Uppdatering vad är det? *ler*

ja, jag vet inte vad som har hänt med mig, har inte kännt att jag har så mycket eller något att skriva här..Det har varken hänt mycket eller nått sådant..

Veckan har inte vart stressig, utan vi har tagit det som det kommer,, Igår va vi i stan en sväng ja o tuttis..
Skulle byta en sak till underkläderna som ja ska ha på bröllopet.. Så nu är både mina o Mogges underkläder helt klara till bröllopet.. :D Skönt!
Sedan va vi inne på H&M me och tuwis hittade en solhatt som hon bara älskar, så köpte den, ett par sandaler samt en hello Kitty flaska till dagis som hon kan ha vatten i när dom är ute o leker när det nu börjar bli sommar.. :D
Letade oxå efter cerise.a hårspännen till Tuwis som hon ska ha på bröllopet, men det är svårare sagt än gjort.. hmm tips någon?
Sedan så vart det att gå upp till favvis faste och philip.. Mys.. Tuwis o Philip leker så bra ihop och får skratt anfall hela tiden.. Så söta!!!

Mogge kom och hämtade oss då hade Holm vart förbi hans jobb med ett test på våra festhäften till bröllopsmiddagen, dom är toppen bra.. Lite skjutsering så blir det toppen, är ju så kräsen ja.. inte bra.. :)
Då efter Mogge hämtade oss så åkte vi ner till en butik som graverar glas, med 2 champangeglas som ska graveras inför brudskålen.. Ett glas till mig o ett till min blivande vackra man.. :D
Kommer bli toppen bra..

Idag, fredag, så gifter sig ju Englans prins sig, missade allt.. Tyvärr.. men såg bilder och tycker inte att hennes klänning va vacker.. men men..
Fm har gått åt till att städa här hemma sedan massa bus ute på gårn med gårds barnen.. :D Och sedan lunch utomhus, och då kom Mogge hem för dagen.. Så vi packade in oss i bilen och sedan iväg och lämna provet på festhäftet så nu ska det tryckas i nästa vecka sedan e det oxå klart..
Efter det vart det en sväng till Mantorp och City gross.. Och då ringde Pappa o bjöd ut oss på en kopp kaffe.. :D gott..

Och nu sitter vi här hemma och mätta o belåtna på tacos och ser på så ska det låta.. :D och fredags myset har börjat..

Imorgon är det Valbord, Tuwis ska me Pappa & Gun och se på Pippi på Is.. Sedan bär det av till ljungsbro och våra bästa på valborgs firande.. Mys..

Nehe, ska va lite social.. Ha en bra fredag.. :D

http://magiarkivet.se/wp-content/uploads/2011/01/Pippi-p%C3%A5-is.jpg

 


Provning..

kom hem vid 7.30 imorse och däckade direkt, vaknade vid 14.00 och va fortfarande såå trött så skulle kuna sova många timmar till.. Men bara att kliva upp, hoppa in i duschen och sedan bort och hämta sessan på dagis..
Blev en lång dag för henne.. men så är det i verkligheten har vi märk.. Som tur va e det inte allt för ofta..

Efter dagis va vi ute och lekte en stund, eller Tuwis busa och ja satt mest, hade ingen ork i kroppen, va och hämtade Mogge me vid 16 på jobbet och sedan så drog vi till Hjulsbro för att åka till Helles/ krinolin för att Annie skulle testa sin klänning som äntligen kommit och den va såå fin och tack klockrent.. :D Världens finaste tärna komma ja ha. .:D och ja testade även min klänning och jag är helt kär i den, den är så mycket MIG... Speglar min personlighet i den.. Är man fortfarande kär i sin brudklänning efter man bestämt sig ett år tidigare så är det verkligen rätt.. :D
Den va stor kan ja lova, så massa att sy in och det gillar ja..:D Underbar nyhet.. Testade även idag med slöjan och det kommer bli hur bra som helst.. :D
Vilken brud ja kommer bli.. :D 32 dagar kvar.. nervös!!! Shit..!

nu är vi hemma och bra slappar, betalt alla räkningar så det är skönt och över.. Äntligen hemma nu så ska se på det..

Bjuder på lite bilder från våran familje dag vid Hovde..:d Titta o njut.

Finaste tjejan

 

mina 2 <3

 

familjen

 

Mor & dotter

 

på äventyr.. :d

 


Underbar familjedag..

Imorse vart ja lovad lite sovmorgon, tror ni ja fick någon..Icke.. Både tuwis och mogge höll på o busa i sängen vid 9.00 så det va bara att knalla upp.. och båda två tjata på mig att ja skulle ta mig upp,, :) Varför ja skulle ha sovmorgon va för att ja ska jobba natten..
Men vi satte oss och åt en god frulle, med allt vad en frukost kan inehålla, gott va det.. Efter det sp gjorde vi i ordning oss och satte oss i bilen för att åka och handla lite picknik mat, så det vart varsin god smörgås, lite fikabröd och dricka.. Och sedan drog vi upp till Hovden ( sjö) och satte och och hade en mysig familje picknik.. Tuwis trivdes och det gjorde även vi..Helt underbart.. Och solen bara stekte på... Sommar.. Vi hade me kameran så vart en del fina kort.. Kommer bilder imorgon.. :D
Efter det vart det mat och sedan hem och slappa lite och för mig ladda inför min jobb natt.. Men tror ni ja kunde sova? Nopp, för det första va det Greas på tv:n och för det andra så va det roligare och umgås med Mogge o tuwis.. Men men det e en enkel natt ja jobbar, får sova när ja bli gammla.. ;) Skämt o sido.. !

Imorrn så ska ja sova till 14.00 har ja tänkt så ja kan sova på kvällen sedan, efter det springa och hämta sessan på dagis och sedan mysa och busa för fullt med henne... Vid 16.00 ska ja hämta älsklingen på jobbet tror ja om han dock inte tar med sig jobb bil hem..Efter det ska ja möta Annie på krinolin, hennes  klänning har ju äntligen kommit, så båda två är nyfikna till 1000 för att se hur den ser ut i rätt färg och hur den passar.. Ja ska nog testa min klänning me.. ;) Men sy in den ska ja vänta med tills veckan innan, för det rasar lite hg. på mig hr o där, och vill verkligen att den ska sitta som en smäck.. :D

Sen på onsdag så kommer mamma /mormor till oss och Tuwis får påsk ägg, mysigt.. Och skoj o träffa henne, va ett tag sedan nu.. :(

Bloggade ju inte igår heller kom ja på , då jobbade Mogge på K-rauta så ja o tuwis åkte buss för att hämta bilen och sedan så drog vi till berg och käka glass och hade en mysig mamma/dotter dag...
Det va ju helt underbart väder och vi va inte ensamna kan ja lova, massa folk.. Man märker verkligen på tuwis att hon njuter av att det är vår/sommar.. Hon är så glad och sprallig och hoppas och stitsar..- Underbart att se.. Hon är ALLTID glad, men nu är det vår glad,. om oss alla andra..
Efter berg och innan vi skulle hämta Mogge från jobbet så åkte vi och hälsade på Petra o Charlie.. Ungarna busade ute på baksidan medans vi tog en snabb kopp.. Va mysigt och träffa Mosters guldklimp som har blivit ett dagis barn nu.. Sötnosen.. Han har alltid annars vart lite reseverad för att komma till mig, men igår bara slängde han sig i famnen och skulle pussan.. mys unge..

Nehe, jobb då..

Sov gott..

Pöss på er


Gårdagen i berg...


Min finaste tjeja!




Glad Påsk

igår va det lång fredag, Tuwis hade ju fått biljett till Pettson och Findus teater med pappa & gun så dom va o hämtade henne på förmiddagen..
Jag och älskling gjorde oss iordning för att ta en tripp till grannstaden Norrköping, vart lite shopping.. gräsfrön, ett par gladiator sandaler till mig och en t-shirt till mig.. hittade inget till baby.. ja är inte lika kräsen.. hihihi
När vi va åter i stade så åkte vi ut och kikade på våran kyrka samt där vi ska fota oss innan vigseln.. Underbart vackert. Hoppas bara att det är lika fint väder då som nu..Det vart även en tripp upp till gravarna samt en sväng till dom bästa fam. jigerström / Netzell.. Köpte med oss lite glass och satt på deras altan och mumsa.. Härligt härligt!
som va oxå barn fria.. Vuxen mys..!

När Tuwis kom hemmåt frågade vi om inte Tuwis kunde få övernatta i Ekängen och det va inga problem, så vi körde ut henne lite senare.. För vi skulle på middag med Annie & freddy..
Trevligt.. buss in till stan och sedan vart det ett glas rött på storan och även mat.. Tog Tex-Mex burgare och shit va god den va.. När kylan började smyga på så bestämde vi oss för att gå ner till Strandgatan 2 för att bowla lite, varken ja eller annie hade vart det, och det va trevligt..
Ja gjorde 2 fantastiska serier.. och Fia vann... Bäst bara så e det.. hahahhaahha Nöjd! Efter det så bar det hemmåt, så vi tog 22.33 bussen hem.. Tack för en toppen kväll... :D När vi kom hem som vanligt så satte vi oss och hurde en film på boxen.. The blind side..så himla bra film, har ni inte sett den så se den. Vi har sett det 3 gånger nu och det kommer tårar varje gång. Mogge gillar den me..  Se den!

Idag påsk afton Mogge jobbar, så ja körde honom till jobbet imorse, ska snart äta lite frulle för att sedan börja åka in till torby för att shoppa lite, ska köpa lite mer saker till Tuwis påskägg som hon får leta efter i kväll, ska åka och plantera lite på graven..och så.. Även in o hälsa på baby på jobbet kanske... :D Sedan ska ja ut till Ekängen och äta påskmat... Kvällen kommer bestå av familje mys hemma i soffan.. :D

Hoppas ni alla får en Glad Påsk..

puss på er

http://blogg.guldells.se/wp-content/2008/03/evan_happy_eastern.gif

 



Möte

vilken, dag vaknade med riktigt ont i halsen och lite feber.. Tyvärr,, Men panodil är bra.. Febern är nu borta och förhoppningsvis kommer förbli det.. Men halsen shit alltså, va ont det gör... Nu hjälper inte ens panodil.. :( Inte bra!

Va ju och lämnade sessa  på dagis imorse så hon fick vara med på lite påskfirande, vill ju inte att hon ska missa sådant skoj bara för att jag är ledig.. Så ja klädde ut henne till påskkärring imorse.. Och hon tyckte det va skoj.. :D Få måla lite prickar och lite kinder.. Mys!
Hon va på dagis bara mellan 9-10.30 inte länge men lagom.. :D
Direkt när ja hade gått (ja möttte) så kom det en påskhare till dagis, känner ja min dotter rätt så skulle hon bli rädd.. Haren gick utanför dagis först och hoppa runt på gården innan han vart in bjuden, då hade Tuwis blit rädd, så påskharen fick ta av sig huvudet och visa att det va Theres, så då gick det bra.. Tuwis satt till o med i harens knä.. :D Påskharen kom men lite ägg med godis i.. Det hade barnen gillat massa..
När ja hämtade henne så va dom ute och latja och hade skit skoj.. Vi cycklade hemmåt och åt lite lunch, ja gjorde pannkakor och tuwis åt massa.. Efter det så somnade både ja o tuwis i soffan i 2 timmar.. underbart skönt men otroligt dumt.. men ja va såå trött.. otroligt trött..
Mogge kom hem vid 16.30 så då packade vi in oss i bilen för att åka och handla, vi va dock inte ensammna på Maxi, alla skulle handla påskmat, men även att det va extremt mycket folk så gick det så smidigt.. Skönt och tuwis skötte sig som vanligt exemplariskt.. Duktig tjeja..
Väl hemma så väntade vi på att vår bröllopsfotograf skulle komma och ha möte med oss, vi pratade om tid, plats mm.. Mycket bra.. Nu känner ja mig lugnare och tryggare.. Skönt när dagen närmar sig med stormsteg..
Nu är nog dom "STORA" delarna på själva dagen klara, bar mötet med prästen.. Den viktigaste kasnke!!!

Nu är det biggan som gäller, sedan sängen..

Imorrn ska ja jobba kvällspass, fick hoppa in och det gör ja såå gärna, älskar´t.. :D

Ha en bra kväll..

Pöss på er





Buzzador

Idag fick ja ett nytt paket från Buzzador där jag får äran att testa nya tandkrämen pepsodent white Now med tillhörande tandborste..

Fick även 10 små tuber att dela ut till släkt och vänner...

någon som testat denna produkt tidigare?

- Det ska börja ikväll för både mig och mogge och hoppad det sker det den lova, perfekt till bröllopet.. :D

 


Avcheckning

Idag är det 37 dagar kvar tills den stora dagen är här och tänkte gå igenom vad som e klart och inte.. Hoppas ja inte tråkar ut er.. :D


Klart:

  • Brudklänning
  • Brudskor
  • Brudfrisyr ( Utsprovad och bestämd)
  • Smink
  • Naglar är bokad tid
  • Vigselringarna
  • Underkläder
  • Tärnklänning
  • Näbbklänning
  • Näbbkorg
  • Näbbskor
  • Brudgumm kläder
  • Brudgumm skor
  • Kyrka bokat
  • Kantor bokad
  • Sånger i kyrkan bestämt
  • Sångerska i kyrkan bokad
  • Bröllopsfotograf bokad
  • Skjuts bokad
  • Festlokal bokad
  • Hotell bokad
  • Mat klart
  • Serverlings personal klart
  • bar hjälp klart
  • toastmaster klart
  • Dukar klart
  • dekorationer klart
  • Såpbubblor beställda
  • Tårta beställd
  • Festprogram iväg på tryckning
  • Blommer nu beställda
  • Drink biljetter klara
  • Pussklockor finns
  • Bordsplacering klart
  • Bordsplacerings korten Klara
Det är vissa saker som inte är helt klara, typs drickat b.la men det kommer ordna sig snart.. :D

Längtar så enormt mycket till den 28/5 nu, vilken dag, vilken upplevelse.. och ja ska få bli fru till den mannen jag älskar så enormt mycket.. Och som är pappa till min underbara dotter.. Vilken lycka!

http://www.svenskakyrkan.se/Webbplats/System/Bilder/E84DACC7-2C0A-4D21-868F-C4AB90A6487A.gif

 



Söndag-Måndag

ja igår va ja ju och jobba em på Kk.. det gick bra, va lite trött men resten kom när ja kom hem.. Natten har ja verkligen sovit som en stock, så trött.. Ville knappt öppna ögonen imorse men ack så tvungen ja va..
har vart och lämnat sessan på dagis för snart dax för ett jobba pass..
imorrn är vi lediga och hoppas verkligen att det är lika underbart väder då som nu.. Vilken värme.. underbart.. hoppas det håller i sig ända till 28 maj.. :D

39 dagar kvar till vi gifter oss, kmmer gå sjukt fort, nervös?- ja det måste ja säga att ja börjar bli.. Stressad? -har ja nog vart hela tiden.. Mer vi ser verkligen fram emot denna dag.. kommer bli helt fantastiskt.. Sätta på mig min fina klänning, få min fina slöja/håruppsättning, bli sminkad som en prinsessa och va en prinsessa hela dagen och ha min vackra stiliga prins brevid mig... Lääängtar!!

Nehe, ska spåna runt lite på lite små pill till bröllopet, det sista.. Någon som vet nån som säljer såpbubblor till bröllop i linkan? Eller är det nätet som gäller?

http://www.myheart.se/371-624-home/brollopsbubblor-duva.jpg

 


Min Möhippa...

som ni läste igår så hade ja svårt att sova natten till tisdag.. och abosult helt fel natt att ha sömnsvårigheter märkte ja..
Efter ja hade bloggat där på natten så kröp ja ner tätt intill Mogge, men hade svårt att somna, sista gången ja kolla på klockan va den 06.00.. Vid kl: 08.00 vaknade ja panik av att ja hörde nått, trodde att det va shiva som hade fastat i hallmattan och sedan i en påse och rullat ner för trappen, så bad mogge gå o kolla, men han låg kvar.. Så ja blev nästan arg på honom så sa en gång till att han skulle gå i titta men han vägra, men då stack Emma in huvudet och sedan hela kompis gänget..Herregud...Sedan hade ja hela sovrummet fullt av kompisar, mogge skit nöjd av att lura mig, tuwis chockad samt ja... hahaha men shit va skoj..

Så det var bara att hoppa in i duschen, och när ja kom ut där ifrån så vart ja bjuden på champange frukost.. Gott..Jordgubbar och gott gott..
Fick order om att ja leggings,och linne och fick sedan en rosa t-shirt som det stod Fias möhippa 2011-04-16 på framsidan och på baksidan stod det: Boys sista chansen och sedan så skrev alla som va medverkande under.. :D
Fick sminka mig lätt.. efter ett tag så drog vissa och vissa va kvar här hemma.. ca 1 h efter eller vad det va så skulle ja ner och klä på mig och fick sätta på mig en rosa cowboyhatt, och sedan ögonbindel.. Fick inte veta nått förutom att vi skulle åka i våran bil och att mogge o tuwis skulle köra.. Trodde ja skulle kunna lista ut vart vi skulle me det gick inte kan ja lova.. mogge körde kringel krok vägar.. och vi åkte såååååå lännge och såå långt.. Mia och Hanna som va med mig i vår bil gjorde så ja fick för mig att vi skulle till tropikariet på kolmården och så, och sedan säger tuwis nått om vatten så då va ja nästan säker på det.. Men tillslut så va vi framme, alla va där och tog i mot mig, ja hade fortfarande ögonbindel, va 100 på att vi va på kolmården.. fick gå upp för en trappa och sedan inomhus och det luktade kyrka så vart helt förvirrad.. men men.. dom tog av ögonbindeln och vart chockad och glad när ja såg vart vi va.. I studion i tannefors.. Ja skulle få sjunga.. :D Jippi.. Då fick ja även det ja skulle dricka ur denna dag, en flaska med en liten penis på.. Hahaha
hade ingen aning om vad ja skulle sjunga men hade ja verkligen tänkt efter så hade ja listat ut det.. 1:a låten va Vacker utan spackel och andra va Du är allt.. Sedan så sjöng alla mina vänner en låt för mig, We are all the winners, fast gjort om den till: Sofia, is the winner, sofia is the best.. Och ja vart rörd och det känndes helt underbart skoj.. Vilka vänner!!! Tack,.,

Efter det så fick jag en rödburk med vitt kors som det stod: Törsta hjälpen på... Ha Ha Ha Så då fick ja uppdrag att fylla den för att klara kvällen.. Fick i lite pengar från g:a tannefors till vinhandlarn i tannefort där vi visst skulle gör ett stop.. Och dom lura på mig en naken dräckt.. En skit snygg dräckt, men tuttar, hår under armarna och vid underlivet.. Och så fick ja ha på mig den rosa cowboy hatten.. Riktig snygging.. Shit vad folk titta och skratta och verkligen skänkte pengar.. Var ovh varannan som ja stannande slängde i några kronor.. När vi satt och väntade utanför strandgatan så kom det fram en dam och frågade om hon fick ta kort på mig.. ha ha ha ha då måste ja vart ritkigt snygg...Sen va det bara upp på stan och samla ihop pengar.. och det va lättare än vad ja trodde, folk va så generösa.. Även män o kvinnor..
Vi gick upp till salladsbaren och handlade lunch och sedan käkade vi i oriflame butiken på östgötagatan.. Och lunch då va behövligt, ja va hungrig och lite trötter.. Efter mina 2 h sömn.. Efter lucnh fick ja massage och efter det vart det kaffe och tårta som Ankan hade bakat (hon som gör våran bröllopstårta) och den va grymt god..
Efter det så trog vissa hem för att göra sig iordning och ja, mia, emma o hanna va kvar.. ja la mig o vila lite och sedan va det dax att göra sig iordning.. Emma sminkade mig, vart såå himla fin, tack.. Sedan kom Milla o tina så milla skulle göra min frilla.. vart 1 inbakad fläta på vardera sida och sedan en moikan i mitten.. snyggt,,,  Vi skulle tydligen gå från lokalen vid 18 så då va det bara på med naken dräckten och samla pengar igen.. Vägen in till stan fick ja ihop en del, det va några som va riktigt generösa och gav 50:- osv.. Tackar.. Vi gick en extra sväng på stan för att sedan gå ner till city bowl, så vart bowling och sedan middag.. och självklart tequila.. Ja kom 3:a på bowlingen delat med Lina.. nöjd!
Vi gick från bowlingen vid 21 tiden upp till harrys, men då slapp ja dräckten och fick ha den rosa t-shirten ist.. Bättre men svårare att skramla i hop pengar.. När vi kom upp så hade ju inte dansgolvena öppnat ännu så fick sätta oss.. Så fort dansgolvet öppnade och folket trillade in så ökade beloppet i burken.. :D En kvinna gav mig 150 ;-  Kvällen på Harrys vart såå lyckad, mycket dans, mycket skratt och ja har verkligen konstaterad att jag har världens bästa vänner..Åkte hem vid 00.30 fick lite ont i magen och dagen hade vart lång antagligen därför denna dumma mage sprakade bakut.. men när ja kom hem så va det panodil och toa och sedan mogges tryggafamn tätt intill.. Det hjälpte och tänka tillbaka på en perfekt möhippa som ja aldrig kommer glömma!

Tack alla ni som va med på min möhippa, vilken dag, vilken kväll.. Helt undertbart.. En bättre möhippa kan man nog inte ha... Ett stort tack igen till er ALLA... Vilka vänner och familj/släkt man har!!!!!

På morgonen...

 

I studion..

 

Precis fått på min min fina naken dräkt

 

Min snygge vän.. :D

 

Ja o min tärna på middagen, fia lite glad i hatten efter alla tequila.. :D

 

 

 

Snygg, eller inte... ha ha ha

 


Fredag idag..

jaga fredag natt och ja kan inte sova.. faaan säger ja bara.. hatar sådana nätter när man verkligen vill sova men det går inte..

Eftermiddagen va ju ja o hämtade sessan på dagis, hade me mig cyckeln och det vart hon överlycklig över, så hon cycklade hem.. Hemma käksade vi lite frukt och väntade på att pappa (mogge) skulle komma hem så satte på nya filmen Sammys äventyr.. bra film.. :D
När han kom hem va det hopp in i duschen och sedan iväg för att inhandla en blomster och sedan ut till pickhult till svärmor..
Hon fyllde ju år förra veckan men Tuwis sjuk så fick skjuta på det, men det va trevligt.. tuwis gav presenten så gärna.. Vi fick tacos, det va sjukt gott.. Tuwis vart extremt bajs nödig där hemma hos farmor och hon har ju haft lite problem att gå på toa och speciellt på andras toaletter än våran hemma.. Så hon fick nästan panik för hon ville inte sätta sig, som tur va hade Kina en blöja som vi satte på henne, så till slut så kom det, men ja tig bort det och hon sa ca 10 min efter det att hon är mer bajsnödig och det kom i trosorna, mammas sessa.. Men Kina hade extra trosor, räddaren i nöden.. Sen va det inte mer me det, så lekte hon o kina och helt plötsligt så sa Tuwa bara ojd¨, så kissade hon på sig me.. Så klädbyte blev det.. Hon  som aldrig kissar på sig, nu har hon gjort det hemma hos pappa, hemma hos mamma och nu hos Kina.. Känner hon sig inte trygg att kissa på andras toaletter..?? hemma har hon aldrig kissat på sig om vi inte är ute och vi inte hinner.. men det e ju en annan sak.. men men allt går att lösa..
Det va mycket trevlig i ljungsbro fick blåbärspaj till efterrätt, och ja o Kina drack vin så Mogge fick köra hem.. Gött.. :D

kvällen när vi väl kom hem vid 21.10 så har vi bara myst i soffan, Tuwis somnade i våran säg och ja och Mogge låg och myste i soffan till Air Force one, älskar verkligen den gamla filmen..

Ps: Rätt folk som e nominerade i Biggan då? - Nja säger vi.. Vill ha ut Rodney... Men men inte slut ännu.. bara inte han vinner..

Ska fösöka sova  nu igen, resten av min fina familj sover o snarkar..

imorrn vid 10.30 kommer ju annie o ellie me, mys.. Så har köpt glasstårta tills dess...

Godnatt

pöss på er

http://enlewaander.blogg.se/images/2011/airforceone_140446208.jpg

 


Var är solen.. ??

- Någon som sett den?, för här är den tyvärr inte..Trodde ju att det skulle bli fint väder idag juh.. Men men..
Ja vaknade när Mogge klocka ringde imorse, och sa hejdå till honom och pussades, det händer inte allt för ofta kan ja lova.. :D ja brukar sova som en stock när han går upp eller han när ja börjar tidigt! Tuwis väckte mig sedan vid 9, vi va uppe och käkade vid 9.30.. och sedan cycklade hon till dagis idag.. hon älskar verkligen att cyckla, och hon är så himla duktig.. på bara 2 veckor har hon lärts sig klockrent.. Mammas duktiga tjeja!
På dagis så va dom ute och lekte och det kom ett gäng ungar på cyckel me släp och stannade framför tuwis och frågade om hon skulle me.. Hon hoppade upp så glatt.. snuttan.. hon har blivit så stor så snabbt.. :D

Iem så ska vi till Ljungsbro och hem till mogges mamma, fira henne lite.. hon har fyllt o förra veckan firades hon men då va inte Tuwis så katig, både öron- och ögon inflammation o feber.. Ingen bra kombination att åka på kalas då.. så vi tar det idag.. blir bjudna på tacos mumma.. :D

imorrn Kommer annie, och ellie och busar lite och kids e det.. men imorrn så mys !!! hoppas det e fint väder så vi kan va ute me..

nehe, damsuga, skura och göra badrummet står på schemat innan ja ska hämta sessan igen!!

Hoppas ni alla får en bra dag..

Ps: Någon som har tips på någon fin plats där man kan ta bröllopsbilder?


Av checkning..

Torsdag idag, Tuwis har idag vart några få timmar på dagis efter 1 vecka hemma.. Skönt för henne.. Hon försvann fort in i "dockis" när vi hade klätt av oss.. Och hon hade haft det lika bra som vanligt där.. Men hon vart glad av att se oss komma..

Medans hon va där dom få timmarna så hann ja göra lite saker hemma, ja städa, rensa ut alla mina gammla skol saker sedan USKA tiden och slängde, ja va på US på min nya arbetsplats och fick massa info, och en info pärm och sedan hämtade ja våra bordsplacerings hjärtan som ska va till bröllopet.. och dom vart helt otroligt fina.. Kommer matcha dukningen klockrent!! Sååå nöjd.. Va scrapbooking butiken som gjorde dom till oss... :D
Efter vi hämtat sessan så åkte vi o tvättade bilen och sedan hemmåt för att steka pannkakor som va beställt.. vart inga igår utan idag ist.. och hon åt 3 st, hon brukar inte få i sig mer än 2 det gick av bara farten.. :D Efter maten klädde ja på mig och gick till grannen för att ta våran Power Walk för dagen, idag va det motvind och gick en annan väg där det va mest uppför, så det kommer troligtvis kännas i benen imorrn, hoppas ja.. :D

http://studiobitch.blogg.se/images/2011/bock_92393476_139278551.gif



Mogge mår idag bättre så imorrn åkte han till jobbet, och kvällen ska vi spendera hos svärmor där vi blir bjudna på Tacos..:D Mumma..Sedan hem och ha lite fredags mys vi 3..:D

Snart Lyxfällan och sedan biggan, toppen tv kväll.. Nu en dusch och sedan dricka lite vatten..:D

ha en bra kväll

Pöss på er


http://lyckoland.blogg.se/images/2010/pannkaka_73040254.jpg

 



Piss dag..

ja idag har det inte vart någon rolig dag, piss väder, och piss på allt..

Eller inte på riktigt allt, dagen började med sovmorgon ensamn isängen.. mogge har idag vart hemma för han är sjuk.. Har jobbat både mån o tis då han oxå vart sjuk men hans chef sa att mogge skulle va hemma och va rädd om sig.. Han vaknade vid 4 inatt och mådde piss, feber, genom förkyld och ont i halsen.. gick o la sig igen och vaknade vid 7.30 så han o tuwis gick då upp och la sig i soffan o kolla på tv o lät mamma sova.. Skönt.. Hans feber har försvunnit men han är genomförkyld, snyter sig hela tiden och är helt täppt i mellan åt.. och han säger att han inte har någon riktigt ork i kroppen.. Så får se om han jobbar imorrn, han vill det men får se hur han mår imorgon bitti..

Största delen av dagen har vi vart hemma och planerat me bröllopet när M endå va hemma, har räknat och pratat och spanat och diskuterat.. Har dock inte kommit fram till så där jätte mycket.. men lite iaf..
På em så åkte vi ner och lämna USB sticket till han som ska trycka våra fest programm, så dom kommer bli såå fina och bra.. Dom e jätte duktiga, ni såg ju hur inbjudan vart, stilren, enkel och precis så som vi ville ha.. Viktigaste e Monogramet  ;), tid, datum, kyrka... Och det fanns me..!
Är så nyfiken på att se festprogrammet live, har ju suttit och pillat me det såååå länge i x antal månader, är så petig, så blir nästan arg på mig sj imellan åt.. Men ja vet vad ja vill ha, vet hur det ska se ut.. Så vill ju inte ha något som är sådär, eller hur?



Efter vi gjorde det åkte vi en sväng till mogges mormor o morfar o fikade.. Trevligt och efter det hemmåt och käka, efter middag så va ja o grannen ute och tog en powerwalk, i 1 h.. Och det känndes i benen idag.. Skönt!!
Duktiga tjejer..

http://media.sashas.se/2011/04/powerwalk.gif

 

Nehe, nu börjar biggan så måste säga bye bye

 

Pöss på er

 


Power Walk me grannen.. :D

Idag känns det inte som det skulle vara vår, att det kan växla i vädret så enormt.. igår va det sååå underbart varmt o skönt och idag raka motsatsen.. Svinkallt....brrrr
Fm spenderade vi inomhus med att damma hela lgh, torka av alla lister och alla skåp och köksliuckor.. Efter det gick vi ut.. Vart ett varv i spåret av, skulle leta efter påskris, men hittade inget.. :( Men tuwis hitta lite tussilago.. Sötnosen..
Sedan va vi ute på gården och latjade med grannen med barn, tjejerna fick ta ut sina dockvagnar så dom gick X antal varv runt gården, dom bytte vagnar.. :D Sötisar..Efter det så skulle det cycklas.. och sedan lite fika ute i det kalla.. brrr men mysigt!!!

Nu på kvällen så har ja o grannen vart ute och tagit en power walk i 1h, såå skönt, men det va lite kallt till en början.. Duktiga tjejer.. Blir ofta nu ..:D
När ja kom in igen efter promenixen så sov både man o barn, så det va bara att sätta på DHW, och nu kollar ja självklart på biggan..

Imorrn är bilen hemma så ja o sessan ska passa på¨att åka och leta efter påskris.. och så har ja lovat henne pankakor till middag så måste köpa ägg o sylt..

Nehe, sitta här i min ensamhet o se på biggan, ha en bra kväll..

Pöss på er

 


Våååår är här.. :D

idag har vi haft det mys, förmiddagen spenderades inomhus..Med lite tvättning och så.. Och det gjorde ju inget för solen lös ju inte.. Vi gick ut efter lunchen vid 13.30 så va det riktigt skönt ute.. Underbart.. va ute o lekte med grannen m. kids.. Kidsen åt mellis ihop och massa bus..
två små tjejer som verkligen leker så himla bra ihop, underbart skönt!
Mammorna satt här utanför oss i solen med en kopp kaffe och titta på kidsen när som latjade som aldrig förr.. Roligt och se.. och kidsen njuter verkligen av våren.. underbart!!

Blommorna börjar komma fram, redan knoppar på tulpanerna, liljorna har tittat fram, påsklinjorna har slagit ut.. Så nu är det vår säger ja, eller vad säger ni?

mogge kom hem till en barnfylld gård och vi va ute en stund och lekte innan det va tajm för middag, tuwis somnade en stund efter middagen och då passade ja på att åka å handla lite..

Nehe, nu mys med min blivande.. :D

pöss på er

http://3.bp.blogspot.com/-_rSSjXCm25o/TY9eGj87M4I/AAAAAAAAEzc/OqsJP4YAWcU/s1600/v%25C3%25A5rblommor+runda+h%25C3%25B6rn.jpg

 


Måndag igen..

jaha, då va den helgen förbi... Helgen har verkligen bara rusat förbi..

hade ju verkligen hoppats på att det skulle va sol idag och jätte fint väder, men ack fick ja.. :/ inte skoj!!!
Skulle ju plocka lite i rabatterna och ja mys i solen me snuttan som är mycket bättre idag.. tack o lov.. Men hon va som en dyracellkanin på morgonen nu har hon lugnat ner sig, men ingen feber, inget i ögonen och inget ont i öronen heller.. Så peppar peppar hoppas det håller sig så me.. :D

Men vi ska iaf ut och plocka lite påskris och påsk pynta lite.. Plockat fram lite kycklingar till Tuwis rum och sedan påskris i köket blir i em.. det är ju så fint och vårigt!! underbart!! har satt färgglada fjädrar utom hus me i hlegen och det är så fint!!! nu är det vår.. :D

Har suttit nu på fm och mailat med han som är kantor på bröllopet, vilka låtar osv. även mailat kyrkovaktmästaren så nu e det klart me.. Skönt.. Men det är massa kvar!
Mycket planering och pill för att få allt att gå ihop och inte krocka..
Men ja hoppas att det gör det tillslut.. Låter så enkelt när man pratar om det men få det att klaffa i praktiken är nått helt annat... :S Håll tummarna..

Vi har även börjat få in bidrag från gästerna som vi önskade, så det underlättar.. Hoppas det fortsätter! :D detta kommer bli en dag att minnas.. :D

http://2.bp.blogspot.com/_5Y8CissxYiE/S3VfKF2mUuI/AAAAAAAAAUg/WU1rPrDnlrs/s400/P%C3%A5skris.jpg

 



En fråga?

Det är nån som har satt in pengar till oss på värt bröllops konto som stod på inbjudan.. Men inte skrivit vem det e ifrån.. Denna person har forex bank... Skulle va tacksam om han/hon hör av sig till oss så vi kan checka av...

Tionde april tjugohundraelva

Idag är det söndag den 10/4, igår va det svensexa för Mogge.. :) Han jobbade ju på k-rauta och ja hade lurat honom att möta mig utanför s:t lars kyrkan vid 13.45 för att ha ett snabbt möte med bröllops fotografen.. För han har ju bara 30 min lunch rast.. Så han ringde när han va på väg och han va lite små arg, för han tyckte allt va så onödigt och att han inte skulle hinna tillbaka till jobbet.. Men han kom tillslut och vi pratade lite och han myste med Tuwis innan alla kom fram runt höret av kyrkan.. Och Mogges min, hahah det enda han sa va; - Vad är detta? - Så detta menast alltså att ja inte ska jobba mer idag? hahha och sedan så tog ja bil nyckel och åkte.. och så gick grabbarna in på salong fame för kompisarna hade bokat tid för vaxning till honom, så total vaxning av benen och bikinilingen.. Han tyckte dock inte att det gjorde så ont, vad han säger iaf.. haha Efter det så fick han på sig ett par Y-front kalsonger o nya kläder och gå upp till en annan salong för att blir spraytanad.. Och efter det fick han på sig, vita dam linne byxor i stl alldeles förstora, en vit XL skjorta, vita skor, skjortan öppen ner till naveln ,massa guldkedjor runt halsen och sedan världens bakslick..
Grabbarna va tydligen inte nöjda med den bruna färgen (alldeles) för ljus så in på åhlens och köpa mer brun utan sol eller va det va..
Sedan fick han gå på stan och fråga om hans look va bra eller anus och han va tvungen att få 5 bra innan det va över... :D Hahhaha
Efter det så gick dom till strandgatan och körde 5 kamp...
Han va hemma vid 03.45 inatt och väckte mig och fråga mig hur länge jag hade kännt till detta.. :D han gick och la sig i badet med dusch stråle i 4h vid kl: 8 kom han in i sängen och la sig..:D
Han mår bra och har inte jätte bakis som han brukar va, utan till o me satt o käka frulle me mig, händer inte allt för ofta när det är dagen efter!!

Vid: 14.00 så va vi i vår kyrka för att ha genom gång inför våran stora dag, det va möte med alla präster och alla vårens, sommarnes brudpar.. Fick massa bra info, gå igenom tips på in o ut marcher, hur en vigsel går till.. o massa annat bra att veta.. Sedan va det en solist som va där o sjöng lite låtar som tips på solo sånger och hon sjäng en av sångerna vi ska ha, hon det satte spår, fick tårar i ögonen.. och längtar mycket mycket mer nu till dagen med stort D... Kommer bli så roligt!
Vilken undebrart och speciell dag det kommer bli..

Nu har vi ätit varmsmörgåstårta, sitter i soffan och bara slappar, ja har ju inte sovit så jätte bra i natt heller när inte M är hemma, vänder o vrider på mig, och mådde inte så himla bra samt att Tuwis låg o hostade konstant hela tiden..

Mee snuttan så är ögonen mycket bättre, öronen säger hon sj att hon inte längre har ont, dock så kom tempen tillbaka idag.. :( men nu på kvällskvisten är den borta igen!! Hoppas den håller sig borta me..!

Nehe, hoppas hon mår så pass bra imorrn så vi kan träffa mammorna, lina, Ankan o tina för latja lite.. Skulle va skoj!!!

Nehe, 1 h lite drugt kvar tills biggan börjar, ja hoppas att Rodney åker ikväll, vad tror/hoppas ni på?

ha en bra söndag 

Pöss på er

http://www.weddingannouncer.com/pictures/19780/customtext/586162/kaga-kyrka.gif

 

http://munkviken.se.loopiadns.com/uploads/images/Hjarta.gif

 

http://natalieshastliv.blogg.se/images/2011/bra-eller-anus_125052612.png

 


Gegga:(

Tuwis har nästan sovit i 12h hon somnade vid 20.30 igår, väckte henne i några min när vi la oss osedan vaknade hon vid kl:06 imorse av att hon inte fick upp ena ögat.. Va så svullet o gegga.. Så bara att tvätta i bända upp ögon.. Efter det gav vi henne medicin o sedan somnade honom till halv 9 :) Feber har släppt säger tempen men ja tycker hon e varm, köpa ny temp kanske? Det märks så tydligt nu att hon är äldre för hon förstår allt vad man menar, hon ar ju haft ögoninflammation ett par hånet under sina 3 levnads år och under dom tidigare inflamationerna så har man fått hålla fast henne för att tvätta ögat, för att bända upp det, för att ge nässpray, snyta näsan.. Men nu säger hon sj till när hon tycker det e för geggig i ögonen eller när hon tycker det kliar.. Och går o snyter sig sj imellan åt men oftast kommer hon me papper o säger att vi ska snyta.. Och som igår sa vi att hon inte får pilla i ögonen, inte ha snuttis i ögonen o det har hon heller inte haft.. Bara man förklarar varför så lyssnar hon o gör som vi säger... Mammas o pappas stora tjeja!!! Nu efter lite tvättande så ser ögonen mycket bättre ut, hoppas på att det vänder så vi slipper åka till vc o få ögondroppar.., håll tummarna:) Ha en mys lördag i solen

Ögon oxå..

Idag har det vart lite tjat här hemma, detta med medicin är inte allt skoj.. Ringde ju VC imorse och fick dom skriva ett nytt recept till henne.. så fick ett annat som ska smaka jordgubb/citron.. och det gjorde den.. men hon tror ju inte att det är en annan utan att den fortfarande smakar blää, för den ser ju likadan ut.. :(
Fick i henne mer av den nya iaf..
Men nu på em så har hennes ögon börjat varat och svullnat upp, så ögoninflamation oxå säkert!! Hon har ju haft det ett par gånger under sina 3 år så vi kan detta nu.. Bara att tvätta och tvätta.. sprita händerna och låta tvätt maskinen gå varmt.. För ögoninflamation smittar som satan, tyvärr..
Inte lätt för lill snuttan.. Lider så enormt mycket me henne.. men tempen har sjunkit så bara öron o ögon nu.. mammas lilla sjukling..

Vi va o hämtade Mogge på jobbet förut annars hade inte han kommit hem och efter det så åkte ja o handlade lite, medans mogge o tuwis myste hemma..
Nu kvällen kommer bestå utav cola o massa snackt, mumma..
Fredagmys, tända massa ljus och bara mysa.. Så ska det låta kl. 20 och sedan kanske någon film..

Nehe, ska tvätta tuttis ögon igen, o ge henne lite hostmedicin..

ha en mysig kväll..

 


Morgon..

inatt har vi iaf fått sova, Tuwis har vaknat imellan åt och satt sig upp o pipplat lite men inget värre, så det har vart skönt!!!
medicinen däremot går inte frammåt, imorse fick ja inte i henne allt, :( så har pratat med VC och läkaren ska skriva nytt recept förhoppningsvis på nån kåvepenin som är godare..
Skulle ge henne panodil ( flytande) men hon tror att det är detn äckliga medicinen, o då vill hon inte ta det heller, dumt att vi inte hade några suppar hemma... Men tempen är inte jätte hög 37.8 va den i morse så knappt temp men vill ju stoppa den så den inte ska öka.. idag är hon lite hängigare än igår, men öronen bryr hon sig inte om.  Så vi får se vad dagen visar här hemma. men hoppas verkligen inte att detta utvecklar sig till nått mer.. För hon skrattar ju o så, men lite loj i kroppen.. Tror ja det när man har missat en natts sömn me.. Och fått kämpat för att inte få i sig medicin..

Ha en bra dag

Pöss


http://mikaelafranzen.blogg.se/images/2010/god-morgon_110824462.jpg


Kåvepenin

va ju på VC idag, då jag misstänkte öroninflamation, innan vi åkte så tempade hon 38 grader, inte farliget men gav henne panodil för att undvika temphöjning..
På VC va snuttan sååå duktig, va tidiga så fick sitta och vänta ett tag men det va hon nöjd me, docktorn kom, bra läkare, lung och intresserad utav Tuwis..
Han ville självklart titta i hennes öron, ja satte henne i knät med örat mot honom, och hon sa inte ett pip, bara log, och när han tog bort intstrumentet så sa hon: - Mamma, va duktig ja va.. Han skulle då bara byra hyllsa till en lite större och hon sa fortfarande inte ett ord.. Sedan bytte vi öra och även det gick lika smidigt..
Hon sa bara hela tiden,:- Visst va ja duktig mamma... Och ja va så stolt över henne.. Mammas stora tjeja
Hon hade på Hö öra sprucken trummhinna, därför hon antagligen inte sovit inatt då den sprack inatt, och då förstår ja henne att hon va ledsen..
Och på Vä öra va det på G, så fick medicin, Kåvepenin.. Inte den som är god utan den som smakar bäver rumpa.. Tuwis tog en liten klunk och det vände sig i magen, o förstår henne.. luktar lika illa som den smakar... Bläää, och denna ska hon ha 3 ggr /dag i 5 dagar.. Efter mycket pyssel för att försöka få i henne den så tog Mogge fram lite glass och blanda me medicinen då gick den ner, så imorgon bitti glass, annars vet ja inte vad ja ska hitta på..
Nu har hon ingen temp längre, skönt,, men ska i säkerhets skull ta tempen igen snart för att ha koll, men hon är inte påverkad av detta med öroninflamationen och det är positivt.. Lika glad och äter bra, dricker bra.. Så det känns skönt!!

Nu ligger Mogge o sover i soffan, jobbat idag efter denna hemska natt, ja o tuwis gick ju ut från sovrummet, men han kunde ju inte sova ändå, för hon skrek och va så ledsen.. Stackare..
Tuwis ligger i våran säng och ser på Toy Story 3, och ja sitter här..:D Som vanligt!

Nehe, ska surfa runt lite,,

Ha en bra kväll

Pöss på er

http://ostring.files.wordpress.com/2008/09/doseringsmatt.jpg

 

Min lilla skruttis snutta

 


VC i em

Natten har inte vart roligt för fem öre, Tuwis somnade lugnt och stillsamt igår skönt för henne.. men vaknade vid ca 22 tiden och va såå ledsen.. och sa Aj.. Försökte trösta henne i sängen men det gick inte. Så hon fick komma ut till oss i soffan.. Hon va ju så trött så hon somnade i soffan en stund tills hon igen vaknade och va ledsen..
Så har det hållt på hela natten, samtidigt som hon haft lite kli i underlivet.. stackare!! Smörja o smörja och mitt i allt så kissade hon i våran säng me.. Så kl: 05 imorse va det bara att bädda rent och slänga in en maskin.. Då hade vi sammanlagt sovit 1 h.. Då va man inte så pigg kan ja lova..
Och så vaknade hon kl. 7 imorse o se på bompa.. Men somnade om nästan direkt till 9.. Skönt.. Prövade då igen att trycka på hennes öra och den reaktionen ja fick fick mig att ringa VC, sådant skriv av smärta och gråt... Hon har ju aldrig haft öroninflamation förrut men vad ja lärt mig på BUS lektionerna är att man sak trycka så för att överväga örininflamation.. Men nu har hon ätit lite frulle, vi har målat lite och hon verkligne inte så påverkad längre.. Så tror inte att det e det längre men men vi har fått tid på VC 15.15 så får vi reda ut det iaf.. Vill ju inte att hon ska gå runt och ha ont.. Mammas snuttis!!

Storm är det ute, och passar ju bra på våran väg (stormvägen) hahah rokigt va! det blåser verkligen totalt storm, blomorna flyger nästan iväg.. Bilen kommer ju blåsa bort.. hahahah nae skämt o sido..


ha en bra dag allihoppa..

Ps: skickar man påsk kort?

http://livetanni.blogg.se/images/2010/lite_ensam_och_ledsen_nalle_1150374918_96469374.png

 


Varför sol på em ?

Idag har Tuwis vart en stund på dagis, inga tårar idag.. Dom skulle göra något pyssel me blommor o måla så skoj för henne att delta!! Det är ju inte så ofta hon e på dagis känns det som..
När ja hämtade henne så hade ja med mig hennes cyckel, och hon hoppa av lycka och hon cycklade hela vägen hem sj.. Duktig tjeja.. och hon tycker det är så skoj.. och bara på ca 1 vecka så har hon verkligen utvecklats med cycklingen så skoj att se.. mammas stora tjeja!!
Eftermiddagen spenderade vi ute på gårn.. Grannkidsen va ute så dom lekte för fullt, så skoj nu när man kan vara ute och leka och umgås med alla igen.. underbart.. Uppskattas verkligen!

Mogge kom hem och vi gick innåt för att börja med maten...
och nu sitter vi här som vanligt känns det som, framför tv.n och datorn..

Ps: idag har ja suttit med bordsplaceringen och den är färdig, skönt och ja tror ja fick den toppen bra.. En sak till att checka av på listan.. underbart!
1½ månad kvar, fattar ni hur fort tiden går, herredud hinner inte me.. Men ser verkligen fram emot det.. ihelgen ska vi ha möte med fotografen.. Spännande!!!

nehe, snart börjar Halv åtta hos mig och efter det Arga Snickarn.. Toppen kväll med andra ord.. och kl.22 är det ju självklarr Biggan, kan man INTE missa

Ha en bra kväll..

Min tjeja idag på väg hem från dagis..

 

Här om dagen på Maxi då Tuwis fortsatte att sova i kundvagnen!

Min sötis!

 


Jag älskar dig min prins!

Jag älskar dig mer än vad ord kan säga, du är min prins, min hjälte, min stöttepelare genom allt helvete!
Vad skulle ja göra utan dig?
Du är pappa till min fina och underbara dotter, vårt barn.. Hon kan inte bli mer perfekt, eller hur? Det gjorde vi bra!
Vi har gått igenom glada och tråkiga saker, besked, händelser..
Genom våra 9 år som par så har det hänt så mycket som inte känns som sanning men tyvärr, och vi har klarat oss igenom det och vad kan då stoppa oss..?Vi tar oss igenom allt med hjälp av varann..
Kärleken till dig är obeskrivligt stark.. och jag är så glad att jag snart ska få bli din fru..
Få leva resten av mitt liv med dig.. Bli gammal me dig, få fler barn, få barbarn..
Är så lycklig med dig...


 



4/4-2011

Japp, idag har det vart fint väder bara för att ja säkert jobbat nattet och sovit halva dagen.. men hoppas att det fina vädret håller i sig nu.. vill verkligen ha vår...

Kom hem straxt efter 8 imore, efter en tuff jobb natt men mycket lärorik.. Vaknade av telefonen vid 13.15 så pallade mig uppåt och hoppa in i duschen och sedna bort och hämta snuttan... Hon vart överlycklig när ja kom.. va som en stuttsboll i stolen då som satt och åt mellis..
Vi åkte direkt och storhandlade, Tuwis somnade på vägen dit och fortsatte sova i kundvagnen.. :) Gullungen.. Hon va så duktig i affären och lyssnade verkligen.. Blir så stolt över henne!!!!
Efter det vart det en fika på Maxi fiket, mysigt..

Eftermiddagen har vi bara slappat och vart hemma.. Ätit hamburgare som Tuwis beställde och så tog vi kladdkaka i efterätt.. hihihi ibland får man det, eller hur?

Nu sover sessan, mogge ligger i sängen och tittar på tv o ja i soffan och ser på En unge i minuten och gråter som vanligt... och längtar tills det e vår tur igen! :D

Nehe, ska snart mysa ner mig i sängen..

pöss på er

http://gaymasen.se/images/2011/en-unge-i-minuten_140051048.jpg

 


Jobb snart då..

Jaha, shit vad denna dag har gått fort.. den har bara rusat förbi... Vi åkte in till IKANO för att köpa, jacka till mogge, jacka till tuwis, överdragsbyxor till Tuwis samt ny kökslampa.. Men tror ni vi fick allt detta gjort? Nopp, men jacka till sessan kom vi hem med iaf... En fick rosa från Kappahl, jacka som hon kan ha till lite skapligt, alltså inte ute och leka i..

Em va mamma & Leffan här och tog en snabb fika, för ja skulle ju vila inför nattens jobb pass,, men tror ni ja kan slappna av då eller? Inte.. legat och slappat framför en film, bättre än inget!! Men känner ja mig sj så kommer bli såå trött men men så e det!!

Ville bra säga godnatt till er

Pöss på er

http://www.nalleriet.se/70-145-large/dag-som-natt-du-finns-alltid-i-mina-drommar.jpg

 


Söndag

Rubriker varför??

Igår innan vårt främmande kom så va vi o handlade lite blomser, lite penséer o en pelargon kunde inte hålla fungrarna borta..
Så nu e det lite vårigt på framsidan iaf..

http://4.bp.blogspot.com/_7WlGfzLMNDk/S9nhnd0jg6I/AAAAAAAAA_w/rLpAcEl7tlA/s1600/lila+pens%C3%A9.jpg




Igår hade vi främmande, familj Eriksson / Nyhlén va här med kidsen.. Mycket trevligt.. vi bjöd på mat.. Blev hasselbackspotatis. fläskfileé i gratäng med kantareller o sås.. Och självklart sallad.. Riktigt mumsigt.. kidsen hade dock inte ro att sitta stilla o äta!
Kidsen latjade som aldrig förr och hade såå skoj.. leo o Tuwis leker klockrent ihop, inget bråk eller tjaft.. Och så litte krusbär Max.. Såå söt.. Och som Tuwis sa till mig när Mia & Leo på på toa.. 
T:- Mamma, va söt Max är...
Hihihihi gullungen..

Det blev en super trevlig kväll.. hoppas det görs om snart! Allt för sällan..


Idag har ja fått sova lite eller till 10.00 iaf sedan kom min älskade dotter in o pussa på mig, underbart att vakna till men inte så roligt när ja ville sova en stund till igentligen! Varför, för att ja ska jobba natt i natt. Så behöver sova lite.. men får lägga mig i sova i em..

Idag kommer mormor o Leffan hit, mamma hade köpt nått till tuwis, länge sedan man såg dom känns det som.. man jobbar ju jämt.. :D Skönt det, att jobba alltså!

Såg att Ankan hade lagt upp bilder på Tuwis o Aimee från när vi va där i onsdags.. Så här komer dom me.. :D
Tack Ankan för att ja fick ta dom..:D

 

 

 

Sötisarna..

 

Ha en bra dag.

 


Sovmorgon

Igår kväll va deg en tidig kväll vi gick o la oss o titta på biggan, det kan man ju inte missa.. Hatisk ja dör av garv... Natten har vart lite orolig för tuwis.. Hon har inte sovit så bra.. Drömmer osv.. Så vid halv 2 la vi in henne hos oss.. Sen sov hon fram till 9 imorse o vi låg i sängen till 10.45...det kallas sovmorgon.. O idag e mogge hemma det e inte vanligt.. Underbart skönt!!! Fm har hi spenderat utomhus, bus o fruktsallad mys.. Nu sitter vi o väntar på mogge som e på bolaget.. Ska ju ha främmande i kväll.. Hur trevligt som helst... Nu kom han... Pöss på er

Full rulle

Igår va det lite tufft att läman snuttis på dagis igen, men ja fick vara kvar en stund innan det va ok att gå.. Jobbigt när hon har kommit in idenna period då hon bara är ledsen när man ska lämna henne.. och oftast är det när ja lämar henne.. Hon har åter igen iof blivit väldigt mammig.. Känns mysigt men på samma sätt jobbigt när man ska lämna henne på dagis bla.. Vill inte att hon ska vara ledsen.. ja vet ju att hon har det hur bra som helst där och trivs som fisken i det blå.. se om det blir bättre snart!

Igår så va ja och skulle hämta mina vigselringar som ja lämnat in för förminskning.. När vi köpte dom så va ja lite rundare så har gått ner en hel del så dom ramlade av, men kom dit med ett leende men gick därifrån med en ledsen och besviken känsla.. Det gick inte att för minska min vigsel ring, pga att det e stenar på den.. dock inte på hela bara på "överkanten" om man säger så.. Och det gick ju inte, kan ju inte använda den, och vill ju gärna göra det.. så ja fick köpa en ny.. :( Känns så där, men hoppas bara att denna ring funkar att gravera på kante.. För den nya ringen har stenar runt hela så skulle inte gå att gravera i den som en "vanlig" ring.. Håll tummarna,, Funkar inte det så vet ja inte vad ja gör.. och ja ja vill verkligen att båda ringarna ska vara graverade.. Vi gifter oss snart, fasan .. ja som va ute i så god och sedan är det så är i sista månaderna.. Det va detta ja INTE VILLE.. tur endå att ja va ute i så god tid som ja va eller hur? till er som tyckte ja va såååå tidig med allt.. men tur det, pga av ringarna nu och även tärnklänningen som ej kommit ännu och den beställde vi i okt. Tur att ja följde mitt hjärta och va så tidig med allt som ja va!!!!

Idag har ja jobbat dag och igår kväll, det har vart två jobbpass som det har vart fullrulle kan ja lova.. inte en lugnt stund.-. Men det är skoj.. ja trivs såååååå himla bra!! Tänk om man skulle gå en anställning där ja skulle skrika o gråta av lycka!!!! Älskar´t!!
Efter jobbet så åkte ja o hämtade Mogge och sedan handlade vi, ( pappa hade hämtat tuttis) för vi skulle få främmamde.. Vi åkte hem och direkt så kom pappa & gun me tuttis.. Vi gjorde iordning oss och förberedde maten innan gästerna kom.. Det va Grannarna med kids som kom och fira Tuwis , dom kunde inte komma på hennes kalas.. Vi bjöd på Tacos och det va så gott.. vi åt som satan och drack gott.. Deras tjeja är 4 år och tuwis 3 och dom leker såå bra tillsammans.. Så skoj och se dom.. och efter maten så fick vi se en show av dom som dom sjöng och dansade för oss..:D Så himla goa och söta... Bra kompisar!!
Tack snälla ni för en toppen kväll..

Tuwis somnade ganske omg efter dom hade gått och vi sittern och ser på biggan, kan man inte missa.. eller hur?

Nehe, mysa lite innan sängen, är ganske sliten efter denna vecka..

Pöss på er

imorrn främmande igen.. skojigt då kommer familj Eriksson/Nyhlén.. Mys!!

http://www.tanum.se/images/18.1e3e333211f4c1893f780006801/vigsel.jpg

 


RSS 2.0