Full rulle

Igår va det lite tufft att läman snuttis på dagis igen, men ja fick vara kvar en stund innan det va ok att gå.. Jobbigt när hon har kommit in idenna period då hon bara är ledsen när man ska lämna henne.. och oftast är det när ja lämar henne.. Hon har åter igen iof blivit väldigt mammig.. Känns mysigt men på samma sätt jobbigt när man ska lämna henne på dagis bla.. Vill inte att hon ska vara ledsen.. ja vet ju att hon har det hur bra som helst där och trivs som fisken i det blå.. se om det blir bättre snart!

Igår så va ja och skulle hämta mina vigselringar som ja lämnat in för förminskning.. När vi köpte dom så va ja lite rundare så har gått ner en hel del så dom ramlade av, men kom dit med ett leende men gick därifrån med en ledsen och besviken känsla.. Det gick inte att för minska min vigsel ring, pga att det e stenar på den.. dock inte på hela bara på "överkanten" om man säger så.. Och det gick ju inte, kan ju inte använda den, och vill ju gärna göra det.. så ja fick köpa en ny.. :( Känns så där, men hoppas bara att denna ring funkar att gravera på kante.. För den nya ringen har stenar runt hela så skulle inte gå att gravera i den som en "vanlig" ring.. Håll tummarna,, Funkar inte det så vet ja inte vad ja gör.. och ja ja vill verkligen att båda ringarna ska vara graverade.. Vi gifter oss snart, fasan .. ja som va ute i så god och sedan är det så är i sista månaderna.. Det va detta ja INTE VILLE.. tur endå att ja va ute i så god tid som ja va eller hur? till er som tyckte ja va såååå tidig med allt.. men tur det, pga av ringarna nu och även tärnklänningen som ej kommit ännu och den beställde vi i okt. Tur att ja följde mitt hjärta och va så tidig med allt som ja va!!!!

Idag har ja jobbat dag och igår kväll, det har vart två jobbpass som det har vart fullrulle kan ja lova.. inte en lugnt stund.-. Men det är skoj.. ja trivs såååååå himla bra!! Tänk om man skulle gå en anställning där ja skulle skrika o gråta av lycka!!!! Älskar´t!!
Efter jobbet så åkte ja o hämtade Mogge och sedan handlade vi, ( pappa hade hämtat tuttis) för vi skulle få främmamde.. Vi åkte hem och direkt så kom pappa & gun me tuttis.. Vi gjorde iordning oss och förberedde maten innan gästerna kom.. Det va Grannarna med kids som kom och fira Tuwis , dom kunde inte komma på hennes kalas.. Vi bjöd på Tacos och det va så gott.. vi åt som satan och drack gott.. Deras tjeja är 4 år och tuwis 3 och dom leker såå bra tillsammans.. Så skoj och se dom.. och efter maten så fick vi se en show av dom som dom sjöng och dansade för oss..:D Så himla goa och söta... Bra kompisar!!
Tack snälla ni för en toppen kväll..

Tuwis somnade ganske omg efter dom hade gått och vi sittern och ser på biggan, kan man inte missa.. eller hur?

Nehe, mysa lite innan sängen, är ganske sliten efter denna vecka..

Pöss på er

imorrn främmande igen.. skojigt då kommer familj Eriksson/Nyhlén.. Mys!!

http://www.tanum.se/images/18.1e3e333211f4c1893f780006801/vigsel.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0