Jaha..

Ja idag har jag jobbat samma som alla andra dagar i veckan och även imorrn me, det är tungt på morgonen men när man väl kommer in på jobbet så vänder det. För ja tycker att det är såååå skoj.. Älskar det verkligen..
Idag har ja fått sticka en patient för första gången och det gick kalas bra, inget fel stick, kom blod omg. Och det levde ja på hela dagen sedan.. :D Hahaha det va såå skoj!!!

Idag har det även hänt så mycket på avd. och det är så skoj.. Man får vara med om så mycket och lära sig allt.. Helt underbart.. Bara att suga åt sig all beröm och alla lära man får.. Jag försöker ju vara med på allt ja kan.. Så ja inte missar nått...:D

Mogge kom och hämtade mig vid halv 4 och vi åkte och hämtade sessan straxt efter det, så fort hon såg oss så började hon gråta, vet inte om det va för att hon vart glad eller om nått hände.. Men hon bara sprang till oss,, och frågade vi henne om hon ville hem så sa hon snabbt Ja, lilla skruttan.. Vi åkte upp till affären en sväng tvungen att köpa lite frukt, har ju nu börjat äta frukt 2 st/dag på jobbet,, Jätte bra!!
Och sedan åkte vi hem och vart besvikna kan ja lova, rörmokaren hade inte vart här idag heller,, så imorrn kommer vi ringa hyresrättsföreningen och klaga och se vad vi har rätt till.. Tack vare att det bara har stått i 5 dagar och väntat.. Och så ska det inte gå till.. Så hoppas på att få ersättning för detta lidande.. Och riksbyggen kommer få en skoppa skit me..!! Dålig stil kan ja lova.. Så nu har vi fått tvätta i handfatet i köket, skoj eller inte kan ja lova.. Liver känns lite pest på det planet just nu. Och så strulade CSN idag me, blir galen på att inget kan gå bra för en gång skull.. Men tur att ja har mina 2 älsklignar som alltid finns där.. :D

Nu på em så kom Kina förbi, hon har tvättat Mogges vinterjacka så fick tillbaka den, hon åt middag här och vi pratade lite så hon åkte hem för en liten stund sedan..

Nu kollar vi på Välkommen hem, det är bra!!! Snuttis sover, och ja o mogge är lite halv döda i soffan!!
Imorrn upp tidigt igen och sedan hem och göra iordning mig för på kvällen är det Ladies Night, jippi..::D Kommer bli skit skoj!!

Nää ska pussa lite med min blivande..:D Myyys!!

Ha ne bra kväll..

http://www.margarethajulle.se/blogg/wp-content/bilder/Ladies-Night-2010.jpg

 

http://blondie1978.blogg.se/images/2008/besviken_22032777.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0