22 Mars 2011

idag har det verkligen vart vår i luften, vi gick upp vid 9 imorse och plockade iordning lite och sedan käkade frulle, efter det plockade vi lite till och tvätta.. Vid 11.00 så hade vi gjort iordning oss och vi packade in oss i bilen.. Och åkte tull valla.. Vi hälsade på djuren, Tuwis uppskattade det verkligen! Och vilket väder.. Men det va geggamojja där uppe.. idag fick Tuwis verkligen va hästarna nära, då dom vart duschade i stallet och gick fram och tillbaka hela tiden.. och hon va inte så rädd idag som hon har vart.. Det är bra.. Vi gick sedan upp till getterna, kaninerna och hönsen.. hos hönsen så fanns det kycklingar, sååå söta.. Hos kaninerna så får man gå in och hos några och klappa dom och tidigare gånger har tuwis verkligen vägrat men idag så vågade hon.. självklart så hoppade ja me i.. kan inte låta bli att klappa som små söta djuren.  Och tuwis va helt till sig, matade dom och klappade dom. till och med myste och pussade en av dom.. hon blev heller inte rädd när den enda hoppade upp på henne och satt hos henne.. Efter vi vart hos djuren en bra stund så gick vi till lekparken och latja.. även att det mest va gegga moja så lekte vi lite.. Helt underbart!

Vi va i valla i 3,5 h, kan det va skönare, efter det så åkte vi hemmåt och satte på lite fika och gick ut och lekte på gårn.. Så grann ungarna kom me.. och Tuwis cycklade på sin nya cyckel, och hon är så stolt över den.. Skoj!
Det går frammåt med cycklingen me... Duktig tjeja..

Nehe, se biggan och sedan Plastikkirurgerna 90210.. Resten av min familj har gått och lagt sig, så ja är sj upp..

PS: Så har ja fått jobb på kirurgen på Us och kommer börja där 1 Maj,, :D

Bilder från dagen:

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Angelica

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS Det är du värd så mycket gumman!! Underbart att höra! Pussar och kramar

2011-03-23 @ 02:47:31
URL: http://aimeesmom.blogg.se/
Postat av: Lina

Grattis till jobbet =) Är det vik eller fast?

Kram Lina

2011-03-23 @ 06:07:21
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0