Är ja nöjd.. ?

Sedan vi kom in förrut så har vi inte gjort så mycket, eller vi åkte upp till affären och köpte köttsoppa och baguett som vart dagens middag.. Det va riktigt gott.. köttsoppa är underskattat.. Verkligen gott...

kvällen så här långt har ja spenderat framför datorn där ja har gjort klart festprogrammet till bröllopsfesten.. Äntligen måste ja säga.. har suttit och pillat på det och ändrat fram och tillbaka i månader.. jag är petig, ja vet.. och vill ha det perfekt..men ja tror ja har fått till det bra.. mogge tycker att den vart kalas bra.. känns bra att han gillade den me.. han har ju vart me förstås, men ja har gjort sista pillet... :D Så nu har ja skickat det till han som ska trycka det.. så snart så är dom klara me.. skönt.. en sak till att checka av.. Skönt!!!!!!
men det återstår massa saker kvar..

idag har det rullat in lite pengar till bröllopskontot då vi ej önskar oss bröllops presenter utan ett bidrag till festen ist! , folk har tackat ja.. Sista osa är ju på måndag.. Alla förutom 4 st har tackat ja hittills.. Känns skoj att så många kommer och delar denna stora dag med oss!!! :D

Nehe, nu e det tv:n för mig.. mogge ligger och kollar hockeyn AIK spelar.. Tuwis sover.. sj tid i v-rummet.. underbart skönt..

pöss på er

¨

http://www.academy-florists.com/images/shop/thumbnails%5C25_long-stemmed_pink_roses_in_a_hand-tied_bouquet.jpg




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0