Söndag

Ja söndag och den har som alla andra söndagar bara rusat iväg, kanske oxå för att man har haft saker att göra hela tiden..
Vid 10.30 så packade vi in oss i bilen och åkte mot garnison området och till bröllopsmässan, Annie vart tyvärr hemma och tog hand om sina sjuka så det vart ja, mogge o Tuwis,, Så det vart tyvärr bara en snabb vistit, mogge gillade det inte tyvärr.. Men 1 h va vi nog där.. Trodde det skulle vara lite mer om tårtor och blommor.. Så det va ja lite besviken på men men våran planering är ju nästan helt klar.. Vi fick ju godiebags, med lite smått och gått, hårspray från redken och läppglans från face sthlm, rabatter, ring rengöring... Men även det trodde ja skulle vara lite mer rabatt i men men..

Efter mässan så tog vi en tripp till Mantorp och mobilia, inhandla oss, nytt dusch draperi, dusch stång, munstycke halk skydd i badkaret.. Bl.a.. Så det blev bra!!
Köpte även en overall till mosters lilla prins Charlie samt matchande vantar till.. En grön och svart overall..:D Jätte fin!!

På em så städade vi av lgh det vi kunde iaf bland all skit här hemma, mogge har nu även satt upp spegeln så nu kan man sminka sig inne i badrummet, skönt!! :D Och pappa o gun kom en sväng me på en snabb kaffe.. Trevligt!!

Just nu sitter vi och kollar på Trallen på Ensam Mamma söker,, hahaha..
Men är såå trött, ska sova om 1 h eller nått, jobb imorrn igen. 05.00 ringer klockan så det är bäst att vara utvilad.. 1 ny arbetsvecka...

Nehe, ska hjälpa mogge att plocka iordning efter honom i badrummet..
Ha en bra kväll

Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0