Lördag

Ja idag är det lördag men det menades inte sovmorgon iaf, Tuwis bvaknade vid 8 och ville se på mumin.. :D Skrutt ungen.. Efter ca 30 min fick vi springa upp och leta efter den brända filmen.. Men när vi väl satte på den så dög det inte!!!

Annars har det inte hänt så mycket här hemma, ja ska snart bädda sängarna och sedan packa väskan. För om 1 h så ska vi åka till andra lgh och duscha och göra iordning oss för vi ska på dop eller namngivningskalas för lilla Lea, tinas bebis!!! Och efter det så åker vi ner till bonde land till Mamma och Leffan.. För att slippa bo i denna röra.. saker över allt och även att vi damsög och skura igår så ser det lika dant ut.. Inget roligt kan ja lova.. :(
Så vi stannar där tills imorrn..
Och imorrn är det RÖST dag, vet ni vad ni ska rösta på?

Så idag kommer vi inte vara hemma nått, så ja kommer troligtvis blogga lite från mobilen.. Bara ja inte glömmer laddaren denna gång me..

BRÖLLOPET:

Ja detta med ringarna är såååååååå svårt.. Shit.. Vi kan verkigen inte besätämma oss.. Vill vi ha raka eller runda..?? Förlovnngsringarna är lätta men min  vigselring det är där problemet ligger.. Vad vill ja ha, vill ja ha nån som påminner väldigt mycket om ringen jag har idag? eller vill ja ha nått helt annat? Tycker ni?
Ska man köra på ett konsept som funkar eller ska man byta?
Vad är snyggast raka eller runda!?

Kommer en bild här på dom vi velar på...



Kommentarer
Postat av: Anonym

Runda är snyggast.

2010-09-18 @ 16:15:59
Postat av: Lindsey

JAg tycker runda är finast!! :) men kan tänka mig att det är sjukt svårt att välja alltså!! :)

2010-09-19 @ 12:20:36
URL: http://creadiem.webblogg.se/
Postat av: Annika

Jag tycker den kantiga är finast men det beror ju lite på vad du har som förlovningsring rund eller kantig?? För det är ju snyggast att ha lika på vigsel o förlovningsring :)

2010-09-21 @ 09:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0