30 Juli 2011

Lördag, och ja är för ca 1 ½ h sedan hemkommen efter jobbet.. Idag kändes det som att ja skulle kunnat arbeta hela dagen, Kunde tyvärr inte släppa mina patienter.. Lider med dom.. Men har kalas bra arbetskamrater som tog över så får se när ja kommer imorrn om någon nytt har tillstött.. Men hoppas att det är lugnt nu.
När klockan ringde imorse så va det verkligen tändstickor som behövdes till ögonen.. Mogge låg och snarka som ja vet inte vad, Tuwis låg och mös på mitt bröst och sov som en stock och då skulle ja upp i spö regnet, men men bara göra som plikten kallas..
Men när man väl kommer till jobbet och får en kopp kaffe i sig så är allt bra igen.. Och så jobbar ja med en super bra ssk. så denna helg blir kanon... :D
Trodde ju att det skulle bli bra väder idag så ja sa ju till Tuwis igår att vi skulle åka och bada när mamma kom hem från jobbet idag men det gick ju inte.. :( Och hon kom ihåg det så mogge imporviserade med badkläder och fika i badkaret.. hahaha så söta...:D Men hon va nöjd.. Och det är ju det som är det viktigaste..
När ja kom hem så va det Mogge som sa att vi skulle åka till IKANO och inhandla lite kläder till Tuwis, han tyckte att hon behövde lite nytt, ( ni som vet) hon har ju proppat i garderoben, men ja tackar inte nej till att shoppa.. Men lite nytt till nya terminen på dagis behövs alltid, och det har vi nog gjort dom terminerna hon gått me, alltid fått lite nytt..:D
Så vi hittade ett par ljusrosa mjukisbyxor, en jätte söt ljusrosa långarmad t-shirt, en beige tunika och en grå tunika med en broderad kisse på jätte söt.. Och hon är nöjd och pappa är nöjd.. Då är alla nöjda..
Hon är ju iof oxå växt en del och smalnat av en hel del under sommaren så vi ska inhandla lite mer nytt.. Köpte et nytt regnställ förra veckan samt nya gummistövlar och det verkar ju verkligen gå åt i detta svenska väder och nu när hon börjar på röd avd på dagis så är dom ute i skogen x antar timmar om dagen.. Så bra kläder är A och O..., eller hur?
Nu i kväll blir det lite lördags mys, tror ja kommer somna ganska tidigt, har haft smärta i magen idag, började vid lunch på jobbet.. Kom som knivskarpa smärtor och hade så enormt ont så ja fick ta smärtstillande, gillar det inte..
Nu märker ja verkligen att den har tagit, känner mig, matt, trött och lite halv borta imellan åt.. Bedövad i hela kroppen av tabletten.. Hoppas det va tillfällit så det inte återkommer orkar inte det och vill det verkligen inte.. usch! Skit mage!
Nehe, nu ser ja o tuwis på familjen flinta på disney kanalen, snart åker godis o popcorn fram, tuwis har beställt det..Gött..:D
Ha en bra lördag allihoppa...
två av plaggen Tuwis fick idag... :D

Smultronstället...

Igår va vi på smultronstället, jag, mogge, tuwis, Petra och Björn.. Vi åkte straxt efter Mogge kom hem..
Trodde det skulle vara kö på ca 3h men inte denna gång.. Vi stod bara i ca 10 min och det är ju bra... :D
Tuwis hade ju redan bestämt sig vad hon skulle ha för glass, vet inte om ho kom i håg från förra året.. För hon skulle promt ha en Hello Kitty glass.. Och självklart fick hon det.
Mogge, Petra och Björn tog en "peppar peppar" glas som va skit god och ja tog en geisha.. Även den är god.. Tog den förra året me.. Mumma.. Men dom är ju så stora så man blir ju proppmätt... :D
Efter den så vart det att gå och spana på båtarna, det tycker tuwis mycket om.. Sedan vi åkte båt ut tull visingsö så vill hon pka mer båt.. :D Får se när det händer nästa gång.. Ja tycker me att det är jätte mysigt att åka båt..
Har ju gjort det en hel del i  mitt liv eftersom farmor o farfar hade båt när ja va yngre... SOROKIM... :D
Idag är det fredag = jobb helg för mig, Mogge och Tuwis har haft fredagsmys.. Mysigt för dom..
Sista helgen för Tuwis denna sommar att ha "sommarlov" för på måndag börjar hon på dagis igen efter 6 veckor ledighet.. Och då börjar hon på "Röd" avd. den stora avd. Känns helt underbart.. och hon ser verkligen fram emot det.. Men tror även att ho är lite spänd me.. Mendet skönaste är ju att hennes bäst vänn Oliver följer med över till röd avd. Hennes kärlek.. Som hon ska gifta sig me som hon pratar om nästan varje dag!!!
Så måndag morgon börjar hon, blir mjukstart, sedan är hon ledig tisdag och onsdag, går torsdag o fredag.. sedan ledig måndag går tisdag och onsdag och sedan ledig till veckan efter ...Bra va.. :D
och sedan när vi åker till kreta så ska hon va ledig en hel vecka me.. Skönt för henne.. Det är väldigt sällan hon går en hel vecka kan ja lova! Tror aldrig hon gjort det.. Känns skönt för mig.. :D
Ja hoppas att det blir fint väder imorgon för när ja slutat jobba så har vi planer på att åka och bada, så ja ber himlen att va blå och låsa solens strålar lysa.... håll tummarna!!
Nehe, ska väl straxt krypa ner i sängen för klockan ringer 05,45 imorgon bitti..
Ha en bra kväll..
PS:idag hände det nått helt underbart roligt för oss... Mer får ni reda på i framtiden... :D

Blöjfri dag som natt... :D

Helt utan förvarning eller övande så är våran stora tjeja även blöjfri på natten.. Det kom helt spontant och självmant.. Vi vart förvånande och väldigt glada.. :D Hon är otroligt duktig våran prinsessa..
Vi kissar henne innan hon lägger sig och sedan tar vi upp henne o kissar henne straxt innan vi lägger oss och sedan så kissar hon igen på morgonen när hon vaknar.. Helt underbart.. Slippa blöjor.. Och även plus till det är att hon äntligen bajar på toan, innan har hon vägrar toan utan bara bajat i blöjan.. Men detta kom i samma veva som blöjfi på natten..
Så nu kan vi stola föräldrar meddela att våran tjeja är helt blöjfri.... sedan ca 1 ½ vecka tillbaka...

Husvisning..

Tisdag idag, och ja har jobbat dag.. Shit imorse hade ja behövs ha tandpetare i ögonen, fick knappt upp dom... :/ Inte bra!!! hihiih
Efter jobbet så vart det ett varv på IKANO, köpte lite fynd inne på MQ , en gul fin klänning till mig, underkläder till Mogge och strumpor till mig för straxr för 200:- inte illa va... :D
Klänningen kommer passa så bra på bröllops resan om 1 månad.. :) Längtar!
Efter det möta upp Mogge för att sedan åka på hus visning, en bostadsrätt,, i grebo... Men varför inte.. Huset va så fint på bilderna och skulle passa oss helt perfekt..
Och det skulle verkligen passa oss klockrent men det va inte lika fint som vi hade hoppats, mycket hemma gjort och vi vart lite besvikna.. Mycket va det som gjorde oss lite fundersamma och skeptiska.. Så tyvärr inga bud där denna gång ... Men men det kommer väl fler.. Inte hela värden!
Imorrn är ja ledig och även Tuwis så klart, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, någon som vill göra något tvecka inte att höra av er..
På em ska vi till banken och ha möte, spännande.. :D
Nehe, mycket mer har inte hänt här tyvärr...
Hoppas allt är bra med er mina kära läsare...
En bild på mig och min fina man i göteborg i helgen..

Göteborg..

igår så begav vi oss med Annie, Freddy, Helene och Pata till göteborg, åkte vid 8,15 hemmifrån.. Självklart blev det n tjejbil samt en killbil.. Resan ner gick galant, stannde och åt frulle i gränna och seda stannade vi en gång till för att kissa och sträcka på benen.. Väl nere så gick vi in på hotellet och lämnade våra väskor för att sedan ta en promenix till Liseberg..:D Och en sak va ju säker vi va ju inte ensamna... Gothia cup avslutades igår, så lagom med kids..
Vi började i spelhallen, killarna va helt lyriska, dock inte vi tjejer.. Vi lämnade dom och åkte någon läskig karusell som snurra och åkte i en bana fram och tillbaka.. Annie va den som va tuffast av oss tjejer, ja och helle va lite mer skrajsna, men men vi va där för att åka och det gjorde vi me,herregud.. lite läbbig om ja säger så.. Ha Ha Ha.. Lagom när det va våran tur att åka denna karusell så kommer killarna ut från spel hallen och åker Flum Ride, som vi oxå efter åkte,. Vart lite blöta, och va det pirrade i magen i backarna.. haahahaSå skoj! Ett måste när man är där..:D
Efter det så åkte vi kanonen, va ju lite kö om ja säger så, jag och Mogge hade ju aldrig åkt den tidigare.. så det va spännande.. men väl framme och när man satt i karusellen innan den sköts iväg så började hjärtat slå väldigt fort. shit.. Ja ångrade mig nästan.. HaHaHa, men hjärtslag i högtalarna, och sedan 75km/h på 2 sek så va vi på banan...
Herregud vilken adrenalinpump det va... Pata som satt bakom mig o mogge, *asg*  satt och bara sa : - Nej, Nej Nej.... Inte nu igen.. :) Ha Ha Ha Så jäkla skoj...
Lika så bergbanan, höll ja på att garva ihjäl mig åt honom... Han är ju så höjdrädd.. Men endå så modigt att åka dessa karuseller.. :D
Efter några karuseller så öppnade sig himlen och det öste ner och dundrade för fullt och det avtog inte heller.. såva bara att gå tillbaka till hotellet och förbereda oss för resturang..
Alla klädde upp sig och va så fina det vart Texas Longhorn, ja va dock inte så jätte hungrig men en halv halva portion fick ja ner..
Satt kvar till 24 va och sedan va vi rätt möra allihoppa, satte oss en stund på hotellet och snacka innan det va dax att inta kväll på rummet, ja somnade snabbt och det gjorde även Mogge..
Idag har vi vart i Nordstan och strossat runt, ja köpte ne topp till Tuwis, leggings till mig, det fanns så mycket affärer så dit skulle ja vilka åka tillbaka... :D
Vi började åka hemmår vid straxt innan 13,00, även nu åkte vi tjej o grabb bil, dock grabbarna va snabbare ut ur parkeringshuset och väntade inte på oss, så vi åkte fel.. :/ Om man säger så här så åkte vi ca 15 mil fel.. Tror ni vi va muntra på dom då vi mötte upp dom på A6 i Jönköping då dom vart där i 1,5h medans vi vart på småvägar mellan alingsås - Borås... :/ Men men vi är hemma och resan gick bra!!!
Väl hemma möttes vi av en mys tjeja som va glad att se mamma o pappa.. Har saknat henne så enormt mycket bara på 24h hur ska det bli under bröllopsresan 1 vecka utan snuttis...  :/ Usch jobbigt.. Men nyttigt ( kanske)
Nehe, dax att lägga mig  nu kanske, Mogge börjar jobba imorrn efter hans sem.
41 dagar kvar tills vi åker, underbart härligt..men lite tårar kommer troligtsvis komma under resan me... :/
Tack alla ni för en mysig helg...
Brudarna precis kommit in på Liseberg..
I kön till kanonen...

Norge

Skänker mina tankar och tänder flera ljus för dom drabbade, och anhöriga i Norge..
Det som har hänt är skrämmande och helt overkligt...







Vilken himmel..

Ja idag har man vart på jobbet och gjort ett kvälls pass, va på fm och inhandlade en pool till Tuwis för det såg ju ut som att det skulle bli en fin dag men det blev visst inte det iaf inte fram tills ja började jobba..
Kvällen har ju vart jätte fin, vilken sommar kväll.. och ja hoppas att det kommer hålla i sig..
Speciellt i helgen då vi åker till gbg.. och förhoppnings vis är en sväng på Liseberg.. Håll tummarna..
Natten till idag har tuwis sovit 2 nätter utan blöja, och det har gått super bra, man blir såå enormt stolt.. Och hon blir det me när man berömer henna.. Stora tjejen..
Vi har ju övat på sedan hon vart blöjfri på dagen att hon ska somna utan blöja och vi sätter på den några timmar senare ca när vi själva lägger oss.. ( ca 3h) kanske om vi dock vet att hon inte druckit mycket innan sängen eller kissa inte innan hon somnade..
Idag när hon somnade så berätta Mogge nu när ja kom hem att hon somnat vid 19,30 vaknade igen vid 21,30och sa att hon va kissnödig och gick till toan och sedan la mogge henne igen i sängen och hon somnade omg. Sååå himla duktig hon är alltså... Våran tjeja!!!! Hoppas det håller i sig...:D
Nehe, umgås och mysa lite med min man innan läggdax för en jobb dag imorgon bitti , klockan ringer 05,45 :/
Ps: idag nu ikväll när ja klev ut utanför portarna på jobbet så möttes ja av ett underlig himmel.. Titta på detta..:D

Tackkort..

ja då va denna vecka över, jag har nu jobbat helgen och mogge och tuwis har vart hemma och myst.. Kvalitets tid med pappa.. Mys!
Jobbade kväll igår ( lördag) och dag idag.. När klockan ringde imorse så va ja så trött så det va nått sjukt.. Men bara att gå upp och se glad ut och hinka i sig lite kaffe när man kom till jobbet..
Efter jobbet så åkte vi till IKANO, mogge skulle klippa sig, och änligen har han klippt av sig håret, synt bara att han inte gjorde det innan bröllopet men men.. Tur att han känner lika dant.. man är är lika snygg i alla frisyrer.. Men nu är han sig själv igen om ja säger så.. Alltid lika vacker min man..Älskar dig..:D
Idag har vi även haft lite mys, eftersom ja ej va hemma och lördags myste med min fina familj, vi åt taco gratäng och har myst..
Jag har suttit och skrivit tackkorten efter lite prat med min man om hur och vad vi ska skriva.. Hade olika förslag men vi enades till slut och äntligen är dom skrivna.. Fick skaplig kramp.. Men vi är såååå nöjda med tackkorten. special beställde precis så som vi vill ha dom...:D Älskar´t..
Nu bara beställa frimärken och sedan ska dom på lådan..
Imorrn är vi lediga, Mogge har semester denna vecka så skönt för honom.. Ja jobbar 4 dagar så vi har en del tid tillsammans .. imorrn bla. ska vi åka till Gränna och visingsö, och bara mysa.. Ser vi fram emot!!
nehe, mysa lite med min man innan läggdax..
Pöss på er

Vigsel hjärta

Iår efter jobbet så va jag och hämtade vårt vigsel hjärta från handmålat..Vi fick ett förlovningshjärta i förlovningspresent av våra bästa Annie & Fredrik.. (första gången jag o Annie träffades o prata) :)
och vi har även ett hjärta som vi köpte me Tuwa namn och födelse vikt, längd, tid datum så nu sitter alla tre fina hjärtan i sovrummet på väggen och det är såå fint.. :

12 Juli

Grattis Pappa & Gun på eran 8 åriga Bröllops dag..



Tisdag idag, och jag har arbetat ett dag pass, imorse va ja så trött så ja va nästan tvungen att använda tandpetare,inte bra.. Mogge va lite trött... Hahaha
Men dagen har rullat på på jobbet, efter det så åkte vi och handla och sedan hemmåt och mysa och öta flygande Jacob.. :D Mumma!!

2 månader kvar tills vi åker på Honeymoon.. Och vi längtar och ser verkligen fram emot det.. ska bli helt otroligt underbart, fast vi kommer sakna Tuwis så enormt mycket..
3 Sep. kl: 16,00 lyfter flyget från Arlanda.. bye Bye sweden , Hello Greece säger vi då.. :D Hihihi härligt!!!

Nehe, hopp in i duschen för sedan hopp isägn, klockan ringer 05,45.. Upp o hoppa åk och jobba...
Sov gott alla..
Pöss på er
Lite bilder från våran vistelse på Kolmården den 30/5:
Tuwis på Midsommar..
Finaste Midsommar tjejen..

Vadstena

igår va vi i vadstena, vi tog en liten familje tripp.. Vi har ju tyvärr ingen semester även denna sommar, då blir lite dags tripper.. och igår åkte vi då till Vadstena..
Det va perfekt väder för att vå där, vilken mysig stad helt underbar.. Så mysigt och bara gå vid vattnet, vi gick och strosa lite i butiker och åt på en mysig resturang.. Tuwis älskade det.. Bara vara vi...
Vi gick i slottet och myste, tog en glass och bara hade det bra.. Helt underbart! Tuwis ville inte ens åka där ifrån, hon ville va vid vattnet hela tiden.. Så det blir fler tripper dit.. :D
Har ni inte vart där så åk dit... :D Mys stad!
Bilder från dagen:

 

Finaste tjejen..

 

våran prinsessa

 

Mina älsklingar

 

Tuwis & Mamma

 

känna på vattnet

 

Tuwis vid slottet

 


Corren

Tack för alla sms och liknande; Att vi är fina i corren i dag.. :D
Här kommer bilden:
v. 31 är vi i linköpings posten för er som inte har corren, eller för er som har den men vill se en annan bild.. ;)

Fredag

fredag idag, såå skönt säger ja.. Är helt slut efter dessa på senaste passen på jobbet, det är full rulle konstant.. Men tiden går fort imellan åt lite väl fort.. Men men .. inget att klaga på, det är såå skoj mrn man är helt slut när man går av passet..
Men nu är ja ledig ihelgen går på igen måndag em, så ska njuta ordentligt i helgen..
Helgen vet vi inte riktigt vad vi ska göra, em blir inget avanserat utan.. bad imorgon om det är fint väder vill säga annars så får vi se vad vi hittar på,nått roligt!
Imorrn är det lördag och vi är med i corren, ni missar det inte va.. ;)
Nu ikväll så har vi haft fredags mys, tacos och massa gotte, och bara slappat. tittade på post kampen; Linköping va ju me och vann..:D Skoj!!
Nehe nu ska vi se på Änglagård- Tredje gången gillt, hoppas den är bra
Ha en bra fredag..
Pöss på er

v.27


Jaha då är vi inne i Juli redanoch vecka 27 , shit va fort det går..
Vi jobbar och jobbar, Tuwis har nu slutat dagis för denna termin så återkommer til stora avdelningen i höst.. Våran tjeja är stor nu.. :D Snuttan!
Här hemma händer det inte så mycket förutom jobb och slappa och mysa förstås.. hinner inte me så mycket annat, men alla är iaf nu friska och det är skönt! Inget roligt att va sjuk på sommaren, blir extra jobbigt när det är klippigt!
Idag jobbar ja kväll och morgon imorron seda ledig helgen, så vi får se vad vi hittar på för skoj, förslag är Astrd Lindgrens värd men vi får se vad vi hittar på och orkar.. Kanske blir fint väder så kan man åka och bada.. :D Härligt det me! Tuwis älskar ju att bada så vi får se vad helgen bjuder på helt enkelt.
Nu är vi beställt en stor canvas tavla på en av bröllopsbilderna, den får vi nästa veckan och ja verkligen längtar att få upp den i trappen. Kommer bli så häftigt!! Och den bilden är så fin!
På lördag kommer vi även finnas med i corren under familjesidorna och bröllops annonser och v. 32 i Linköpings posten!!! Så håll utkik..:D
Nehe, hoppa in i duschen och göra sig iordning kanske..
Hoppas ni alla får en bra dag, det ska ja ha på kirurgen.. ;)
Pöss på er

Helg igen

japp nu är helgen v.26 här och snart över med,, 5 veckor sedan idag vi gifte oss,, Tänk er vad fort tiden går... :)
Nästa lördag får ni hålla lite koll i corren för då är vi me.. även v.32 i Linköpings Posten med en annan bild så mycket väl värt att vänta på för att se Herr & Fru Behrendtz

Har nu fått papprena från trafikverket att ja måste gå och ta om mitt körkort.. :D Ja som vart så nöjd med mitt kort på mitt nuvarande körkort.. Men men.. Måste kanske fixa ett nytt pass me, eller vad tror ni? Eller kan ja använda mitt gamla till grekland i sep?

Denna helg är min jobb helg, gick på lång helgen igår kväll så har idag jobbat ett dag pass.. känns skönt och jobba men såå kvalmigt och klibbit men men.. Imorse när ja åkte till jobbet vid 6.00 så va det redan 20 grader ... Skönt men lite halv svårt att hitta fräsch luft..
Efter jobbet så åkte vi ut till pappa o gun, pappa hade fixat en ny ramp till bilen (backluckan) så den satte pappa & mogge dit och det vart jätte bra.. Efter det vart det en tripp till Maxi för att handla lite lördagsgodis.. Tuwis fick idag själv plocka i påsen det hon ville ha.. Lycklig hon blev..:D
Nu sitter vi och tittar på körslaget och ja ligger med världensmens värk, hatart, hoppas tabletterna snart hjälper.. Vill inte ha mensvärk mer nu.. usch va jobbigt det är..
PS. Har sagt i tidigare inläg att vi har en bilbarnstol till SALU, jätte fin svart Britax från 6 mån - 6 år..


Nehe ska umgås med min familj nu ha en toppen lördag alla fina vänner..
Pöss på er


RSS 2.0