Onsdag

ja idag vaknade vi av att Tuwis inte va på bästa humöret och det följde oss enda till dagis.. :( Hon ville inte äta frulle, kläderna dög inte för henne, sendan skulle hon inte ha dom strumporna på sig som ja tog fram..
Ja fick säga till henne för att få ner henne på nedervåningen: - Ska vi kolla vad Morfar laggt i brevlådan.. Så fick vi gå ut och titta och så berättade jag vad det va.. Och när hon fick reda på att det va till henned docl stol som ska hända på hennes bord i rummet vart hon glad kan ja lova.. Den gick ju sönder för ett tag sedan så nu har pappa svetsat och fixat den så nu har hon en dock stol igen, Tack pappa/morfar!! :D

När ja väl fick på henne ytterkläderna så började det gå bättre, hon ville inte gå till dagis utan sitta i vagnen. Hon ville inte kliva ur tills favvo fröken kom då gick det bra.. Kändes mycket bra att hon va där och tog emot.. Ja vet att Tuwis gillar henne skarpt och blir aldrig ledsen när hon tar emot och det är skönt för mig och för henne..:D Men det är endå tugnt att vet att det är lite motstridit att lämna henne.. Ibland vill ja inte utan ta med henne till skolan.. Men det vet ja att det inte går, men det gör så ont.. Förstår ni?

Väl iskolan så rullade allt på snabbt och enkelt, vi är nästan klara med gruppuppgiften.. Det som är kvar är att få ihop en powerpoint presentation.. Och et ska vi göra på fredag efter lektionen...:D

Hämtade Tuwis vid 14.30, och någon som vart lycklig av att se sin mamma va Tuwis, helt underbart att vara med om.. Sen gick vi hem och busa lite men det blev inte så mycket för Tuwis deckade i soffan.. Så ja hann då vattna blommorna och passa annat skoj..
Mogge kom straxt efter 16 och då åkte vi till andra lgh för att duscha, åkte sedan hem och ja gjorde iordning mig för att knalla över till grannen för att sedan gå bort till kvarterslokalen för barnklädparty, ja köpte ingen men det va mycket fina kläder.. Grannen säljer ju..
Och nu sitter ja här igen..


Ha en trevlig kväll..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0