Solen lyser

Jaaaa, solen lyser.. Helt underbart...

Måste först säga att jag är sååå stolt över min dotter som nu är helt blöjfri, eller har vart ett tag.. Men har inte riktigt vågat säga det rakt ut för man vet ju inte om det blir bakslag.. Men hon är så duktig.. Hon går på toan sj när hon är kissnödig.. imorse va hon det och gick och satte sig och så kom det nr 2 ist. och hon vart överlycklig och så stolt.. (hon har haft problem med att göra 2.an lite sedan hon blev blöjfri) men det verkar släppa nu.. mammas stora tjeja!!
och både ja o mogge har ju sagt till henne att när hon är blöjfri så är man redo att bli stora syster och det kommer ju hon ihåg.. Så nu tjatar hon om det me..:D men men snart så.. Nappen me säger vi.. :D Och det är hon helt me på, nappen ska hon ge till Bamse i sommar på kolmården!!

idag blåser det me juh, men inte lika mycket som igår så idag blir det en ute dag..skönt.. massa bus och rensning är planen.. Sen får vi se hur mycket av rensningen som görs.. ;)

Imorrn löning, skönt.. Menas storhandling och som vanligt kommer vi inte va ensammna.. men vi åkte tidigt på fm så förhoppningsvis har inte så många åkt ännu.. Vi ska även tvättabilen tänkte vi eller tänkte ja o tuwis.. på kvällen är vi hembjudna till Ekängen och äta våfflor..Mumma..

nehe, ska damsuga en snabbis innan utgång..

Njut av solen..

pöss på er

http://www.vtf.n.nu/images/vtf/tulpanbukett3.jpg

Åååå vad ja älskar tulpaner spec. vita o mixbuketterna

 

igår kväll låg och o tänkte och verkligenheten kom ifatt mig, det är ju april nu iveckan och denna månaden komemr rusa förbi och sedan maj och då gifter vi oss.. fattar ni hur snabbt det kommer gå.. och va nervös ja blev.. :)

 


Kommentarer
Postat av: Lillfia

Ja nu är det inte långt kvar, minns nästan som igår när jag läste din blogg att du hade friat och det är över ett år sedan, shit vad tiden går fort :)



Önskar er all lycka :)



Kram Fia

2011-03-24 @ 13:28:32
URL: http://drdouglas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0