Dagis foto

Äntligen säger ja, igår va dom här och mätte fukten i badrummet och det va på gränsen och då sa dom att PEAB kommer på onsdag troligen och börjar, ja hann inte mer än hem efter ha lämnat sessan på dagis så ringde det på dörren och det va PEAB förstår ni hur glad ja vart.. äntligen säger ja bara.. Nu börjar det närma sig ett barum igen!!!
Men idag skulle dom bara sätta upp den nya gipsen i ena delen av badrummet sedan kommer GEFAB och gör resten och därimellan kommer rörmokare me..:D Jippi.. Snart så har vi en fungerande lägenhet.. jag längtar!!! Ochs ak bli sååå skönt och ge Riksbyggen tillbaka nyckeln till den andra äckel lgh!!!

Ja och idag va det ju även dagis foto på dagis.. ( hahahaha ja vart annars).. Det va inget gnäll eller liknande imorse, jo hon åt ingen frulle som vanligt. Men på klädning gick hur bra som helst och göra flätor gick ännu bättre.. Vilken bra morgon.. Hon va så fin och hon va så stolt i sin nya fina klänning..:D Mammas stora tjej.. Det va nån fotograf som heter Joakim Falk som skulle ta foto.. Nån som vet vem han är? Tur iaf att det inte va samma som förra året, dom vart ju inte så där toppen bra, tyckte inte vi då!! :D Men som ja säger det är ju en prinsessa på så då är det sj bra!!!

Idag är det pluggtajm för mig me, ska försöka hinna klar med sisa inlämningsuppg i arbetsmiljö och säkerhet.. Gjorde sjukvårdsuppgiften den sista igår kväll.. Hoppas att den vart bra!!!

Nehe, ska dricka lite svart guld som carro skrev i son blogg, och det är det verkligen.. Kaffe!!! :D

Ha en bra tisdag!!

Pöss på er

 

Visst e hon fin..

Dagis fotot kommer lysa!!

 


Kommentarer
Postat av: petra

Jag vet bara vem filip falk är och han är iaf jätte bra :)

2010-09-14 @ 13:03:13
Postat av: Carro

Tack gumman det värmer, desamma,och sötnosen är lik mamma, jääätte söt. Kram kram

2010-09-14 @ 14:10:46
URL: http://czachrisson.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hahahahah sötnosen är ju jättelik sin pappa.

2010-09-14 @ 19:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0