Dröm jobb

Nu e ja hemma från mitt drömjobb.. har jobbat kvälls pass..
ja måste verkligen säga att det är mitt drömjobb.. har sedan ja fick tuwis haft drömmen som barnmorska men vägen dit är sååååå lång och är nöjd och uppskatter mitt jobb som usk på gyn.. Det är just nu mitt dröm jobb.. Alla arbetskamrater är helt underbara.. Skulle vilja jobba där resten av mitt liv... Så himla bra är det!!!

tyvärr under sen kvällen så började magen igen, smärtan kom krypandes men tillslut så vart det för mycket för mig.. Så vart att ta en smärtstillande men som vanligt så jobbar ja på i högt tempo.. den ska inte ta över mitt liv, ja vägrar!! Även nu efter smärtstillande så känns den tyvärr inte helt bra.. men jobbet på åleryd kallar imorgon.. 12-21... Så får se på mello på jobbet så mycket ja hinner..

1 vecka kvar till min sessa fyller, och det ska blir kalas för hela slanten.. hoppas alla som är bjudna på barnkalaset kommer..:d Skulle va skoj för tuwis!! Hon ser fram emot att få ha sitt hello kitty/prinsess kalas...
Satt igår och slog in hennes paket, 1 sak är ju ännu inte inköpt det är cyckeln den ska köpas på fredag så hon kan följa med och cyckla ut från butiken me den.. Hennes allra första egna "riktiga" nya cyckel.. vilken upplevelse.. Känns stort för mig.. ja kommer till o me ihåg min allra första cyckel som ja lärde mig cyckla på den va blå och vit bmx.. en ny.. och ja vill att tuwa kommer ihåg sin första cyckel me, kanske är töntit men ja tycker att det är en stor sak att få sin första riktiga cyckel, och ja verkar va den enda som tycker det me, eller??
Ska bli skoj coh se hennes min när hon får den, vet ju bara hur glad hon är när vi vart och provat och tittat på den..:D Helt lyrisk!!

Nehe, ska slappa lite och dricka lite nyponsoppa innan läggdax, är lite trött...

Ha en bra fredags kväll

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Emma Roodla - Fotograf

de var så lite så, förstår ja :)!!Åhh tack så jätte mkt vad glad jag blir :)!! Åh jaha vem öär det då :)? Bor ni i Norrköping?



Kram

2011-03-11 @ 22:50:40
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Emma Roodla - Fotograf

tackar :D! ja okej.



okej, yes a bor i Norrpan :)! ja de stämmer att jag ska fota deras bröllop, ska vara med precis hela dagen o följa Johanna :)!



Hojta bara till om ni behöver en fotograf någon gång och är intresserade av mig :)!



kram

2011-03-11 @ 23:46:53
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Sofie

åh, härligt när man känner att man har sitt drömjobb! Glad för din skull :)

2011-03-12 @ 09:54:40
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Annie

Hej gumman! Jo vi kommer så klart alla tre på kalas=) Jag hade med en vit och blå bmx när jag var liten, haha! Sammanträffande? kram till er

2011-03-12 @ 10:06:57
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0