Värre än någonsin

Ja nu är det värre än tidigare nu bor vi verkligen i skiten.. Klockan 7.30 plingade det på dörren imorse och det va rörmokaren som kom.. Så nu har vi torkskåp i v-rummet, handfat, toalett, tvättmaskin i hallen, all skit vi hade i badrummet inne i klädkammaren och sovrummet.. inget skoj kan ja lova.. Man bor i en soptipp känns det som.. Såå dumt av dom att börja idag en torsdag när det tar ca 4 arbetsdagar att bli klara, kunde dom inte börjat på måndag...?? hmm hantverkare säger ja bara!!! Nu är det inte bara jag som hatar att bo så här, Mogge håller på att å i taket!
Men fint blir det förhoppningsvis sedan, men 1 vecka kvar ca !  :(

Tuwis är idag hemma, skönt och veta att hon är hos oss, Mogge tog ledigt idag för att vara med oss.. Han har ju jobbat varje dag sedan förra måndagen, så han behöver lite vila med.. Och så är han ledig i helgen, underbart!
Snart ska vi åka till den andra lgh för att duscha och sedan åka och handla det ekar i kylskåpet.. Sedan ska vi upp till guns dagis och jag ska hjälpa henne med en sak och efter det kommer svärmor och ska va barnvakt medans vi är på föräldramöte.. Hoppas vi får ut nått vettigt från det mötet! :S

Nää ska hjälpa mogge att montera ner spegeln i badrummet...
Ha en bra torsdag

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0