Vikariatet är slut.. :(

Ja idag va det måndag den sista februari och mitt vikariat är slut.. :( Känns verkligen inte skoj.. Känns så tråkigt.. Ja trivs sååååå bra där uppe, med jobbet, med bolaget och framför allt med alla underbara människor! Både boende och personal..
Men jag tackade idag Ja till en helg rad där upp.. Så var tredje helg kommer ja jobba där och det känns bra.. :) Så så lätt slipper dom inte mig.. :D Skämt och sido..:D

Tuwis har idag vart på dagis för första dagen på 1 ½ vecka.. Hon har ju vart sjuk och Mogge har ju vart hemma och varför ska hon då va på dagis? Ju mer hon e hemma ju bättre är det ju, eller hur?
Hon tycker att det va jätte skoj att komma till dagis, det va ju inte så många barn där idag tyvärr men dom hade iaf haft mini röris.. "gympa" tycker Tuwis är såå skoj.. min stora tjeja!

http://butik.friskissvettis.se/images/P/RORIS2.jpg

Mogge har idag jobbat fram till kl: 19.00 då ja va och hämtade honom,, Nu slappar vi i soffan, tuwis sover sedan en liten stund tillbaka..

Imorrn ska vi till Valla, både ja o mogge e lediga underbart, så det blir att träffa och mata djuren.. Tuwis älskar ju djur så då ska kameran me kan ja lova.. Hoppas ja får några riktigt bra kort så ja kan framkalla och förstora!!



Den blöjfria bitten går galant, hon har nästan aldrig blöja på sig, förutom på natten.. Hon kan imellan åt ha det på sig i säkerhets skull om vi ska iväg och det inte finns toa inärheten eller om vi ska flacka lite fram och tillbaka.. men annars är hon såååååå duktigt att säga till att hon e kiss eller bajs nödig.. Som alla sa att det kommer hon e mogen och det har det verkligen gjort.. det bara smällde till så ville hon inte ha blöja.. Och det känns underbart! Våran STORA blöjfria tjeja!! Man bli såååååååå stolt kan ja tala om.. Och man vill bara skrika ut det... hihihi

http://1.bp.blogspot.com/_qk_LH38YUiA/THV-u-DCF2I/AAAAAAAAAzM/7r0nFUAckSs/s200/potta.jpg



ikväll bjuder det på mys och sömn, är lite trött klockan ringde ju vid 05.50 imorse...

nehe, ska kolla på spårlöst innan sjärnor på slottet börjar sedan så säger nog ja nattis...:D

Hoppas ni alla har haft en bra dag..

Pöss på er




Helgen

Ja helgen har verkligen gått i lugnets tecken, jag har haft feber,men överlevde endå.. Den har nu släppt skönt kan ja lova..

igår va Mogge inte hemma han va hos sin bror så ja o tuwis hade lite mysigt här hemma.. Vi åt gott, myste, tände ljus och självklart tittade vi på melodifestivalen.. Tuwis dansade och sjöng medans ja slappade i soffan och levde på panodil.. Tuwis somnade vid 21.30 och ja va inte heller så katig då men höll ögonen öppna till 22.30 iaf.. ha ha ha vilken lördag!
Men som vanligt när mogge inte e hemma så sover ja så dåligt.. Alltid likadant.. iof så är det inte bra när han inte e hemma räcker att han sover i soffan så sover ja dåligt.. Är ju van att ha snutten brevid mig..
Han hade haft det trevlig kom hem smygandes vid 03.45.. Och trodde att ja sov, men som han sa sj han känner mig och vet att ja inte sov.. :P

Idag sov vi till 10.00 ca tom Tuwis, hon vaknade vid 06 och ville se bompa men ja sa att hon fick sova liten stund till och hon somnade om till 10.00 inte illa va.. :D

Idag mår ja bättre, men vart en seg dag.. Vid 15.30 pallade vi oss iväg och skulle till valla för att mata djuren men det va tyvärr igen bomat, lite sent på dagen kanske, så vi får åka tillbaka en annan dag.. Tuwis tyckte det va tråkigt men vi kollade på annat ist..

nu e vi hemma och slappar i soffan, vilken slappar familj.. ha ha ha  men det e så skönt ibland! eller hur?

Bröllops planerna rullar på, händer inte så mycket nu.. men mycket av våra tankar går till det..

Hoppas ni får en bra söndag, missa inte solsidan ikväll.. :D

pöss på er

Tuwis o morbror robin i valla i somras!

 

 

 


Fredag ledig dag!

underbara fredag, vi gör inte så mycket,, ja njuter av att vare ledig idag.. Men jobbar delat imorgon! Idag har vi inte stressat kan ja säga.. Vi ska snart göra iordnign oss och sedan åka till tornby en sväng, kolla på en cyckel till Tuwis.. Hon ska få en när hon fyller.. Och hon vill ju ha en rosa.. Vi provade en röd sist men den vägrade hon för hon ska ha en rosa.. Så våran rosa tjej vill ha en rosa cyckel oförväntat va, eller inte.. Haha

Ikväll ska vi ut till våra bästa, Annie, freddi o ellie.. Käka lite och bara mysa.. Kommer bli skoj va länge sedan nu vi sågt.. Man jobbar ju jämt och sedan man man vart sjuk i omgångar!
Inget skoj!

Imorrn jobbar ja delat som sagt och mellan passen på mina timmar så ska vi på 5 års kalas hos familjen Storm, skojigt.. Så ska även för bi toys`rùs och köpa present till Casper!!!
Annars går denna dag i lugnets tecken, skönt eller hur!?

idag skickar vi även in papprena om hindersprövning och namnbyte, till bröllopet.. hihih..

Ha en bra dag!

Pöss på på

Ps: har massa saker på blocket som är till salu, gå in o kika..

Min finaste tjeja!




My Best

 


genomförkyld

Japp inte bra Tuwis som är dåligt, inatt eller rättare sagt igår kväll började det komma krypandes på mig, natten har bestått utav nästspray, och snytningar.. Inget skoj kan ja lova.. Huvudet känns som att ja har ett stort vakum, tung och bihållerna gör lite ont. Men det stoppade inte mig ja gick och jobba idag 13.00 - 20.30, bra jobbat fia.. Det har vart tungt men vad gör man inte för att få pengar..:D Imorrn börjar ja vid 6.45 och jobbar till 14, skönt.. Hem och slappa och mysa med min familj, sedan ledig fredag skönt det me!

Vi sitter och tittar på fuskbyggarna, tycker att det är för jävligt vad vissa/många msk får stå ut med när dom renoverar sina hus.. usch! Lider me dom..

Nehe, slappna av lite innan försöka sova o ladda för ett jobbpass imorrn..

Pöss på er

http://www.tv4.se/polopoly_fs/2.18526!byggabo/images/fuskbyggarnaprem.jpg

 


Hemtex

Hittat en hissgardin på hemtex som ja så gärna vill ha till köket, visst e den fin..


Knytbandskappa Botanical text - vit


Intro Dagar bokade.. :D

Idag har ja vart ledig och det har vart skönt, men vi har haft massor att göra.. Mogge va på röntgen vid 10.00 imorse så först drog vi dit och sedan ett varv på ikano, där ja införskaffade nya trosor till tuwis.. Hon tycker ju att "vanliga" trosor åker in i rumpan och så hade vi ett par hipsters trosor hemma så testade vi dom och det vart mycket bättre så införskaffade nya sådana så vi har några stycken. Går ju ut troser nu när hon inte använder blöja.. Sååå duktig är hon.. hon blir ju så stolt när hon har kissat på toan.. För man ger ju henne så mycket beröm varje gång.. :DStolta föräldrar!!

Vi va även inne på hallbergs guld för att lämna in mina vigsel ringar för att förminska dom, men smeden hade semester så ska in igen den 10:e mars.. Så det gick ju dock inte så bra men men.. är ju endå 3 månader kvar..
pratade med min älskade o bästa vänn Annie idag som fick mig lugn, har ju vart lite eller överstressad rent ut sagt ang bröllopet senaste dagarna.. Vill ju verkligen att denna dag ska bli kalas bra inga problem eller nått... Och hon fick mig som alltid att känna mig lugn, trygg så¨å skönt att prata med dig, och på fredag ska vi tid va så länge sedan ska bli skönt och träffa dom..

Snart blir det att åka hem till mamam & leffan för att DOM ska se på hockey, ja gillar det inte men men.. Vi sak äta varmamackor me,, mumma gillar tuwis!

idag fick ja även ett mail ang mina introdagar uppe på us, på kk-avd.. så den 2/3 börjar ja, känns helt underbart! 1 dag ledig mellan åleryd och us.. men ja kommer ju sammtidigt ta timmar på åleryd oxå..:D Så bra att ha lite jobb.. Känns tryggt och bra för ja trivs ju kalas bra på båda ställen.. men på kk är ju en dröm för mig! Är dum om ja inte tar timmar där när ja bli erbjuden eller hur!?

Nehe, dax att dra kanske, ha en toppen kväll..

Pöss på er

http://www.netdoktor.se/_Pages/471/ImageXL.jpg

 


Blöjfri

japp nu sista tiden så har vi kört ordentligt men att få tuwis blöjfi, och det går galant.. Hon har inte kissat någonstand förutom i toan.. Vi använder ju inte pottan för den ratade hon så toasits på toan.. Och hon säger till när hon är kissnödig och vi går och kissar, hon har till o med gått fram o tillbaka till affären utan blöja och det kom inget i overallen.. Såå duktig.. På dagis använder hon inte heller blöja.. Vi är sååå stolta!!!

Våran stora tjeja...

mamma  & Pappa älskar dig sessan

http://www.jollyroom.se/media/catalog/product/cache/4/image/700x700/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/1/0/104675_1_2.jpg

 


Astman igång igen..:(

Japp såhär är det nu, inget skoj.. Tuwis va inte så bra i lördags lite hängig, pipplig, hade feber och hosta och mådde allmänt kass.. men natten till söndagen vart ännu värre.. Ingen av oss tre sov nått, Tuwis hostade så enormt mycket och hårt..Så hon sa sj att hon va rädd för hostan och va så ledsen!
Man lider så mycket med dom små.. Hon är ju även helt täppt i näsan, så gårdagen va ingen lek kan ja lova.. Ja jobbade med 0 h sömn men ja klarade mig, värre med tuwis.. Som bara va och tittade på film, hade inte mycket ork.. men hon åt bra iaf och det va ju nått positivt idet hela! Jag jobbade delat igår så när ja va hemma på mina timmar så somnade ja o tuwis i soffan.. Skönt..
Ja kom hem vid 21.00 igår kväll och då va skruttan vaken efter alla sina sömn pauser under dagen, hon sover ju inte annars under dagarna så när hon gör det så är hon vaken sent !!
men men så är det! Hon somnade i pappas famn vid 00.00 tiden sa han för då sov ja sedan 2h tillbaka.. Men hon vaknade vid 02.o0 och va väldigt hostig och snorig.. Men när min klocka ringde vid 06.00 så hade hon äntligen somnat in ordentligt och djupt..Så skönt för henne och hon sov enda fram till kl: 08..
Sedan ja kom hem idag från jobbet så har vi gjort pannkakor och bara legat i soffan och tittat på film och sovit.. Hoppas hon blir bra snart!

http://1.bp.blogspot.com/_OrZ0o5gINT8/TJEDD2WOo0I/AAAAAAAADMw/D7ryKwzoJq8/s1600/inhalatorn.jpg



tuwis skulle ju på kalas igår (söndag) men det kunde hon ju inte gå på, hon va ledsen och hon ville ju så gärna gå..Men vi får gå över dit i veckan när hon är bättre och ge presenterna och ta en fika..och kidsen får busa!

imorrn tisdag är ja ledig, underbart skönt! Mogge ska till röntgen med knät..Får se vad den vissar inget allvarligt hoppas ja.. Håll tummarna för det!

Sista dagarna har det inte vart så mycket planerande med bröllopet, har vart annat att tänka på men 95 dagar kvar, inte långt kvar nu.., så det sista pillet är ju kvar..
Vi vet inte riktigt om vi ska gå på den planen vi hade från början att Tuwis ska bära våra ringar på en ringkudde eller i en korg, vad är bäst? Vi står verkligen i valen och kvalet..

http://www.recycledbride.com/uploads/listing/10/10875/white_satin_flower_girl_basket_flower_girl_baskets_10488_view0.jpg http://media.theknot.com/blimages/P888_m.jpg


Nehe, nu lite kvällsmat sedan tv.. och bara mysa med mina hjärtan..:D
Älskar er över allt annat!

http://www.parkbanken.info/wp-content/uploads/2009/06/till_anna.jpg




Fredags mys

Jaha fredag idag, mogge har vart ledig, han ska pröva jobba imorrn med sitt knä.. han har ont fortfaradne och lite svullet är det.. Snart 1 vecka sedan vi va på Us och tömde det och konstigt att det inte blivit bätte så troligtvis en skada när inne som dom redan i måndags befarade... :( Min stora älskling! Hoppas han blir bra snart!

Idag när vi va lediga eller ja iaf på fm så åkte vi och handlade vi, och vi va inte ensamna på Maxi kan ja lova.. Men vi va även och testade lite skor till Mogge till bröllopet, men hittade tyvärr inte några som han gillade så där direkt så suga lite på det.. och vi va inne på Triumph och tittade på underkläder till mig till bröllopsdagen. och hittade båda BH och trosor som satt klockrent och va såå fina! Och som många säger så får man en annan bh stl efter man vart och testat bh sådär men ja hade det ja har.. Skönt! så ja inte gått runt i förstor BH.. Men exakt rätt.. Bra där..:D
Mogge gillade underkläderna me, skönt och höra.. ;)

Vid 15.00 så åkte ja iväg till jobbet och lämnade min älsklingar hemma, som tog en promenix i Tallis så tuwis fick busa och sedan vet ja inte vad dom har gjort!
Det va lite motigt att åka till jobbet idag när man hels vill va hemma och ha fredags mys, men när man kommer dit så är det toppen.. trivs kanon bra! Världens bästa arbetskamrater och ledning och boende..:D Men nu 1 vecka kvar sedan är det slut för mitt vikariat.. Men då börjas det lite på US ist sammtidigt som ja jobbar timmar på Åleryd! Toppen!

Nehe, nu har sessan somnat mellan mamma & Pappa så ska bära in henne och sedan mysa ner mig i soffan med min blivande!

ha en trevlig kväll

Pöss på er

http://www.steenstrom.com/upload/Kj%C3%B8pesenter%20SE/Etage/Butikernas%20loggon/logo%20400x271/triumph.jpg

 


Bröllopet

Jaha då va det exakt 100 dagar kvar till våran stora dag, både ja och mogge har nog inte fattat riktigt att det är så nära nu.. Så här om dagen fick vi lite panik både han och ja och fick massa gjort.. straxt innan ja skulle till jobbet!
och igår kväll kom ett sådant skönt mail.. Ang bröllopet, som underlättar och hjälper till massor!
Så nu känns det att vi börjar komma på banan igen!

jag va ju inne på e-bay för ett bra tag sedan och buda lite och vann pussklockor från USA för 100:- ink. frakt där ifrån, inte dåligt va!:D Bra pris, så idag kom dom med posten och dom va så fina..:D Kommer blir suveränt på bordena..:D

http://www.romance.se/images/sweden/subpages/tips/favor-tags-page2_2.jpg

 

Nu är det ju 1 månad kvar till sista anmälan för gästerna sedan sätter vi igång och gör bordsplaceringen, ja och mogge satt och spåna lite på det igår, shit va skoj men även svårt! vi vill ju ha lite blandat.. Men ja lovar att det kommer bli toppen bra! Längtar till att se vilka som kommer och inte, alla från min sida har tackat ja, dom flesta kompisarna och några från mogges sida,, Men 1 månad kvar, hoppas verkligen att alla kommer som är bjuda.. kommer bli årets fest:D

 

http://www.alltombrollop.com/sluice/Thumbnail.aspx?file=%2Fmedia%2F1342475%2Fbordsplacering_artikel.jpg&maxwidth=220

 

Det är lite små pill kvar, måste ju lämna in mina vigsel ringar igen, för dom va ju förstora :( så in igen och fixa dom.. Men men så är det, vill ju inte lämna in dom efter sedan.. mogges satt klockrent!

 

Det som är klart inför den 28/5 är:

  • Tärna
  • Toastmaster
  • Kyrka
  • Lokal
  • Dukar
  • inbjudningar
  • ringar
  • bordsdekoration
  • ballonger
  • strumpeband
  • brudklänning
  • tärnklänning
  • näbbklänning
  • brudgumms kläder
  • slöja
  • make up
  • hår
  • brud skor
  • servett ringar
  • blommor
  • serverings personal
  • meny
  • pussklockor
  • Tårta
  • Sång i kyrkan/ låt val
  • Placerings kort
  • Hotell
  • Fotograf
  • Barnvakt
tror det är det vi har klart fram tills nu, ligger rätt bra till va, ,men man känner sig så stressad, alla tankar går till detta..

Nehe, ta upp skruttan från badet..

 

 


Tuwis 3 år

ja snart är det bara 1 månad tills min lilla prinsessa.. Och här kommer på blir tips som vi behöver och önskar oss till tuwis.. Sommnar kläderna hon hade förra året är alldeles för små så allt har vi lagt undan..
och ni som känner mig så klär ja inte på min dotter vad som helst.. ( Ja vet är petig med det) vet det så behöver inga spydiga kommentarer för det..

Det som finns på bilden önskar vi oss, i dessa färger me, Tuwis har själv fått välja ut i H&M katalogen vad hon vill ha och detta pekade hon på..




Femtonde Februari Tjugohundraelva

Ja tisdag idag och det va jobb på schemat.. Förmiddagen har ja och Mogge suttit och planerat, räknat och luskat lite på bröllopet... har inte kommit fram till sådär jätte mycket men lite iaf.. Fick lite klart och lite är bättre än inget ,eller hur.. haha nu är det ju bara 3,5 månad kvar..Man börjar bli lite nervös kan ja lova!! men men det komemr bli så bra!


ja började jobba klo: 15.00 och har kört på som satan idag.. fick en sådan söt kommentar av en boende förrut när ja kom.. har ju vart 3 ledig och han frågade mig om ja har haft semester? - ne, svarade ja bara vart 3 dagars ledig och han säger då igen.. har saknat dig! hur snällt är inte det.. Skönt och veta att man är omtyckt och saknad..:D Gjorde mig mycket glad!

Imorrn jobb igen 6.45 stämplar ja in och arbetar till 16.00 sedan hem och mysa med sessan och min blivande! Helt underbart!

Nehe, nu ska ja mysa lite med Mogge innan ja ska försöka sova, brukar va svårt att somna när ja har arbetat kväll och ska upp tidigt igen! Men hoppas ja somnar, känner mig trött för en gång skull..

http://looveisintheaiir.blogg.se/images/2010/awww_109585431.jpg

 


Alla <3 - Dag

Ja idag är det Alla Hjärtand dag om det är någon som missat det... ;) Idag är det 1 år sedan jag friade till min blivande Man då han svarade, - Såklart vi ska .. :D Tänk er ett helt år sedan och nu är det bara 3,5 månad kvar ca tills vi blir man & hustru.. :D Känns helt fantastiskt...



Dagens Alla Hjärtans Dag började med lite mys isängen där Mogge & Tuwis fick presenter utav mig, Tuwis fick en film, Tummelisa och Mogge fick en kärleksbok som ja fyllt i med massa text och bilder på oss från våra år som gott...:D
Efter va det bara att ringa 1177, mogge har återigen pajat knät.. mitt stora hjärtat.. Igårkväll va det illa, det va så svullet, han hade sådan smärta.. Och när vi skulle gå och lägga oss så kom han inte upp från soffan, då han inte kunde stödja på benet, så det vara bara för mig att hämta kryckorna så han kunde avlasta knät.. och hjälpa honom så gott ja kunde!
Men 1177 ville att han skulle åka upp till Akuten, för VC gör ändå inte så mycket.. Så Akuten nästa, gjorde iordning oss, käka frulle och sedan bar det av.. Det brukar ju vara full rulle på måndagar men det va helt ok, vi va där vid 12.30, kom in till anmälningen vid 13.00 och sedan inropade till ett rum vid 13.40 ca.. tuwis och ja ca kvar hela tiden för att stöta baby.. Men undertiden vi väntade så gick ja och Tuwis ner till cafeterian och köpte lite frukt till henne och sedan även in till bemanningen för att lämna in lite papper som behövdes inför min timanställning på US..:D Min dröm har äntligen kommit till mig, ett jobb där!
när vi väl kom in på ett rum så gick det fort innan läkaren kom, och det va en akutläkare, inte spec. på knän men han tömde Mogges knä och det bliv 110ml vätska.. inte illa.. inte konstigt att knät va svullet och spänt!
Mogge fick även genomgå massa tester, där det framgick att han har ont.. Ortoped kom in  senare och han trodde att det återigen är korsband och menisk som är skadad.. :( Inget skoj.. min stora älskling! Så nu lite piller, sedan röntgen och återbesök hos specialist och se vart dom ska gå vidare..
Men Tuwis va så duktig under tiden där upp tog ca 2,5 h där upp tills vi va ute och då har vi även träffat två läkare..:D Bra jobbat akuten!
Han är stel och har ont men förhoppningsvis blir det lite bättre nu när det är tömt.. Inte lika svullet iaf..


Kvällen har vi bara vart hemma och umgås, ätit god mat.. nu slappar vi i soffan och myser..

Nehe, ska återgå till att mys..

Hoppas att ni ALLA mina kära läsare har haft en underbar Alla Hjärtans Dag..

http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/2813/0dd7e6b531b03f75641d1fd4f9a0ad30.jpg

 



händer inte så mycket..

Nää här händer det verkligen inte speciellt mycket, nu fattar ja verkligen att folk inte hinner och orkar blogga så mycket som ja gjorde förrut.. ja jobbar hela tiden och den tiden ja inte jobbar, vill ja umgås med min familj, släkt, och vänner.. Så det är inte lätt att få tiden att gå ihop känns det som!!
All tid som blir över går ju självklart till sessan..

Idag har ja arbetat 7-00-13.45 åkte direkt och hämtade sessan på dagis och sedan drog hon och jag till skägget för att ta en fika hos syster och mosters lilla prins.. Och sedan körde ja henne till stan och ja o tuttis åkte och handlade lite.. Efter det hemmåt.. kvällen har vart i lugnets tecken, snuttan o baby har badat medans ja har bröllops planerat lite.. Är ju inte så långt kvar nu.. :S Börjar bli lite små nervös mest för att ja inte ska hinna klart med allt och få det så som ja vill ha det!! Men men det blir så bra som det blir!

Imorrn jobbar ja kväll och ska innan dess upp till US och lämna lite papper ang min kommande timanställning där.. :D tror ni jag lever bra nu.. Har fått jobb där ja verkligen har önskat och vill jobba.. En av mina drömmar har slagit in.. hur underbart är inte det... Jippi!!

Nehe, dax att snart krypa ner i sängen..

Pöss på er

http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/660077.jpg

 

 


Blombud

Jaha, då är återigen en jobb helg över.. ja bytte ju tur med en arbetskompis så jobbade delat på söndagen ist för lördagen bara för att vi skulle ut till Ljungsbro och fira Mogges morfar o mormor..
Ja jobbade till 16 och mogge till 17 så vi va inte ute förens vid 18.30 då hade ett gäng nyss åkt hem men dom andra va kvar.. Skoj och träffa dom va ju ett tag sedan!
Vi stannade till 21.30 då vi va tvugna att dra pga att min klocka skulle ringa vid 05.45 på söndag morgon för ett låång jobb pass... 7.00-20.30 ( Delad tur)..

Söndagen så skickade ja blombud till min stora kärlek, han jobbade ju me så det levererades dit.. och varför ja skickade blombud va för att jag älskar denna människa så enormt mycket...

Buketten han fick..:D Fin va!?

 

Jag slutade igår kväll vid 20.30 och kom hem och va helt slut, mogge satt och tittade på filmen we are marshall, den är såå bra men ja satt uppe i 30 min och fick med mig Mogge i säng för att fortsätte se den men ja hann knappt nudda kudden så sov ja..Ända tills klockan va 00.30 så sessan vaknade och ja bar in henne till oss..

 

Idag måndag har ja vart ledig, otroligt skönt... Ja o tuwis tog en sov morgon låg i sängen till 10.30 ca, upp och göra frulle.. efter det tittade snuttis på en film medans ja städade, damsög, tvätta, diska, och gjorde lgh fin.. sedan så satte vi oss och pyssla lite, Tuwis fick lite gamla kort och så satt vi och klippte och klistrade lite innan lunchen.. Hon tycker det är så skoj! Efter lucnh så gick vi ut, och lekte.. Gick till olika lekparker och latjade.. Skönt att det inte är så himla kallt nu iaf.. Det va riktigt skönt att vara ut..Och Tuwis älskade att kunna gräva i sandlådan..
Vi va ute i lite över 2h sedan in och göra middag och sen kom pappa hem och nu sitter vi o kollar på Petson och findus innan ett rum på slottet..

imorrn jobb igen..

Ha det bra

Pöss och Kram

 

 


Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge





Mata kaninerna..

Mogge har inte mått så bra idag, tyvärr.. Han fick inatt gå ut och lägga sig i soffan, han höll på att få panik av att hans kroppstemperatur växlade så.. Och han ville inte väcka oss.. För lill snuttan kom in till oss vid ca 01.30.. Efter det sov man som en stock ända fram till 9.45 imorse, även Tuwis sov så länge... Hur skönt som helst.. Sedan upp och göra frulle.. Havregrynsgröt såå gott.. Även tuwis har börjat gilla det.. Mycket bra, man mår så bra av att äte en stabil frulle..

efter det så gjorde vi iordning oss ja o tuwis och skulle åkte till helles/krinolin för att titta på en slöja till bröllopsfrisyren.. och ja hittade en.. Innan dess så backade ja ut från garaget och satte mig fast.. hela våran uppfart är isgata, och det är ingen som har varken saltat eller sandat här så det är blank is.. Ja försökte sj komma låss, men det bara spann och det gick verkligen inte. Så fick ringa in till mogge så han fick komma ut och hjälpa mig men det gick inte då heller, så två grannar kom snällt ut och hjälpte oss och då kom vi loss efter liten stund.. man blir så nervös eller iaf ja.. Det va ju tur att det va där och inte någon stan inne i stan, så ja lätt kunde få hjälp.. Men shit va halt! hoppas verkligen dom grusar nu.. Vill inte sätta mig fast igen!!

tuwis och ja åkte till krinolin och hittade en fin slöja och ja fick återigen se min fina klänning, varje gång ja ser den så älskar ja den.. Och det känns så rätt.. Det är väl så det ska kännas eller hur? Längtar bara tills den dagen är här så ja får ha den på mig hela dagen!! Underbart!
efter det så åkte ja och tuwis till valla och kollade på djuren, va inne i stallet och hälsade på alla hästar, ja är ju lite små rädd för dessa djur.. eller ja har iaf väldigt stor respekt för dom.. Men tuwis älskar dom, hon va ju helt lyrisk...:D efter det gick vi upp och hälsade på kaninerna och marsvinen.. Vi matade dom och det va så mysigt.. Vilka mysiga djur.. Tuwis ville klappa och pilla på dom hela tiden.. Och vi tittade även på hönorna, men det luktar jui så illa där inne.. getterna va det lite svårt att komma in till, det va en så stor vattenpöl utanför och vi hade inga gummistövlar på oss så vi tar det en annan dag.. och det tyckte tuwis va helt ok..

Och efter det vart det en sväng till Ekängen till pappa och gun, så mogge verkligen fick vila och ta igen sig.. emelie har ju kommit hem från thai och hade köpt lite saker till oss, ett par skit snygga badbyxor till Mogge, ett par fina solglasögon till mig och även 2 röda fina svävande lyckor i form som ett hjärta som vi ska tända på bröllopsdagen och skicka iväg en lyckönskning...:D tack snälla älskade syster.. Och Hon hade även köpte endel till tuwis..:D Stort Tack igen!!



hemma hos pappa och gun fick ja ett anfall imagen, den som verkligen har vart lugn och bra väldigt länge nu, men det gjorde såå fruktansvärt ont, bara att ta smärtstillande och toa besök som inte heller va roligt!! Men tillslut så släpte smärtan och ja hoppas inte det kommer tillbaka.. men kan tro att det är mycket nu, stress, pengar mm.. Men hoppas att allt tråkigt vänder snart!! Det behöver vi om ja säger så!

nu har tuwis nyss somnat och vi slappar i soffan har nyss tittat på landskampen och nu på nått annat..

Imorrn jobb igen!

ha en bra kväll

Pöss på er

 


Pussklockor..

idag har ja vart ledig och det känns verkligen att det va nödvändigt.. Men vi har inte bara vart hemma.. Det är ju tyvärr inte så ofta vi e lediga hela familjen.. för när ja jobbar så  jobbar mogge oxå eller så är han ledig och när ja väl e ledig så jobbar han.. Så dom få dagarna vi har hela våran familj så försöker vi göra nått tillsammans, sist vi va så åkte vi ut och åkte skridskor, mormor/mamma följde me.. Och idag så åkte vi till norrköping och till tropicariet..
Det va underbart mysigt.. Det va ju så fint väder idag me, så det va underbart att åka bilen det, vägen förbi bråviken är underbart vacker..
Sist vi va där dagen efter midsommar så va Tuwis lite rädd för aporna, krokodilerna och hajarna gillade hon inte, idag va det annorlunda.. det är ju låg säsong så det va vi och en annan familj, lugnt och skönt..
Tuwis va nyfiken på aporna och papegojorna.. Aporna va det verkligen liv på kan ja lova, dom hoppade och tjattrade hela tiden.. Busa som satan, och så nyfikna på oss.. Men det va mys, när vi väl kom till hajarna så va tuwis facinerad, lite reseverad ibörjan men det gick snabbt över, och rockorna dom gillade vi alla 3. mogge klappade dom.. Dom va ju så nyfikna och skulle upp och klappa/vinka på kanten vid ytan och den ena tittade upp hela tiden.. Så roliga.. hahah Tuwis gillade dom.. efter det så köpte vi en varsin grandiosa pizza och satte oss vid stora akvariet vid hajarna och åt och då kom det ner två dykare i vattnet, skoj och se..
Efter ca 2 h så åkte vi hemmåt, till mamma och Leffan för att fira leffan som fyllde i veckan.. Så det bjöds på tårta och kaffe, tuwis fick även lite mat..
Och vi åkte där ifrån vid 19 tiden, så det vart en lång visit, men mysigt.. Hem och hänge tvätt och slappa lite..  mogges feber kom tillbaka när vi va hos mamma och han är halv seg och ja fick fruktansvärt ont i halsen.. inte bra.. Hoppas bara inte ja åker på nått..ja ska jobba helgen hoppas verkligen att min kropp har förstått det..

På kvälls kvisten nu har ja suttit och spånat lite på bröllops dekorationer och hittar förstås massa ja vill ha, men man måste hejda sig sj,, Borden får ju inte se för plottriga ut för det är fult utan stilrent men trevligt!!
har letat efter pussklockor, någon förslag på vart?
Nu e det inte så långt kvar tills våran stora dag är här, det kommer gå snabbare och snabbare kan ja lova känns det som.. Helt plötsligt är dagen här.. 114 dagar kvar..

Nehe, nu ska ja sova lite och lugna min hals lite, gör fruktansvärt ont, hoppas på bättring tills imorrn...
Upp och inhandla strepsils oxå står på morgondagens schema..

Godnatt..


http://seluna.blogg.se/images/2008/etikettark-med-eget-tryck_10479754.jpg

 




Uppdatering vad är det?

Här hemma är det sjukstuga.. jag är genomförkyld men har jobbat endå, snoret bara rinner, nyser konstant, ont i halsen.. Men hals ont börjar gå över, strepcils är bra grejer.. :D Mogge ligger i feber och mår piss.. Under våra snart 9 år har han haft feber 2 gånger innan... Så så sällan är han dålig.. Tuwis har sin förbaskade hosta, lilla snuttan.. men hoppas på att det vänder snart!!

Igår va det jobb och jobba kväll, idag jobbade ja morgon och fick följängd arbetstid 2,5 h... Bra pengar men lite halv kämpigt när man inte mår riktigt 100.. Men men!!

nu har ja precis kommit hem, snuttan och snutten ligger i soffan och tittar på någon film och ser helt sega ut, jag ska nu ställa mig och laga mat. idag blir det potatis,bäconlindad köttfärslimpa ocg sås.. Gott.. är såååå hungrig nu..

Onsdag och torsdag är ja ledig, underbart.. Men jobbat helgen.. :( Men men.. Underbart när lönen kommer..:D

nehe, spisen kallar..

pöss på er

http://www.hittarecept.se/images/recipes/size2/static-311907-size2.jpg


RSS 2.0