Rätt låt vann verkligen denna gång.. :D

Ja hann inte se så mycket av melodifestivalen på jobbet idag, men jag hann hem till omröstningen.. När ja kom hem kom en glad tjej springandes och skrej popular vann mamma, popular vann.. Så ja trodde det va avklarat men inte.. hann som sagt hem lagom till det.. :)
Och för en gång skull vann verkligen rätt bidrag enligt mig, och tuwis.. Tuwis hoppa och va överlycklig.... och även hennes mamma..:D Han e grym..
Tuwis började gråta när allt va slut och ville åka till Erik sa hon flera gånger.. Hon gillar verkligen den artisen Erik Saade!!! och ja förstår henne.. :)
Mammas lilla skrutt unge.. Men skönt att skicka väg en bra artist som ja tror på till ESC detta år.. Och ja tror att den komma bättre än dom sista åren iaf..


Bild lånad från expressen.se





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0