Ladies..

Ja igår vart det skapligt stressigt kan ja lova...
Jag jobbade mellan 6.45-15.30 men fick gå i från lite tidigare så ja åkte med Mogge hem.. och rörmokaren skulle ju komma och det hade han gjord kl: halv 8 igår morse och va kvar till ca 15.30 men endå hade han inte hunnit klart.. Vet inte vad han hade gjort hela dagen.. mogge fick till o me hjälpa honom att få in badkaret.. Så när ja kom hem så vart ja så arg och besviken så ja började gråta helt förtvivlat och bara ringde Mogge och grät, han vart ledisen o arg me.. NU har man levt i denna skiten i 6.5 vecka och när dom lovar att det ska bli klart innan helgen så blir man väldigt trött och ledsen på allt.. För nu är det åter igen en helg i denna röra... Det gör mig galen, hatar att bo skitigt och rörigt!!!
Ringde riksbyggen när ja kom hem men som vanligt så ska alla gå hem tidigare när det är fredag så man fick inget bra svar.. Men ja sa som ja tyckte att det är skit att bo hos dom och att vi kommer anmäla till hyresgästföreningen sen slängde ja på luren, sen tog det ca 30 så ringde det i telefonen och det va en man från riksbyggen men han hjälpte inte till för 5 öre.. Skit hyresvärd.. Kanske ska hänga ut dom i corren..:D?

Men vid 17.00 så skjutsade Mogge och Tuwis mig till Cloetta center och till laides Night... Jippi äntligen!!
Skulle ju gå med min bästa Annie, och hennes två kompisar Sofie och Maria.. Skit trevliga brudar..:D
Det bröjade med en fördrick i loungen, vi tog kort och hade allmänt trevligt.. Vid 18.30 så gick vi in och satte oss vid våra platser och besällde lite dricka och sedan fick in maten, maten va helt ok tyckte vi, efterätten va god..:D Vid 21.00 så började showen, shit va bra.. Förra året va det skit bra men iår va det ännu bättre..
Man satt inte ner nått utan dansade och skrek konstant under hela showen, Måns Möller va så himla bra, Steven Simmon va grym måste ja säga, Andreas Johnsson mmmm :D Brolle bättre än vanligt och ja ni vet vad ja tycker om Martin Stenmark, han är den bästa!!! Grymast av dom grymmaste.. :D
Ni som inte va på showen missade verkligen nått,, Så ett helt år igen till nästa gång.. :( Men det går fort eller hur?
Efter showen så åkte Sofie och maria hem ja o annie stannade lite på efter festen, men åkte hem vid halv 1 ca.. Så det vart en lagom pra tid.. känns skönt!!! Men vilken kväll, helt underbar.. Tack alla brudar för en lyckad kväll...

Idag så fick ja sova till 11.40 det va helt underbart skönt men ja skulle kunna ha sovit ännu längre ja va väldigt trött kan ja lova efter denna vecka.
Vid 13 så va vi i ekängen , skulle fira pappa som fyllde i veckan, av oss och robin fick han ett present kort på swedol, chocklad och blommor.. Det vart han glad för..

Mogge är nu i stan med handbolls gänget och partyar, jag och tuwis har suttit och tittat på film och lite på dansfeber tills hon somnade i min famn.. Underbart!!!

Imorrn ska ja o Annie på bröllops mässan, ska bli mycket skoj och mysigt!!!

Hoppas ni har en bra lördag

PS: gå in och titta på corren.se och under ladies nights bildspel så hittar ni snygga brudar.. :P

Pöss


 

 

Ja o min bästa!

 

Sofie & Maria

 

Skååål

 

Hahahah Snyggingar.. :P

 

Härliga brudar..

 

Bra kamera va i iPhone... Eller inte.. :(

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0