Ledig dag

japp idag är ja ledig, och det behövs kan ja säga.. va så trött.. vaknade av att kyrkan ringde och berättade vilken präst det är som viger oss... och do va klockan 10.30... Snacka om trött..

Tuwis ligger så snällt brevid och kollar på bompa.. :D Mammas snuttis..

nu ska vi straxt göra iordning oss och åka iväg till ankan och aimee.. Tuwis ser fram emot det och det gör ja me.. :D kommer bli skoj.. och så ska ALL planerign med bröllops tårtan göras och INGA ändringar efter det nu fia.. ahhaha Tycker synd om Ankan som har mig som kund.. :D

Måste bara berätta att när vi satt och åt igår så hörde ja ett väldigt duns ifrån maskin (tvättmaskinen) ja visste att mogge tvättade sina jobbar byxor, sedan fick han panik och kom på att han kanske glömde sitt kortcase i fikan och han tittade i maskin och där låg det i allt skumm och vatten.. Alla kort han har, visa kort, körkort mm.. men man kunde inte göra så mycket än att vänta så maskinen kunde köras färdigt..
Måste säga oxå att han tvättade på 95 grader, det e varmt...

Men när maskinen va klar så hade inget kort gått sönder, det enda va att färgen från texten på visakortet hade skitits.. Och han testade kortet (visa) imorse och det funka.. Skönt!! hahah men vilken klant!!!

nehe, dusch och sedan iväg..

ha en bra dag!!

 


Bröllopstårta

Ankan som ska göra våran bröllopstårta kommer va sååå trött på mig, för en veligare kund än mig kan man nog inte ha...Shit alltså.. hur många gåner ha ja ändrat mig ...
har så mycket ideér och så mycket ja vill ha så mycket ja tycker e fint..

Förlåt Ankan för att ja e så krånglig... :/  Är så hopplös.. förstår nu att mogge tappar tålamodet ibland...
Avskyr att det finns så mycket olika och fina val...

Nu tror ja att ja/vi har bestämt oss, mogge har lämat över det till mig för han orkar inte att ja är så velig.. Ha ha ha ha

morgon ska vi till ankan och bestämma och efter det får ja bara INTE ångra mig igen.. Måste släppa den biten nu..

Valen tills imorn är:

Ska vi ha våningstårta eller ska vi ha en vångingställning?

http://1.bp.blogspot.com/_Yi8k2Mu2h7s/TIgOopsMRFI/AAAAAAAAAWI/NhS4vgZF_bY/s400/trtan_106252721.jpg

http://sockerrus.files.wordpress.com/2010/10/doptarta-4.jpg?w=600&h=1065

http://www.stockholmsbit.se/displayimage.php?imageid=136


O.S A

imorgon är det sista dagen för o.s.a till bröllopet, och det är några som inte svarat... :D

Ville bara påminna.. :D

och imorgon är det exakt 2 månader kvar tills bröllopet... :D Underbart, vi längtar!!

http://4.bp.blogspot.com/_cqRlJqtZ4VE/RlrRWzS8GmI/AAAAAAAAD7k/l4wbUcc9AYs/s320/osa.jpg

 

 


- 1 h

igår kväll va ja lite orolig, ställer min iphone om sig sj, eller måste ja ställa om den.. kommer  klockan ringa imorgon bitti.. Men det gjorde den, eller ja ställde klockradion vågade inte lita helt på iphonen.. :D
Så kl. 05,55 ringde klockan i sommartid.. och det va ljust ute.. kort i taket..
ja va trött men men bara att palla sig uppåt och gå till bilen för att åka till jobbet. men idag har det vart lugnt och det passar ju en söndag... eller hur ? har ju vart ledig en vecka nu så det va skönt och sätta igång och jobba, man saknar jobbet när man är hemma ett tag, eller hur?

pappa & gun hade haft Tuwis då Mogge jobbat me idag, och dom hade vart ute och plockat tussilago, redan sa ja.. Så då är det vår.. Underbart..

Vid. 17 va vi o hämta Mogge på jobbet, som va helt slut efter denna helg på K-rauta vart sååå mycket folkt.. men inte lustigt då det har vart kalas erbjudande i hela butiken!!!

Nu ska vi se på mästarnas mästare.. Skoj att det börjar igen, kvällen kommer bara bestå utav slapp och biggan senare.. och ladda inför en jobb kväll imorgon..

inte så roligt inlägg, har inte hänt så mycket! men men så e det ibland!

Pöss på er

http://www.herbalfire.com/images/Coltsfoot.jpg


Soooolig lördag

Idag är det lördag menas att mogge jobbar idag och imorrn på K-rauta.. och dom har massor folk.. Dom har ju 15% rabatt i butiken.. Så mogge kommer va helt slut efter denna helg, stackarn..
han får försöka slappa så mycket han kan ikväll, då ja ska fixa lite tacos och sedan bara mys.. och körslaget sjklart.. :Dhihihihi

Fm har vi spenderat utomhus med grannen och deras lilla tjeja som är 1 år äldre än tuwis.. Dom leker så bra ihop.. Dom har cycklat, åkt rutchkana, ja ritade en hopphage till dom och dom har bara latjat!!! Skoj för dom.. Mitt i allt så tog dom lite fruktsallad me och vi perents lite java.. i solen!! Underbart.. fast det va ju tyvärr inte så där jätte varmt ute, rätt kyligt men men.. underbart att bara kunna va ute... Hoppas att det inte kommer snö imorrn som dom säger.. vill inte ha det.. usch!

Vi gick in för 1 h sedan och skulle käka lunch med tuwis somnade på mage i soffan så ja passa på att damsuga och skura golven, så nu e det klart me.. Skönt.. Ska se om ja kan väcka snuttan lite så hon få i sig lite mat..

nehe, hoppas ni alla har en bra lördag..

pöss på er

http://www.kalvin.mu/img/15/1057.jpg

 


Fredags mys...

För det är fredagsmys... Sjunger Tuwis hela tiden..

dagen har nästan blivit så som vi planerade.. Vart stor shopping på Maxi, och det va fler än vi kan ja lova.. Tuwis va duktig och lyssnade och höll i vagnen hela tiden.. :D Duktig tjeja!

Vi skulle ju tvätta bilen me men det va fullt över allt så det blev inget, hoppas vi kan göra det imorgon ist..

Eftermiddagen har vi spenderat i träskäng där vi vart bjuda på våfflor, det va mumma.. Tuwis älskar´t... Kom hem straxt efter kl: 19.00..Och nu är godiset, chipset och drickan framplockad.. :D Och självklart är ljusen tända me.. Mys pys som Tuwis säger!

ps: vägde mig hemma hos pappa idag igen och har ytterligare gått ner i vikt, - 3 kg.. Känns underbart.. Så funderade ja på vad ja gjort... och kan inte komma på nått.. Denna vecka när ja vart ledig och efter helgens kalas så har ja bara ätit känns det som.. Men men vågen visar minus och det är det som räkas.. hoppas att det fortfarande kan minskas.. :) Gör mig glad.. :D

Nehe, nu börjar straxt Let´s Dance och håller tummarna för Jessica Andersson.. Heja heja!

trevlig kväll..

http://1.bp.blogspot.com/_fZpKuTa0czs/ScpIx7nxWII/AAAAAAAAByU/K-WGS_6ML2M/s400/vafflor_topp_mars09.jpg

 


Får ingå äktenskap

Nu har vi fått tillbaka papprens från skatteverken pm hindersprövning... Och det står att parterna Sofia Kjellberg & Morgan Behrendtz får ingå äktenskap :) Och så är även namnbytet regestrerat...
Så om 2 månader heter ja Kjellberg Behrendtz och är Mogges fru... :) vilken känsla :) Längtar!

Idag blir det storhandling, tvätta bilen och em ska vi ut till träskäng och bli bjudna på våfflor... För det e ju våffeldagen idag...
Efter det hem å käka tacka och ha fredags mys och kolla på let's dance finalen ...

Nehe frulle tajm kanske ... Ha en bra dag

Kramisar


http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/32/18/57/622/17698e91d9260412

 

http://prinsessa2010.files.wordpress.com/2010/06/cropped-helgblommor_0905_404363102.jpg

 



Är ja nöjd.. ?

Sedan vi kom in förrut så har vi inte gjort så mycket, eller vi åkte upp till affären och köpte köttsoppa och baguett som vart dagens middag.. Det va riktigt gott.. köttsoppa är underskattat.. Verkligen gott...

kvällen så här långt har ja spenderat framför datorn där ja har gjort klart festprogrammet till bröllopsfesten.. Äntligen måste ja säga.. har suttit och pillat på det och ändrat fram och tillbaka i månader.. jag är petig, ja vet.. och vill ha det perfekt..men ja tror ja har fått till det bra.. mogge tycker att den vart kalas bra.. känns bra att han gillade den me.. han har ju vart me förstås, men ja har gjort sista pillet... :D Så nu har ja skickat det till han som ska trycka det.. så snart så är dom klara me.. skönt.. en sak till att checka av.. Skönt!!!!!!
men det återstår massa saker kvar..

idag har det rullat in lite pengar till bröllopskontot då vi ej önskar oss bröllops presenter utan ett bidrag till festen ist! , folk har tackat ja.. Sista osa är ju på måndag.. Alla förutom 4 st har tackat ja hittills.. Känns skoj att så många kommer och delar denna stora dag med oss!!! :D

Nehe, nu e det tv:n för mig.. mogge ligger och kollar hockeyn AIK spelar.. Tuwis sover.. sj tid i v-rummet.. underbart skönt..

pöss på er

¨

http://www.academy-florists.com/images/shop/thumbnails%5C25_long-stemmed_pink_roses_in_a_hand-tied_bouquet.jpg




Våååååååår

Nu är vi precis inkomna efter att ha vart ute... vi har busat, vart runt i alla lekparker och lekt.. tuwis har njutit..
Vi har även ställt in alla vinter saker, slängt lite skit.. t.ex pulka som va sönder.. :D

Vi har även rensat i våra små rabatter, underbart.. och då kom massa fina små blommor fram..
Tuwis åt lunch ute och vi har fikat.. Helt underbart.. även att det har blåst lite idag så har man njutit och könt att våren är nära nu eller den är kanske redan här... ?

Hoppas ni njuter som vi..

 


Solen lyser

Jaaaa, solen lyser.. Helt underbart...

Måste först säga att jag är sååå stolt över min dotter som nu är helt blöjfri, eller har vart ett tag.. Men har inte riktigt vågat säga det rakt ut för man vet ju inte om det blir bakslag.. Men hon är så duktig.. Hon går på toan sj när hon är kissnödig.. imorse va hon det och gick och satte sig och så kom det nr 2 ist. och hon vart överlycklig och så stolt.. (hon har haft problem med att göra 2.an lite sedan hon blev blöjfri) men det verkar släppa nu.. mammas stora tjeja!!
och både ja o mogge har ju sagt till henne att när hon är blöjfri så är man redo att bli stora syster och det kommer ju hon ihåg.. Så nu tjatar hon om det me..:D men men snart så.. Nappen me säger vi.. :D Och det är hon helt me på, nappen ska hon ge till Bamse i sommar på kolmården!!

idag blåser det me juh, men inte lika mycket som igår så idag blir det en ute dag..skönt.. massa bus och rensning är planen.. Sen får vi se hur mycket av rensningen som görs.. ;)

Imorrn löning, skönt.. Menas storhandling och som vanligt kommer vi inte va ensammna.. men vi åkte tidigt på fm så förhoppningsvis har inte så många åkt ännu.. Vi ska även tvättabilen tänkte vi eller tänkte ja o tuwis.. på kvällen är vi hembjudna till Ekängen och äta våfflor..Mumma..

nehe, ska damsuga en snabbis innan utgång..

Njut av solen..

pöss på er

http://www.vtf.n.nu/images/vtf/tulpanbukett3.jpg

Åååå vad ja älskar tulpaner spec. vita o mixbuketterna

 

igår kväll låg och o tänkte och verkligenheten kom ifatt mig, det är ju april nu iveckan och denna månaden komemr rusa förbi och sedan maj och då gifter vi oss.. fattar ni hur snabbt det kommer gå.. och va nervös ja blev.. :)

 


Storm idag..

Idag har det vart storm ute, skit vad det har blåst.. Öppna bildörren och den har bara flygit upp.. Tuwis däremot tyckte att det va skit skoj att springa i medvind.. Det blåste ju sådant så hon nästan vurpa..

Va och bytte en tröja som va förstor på Polarn idag, fick ju ett jätte fint set av pappa & gun men tröjan va jätte stor, hade velat haft en lika dan men den fanns inte och är slut i central lagret sa dom så fick ta en annan.. och det vart en t-shirt.. Försökte hitta en annan lång ärmat t-shirt men svårt när hon nästan har allt.. men denna t-shirt är fin tillsammans med byxorna till settet men även till byxor, kjolar i sommar.. :D

/Archive/05_Enlarged_888x888px/00_Main_image/7310013370223.jpg

Visst e den fin?

Efter det vart det hemmåt och satt och klippte och klistra lite, tuwis gillar det.. ja satt och pillade och fixade med pussklockorna till bröllopet.. Det vart många och vart inte ritkigt så som ja ville men det blir nog bra iaf.. hoppas ja!!



http://www.romance.se/images/sweden/subpages/tips/favor-tags-page2_2.jpg

 

Eftermiddagen har vi inte gjort mycket, busar, tittat på fim, lagat mat, tvättat och bara myst!! underbart.. Det har ju inte gått att gå ut och leka, för man blåser bort.. men imorgon hoppas ja verkligen att blåsten ger med sig, ja vill ut och busa, ut och cyckla med tuttis.. Dricka kaffe i solen.. Helt underbart.. Tänkte ta och plocka och ställa undan pulkan och snowracern i föråddet.. Vill inte se dom mer.. hihi Hänga ut rockringen tuwis fick i present ist!

 

Idag somnade Tuwis i min famn i soffan, tryggt, mysigt och helt underbart.. Det händer allt för sällan...
Älskar min finaste tjeja, min dotter, min prinsessa...

Nu bröjar Greys igen,,,

Mysig kväll

Pöss


Tuwis i tidningen

idag/igår va tuwis med i tidningen, Linköpings posten.. våran grattis annons till våran prinsessa...

 


22 Mars 2011

idag har det verkligen vart vår i luften, vi gick upp vid 9 imorse och plockade iordning lite och sedan käkade frulle, efter det plockade vi lite till och tvätta.. Vid 11.00 så hade vi gjort iordning oss och vi packade in oss i bilen.. Och åkte tull valla.. Vi hälsade på djuren, Tuwis uppskattade det verkligen! Och vilket väder.. Men det va geggamojja där uppe.. idag fick Tuwis verkligen va hästarna nära, då dom vart duschade i stallet och gick fram och tillbaka hela tiden.. och hon va inte så rädd idag som hon har vart.. Det är bra.. Vi gick sedan upp till getterna, kaninerna och hönsen.. hos hönsen så fanns det kycklingar, sååå söta.. Hos kaninerna så får man gå in och hos några och klappa dom och tidigare gånger har tuwis verkligen vägrat men idag så vågade hon.. självklart så hoppade ja me i.. kan inte låta bli att klappa som små söta djuren.  Och tuwis va helt till sig, matade dom och klappade dom. till och med myste och pussade en av dom.. hon blev heller inte rädd när den enda hoppade upp på henne och satt hos henne.. Efter vi vart hos djuren en bra stund så gick vi till lekparken och latja.. även att det mest va gegga moja så lekte vi lite.. Helt underbart!

Vi va i valla i 3,5 h, kan det va skönare, efter det så åkte vi hemmåt och satte på lite fika och gick ut och lekte på gårn.. Så grann ungarna kom me.. och Tuwis cycklade på sin nya cyckel, och hon är så stolt över den.. Skoj!
Det går frammåt med cycklingen me... Duktig tjeja..

Nehe, se biggan och sedan Plastikkirurgerna 90210.. Resten av min familj har gått och lagt sig, så ja är sj upp..

PS: Så har ja fått jobb på kirurgen på Us och kommer börja där 1 Maj,, :D

Bilder från dagen:

 

 

 

 

 

 

 


Bild Bomb

lovade visst lite bilder från Tuwis 3 års helg.. och här kommer en bild bomb!!

Hon hade en super helg, mycket fina presenter och hon tackar enormt mycket.. och även hennes föräldrar!!

Väntar på att barnkalaset ska börja.. Finaste tjejen! <3

 

Första gästerna kommer fam. Storm och Tuwis fick en rockring från fam.storm samt fam. Eriksson/Nyhlén

Av samma familjer får hon duplo Tjuv o polis..:D

Kalaset igång, Emma kunde dock inte hålla fingrarna i styr från barbiedockorna..:D

 

Bus i rummet..

Fikar dags

 

 

Tårtorna ja gjorde!

 

Födelsefirande i sängen..

 

Massa paket!

Finaste tjejen!

 

Bästa presenten tror ja, Pratande Woody o Buzz dom kommuniserar med varann..

tack snälla alla som gjorde tuwis 3 års dag/dagar helt toppen...

Tack för alla fina presenter!!

 

 



Jobb natt

Dagen har verkligen gått i present telnet om ja säger så... Vi vaknade imorse och firade tuwis.. Hon fick öppna paket och vart helt lycklig!!! Så underbart att se henne så.. Efter det så tog vi en god frulle med rostmacka mm... Sedan va det bara att börja baka igen.. Ny tårta.. En vit hello Kitty blev det idag.. Igår rosa..( bilder kommer i morrn) lovar:) på fm idag så kom, pappa, gun, Emelie, Musse och Robin och firade sessan.. Hon fick massa fina saker och den bästa va Woody och buzz o toy story .. Dom stora som komministrar med varann... Snacka om att hon vart lycklig! Och hon fick alla 3 toy story filmerna och massa annat fint... Tack snälla för allt.. Mellan besöken så hann vi gå ut en sväng, pappa fixa med Tuwis nya cyckel och hon cycklade och busade ute i solen.. Vilket väder! Exakt samma det va det den dagen Tuwis föddes... :) vid 15 ca kom Mogges far och sedan mogges mor, bror o morfar o mormor... Och tack snälla för det Tuwis fick... Tur att det e långt kvar tills jul för vi får inte plats med sakerna :) Imorrn kommer det bilder från helgen :) lovar! Och ha även utkik i Linköpings posten i veckan då Tuwis är me på fira sidan :) Efter gästerna gått så passade ja på att vila lite, vart inte jätte mycket vila men men... Ja ska jobba natt på 21:an natt.. Så Tuwis brände tidigt på dagis imorrn:/ men ja hämtar hem henne tidigt me:) ka fik natta henne innan ja åkte och det kändes mycket bra... Hon är mitt allt min lilla 3 åring;) Ska slappa lite nu på jobbet... Hoppas ni alla sover gott... Pöss

Mammas 3 åring

Vad är det för en dag, vad är det för en dag, Jo det är ju Tuwis födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!!

Grattis Våran stora tjeja på din 3 års dag

pussar & kramar
mamma & pappa




Vilken dag

Ja va med Robin och gjorde lite ärenden på em, och han va med mig och handlade.. lite stöd så där.. :D köpte allt till tårtorna i helgen, kakor mm..

Robin va me och hämtade sessan på dagis, där hon idag hade blivit firad.. Hade fått en krona som det stod Tuwa 3 år och med en uggla på (dagis heter ugglan) den va jätte fin så det bli ju att spara till framtiden..skoj för henne och ha!! Hon hade ju me fruktsallad och det hade vart gott..:D
Dock hade tuwis blivit lite ledsen vid lunchen, mycket troligtvis för att hon inte tyckte om maten.. Det va en köttgryta med curry sås och stektpotatis, och curry är väl inte det Tuwis gillar, så hon hade gråtit lite.. :( Mammas tjeja!! Men mellis hade hon ätit massa yougurt och knäckis!!
När ja hämtade henne så berättade ja inte vem som stod i hallen och väntade men hon sprang och sedan hörde man bara ett skrik, Roooobin.. och hon sprang upp i famnen på honom..:D Lycklig av att se morbror.. Gullunge..

Kvällen har vi inte gjort så mycket, vi har bakat lite inför morgon dagen, det blev chockladmuffins (misslyckade till utseende) men det skiter ja i, gästerna får äta dom endå.. :) hihih Och Mogge o tuwis gjorde chockladbollar till kidsen imorgon på barnkalaset..:D
Nu har vi tittat på let´s dance och tuwis har somnat och förtillfället för att vänta på utröstnigen så är Hockeyn på LHC- SAIK och det strå 3-2, hoppas LHC vinner.. även att ja inte är ett dugg Hockey intresserad men bara för att det e linkan..:D

Imorrn barnkalas, upp och hoppa och börja dammsuga och skura, och sedan duka och blåsa ballonger.. Tuwis är förväntans full inför kalaset..:D

Nehe, ska mysa lite med min blivande.. är det biggan ikväll?? :P

pöss på er

http://2.bp.blogspot.com/_HKZsSrbKCcc/SbUGW0SnkHI/AAAAAAAAAd4/cYaX3w2SLko/s320/chokladmuffins.jpg

 

Kusin mys..:D

 


Tuwa Kjellberg Behrendtz

vissa har inte riktigt förstått vad våran dotter heter.. hennes namn är: Tuwa Kjellberg Behrendtz och detta gör min vansinnig, ska det va så svårt!!!??



Nu tar vi nått annat, igår så kom ju mamma hit och hjälpte mig sy dukarna till bröllopet, shit va dukar.. Men även att det är måpnga så kan ja inte vara säger att dom räcker, men vi har räknat och räknat och det ska va 10 meter kvar när alla borden har fått duk, så ja hoppas vi räknat rätt.. :D hihih dukarna blir jätte fian och med den cerisea löparen på me, kommer bli så fint!!!
Mamma Och leffan va kvar på kvällen och åt mat med oss, blev varm smörgåstårta, inte illa.. Det va så gott...:D Mumma... mormor natta tuwis och och somnade direkt!! Trött tjeja!!

idag är sessan på dagis, och hon vart överlycklig när vi gick upp imorse och hon såg att det va snö ute.. Hon kunde inte prata om annat.. :D men när vi gick till dagis sedan så tyckte hon att det vart jobbigt och gå för det va ju inte skottat.. men hon slängde sig i snö högarna och gjorde snöänglar..:D mammas sessa!! Hon va även fin klädd idag hon skulle ju bli firad på Dagis idag.. Så vi hade med oss fruktsallad som Tuwis skulle bjuda på.. i fruktsalladen hade vi, päron, kiwi, äpple och honungs melon..:D Mumma sa tuwis! :D

ikväll så är det städning, och bakning inför barnkalaset imorgon.. Vet inte riktgit vad ja ska baka, muffins, chockladbollar vet ja säkert med sedan då?? Tips?

Nehe, ska hoppa in i duschen..


Ha en snöig dag!

pöss på er

http://planethealth.se/wp-content/uploads/2010/09/fruktsallad4.jpg

 





Onsdag

idag vaknade vi vid 9.30 och fick lite halv brottom... åkte sedan in till stan en sväng för att lämna in mina vigselringar som va tyvärr förstora.. :( men det skulle kunna gå och fixa.. Och fick ett mycket bra pris på det.. Ja vet att det kommer bli bra tillslut, har vart så mycket strul med dessa ringar.. Men nått ska väl gå emot oss i planeringen av bröllopet! Men ja vet att det kommer bli ett fantastiskt bröllop..  :D

idag köpte ja dom sista födelsedags presenterna till tuwis , blev en vår jacka och en leksak,, ;DKommer bli toppen bra!
Fick även min nya vår jacka, jag har inte på länge ägt en "vår" jacka så det kändes toppen.. och den va så fin... Kommer toppen..

Petra, Charlie och Björn har vart här en sväng, eller vart ett bra tag, dom åkte för en liten stund sedan.. Skoj.. och tuwis ville att dom skulle stanna.. Skoj och mysa med dom.. Så kommer dom på söndag igen på kalas, mysigt!!

Imorrn kommer mamma och ska ta med sig sin symaskin och ska hjälpa eller rättare sagt hon ska sy dukarna till bröllops dukningen.. :D Ska även se om ja även kan sy en gardin till tuwis rum med dala tyget.. Hålltummarna!

Detta tyg är det ja har , och vill så sådan gardin till henne, kan inte va så svårt va?? Eller, någon som vet hur ja gör?

Dalahäst rosa hiss

 


Tuws cyckel

Japp nu har Tuwis fått sin första födelsedagspresent, vi va och inhandlade den förrut.. Vill tacka Emelie, Pappa & Gun som hjälpte till... :D

Hon har cycklat på den från garaget o hem, och hon är så stolt.. Hon fick sj välja vilken färg och hjälp sj!! Stor tjeja nu..

Fin va?

 


Sol tisdag!

Vilket väder, håller ni inte me.. Är det våren som kommer nu eller? Vi kan ju alltid hoppas iaf.. Underbart!!

Inatt har ja verkligen sovit som ett barn.. underbart skönt efter gårdagens natt.. Tuwis väkte mig vid 8.30 och hade inte hon gjort det så hade ja nog sovit fortfarande för ja va så fruktansvärs trött..Inte bra!

idag är det dagen så det är arbetsintervju på schemat och om ja ska vara ärlig så är ja inte ett dugg nervös, men det kommer nog ska ni se,, När ja väl kommer in på avd. Så mycket kan ja säga att det är på en annan avd är 21 på US...Mer info kommer om ja får det.. Håll tummarna för mig!

I em så ska ja åka och se om ja hittar några fina blommor till Tuwis fönster, alla blommor vissnar när solen ligger på.. Så tror det blir garderobsblomma i fönstret.. Dom sviker aldrig..  :) Vi får se vad ja hittar!

Nu blir det kaffe och sedan duschen och sedan drar ja..

Hoppas ni alla får en toppen bra dag..

PS: Nån som har nått bra förslag på vart man kan köpa en afton7kuvert västa en vit som ja ska ha på bröllopet.. Så hojta till.. :D

http://aijleen.blogg.se/images/2011/coffee_morning_13002891_136964187.jpg

 

http://2.bp.blogspot.com/_CdJ5MiXG4io/TT1tDgdGC5I/AAAAAAAAAE4/Wc5dj1rWaas/s1600/Balunz+002.jpg

 


Utedag..

ja dagen har gått i slappar teknet... vid 13,oo så kläde vi på oss och gick ut i vår vädret.. Även att solen inte va framme så kände man att det börjar bli vår.. Helt underbart, tulpan lökarna har kommit upp, crocus lökarna tittat också upp... Då är det vår!! Eller?
Det vart en promenix upp till centrum för att lägga på ett paket på posten och sedan gick vi förbi guns dagis där som va på väg ut. så vi va där en sväng och va ute.. tuwis busa som aldrig för.. leka med geggamojja är skoj.. hon va så skitig.. Hon hittar kompisar överallt och det är skönt..
Sedan vart det en promenix hem så när vi kom hem så hade vi vart ute och busat i sammanlagt 3h, och det har vart så skönt..
När vi kom hem så började ja laga mat och undertiden så började tuwis busa med sitt pippi hus och helt plötsligt så la hon sig på hallgolvet och somnade rakt upp och ner.. Det är inte likt Tuwis kan ja lova.. Efter ja fått äta sj då mogge jobbat över så la ja henne i min famn och hon somnade om igen.. Det va såå mysigt.. Mammas lilla hjärte gull...

Mogge kom hem vid 18.00 då låg ja o tuwis o sängen och halv sov, skönt.. Nu sitter vi alla i soffan och slappar.. Tuwis springer iof runt och dansar, hoppar o har sig!!!

Imorrn ska tuwis till dagis första dagen på 1 vecka, jag ska på arbetsintervju.. :) Håll tummarna för att det går vägen.. efter det ska ja hem o hämta sessan från dagis och efter det åka och köpa cyckel till tuwis som hon ska få när hon fyller.. Hon har pekat ut vilken hon vill ha och har en bestämd åsikt hur den ska se ut.. :) Snuttisen!!! Ska få sin första cyckel, vilken grej.. Lila speciellt för oss som för henne.. :D Min tjeja har blivit stor...

Nehe, nu är det dax för halv åtta hos mig.. :D

Trevlig kväll

Pöss på er

 

 


Tävling Pias idéskåp



http://annasara.net/images/2011/piasideskaptavling_136337634.jpg

 

Jag tävlar hos annasaranet om en valfri ljuspåse från Pias Idéskåp.
Tävla du med, klicka här!

 


Slappis dag

idag är det verkligen en slappis måndag för oss här hemma, vi sov eller ja halv sov fram till 10.30.. har inte sovit så bra inatt.. Lite orolig.. Mycket tankar.. om allt och inget!!! Inte bra när man ska sova kan ja lova.. vid 2.30 vaknade tuwis till och va lite ledsen för hon drömde nog tror ja.. Men ja bar över henne till våran säng och efter det så har ja sovit fram tills Mogge klocka ringde imorse kl: 6.. men men vissa nätter är så här!!!

Mogge är ju idag och jobbar första dagen på sitt nya jobb, känns underbart skönt.. Att han äntligen har fått ett heltids arbete! och det tycker han me! På en seriös firma me.. undebrart!

tuwis är ju idag ledig från dagis som ni kanske förstått, vi tog en mys frulle med rostade mackor och massa annat gott.. nu sitter vi och ser på Ice Age, dom är ju klockrena! ha ha ha

Ja ska försöka orka städa lite, och i em så tänkte ja att vi kanske ska baka lite inför helgen som kommer.. men ja vägrar baka bullar, ja orkar verkligen inte.. Så tror det blir muffins och kakor..och till barn kalaset så har tuwis bestämt att det ska vara chockladbollar med rosa strössel så klart.. ;) Det gillar ju barn och sedan en Hello Kitty tårta..

Nehe, nu ska tuwis gå på toan..

Ha en bra dag..

Pöss på er

http://megafonen.nu/susanne/wp-content/uploads/2010/04/Chokladbollar.jpg

 


Villervalla

Tuwis har ju vuxit nått enormt sedan i sensommar så hennes sommarkläder är ju alldeles försmå, av den anledningen önskar vi oss present kort till henne för att köpa nya kläder till sommaren!!! Och som alla vet så sätter inte ja på henne vad som helst därför av den anledningen presentkort.. Ist för att kläderna ska ligga i garderoben och aldrig användas så är det bättre att ge present kort och vi får/kan köpa det vi gillar..
och ja vet att folk ogillar detta tycker att ja är bortskämt, så synd om tuwis som får present kort men hon får leksaker och sådant me en hel drös av dom... Så inga puckade kommentarer tack..

Va inne på villevallas hemsida och klickade hem lite på rean..

Det blev en mössa och en fleece jacka, till dagis tänkte ja.. Och billigt vart det.. :D Inte mig emot.. ;)

jacka LILA

En sådan fleece jacka

mössa velour BOTANIC

och denna mössa..

bra vår kläder!! Flecce jackan kommer ju hon kunna använda i sommar me på kvällarna..

 


Va inte rädd långafarbrorn..

Idag söndag, och jobb helg för Mogge som ha redan sa i morse..
Vid kl. 13.00 så åkte ja och sessan med bussen in till stan där vi tog en lunch på randez-vous, vart mini kebab och pasta till tuwis.. och hon gillade maten verkligen...:D
Efter det så fick ni ner till SF bio och hämtade ut våra bio biljetter som vi bokat.. Så Tuwis skulle gå gå på bio för första gången.. och hon såg verkligen fram emot det.. Hon fick välja lite godis som hon ville ha och en dricka.. Sedan så gick vi och väntade va väldigt tidiga men då hann vi det vi skulle... Tuwis började busa med en kille som oxå skulle på samma bio.. Och vi hann gå på toa och lite så...
Vid 14.30 så började filmen, och tuwis va så duktig och gillade verkligen det.. Hon satt helt tyst nästan hela filmen, sa vissa saker till mig men annars helt inne i filmen och inte kissnödig nångång.. (för hon är ju numera helt blöjfri på dagen) så duktig!
Vi såg filmen ; Va inte rädd långafarbror ... Filmen va 43 min lång och efter dessa minuter så ville Tuwis se mera.. Så hon e nog redo redan för längre filmer..
Hon sa till mig efter filmen att hon tycker mamma och tuwa hade mysigt.. Och kändes skönt och veta att hon uppskattar sådana saker även att hon e så liten!! Mammas sötnos..
Efter bion så tog vi en promenix ner till resecentrum för att ta bussen till tornby och till K-rauta, vi kom redan vid 16,20 och mogge slutar ju inte förrens kl: 17 så det vart ett varv på Toy `r`us oxå.. Och sedan hämta pappa...

Kvällen nu har mamma o leffan vart på en kaffe och dom köpte me sig fikabröd, mumma.. Weinerbröd... Tuwis o mormor busade som satan och mormor natta henne och hon somnade på 2 röda.... Helt utkörd va hon.. Trött tjeja.. hänt mycket skoj idag!!!

1 vecka kvar tills sessan fyller och idag va vi även o handlade lite till hennes barnkalas som är på lördag, hon fick själv välja vad hon ville ha för tallrikar, muggar, sugrör... Och så har hon bestämt vad det ska va för tårta..:D Så det kommer bli kalas, ett tjejigt kalas!!! Fast flest killar är bjudna.. hihihihi

Imorrn är ja ledig eller än sålänge är ja ledig hela veckan så imogon ska ja o tuwis va hundvakt åt mammas lilla nicki.. och det vet ja att tuwis gillar så upp med tuppen.. mamma lämnar nicki vid kl.9 så vid 10 tänka ja vi ska klä på oss och gå ut på en lång promenix med massa bus.. Skönt och bra för oss alla 3... :D

Hoppas ni alla  mina kära läsare har haft en bra helg..

ha en fortsatt bra kväll..

Pöss på er


 

 


110313

Jaha, godmorgon alla bloggvänner.. Hoppa allt har sovit bra för det har ja gjort!!!  Mogge åkte iväg till jobbet vid 9.30 ca, jag och tuwis låg i sängen och myste fram till 10.00 ca nått längre kanske.. ;)
Så nu har vi ätit frulle tillsammans med Eric Saade, sedan vi klev upp så har han spelats, får inte tuwis att sluta..
och det roliga av allt är att hon kan texten... Min lilla sångfågel... Hon är så lätt lärd, lika så Sara Vargas låt kan hon me som vi aldrig har lyssnat på.. och detta glädjer hennes föräldrar mycket då vi båda älskar musik på alla sätt.. mogge spelar, sjunga för mig är skoj och underbart!!
Hoppas hon kommer älska musik så som vi gör.. Men som det ser ut så så ser det lovande ut.. ;)

Men Eric Saade är den stora idolen nu, och kommer kommentarer hela tiden: Kan vi inte åka till Erikc ja vill se eric ... Så får se om han kommer till stan i sommar igen. för hon såg honom uppträda förra sommaren och det pratar hon om ännu så det gillade hon mycket..:D

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00730/erik-saade_730633q.jpg

Lånad från SvD

 

Ja idag är det ju inte heller så fint väder tyvärr, och ingen bil har vi så tänkte om ja o tuwis skulle åka på en bio... Men vi får se hur vi gör.. Tuwis har ju ännu inte vart på någon bio så skulle va spännande för henne..:D

 

ha en toppen dag..

 

pöss på er

 



Rätt låt vann verkligen denna gång.. :D

Ja hann inte se så mycket av melodifestivalen på jobbet idag, men jag hann hem till omröstningen.. När ja kom hem kom en glad tjej springandes och skrej popular vann mamma, popular vann.. Så ja trodde det va avklarat men inte.. hann som sagt hem lagom till det.. :)
Och för en gång skull vann verkligen rätt bidrag enligt mig, och tuwis.. Tuwis hoppa och va överlycklig.... och även hennes mamma..:D Han e grym..
Tuwis började gråta när allt va slut och ville åka till Erik sa hon flera gånger.. Hon gillar verkligen den artisen Erik Saade!!! och ja förstår henne.. :)
Mammas lilla skrutt unge.. Men skönt att skicka väg en bra artist som ja tror på till ESC detta år.. Och ja tror att den komma bättre än dom sista åren iaf..


Bild lånad från expressen.se





Lördag

jaha då va det lördag då... Och jobb tajm.. jobbar idag 12-21 , ett väldigt långt pass kan ja lova!!! Men men pengar blir det och det behövs det det underbara som kommer i maj.. ;) Längtar som en tok tills dess..
Inte långt kvar nu, men massa små pill kvar.. tänk om man skulle glöma nått.. :S
Det är många som tackat ja men finns några som inte meddelat ännu om dom kommer eller ej men det är ju 2 veckor kvar till OSA.. Hoppas alla kan komma som är bjudna.. ;)

Nehe, dax att fixa lite innan man åker till jobbet.. Hoppas ni alla får en bra lördag och missa inte Mello finalen ikväll.. Hade ju velat vart hemma och se det och även uppleva när Erik Saade kommer och Tuwis blir helt tokig och bara dansar och sjunger.. Men mogge får filma och skicka till mig.. ;)

Ha det toppen

Pöss på er

http://bacardiboy.blogg.se/images/2011/mello2011_136453551.jpg

(bild lånad från google.se)


Dröm jobb

Nu e ja hemma från mitt drömjobb.. har jobbat kvälls pass..
ja måste verkligen säga att det är mitt drömjobb.. har sedan ja fick tuwis haft drömmen som barnmorska men vägen dit är sååååå lång och är nöjd och uppskatter mitt jobb som usk på gyn.. Det är just nu mitt dröm jobb.. Alla arbetskamrater är helt underbara.. Skulle vilja jobba där resten av mitt liv... Så himla bra är det!!!

tyvärr under sen kvällen så började magen igen, smärtan kom krypandes men tillslut så vart det för mycket för mig.. Så vart att ta en smärtstillande men som vanligt så jobbar ja på i högt tempo.. den ska inte ta över mitt liv, ja vägrar!! Även nu efter smärtstillande så känns den tyvärr inte helt bra.. men jobbet på åleryd kallar imorgon.. 12-21... Så får se på mello på jobbet så mycket ja hinner..

1 vecka kvar till min sessa fyller, och det ska blir kalas för hela slanten.. hoppas alla som är bjudna på barnkalaset kommer..:d Skulle va skoj för tuwis!! Hon ser fram emot att få ha sitt hello kitty/prinsess kalas...
Satt igår och slog in hennes paket, 1 sak är ju ännu inte inköpt det är cyckeln den ska köpas på fredag så hon kan följa med och cyckla ut från butiken me den.. Hennes allra första egna "riktiga" nya cyckel.. vilken upplevelse.. Känns stort för mig.. ja kommer till o me ihåg min allra första cyckel som ja lärde mig cyckla på den va blå och vit bmx.. en ny.. och ja vill att tuwa kommer ihåg sin första cyckel me, kanske är töntit men ja tycker att det är en stor sak att få sin första riktiga cyckel, och ja verkar va den enda som tycker det me, eller??
Ska bli skoj coh se hennes min när hon får den, vet ju bara hur glad hon är när vi vart och provat och tittat på den..:D Helt lyrisk!!

Nehe, ska slappa lite och dricka lite nyponsoppa innan läggdax, är lite trött...

Ha en bra fredags kväll

Pöss på er


Solig Fredag

Jaha fredag redan, vad denna vecka har sprungit iväg.. Går så fort när man har skoj..
Tuwis sov idag tilll 8.30 då hon vaknade av att hon va kissnödig och ville gå upp på toa, så det va bara att kliva upp.. Ja kände av  magen redan innan ja gick upp men när aj la mig igen kom det ännu mer, har ännu inte tagit smärtstillande men tror ja behöver det om ett tag.. Tror tyvärr att sjukdomen vill visa sig att den finns så ja inte ska glömma bort den.. :( har ju mått så bra en längre period nu.. Underbart skönt. och självklart ska detta komma straxt innan bröllopet.. :(Men ja hoppas verkligen att magen är lugn tills dess...

Sitter o tittar på nyheterna och tsunami i japan, herredud.. Stackare där nere..

idag jobb igen, kvälls pass.. Jobbar hela tiden och imorrn jobbar ja me fast på åleryd då.. Men man ska inte klaga när man har jobb eller hur!?

Nehe, nu ropas det att frukosten är klar..

Ha en bra solig fredag

http://isanam.com/scraps/friday/friday-graphics-3.gif


Tampons for free...

Kvinnor är ju som vi redan vet, den enda människan som kan blöda en vecka av varje månad - utan att dö. ;) MEN pga detta så måste vi ju också lägga ner en ofantligt stor summa pengar varje år på div "bloduppsamlare". Icke så kul, men sånt är livet.


NU HAR JAG DOCK HITTAT VÄRLDENS BÄSTA GREJ!! TAMPONS FOR FREE
Gå genast in och anmäl er! Ta chansen att få gratis tamponger varje månad :) Det gjorde jag!







Tack vare att olika företag skräddarsyr sin reklam till att passa på tampongförpackningarna kan Tampons For Free skicka ut dessa till dig gratis!
Lovely

tack Ankan för tipset.. ;)

 


Till Mirelle

hej mirelle..

tack snälla och va skoj att du läser min blogg, trogen läsare det gillar ja skarpt.. Och ang kläder till tuwis, alltid välkommet!!!
Va snällt av dig.. Skicka din mail så kan ja maila min adress till dig..

Vad glad ja blir..:D

Stor Kram till dig!

http://nyttliv2008.blogg.se/images/2009/miranda-kram_42525311.jpg

 


110310

Jaha då va det 3 år sedan vi hade våran BF (beräknad förlossning) men det va ju så att inte sessan hade tid att komma ut utan ville ligga kvar i mammas mage i 10 dagar till då hon va tvungen att komma ut..

Idag/imorse vaknade ja även med ett ryck av att mogge väckte mig pga att ja försovit mig, han väckte mig 6.25, ja fick panik kan ja lova.. men stress vet ja verkligen hur man utför så ja va på jobbet uppe på avd prick kl: 7.00.. Bra kämpat va.. ja fick inte i mig frulle, sminket vart inte jätte noga och håret vart en knut.. Men men ja kom i tid iaf och det e ju det som e det viktigaste, eller hur?
Annars dagen vart harmonisk och alltid lika skoj att gå till ett arbete som man trivs så himla bra på.. :D
Mogge och tuwis kom och hämtade mig efter jobbet trevligt så åkte vi till tempo och hämtade H&M paket vi beställde här om dagen, 2 saker kommer lite senare 1 jacka till tuwis kommer nästa vecka som hon ska få i present..:D Men lite kom iaf.. Köpte ett par byxor till mig som ja tog i en stl men dom va förstora så måste skicka tillbaka dom o få en mindre stl och det händer inte för ofta för min del kan ja lova.. men det kändes bra!!

Mina byxor

Sommar klänning till Tuwis som hon älskade..:D

 

Ett armband med samma blomma som på tuwis näbbskor, detta armband ska hon ha på bröllopet ist för en näbbukett (blommor) fint va? Hon kommer bli sötaste näbbtjejen genom tiderna..:D

 

Måste även säga att den 15/3 så ska ja på en ny arbetsintervju, hålltummarna så återkommer ja med vart och om ja får det.. :D

 

PS: vecka 12 får ni ha lite utkik i Linköpings posten efter lilla Tuwis som är me uter Firardags..:D

 


Anfall?

inatt har det vart jobbigt, gick och la mig vid 23 och fick be Mogge om en smärtstillnade för ja kände att det va nått på väg.. Vaknade vid 02 ca av att smärtan va där och hade ont i enda ut i ryggen.. Mådde illa och kunde verkligen inte somna om.. Så det va toa som ja satt på dom närmaste 2 h.. :( Ja kunde inte ta en till smärtstillande för det hade ju bra gått 2 h sedan ja tog den sista.. Så det va bara att härda ut.. inte det lättaste.. Gick och la mig i sängen och fick väcka mogge och be om att få byta plats i sängen så ja fick ligga på hans plats då det är närmare till toan ifall ja skulle behöva springa!!! Och som alltid är han undebrar och bara hjälper mig..:D och imorse fick ja sova lite oxå.. då inte smärtan släppt helt .. :( har ont och känner mig helt matt i kroppen.. :( Men jobba ska ja göra, störd? Men som ja alltid sagt ja vägrar låta min sjukdom ta över och kontrollera mitt liv..
Vi får se hur ja mår senare sedan, tar en tablett innan ja åker till jobbet! ..

Idag kommer Tuwis blomster/näbb kord som hon ha bära våra ringar i till bröllpet.. :) Den är så fin.. Super nöjd är kikat på den ett bra tag nu och fick en mycket bra pris på den...

Blomsterkorg, Vit och Rosa

Visst e den fin.. :D

 

Tuwis fyller om 11 dagar och som ja sagt tidigare så har hon knappt inga sommar kläder då hon växt så det knakar så önskar oss kläder till henne och utomhus leksaker, för alla spadar , hinkar mm är lite vissna.. Men hittade även denna fina vår fleece till henne så hon oxå behöver en vår jacka som hon kan ha som skapligt...

 

VINDFLEECEJACKA BABY

Från polarn och pyret i stl: 104 finns på önskelistan...

Det hon mer behöver är pärlor, pyssel saker, böcker, duplo, barbie, barbie bil tjatar hom om när vi är inne i leksaksaffärer, spel älskar hon.. Ljudsagor..:D  lite tips oxh ideér iaf..

 

Nää ska försöka pilla i mig lite mat innan jobbet,försöka sa ja.. :D

 

ha en bra dag,.mys i solen åt mig me..

 

Pöss på er

 


Söndag

jaha då vart det kväll idag me, vilket underbart väder det har vart idag.. Är våren på väg nu?? Hoppas det iaf!

Mogge va ju idag på arbetsintervju och han FICK jobbet, jippi.... Håller vår otur på att vända? Hoppas det!! Redan nästa vecka börjar han.. och skönt att det nu e på en seriös firma och han får bil mm direkt!! Skönt!!
Hoppas denna tur hänger i..

Medans Mogge va på "arbetsintervju" passa ja o tuwis på att köpa lite saker vi behövde till henne, eller iof så vart det bara 2 saker.. en ny mössa och nya vantar "tunna" Det vart en hello kitty mössa.. förvånade inte ja.. och hon fick välja sj vilken mössa hon ville ha och hon vägrade sedan att ta av den.. hade på sig den hela tiden inne på ikano.. Hon va så fin i den! Och hon är blöjfri nu på heltid.. Hon använder ALDRIG blöja på dagarna längre.. så skönt för henne och för oss.. Och hon säger till i god tid så vi hinner på toa.. Kissat på sig 1 gång när vi vart iväg och det va precis i början.. Hon är såååå duktig mammas stora tjeja..Hon är så stolt me att hon klarar av det och att det kommer kiss i toan.. Man är så stolt som förälder när ens barn kissar på toan... :D

Nu på kvällen så har mamma & leffan vart här, mycket skitsnack, skratt och stoj.. tuwa o mormor fick ett skratt anfall och bara satt att fnittra hela tiden.. Knäppskallar... :D

nu sover sessan och ja ska snart se klart en film ja började se igår.. Hoppas ja orkar se färdigt den länns mig lite småtrött.. Imorrn åter jobb kvälls pass...

ha en bra kväll.. pössar

http://4.bp.blogspot.com/_Ko_ctWqw7Ys/SGAcH25Kb2I/AAAAAAAAAnA/iL6lWkqJDOI/s320/nalle%2Bm%2Bfyrkl%C3%B6ver.jpg

 


vasaloppet

igår va det lördag och andra chansen i stor mello.. :D Gick rätt vidare? Tycker dock inte ja.. Ja ville ju haft me Shirleys angels men men.. Så är det.. Man har ju lärt sig under årets lopp hur det e.. Men finalen kommer ju bli hur bra som helst!

idag första helgen i mars så är det ju vasaloppet och det är nått som har hängt i sedan vi va barn, pappa är ju skidtokig så vasaloppet har man sett ett x-antal gånger.. Så det har ja sett imorse och ser på nu.. Gillar stämningen och det ska va på tycker ja..:D vet att min far sitter och tittar, han missar nog inga skidor tror ja..:D Älskade pappa!!

idag är det sol skönt, vet inte vad dagen kommer bjuda på idag, slappa men nått ska vi väl hitta på.. mogge ska på ett arbetssamtal på en ny firma idag, håller tummarna att det är där hans arbetsframtid kommer va... Känns som vi behöver lite medvind just nu!!

82 dagar kvar tills vår stora dag, vet inte om ni är trötta på att hör aom allt tjat o vår planering med detta bröllop.. men vi gillar det, och det kommer bli som Annie min bästa vänn skrev den näst största dagen i våra liv.. ett mnne för livet..
Du är näbb korg till tuwis klart me och all dekoration till lokalen.. skönt och ha det ur världen.. Hela tuwis utstyrsel är klar me, har fixat så att rosetten/bandet i midjan på tuwis är i samma färg som skorna..:D hon kommer bli världens sötaste och lysa över oss alla.. Våran lilla prinsessa!! Och hon pratar dagligen om bröllopet, att hon sak bära våra ringar och ha fin klänning och sedan vi köpte skorna så har hon velat gå i dom hela tiden.. hon tycker dom är såå fina!! Skoj och se att hon tycker denna dag är rolig och speciell me.. Hoppad hon minns lite av den senare i livet.. Är ju en stor dag för henne me, när hennes föräldrar ingår äktenskap..:D Myys!! längtar nu!!
va ju o titta om Annies (tärn) klännigen hade kommit men det hade den inte så ja hade tur att ja va ute i så god tid som ja va, va ju och beställde den i oktober.. Som  alla sa att ja va ute i alldelles för god tid, men tydligen inte!!! :D

Nehe, ska dricka upp mitt kaffe och se klart på vasaloppet..

ha en bra dag..

pöss på er

http://kolmardencats.files.wordpress.com/2009/02/vasaloppet_logo_stor.jpg

 


Näbbskor, check!

Idag har ja jobbat ett dagspass, det va jobbigt att kliva upp imorse.. Men men.. Tuwis o Mogge va ju vakna, för tuwis hade gjort en 2:a i blöjan då hon kom in te oss vid 5 imorse.. Så sedan dess va man i dvala..

Jobb passet har verkligen flytit på bra, tog bara 1 pass för att komma in idet igen, så känner att det är skönt att ja kommer ihåg så mycket som ja gör.. och idag vart ja så varmt välkomnad av alla dom som kom som ja känner sedan apu tiden.. Det är såå skoj.. Och så underbart skoj att vara tillbaka där ja trivs och verkligen vill vara! Toppen!

nu efter jobbet så åkte ja hem och hämtade min familj för att sedan åka och köpa ett par skor till tuwis som hon ska ha på bröllopet,, hittade ett par på H&M som verkar vara populära för stl. 25 va slut överallt, men så hade ja tur att ett par vart retunerade så ja la undan dom tills idag.. Men när vi nu kom hem så är dom dock lite stora, men vi får hoppas att dom blir bra till bröllopet! Hoppas hoppas, hon ska ju ha strumpbyxor i me...
Va även och hämtade servetterna till bröllopsdukningen, ville ju ha ljusrosa 40*40 cm servetter och det va svårt att få tag på, så fick beställa från tårtverkstan,, dom blir kanon till dukningen och våra fina servettringar.. :D längtar!!

Vi sitter och kllar på Landskampen och sedan lyxfällan och sedan Biggan antar ja och sängen!! Imorrn ringer kl. 05.55 igen dagpass och sedan är det fredagsmys på schemat efter ja o tuwis har hämtat mogge på jobbet..:D

Ha en bra torsdags kväll

Pöss på er

 


Första inskolnings dagen gjort!

Jaha, då är ja precis hemkommen efter ett arbetspass på US.. Första inskolningsdagen gjord.. och det känndes verkligen otroligt skoj att komma tillbaka.. och träffa dom som arbetar kvar sedan sist.. Även att det inte va så länge sedan ja va där så är det massa saker man har glömt. så man känner sig VERKLIGEN som ny på jobbet!!
Men verkligen skönt och få dessa introdagar, super viktigt!! Så känner ja iaf.. Det vart en lagom lugn o bra dag på arbetet!

På fm innan jobbet så vart det slappa hemma med min fina familj.. Inte göra så mycket för att samla kraft för arbetspasset! Tuwis är idag ledig , skönt för henne!

Imorrn återgår jag till US, kl: 7 börjar ja, och eftermiddagen ska vi bara slappa som vanligt! Skönt!

Inte så roligt inlägg detta men men.. bättre än inget eller hur?

Pöss på er

http://www.everand.se/shop/250/art50/13418/13418-origpic-63be20.jpg

 


RSS 2.0