!? Mogge började inte förent kl. 9 imorse så han väckte mig innan han åkte!!
Sessan och jag har ätit frulle och myst massa!! Hon fick sj återigen bestämma vad hon ska ha för kläder på sig.. Och förvånande eller inte sa hon pippi.. När man frågar henne vad hon vill ha på sig sä är det oftart Hello Kitty eller Pippi.. Så idag är hon våran egna pippi med flätor!! Sötisen där..

CROHNS:

Ringde Mag och tarm i morse ang att ja tappar så mycket hår, jag tog det allvarligt och vart livrädd men hon ja pratade med tog det snäppet värre.. Hon bara nää oj detta måste vi kontaka läkare snabbt!!
Hon frågade massa annat me.. Så hon skulle försöka återkomm till mig idag.. Hoppas innan ja börjar jobba!

BRÖLLOPET:
Satt igår och pillade med ett bröllops monogram, som jag vart riktigt nöjd med men vad händer då då, jo ja trycker på del.. Bra va!?? Smart fia!! iof så är ja ju inte heller anklagad för att va den smartaste på denna jord men endå.. Hmm Får sätta mig imorrn kväll oich se om ja kan göra ett likadant så ja kan beställa det nu snart. Så ja har det till inbjudningarna som ska tryckas snart!!
Oktober har ju bara rusat iväg snart november och inbjudningarna måste ju tryckas.. Dom ska ju ut i januari!!!
Ja ja vi hinner!!!
Längtar tills fredag då vi ska hämta våra smaktårtor till bröllopet, smaskens!! :D Sedan bara bestämma sig vilken smak me...:S OCh sedan lördag morgon åker vi till sthlm.. Jippi va skoj det ska bli!! Hoppas det kommer bli fint väder me så man kan gå på skansen och på stan..:D Lääängtar!! Och självklart ringarna!! :D

Nää nu ska ja pussa lite på min pippi tjej innan dagis...

Ha en bra dag!!

pöss på er


http://fashionguy.blogg.se/images/2008/sergelstorg_stockholm-visitors-board_webb_22901640.jpg

 

 


Biverkningar

Ja idag skulle ja jobba men när ja lagom skulle åka så ringer jobbet och säger att det finns inget att göra, inga patienter och städa är ju inget ja ska göra inget ja lär mig så ja fick va hemma idag, och det gjorde ju inte mig nått.. :) Men ist får ja jobba på tisdag när ja igentligen skulle va ledig men då ska ja få vara med på operation..Det kommer bli mycket skojigt ser ja verkligen fram emot!!

Jag har ju tappat hår ett bra tag men idag på morgen så vart ja rädd trodde ja hade tappat hela kalufsen, och att allt hår låg på kudden.. För så såg det ut.. Den ljusa kudden va inte så ljus längre utan mörkbrun av all mitt hår.. Ja vart livrädd.. Gick och duscha och när ja skulle borsta håret så vart borsten så full av hår så det va äckligt!!
Men kopplade ihop det till medicinen ja äter för min tarmsjukdom... Och biverkningar i sällsynta fall är håravfall och självklart ja JAG råka ut för det!!! Alla går emot mig.. Inget skoj!! Räcker det inte med att ja fått en biverkning detta med att ja inte får vara ute i solen.. Och nu detta.. Faaasan!! Så imorrn ska ja ringa läkaren och se vad han säger!! Det känns väldigt jobbigt och tungt psykiskt!!! Tyvärr..
Pappa o Gun kom hit och ja följde med Pappa och träna ist för att jobba.. Det va skönt måste ja säga även att jag är den lataste personen på denna jord, men det gick bra!!

Nu slappar vi i soffan, alla utan Tuwis hon går på högvarv, leker i garderoben..:D Snart sängen för henne, imorrn jobh mellan 14-21.45..

Ska mysa lite med min fina familj!!

Ha en bra söndag

pöss på er


http://2.bp.blogspot.com/_nGtmQM7Rdkk/R6ZFTZcUgVI/AAAAAAAACDk/cu1jmbZSrj8/s400/Tr%C3%A4nar1.jpg

 


10-10-10

Japp idag är det ingen fin höst dag tyvärr, eller igentligen gör det inte så mycket för ja ska ändå jobba så kan ju inte njuta av vädret endå!!! :D

Tuwis sov idag till halv 9 underbart, Mogge gick upp för han skulle ju till jobbet till 10.00 så ja sov fram till 9.30 då Mogge pussa mig hejdå... Då knallade ja upp och gjorde frulle till mig o sessan.. Idag är hon verkligen på toppen humör och det är helt underbart!!

Smärtan i magen har tyvärr inte gett med sig.. :( Inget skoj.. Så ja jobbar och ser hur det går, hoppas ja kan arbeta igenom hela passet!!!

Medans ja jobbar så ska Tuwis va hos pappa o gun fram tills Mogge slutar.. Sedan så kommer Mogge o sessan och hämtar mig ikväll på jobbet!! :D Underbart och komma hem skapligt och inte åka buss!! :)

1 vecka kvar nu tills våran lilla sthlm tripp, köpa våra vigsel ringar, spännande kan ja lova.. :D Lääängtar!!!

Nää ska mysa lite med sessan innan ja börjar kl: 14..

Ha en bra och mysig söndag!!

Pöss på er

http://www.glitteruniverse.com/images/sunday/happy-sunday-7.jpg

 


Hann inte mer...

Mmm idag är det lillasysters dag, 19 år redan.. Shit kommer ihåg när den ungen föddes.. Och när ja gick till lekis så stannade ja ofta till hos mamma och hälsade på.. :D Skrutt ungen har blivit stor och gjort mig till moster till ett sött litet charmtroll.. Challe balle som Tuwis säger..

Em spenderade vi ute på gården med våra bästa grannar, tror inte man kan ha bättre grannar.. Och barnen är i samma ålder.. Och leker såå himla bra tillsammans..
Vi va ute en bra stund, enda tills det va dax att åka, vi bytte bara om och stoppade i tuwis lite gröt.. Mogge kom hem.. Vi åkte till Maxi en sväng, toaborsten gick sönder idag så en sådan behövde vi köpa, disktrasorna va helt slut ett måste att ha många på lager tack vare att ja byter disktrasa kanske 2 ggr i veckan.. Onödigt, men alltid gjort och tycker det är vidrigt annars!! Men det är ja!! Även att dom inte e äckliga så byter ja!! Räcker att det är en liten fläck på dom som inte går bort så måste ja ha en ny, knäpp ja e va? hahah

Efter det så åkte vi till syster och firade henne, hon hade haft full rulle hela dagen och på kvällen kom ja.. hon hade fått mycket fina paket och utav oss fick hon ju en overall till charlie me vantar till samt ett paket fullt av baksaker i va det: 1 st kavel, 1 springform, 1 paj form, 1 slickepott, massa muffinsformar och servetter..:D Hon vart mycket nöjd.. Och hon vill ju sa sådant hon älskar ju att baka och duktig e hon på det.. Hon ska baka cocos muffins till bröllopet, dom är snuskigt goda kan ja lova er!!
Vi åkte från dom vid 20.00 tiden eller straxt innan.. Och på vägen hem hände det ja inte ville.. Ja fick ett redigt anfall av magen.. Så fort Mogge gasade lite så gjorde det så ont så tårarna kom.. Visade inte tuwis att ja hade ont.. Hon blir så ledsen när hon vet att ja har ont.. Så fort vi kom hem fick ja springa in på toa och mogge fick ordna smärtstillande.. Sen va det bara att vänta ut.. Nu va det 3 h sedan ca ja tog dom och smärtan är inte 100% borta.. Tyvärr!!
Ja hann inte mer än skriva det på bloggen att allt va bra så kom det tillbaka, men ska inte säga så det slår till baka!!
Men ja hoppas verkligen att det släpper helt tills imorrn när ja ska jobba.. Håll tummarna!!

Ikväll så hoppas ja INTE ni missa den bästa filmen genom tiderna, på tv4 : P.S I love you... mogge vet att det inte är någon ideé att säga nått att titta på annat för ja måste bara se den.. Vet inte hur många gånger ja sett den.. Gråter varje gång.. Har sett den så många gånger så det känns som att ja känner personerna i filmen.. Vet inte vad det gör att ja älskar filmen så enormt mycket.. Den satte sådana djupa spår i mig från första gången ja såg den..

Ja ja, vi e inne me på att köpa en ny kamera, våran är lite kajko om man säger så, tar inte emot batterierna imellan åt..:( Ska man köpa en nya digitalkamera eller en systemkamera? Tycker ni?

Ska lägga mig ner nu, och kolla klart på P.s I love you och läka magen..

God natt på er

Pöss

 

Presenten från oss till henne..:D

 


4 månader

Ja den 15 oktober så har jag vart utan kortison i 4 månader, fattar ni hur underbart skönt det är..
Den medicinen mådde min tarm mycket bra utav men inte resten av min kropp.. Samlade på mig massa vätska och gick upp 14 kg lite drygt efter 1 år av den behandlingen.. Inget skoj kan ja lova.. Och det tar tid och tappa dessa kg ja gick upp tyvärr.. men ja börjar smalna av lite här och där.. Även att jag har massa mer att gå ner!
Men känns skönt att kunna leva utan kortison så här lång tid har inte hänt under det senaste året då ja fick min diagnos.. Har max vart utan kortison i 1,5 månad sedan va det kört och fick ett rigält anfall i julas.. och då va det bara att börja igen.. :( Kändes fruktansvärt men vad ska man göra, hellre va tjock och må bra eller hur?
Men håll tummarna för mig att det fortsätter gå så här bra för mig så ja slipper smärta , sjukhusbesök och kortison!!!
Käkar ju endå medicin varje dag och det räcker tycker ja!!!

http://tinasmagmat.se/wp-content/uploads/2010/09/6539.jpg


Grattis Lillasyster

Vad är det för en dag, vad är det för en dag,
-Jo det är ju ingen vanlig dag utan det är ju
Petras 19 års dag
Hurra Hurra Hurra

Vi ses senare i em..
Älskar dig!!!!

Puss & Kram






Mys fredag

Idag har vi vart lediga, skönt.!! Ja fick lite sovmorgon, underbart!! Mogge gick upp och tog tuwis, han började lite senare.. Så ja vaknade vid 09... Underbart skönt!! Tuwis hade redan då ätit frulle så ja fick äta sj.. Inget skoj men men.. :D
På fm så städade vi lite, städa toan, damsög och damade.. :D Tuwis hjälpe så gärna till!!
Sedan så käkade Tuwis lunch och sedan gick vi ut.. Det va lite ruggigt ute men skönt.. Vi busade, åkte rutchkana gungade och hade det vara allmänt mysigt och skojigt.. Vid 13 ca så kom Gun, vi va ute i ytterligare 1h och bara busa.. Jätte trevligt..  Vid 14 så kom pappa oxå, direkt från jobbet,, Mycket trevligt!! Vi busade inomhus då, vi fikade och hade det ännu mer trevligt.. Vid ca 16 tiden så följde Tuwis me dom hem och när Mogge kom så åkte vi och handlade nya skor till Tuwis, födelsedags presenter till Petra som fyller år imorrn, köpte även en 1 års present till mosters lilla prins.. Dom blir 1 år i November..Tiden går såå fort!!

Nu sitter vi hela familjen framför IDOL, och håller på Linda Varg..:D Hon är gryyym, eller hur?
Ljusen är tända, godiset, chipsen är framme, vinet är upp hält och vi bara njuter av tillvaron.. :D

Ha en mysig fredag..

Pössar

Från våran ute dag idag.. :D

världens sötaste!!


Torsdag

Ja idag va det upp med tuppen som gällde, och jag va inte ensam om att va uppe.. När ja kom ut från duschen så stod Tuwis i hallen och hälsade godmorgon,,
Hon ville inte sova, hon va inte trött längre.. Hon ville kolla tv.. Och absolut inte inne i sängen utan i soffan.. Så ja bäddade ner henne i soffan med täcke och kudde och satte på Tingeling.. Mogge gick ut och la sig hos henne.. Men ingen av dom sov mer.. Gullunge!!
Jag tog bussen som vanligt vid 06.. Dagen på jobbet har gått fort, mycket och göra, springa hela tiden.. Har fått lärt mig massa nya saker idag och det är mycket skoj.. Suger in allt ja kan!!! Skit skoj.. Men nu är det bara 2 veckor kvar tyvärr..:(

Vid 15.30 slutade ja och mogge kom och hämtade mig och vi åkte gemensamt och hämtade en glad prinsessa!!
Vi mellan landade hemme och Mogge bytte om och även sessan sedan åkte vi till Mantorp och mobilia.. Vi hittade 2 julklappar till sessan, skönt nu är det igång!!

Nu sover sessan efter en titt på tv och vi sitter och tittat på Lyxfällan, shit fick ju tårar i ögonen av brevet från sonen..!! Eller vad säger ni!?  Om ni ser det vill säga!!

Imorrn fredag är ja o tuwis lediga såå skönt och Mogge kommer hem vid halvdag.. underbart!! Och en mysig familje em och kväll ska vi ha med god mat!!! Mumma och ja längtar!!

Ha en bra kväll

Pöss på er


JAG VANN...:D

Jippi fick ett chockat mail idag, jag vann tävlignen om ett valfritt tryck hos barntavlor.se... Tror ni jag är glad...:D

Så här såg det ut:





Grattis Sofia!
Du har vunnit ett valfritt tryck hos Barntavlor.se till ett värde av 425:-
Maila dina kontaktuppgifter + önskat tryck till [email protected]



Så jag beställde en namntavla prinsessa till min egna lilla prinsessa till hennes rum i storleken 40 x 30 cm.. Kommer bli sååå fint..

Tusen Tack igen Millah för vinnsten..:D


God Natt

http://3.bp.blogspot.com/_ZobCU1BNFp4/SuojR10j3dI/AAAAAAAABos/nB3QUOSCxWo/s400/goodnight-sweet-dreams.gif

 


Längtar..

Nu sitter ja på bussen på väg hem... Har ju jobbat kväll :) min handledare ja skulle gått me vabb idag så chefen hoppa in ist och ja fick gå med henne :) hon är ju genom snäll o go så det gick galant...:) fick beröm av henne , hon tyckte ja va mycket duktig och det känns riktigt bra vill ja lova ... Även att ja har haft fullt upp hela passet så har ja saknat min prinsessa nått enormt!!! Prata me mogge nyss och han berätta att han hade frågan tuwa vem hon älska,? Och vet ni vad hon hade svarar?! - mamma :) fattar ni man gråter av glädje och kärlek till denna finaste och underbaraste lilla tjej!!! Hon är verkligen ljuset i mitt liv... Längtar tills imorrn em då ja hämtar henne från dagis och sedan få tillbringa hela fredagen me henne:) Nää ska koppla av lite under buss resan! Pöss på er

Tävling Valfritt tryck

Tävla om ett valfritt tryck hos Barntavlor.se
Till ett värde av 425:-

Är du ute efter en bra present till dopet/födelsedagen?
Eller vill du kanske bara inreda snyggt i barnrummet?
Oavsett vad du är ute efter så har Barntavlor.se många olika barntavlor att välja på.
Flera av dem går att få i olika färger & mönster.
Dssutom med eget namn och andra personliga uppgifter.
Välj om du vill köpa enbart trycket eller monterad och klar i en snygg ram.

För att vara med och tävla ska du göra följande:
Besök Barntavlor.se och kika igenom sortimentet.
Berätta sedan vilket tryck du skulle vilja vinna.
En Extra Lott:
Länka till Barntavlor.se och tävlingen i din blogg.
Eller gilla Barntavlor på --> Facebook
Tävlingen är hos Millah

Tävlingen avslutas 6 Oktober
Lycka till ♣


Grått ute.. :(

Ja idag är det verkligen inte nått fint höst väder, och skit kallt är det me.. :( Inget skoj alls..

Idag när vi skulle klä på snuttan kläder så va hon väldigt bestämd över vad hon ville ha, kjol och kitty..:D Sötnos.. Men efter lite prövande så blev det kjol och prinsess tröjan..:D Sötnos där!!
Och hon va såå stolt när hon fick på sig kjolen, va ju ett tag sedan vi hade det.. Har varken vart väder för det ute hösten kom ju så himla snabbt och så har hon inte velat haft det!!

Innan vi skulle gå till dagis så skulle hon mysa och bära på shiva..:D Shiva är ju så snäll så hon låter ju Tuwis hålla på med henne hur mycket hon vill.. Hon bär henne och pussar och drar i henne.. Shiva bara följer me!! Hihihih
Hon tycker att det är jätte skoj och äntligen kunna bära henne.. Och hon orkar henne långt me!!! Snart tjej!! <3

Idag jobbar ja ju kväll igen, och imorgon jobbar ja dag så kommer inte se min prinsessa förens imorrn em.. Känns så konsitgt.. Men sedan på fredag så har vi hela dagen igen tillsammans.. Vad vi ska göra då.. Vi får se!?

Längtar så mycket efter nästa fredag då ska vi få våra test tårtor inför bröllops tårtan, ska bestämma smaker.. Så då kan vi sitta och mummsa här för fullt och på lördag morgon åker vi till sthlm.. Såå skönt.. Och skoj!! Skönt och komma bort lite!! Och träffa Milla ska bli jätte skoj och deras nya stora lgh...:D


Ha en bra dag..

Pöss på er

 


Tävling Hjärtat mitt

Jag tävlar hos ANNASARANET, gör det du med! Klicka här!

Mysig dag..:D

Ja idag har ja vart lite trött, Tuwis har ju inte sovit så där jätte bra inatt, hon somnade ju vid 18 igår och vaknade vid 02-03 nånstand och höll på att krånla i x timmar.. Inget roligt kan ja lova.. Så ja låg och drog mig till halv 9 imorse.. I soffan medans Tuwis låg brevid och tittade på film, lite morgon mys..

Vid straxt efter 11 tror ja klockan va så kom Annie och Elliot och skulle leka med oss..:D Såå skoj va ju ett tag sedan.. Vi tog en promenix upp till centrum och lunchade.. Barnen åt massor.. Efter lunchen så gick vi till lekparken och då kom även Petra och Charlie och gjorde oss sällskap..:D Trevligt..

På vägen hem eller nästan väl hemma så ville Ellioth och Tuwis gå så då började dom busa massa och ville hålla varann i hann.. Dom va såå underbart söta.. Och dom släppte inte varandras händer... Och när vi nästan va hemma så ville även Elliot hålla i Tuwis vagn, så han höll i vagnen och i Tuwis hand samtidigt som Tuwis försökte gå och pussa honom.:D Så underbart söta så det är sjukt! Väl hemma så va vi ute och lekte på gården men fick gå in efter en stund för Tuwis lät inte Elliot ha nått att leka med.. Så fort han rörde nått så släppte hon det hin höll på med och sprang och tog saken i från honom.. Och det är inte rätt.. Han måste ju oxå få leka med hennes saker, hon måste ju lära sig att låna ut även att det är hennes.. Hon får ju leka med Ellies saker när vi är där.. Men det är svårt.. Lilla gumman, det är inte lätt..

Men iaf när vi kom in så började ja baka kladdkaka och kidsen bussa för fullt.. Kl. 16 kom min stora älskling hem och fikade med oss.. Annie och Ellie åkte sedan hem men petra och charlie va kvar och lite senare så kom även Martin.. Skoj, va länge sedan man träffade honom.. Vi har käkat mat och snackat skit.. Petra/Charlie fick lite presenter från oss och från pappa och Gun och dom tackade så jätte mycket.. Av oss fick hon en overall och ett par vinter vantar och från pappa o Gun kläder.. Hon vart jätte nöjd..:D

Nu har även dom åkt hem och vi sitter och slappnar av i soffan och tittar på Äntligen Hemma efter det är det Desperate Housewifes ..:D Bra kväll..:D

Nää nu ska ja mysa lite..

Ha en bra kväll..

Bilder från dagen..:D

 

 

 


Svar åter igen till ANONYM..

Jag lämnar aldrig mitt barn till dagis i onödan.. Hon har vart minst på dagis än dom flesta barn i hennes ålder..
Ja håller me dig att det bäsa för barnen är att vara hemma med denns föräldrar, och min dotter är alltid hemma när vi inte jobbar eller är i skolan..

Även att jag har hem uppgifter från skolan så är hon hemma för ja gör dom på kvälls tid ist så hon slipper va på dagis.. Är det fel kanske oxå?
Hon går i snitt kanske ca 15h/veckan även att både jag och Mogge jobbar/pluggar heltid.. Vi går om varann för att hon ska slippa vara på dagis, imellan åt hämtar mormor/morfar, farmor, mormor henne från dagis dom få dagar det kan bli långa  dagar.. Så hon har det bra min tjeja..

Men det kasnke är fel..

PS: Våga visa vem du är, kan du klanka ner och lägga dig i vad andra gör och inte våga visa vem du år så håll dina åsikter för dig sj!!!!!!!!!!

http://emmestar.se/wp-content/uploads/2009/04/nasse-arg.jpg

 



Saknar er...

Nu är jag på väg hem från en rolig jobbkväll :) måste bara åter igen säga att jag älskar denna jobb plats..alla som jobbar är helt underbara, chefen är toppen, arbetsuppgifterna är roliga och omväxlande..vilket drömjobb på en dröm avd. Skulle man få jobb när tror ni ja skulle va glad :) Även att jag har det roligt på jobbet och massa att göraså saknar kamins hjärtan där hemma.pratade med Mogge vid 18.15 och då hade Tuwis somnat för en kvart sedan..hon va sååå trött.. Lilla gummsan..dom hade ju bakat bullar i dagpå dagiso hon hade vart så stolt över dom när mogge hämtade henne :)skruttis! Nu längtar ja hem till en varm dusch , ett glas nyponsoppa pussa lite på min blivande och sedan krypa ner i en ren bäddad säng, underbart!!! Imorrn är ja o tuwa lediga, ska bli fint väder såvi kommer va ute.. Pöss på er

Svart till anonym

Frågan va varför ja lämnade tuwis på dagis kl:10.15 när ja börja kl:14 -jo för det första för att hon skulle få vara med o baka bullar för det andra för att hon ska få äta lunch där me sina vänner och för det tredje för att mogge hämtar henne kl 15 så hon kan få leka lite me sina vänner.. Är du nöjd med svaren? Men det kanske va dåligt av mig . ps:våga va du när du lämnar kommentarer!!!!

Bra shopping

Har hittat 3 bra sidor på nätet som jag har änvänt sj.

Länkarna till dessa butiker ligger även i länk listan längre ner på sidan



En sida om Bröllop

En sida för Barnkalas/kalas

Samt

En sida för Leksaker till barnen



Gå in och kika och få mycket tips och ideér



Måndag igen...

Denna helg har vart helt underbar, även att Mogge har jobbat så har verkligen jag och Tuwis fått kvalitets tid med varann.. Och det behövdes kände ja.. Saknar henne så enormt mycket när ja har börjat jobba så mycket som ja gör nu.. Och det kommer ju hålla på så här fram till v. 48..
Har ju praktik fram tills dess.. Men dom sista 5 veckorna uppe på BOND..


Tuwis har sovit så bra inatt vi vaknade imorse vid halv 7 av att hon satt i sin säng och ropade Pappa ,Pappa ett X antal gånger.. Hon ville verkligen att han skulle komma och hämta henne.. Ville inte gå sj till oss..:D Såå söt!! Mammas skrutt unge.. Mogge åkte och jobbade vid halv 9 ca då gick vi upp och käkade frulle.. Och busa en hel del, jag bäddade rent i vår säng idag, skönt och komma hem ikväll efter ett jobb pass, hoppa in i duschen och sedan ner i en renbäddad säng.. Hur härligt lät inte det.. :D

Va och lämnade sessan på dagis vid 10.15 ca, hon skulle få baka bullar nu direkt när hon kom, skojsigt ju!! Kul att dom gör lite med barnen..:D Inget svårt att lämna henne, hann inte ens säga hejdå innan hon sprang in i dockis eller vad det nu för tiden heter när det inte längre får heta dockis..

Ja börjar kl. 14.00 idag, så har suttit här nu och letat efter present askar till bröllopet, ljusrosa eller vita vill ja ha sådana med lock.. Men alla är så dyra.. Eller det blir dyrt när man ska ha så många.. Men så va ja inne på att vika egna men, ja påmindes om när ja satt och vek dopskjortor "servetter" till Tuwis dop ca 30 st och det va fruktansvärt jobbigt.. Skulle ja klara av att vika ca 70 st askar till bröllopet då.. Tror inte Mogge är villig att hjälpa till, eller vad tror ni?
Har ni förslag på nån butik som säljer mini present askar ca stl 5*5 eller lite större.. ? Så hojta gärna till!!!

Ska ner och kolla om posten har kommit väntar ju på det nya väggordet hoppas det kommer idag så hinner ja sätta upp det innan ja drar till jobbet..:D

Ha en bra dag

Pöss på er

http://www.myheart.se/1001-1338-home/presentask-med-lock-cerise.jpg

   

http://www.myheart.se/339-590-home/presentask-med-lock-vit.jpg




PS. I love you

Ni som känner mig vet mycket väl att jag ÄLSKAR filmen PS. I love you.. Vet inte hur många gånger ja sett den.. Men älskar den lika mycket varje gång.. Den är bra såå bra!!

Och nyss såg ja på reklamen att den ska visas på tv på lördag kl: 21.00 tror det va på tv3 men är inte säker..
Men det ja ville komma till är att NI som inte sett den SE den ni kommer inte bli besvikna.. Den är gripande, rolig och bara helt fantastisk....

Se den..:D

http://blogg.passagen.se/mr.peter.pan/resource/PS_i_love_you.jpg

 

ett pluss är ju även Gerard Butler han är grymt läcker.. :P

http://www.itusozluk.com/img.php/f2234c31f55e2a35ed8e2436af7858ff17488/ps+i+love+you

 


Mysig Höst dag

Ja idag kan man inte säga att vi har vart inne mycket..  Så här mycket luft som vi har fått idag va det väldigt länge sedan jag fick...:D

Jag och Tuwis klädde på oss och gick ut vid 10.30 gick och busade vid massa olika lekparker efter det vart det ett varv upp till affären vi köpte vanlig hjärtan och lite dricka sedan gick vi till en lekpark och satte och och fika i höst solen.. Såå himla mysigt.. Och så busade vi igen, vi åkte rutchkana, gick balans gång, hoppade mellan stenar och bara busa..
Vid 13.30 gick vi in och gjorde lite lunch, stekte pankakor.. Shit va hon åt,, Man blir hungrig av att vara ute och busa.. Ja hade lovat sessan att vi skulle gå ut igen efter lunchen och självklart höll ja mitt löfte..
Ja bryggde lite kaffe och sedan klädde vi på oss igen.. Så 14.45 va vi ute igen.. Fast då höll vi oss på gården..
Hon leker så bra själv nu,, Vi bakade kakor, målade med gatukritor och hon åkte rutchkana.. Vid 16.30 så kom mogge hem och han möttes av en glad unge full av sand på gården..:D
När Mogge kom hem så passade han på att klippa gräset medans vi endå va ute..:D Så det va nog kasnke sista klippet för iår, eller vad tror ni!?

Nu sitter båda mina älsklingar i badet, jag är trött.. Har precis ätit middag..
Stod och gjorde pannbiff, sås och potatis,, Åå det va sååå gott.. Man äter det allt för sällan.. Iaf vi!!

Ikväll blir det slappa, tuwis kommer nog somna gott ikväll efter all luft vi har fått idag..:D

Imorrn måndag och jobb igen, ja jobbar kväll.. Längtar faktiskt till jobbet.. :D

Lördagen den 16 okt, åker vi till sthlm och hälsar på Milla och alex och passar på att titta på ringarna vi ska ha och beställa dom.. Och även lite shopping!!  Får se om vi nattar över kan bli så... Skojsigt..!! Har ju inte träffat milla sedan i sommras!!! Läängtar!!!

Kommer bilder här från min och sessans underbara höstdag..:D

 

 

 

Visst är hon helt underbar!! ?

 



Söndag morgon

Godmorgon världen, vilken underbar dag.. :)

Solen lyser men yttertemperaturen är inte så hög.. Men det verkar vara en riktigt höst dag..
Mogge är och jobbar, jag och tuwis har precis ätit frulle, hon busar och plockar med allt.. Och har stängt av sina öron tror ja.. Lyssnar inte för 5 öre men det är så det är när dom kommer upp i trots åldern, eller hur?
Det hjälper inte att bli arg har ja märkt, utan bara va lugn och prata med henne ist.. Och ja tycker sj att det är gett lite resultat..!!

Idag blir det att va ute en sväng i höst vädret, ska upp till centrum och handla lite tänkte ja o tuwis skulle baka i em.. Lite bullar kanske eller vem vet. muffins.. Ja vi får se vad vi är på för humör..

Jag är ute efter en SVEA mössa till Tuwis hon hade en förra året men skulle vilja ha en rosa, nån som har förslag på vart ja kan köpa en eller två...

Ha en bra höst dag

pöss på er

http://yazmina.se/images/2009/mssa_61870230.jpg

 



Placerings kort

Ja kan inte släppa allt detta med bröllopet, kanske är tråkigt och jobbigt för er som läser... Sorry isf..

Men jag tycker att det är skit skoj, ja kan verkligen inte slita mig.. Sitter varje dag och får mer inspiration och tips.. Såå skoj.. Inget som är det andra bröllopet likt.. Alla skiljer sig.. Såå skoj och se hur andra har tänkt, och vill ha det .. Och hur dom löser det... Vart dom har inhandlat saker...

Men det ja ikväll nu har funderat på är detta med dukningen, alla dukar är klara, dukar och löpare... Skönt och ha lite klart.. Så servetter har ja kontaktat vissa leverantörer, vill ha lite prisuuppgifter alla skiljer sig verkligen i pris och kvalite.. Ja vill inte ha en "vanlig" servett vikning med trycker på mitten utan helt annat.. Men ja hoppas att dom ja mailat återkommer snart med pris..
Och sedan detta med placerings kort, va ju inne ett tag och ha så som ja hade på våran förlovningsfest, bara enkelt och stilrent.. Inget krångel, men efter allt sökande och all inspiration så har ja fått annat i tankarna.. Vill inte ha för avancerat och inget jätte enkelt heller utan nått mitt i mellan och så vill ja ja gjort en del av det sj.. Förstår ni vad ja menar.. Svårt och förklara.. Men men, ja tror det blir bra till slut..

Kommer lite bilder här..

Bild 1; va så som vi hade på förlovningsfestern
Bild 2: Är fin, enkel,personlig
Bild 3: Är snygg...

Enligt mig alltså.. :D
Men allt ska gå i rosa och silver..:D

 

 

 


Rosa Bandet

Nu är det oktober och den rosa månaden..

Jag stödjer och har köpt ett nytt rosa band iår..

Jag hoppas alla gör det..




Höst städning

Ja nu sitter ja och Tuwis framför Tv och nya tingeling.. Den är inte lika bra som dom andra två men det är bra..
Tuwis har fått lite av sitt lördags godis..
Och jag får inte smaka för henne, så fort ja närmar mig skålen så drar hon bort den.. Hahah Gullunge...<3

Jag har stort städat hela lgh så den är i topp skick, skönt och det lukar så gott.. Jag har även hunnit med att spraymålat korgarna som ska va i byrån i badrummet, färgen tog slut tyvärr så dom vart inte klara.. Men ska be mogge köpa mer på vägen hem..
För han är inte hemma ännu..
Jag har även borstat utom hus på framtidan och rensat rabatterna.. Lite höst städning så där på lördagen.. Det va ju så underbart vänder..:D

Hoppas baby kommer hem snart börjar bli lite små hungrig och man saknar honom..:D

Pössar till er alla

http://www.samf-massan.se/images/MCj03351500000%5B1%5D.gif

 


Längtar tillbaka

Sitter och dricker kaffe så här på förmiddagen gick upp för 1h sedan ungefär.. Mogge är och jobbar.. Tuwis hos pappa & gun.. Och så råkade ja sitta och titta på lite kort på datorn.. Och måste erkänna att jag saknar våran semester med dom bästa vännerna man kan ha.. Då vi va på öland.. Vilken underbar semester.. Bara slappa och sola och bara ha det skönt.. Vill tillbaka..

Tror det blir en vecka dit i sommar me, våran smekmånad.. Vi fastade så enormt för öland båda två.. Tuwis gillade det me.. Så kommer troligen åka dit varje år.. :D Hoppas dom bästa vill följa me oxå.. :D

Idag blir det lite städning här hemma, mogge hade vart så duktigt igår när han va hemma och ja jobbade så han hade redan dammsugat inte nedervåningen så den får ja ta men endå.. Så det är bara skura oxå.. :D
Ikväll b.ir det familje mys på högnivå, god mat ska det bli, efterrätt och lite gotte till Tingeling antar ja om Tuwis får bestämma..

Tyckte ni om idol igår då? Va det rätt som blev IDOL 2010... ??
Våran åsikt va det bra, vi fick me dom vi ville.. :D Håller ju på Linda eller Jay än så länge.. :D

Sitter nu och gör en julklapp till mina föräldrar, får se hur den blir..:D Skönt och på börja julklappar tycker ja, ja brukar börja redan i augusti och ha ett par vi denna tid men har bara köpt 1 till Tuwis... Iår tycker ja det är svårt och veta vad man ska köpa till henne.. Hon har ju allt.. Hon är ju lite bortskämd.. Hon får ju leksaker av oss regelbundet.. Dumt kanske men sådana är vi.. eller ja kanske!! :D
Men ja tror ja vet.. Hon älskar ju att sitta och pilla min dockor och sådant så ett dock hus, inget jätte stort utan finns på Toys´rús av Play and learn typ en sko som e ett dock hus eller en svamp tror ja.. Tror det blir ett sådant.. Hon har ett liknande hos pappa dom hon älskar!!!

Ha en bra Lördag och va rädda om varann.. :D

Pöss på er




Home again..

ja nu är ja hemma igen efter ett par timmars jobb.. :D Älskar verkligen min praktik plats och ja hoppas och tror att det syns utåt..:D
Det har vart en ganska lugn kväll vad ja tycker.. Ja vill ju ha mycket att göra nästan hela tiden, blir lätt rastlös..
Fick göra 2 nya omläggningar idag, lika roligt varje gång..:D

Mogge kom och hämtade straxt efter 21.00 fick sluta tidigare för det fanns inget att göra.. 

Efter det så åkte vi och handlade lite dricka och ska nu sätta oss framför tv:n och titta på en film och mysa lite..
Mogge ska ju åka o jobba imorrn tidigt, och ja överväger att ja me kanske ska jobba.. Men vi får se hur ja gör. För då slipper ju ja att jobba nästa lördag.. Men vi får se!!!

Satte nu på idol och ska se utröstningen, hoppas verkligen att Linda går vidare och Jay det är våra favvoriter..:D

Ha en bra kväll..

Pöss

http://content.expressen.se/blog/17/67/35/snossefilosoferar/images/Ljus.gif

Kärlek i luften ..:D

 


Kyrkan är nu bokad

Japp hängde på låset idag när dom släppte tiderna till vigseln i kyrkorna nästa år.. Och ja va först..:D Så vi fick den dagen vi ville ha och den tiden vi ville me..:D
Så ännu en sten som föll från hjärtat, slipper man oroa sig för att inte få kyrkan på den dagen och tiden man vill..:D Underbart!! Så nu kan man göra lite mer saker inför våran stora dag..
Ibjudningskort kan snart börja tryckas, kan beställa monogramet b.la..

Nu har ja även vart och lämnat sessan på dagis ska hoppa in duschen snart och sedan ska ja iväg till jobbet.. Jobbar kväll idag..Känns konstigt att inte vara hemma en fredags kväll då det är fredagsmys, men det är bara att vänja sig.. Det är ju detta jag vill jobba med.. På US helst på KK. avd, neo, bb .. Så vi får se vart det leder!!!

Imorrn lördag ska Mogge åka och jobba och då blir det stor städning här hemma igen, känns som det är lika skitigt fortfarande.. Slipdam över allt.. Så det blir en stor städning..:D Skönt!!!

Måste bra säga me när jag och Tuwis gick till dagis så ville hon hålla mig i handen och så sa hon: - Du och ja mamma.. Och ja sa du och ja Tuwa.. Helt underbar!!! Hjärtat smälter!!! Shit vad ja

Nu ska ja duscha...

Ha en bra fredag

pöss på er

http://lolca.blogg.se/images/2009/230px-kagakyrkaexterior_27832426.jpg

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/Kaga_kyrka_nave1.jpg

 

 


RSS 2.0