Soooolig lördag

Idag är det lördag menas att mogge jobbar idag och imorrn på K-rauta.. och dom har massor folk.. Dom har ju 15% rabatt i butiken.. Så mogge kommer va helt slut efter denna helg, stackarn..
han får försöka slappa så mycket han kan ikväll, då ja ska fixa lite tacos och sedan bara mys.. och körslaget sjklart.. :Dhihihihi

Fm har vi spenderat utomhus med grannen och deras lilla tjeja som är 1 år äldre än tuwis.. Dom leker så bra ihop.. Dom har cycklat, åkt rutchkana, ja ritade en hopphage till dom och dom har bara latjat!!! Skoj för dom.. Mitt i allt så tog dom lite fruktsallad me och vi perents lite java.. i solen!! Underbart.. fast det va ju tyvärr inte så där jätte varmt ute, rätt kyligt men men.. underbart att bara kunna va ute... Hoppas att det inte kommer snö imorrn som dom säger.. vill inte ha det.. usch!

Vi gick in för 1 h sedan och skulle käka lunch med tuwis somnade på mage i soffan så ja passa på att damsuga och skura golven, så nu e det klart me.. Skönt.. Ska se om ja kan väcka snuttan lite så hon få i sig lite mat..

nehe, hoppas ni alla har en bra lördag..

pöss på er

http://www.kalvin.mu/img/15/1057.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0