Jobb natt

Dagen har verkligen gått i present telnet om ja säger så... Vi vaknade imorse och firade tuwis.. Hon fick öppna paket och vart helt lycklig!!! Så underbart att se henne så.. Efter det så tog vi en god frulle med rostmacka mm... Sedan va det bara att börja baka igen.. Ny tårta.. En vit hello Kitty blev det idag.. Igår rosa..( bilder kommer i morrn) lovar:) på fm idag så kom, pappa, gun, Emelie, Musse och Robin och firade sessan.. Hon fick massa fina saker och den bästa va Woody och buzz o toy story .. Dom stora som komministrar med varann... Snacka om att hon vart lycklig! Och hon fick alla 3 toy story filmerna och massa annat fint... Tack snälla för allt.. Mellan besöken så hann vi gå ut en sväng, pappa fixa med Tuwis nya cyckel och hon cycklade och busade ute i solen.. Vilket väder! Exakt samma det va det den dagen Tuwis föddes... :) vid 15 ca kom Mogges far och sedan mogges mor, bror o morfar o mormor... Och tack snälla för det Tuwis fick... Tur att det e långt kvar tills jul för vi får inte plats med sakerna :) Imorrn kommer det bilder från helgen :) lovar! Och ha även utkik i Linköpings posten i veckan då Tuwis är me på fira sidan :) Efter gästerna gått så passade ja på att vila lite, vart inte jätte mycket vila men men... Ja ska jobba natt på 21:an natt.. Så Tuwis brände tidigt på dagis imorrn:/ men ja hämtar hem henne tidigt me:) ka fik natta henne innan ja åkte och det kändes mycket bra... Hon är mitt allt min lilla 3 åring;) Ska slappa lite nu på jobbet... Hoppas ni alla sover gott... Pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0