Tuwa Kjellberg Behrendtz

vissa har inte riktigt förstått vad våran dotter heter.. hennes namn är: Tuwa Kjellberg Behrendtz och detta gör min vansinnig, ska det va så svårt!!!??



Nu tar vi nått annat, igår så kom ju mamma hit och hjälpte mig sy dukarna till bröllopet, shit va dukar.. Men även att det är måpnga så kan ja inte vara säger att dom räcker, men vi har räknat och räknat och det ska va 10 meter kvar när alla borden har fått duk, så ja hoppas vi räknat rätt.. :D hihih dukarna blir jätte fian och med den cerisea löparen på me, kommer bli så fint!!!
Mamma Och leffan va kvar på kvällen och åt mat med oss, blev varm smörgåstårta, inte illa.. Det va så gott...:D Mumma... mormor natta tuwis och och somnade direkt!! Trött tjeja!!

idag är sessan på dagis, och hon vart överlycklig när vi gick upp imorse och hon såg att det va snö ute.. Hon kunde inte prata om annat.. :D men när vi gick till dagis sedan så tyckte hon att det vart jobbigt och gå för det va ju inte skottat.. men hon slängde sig i snö högarna och gjorde snöänglar..:D mammas sessa!! Hon va även fin klädd idag hon skulle ju bli firad på Dagis idag.. Så vi hade med oss fruktsallad som Tuwis skulle bjuda på.. i fruktsalladen hade vi, päron, kiwi, äpple och honungs melon..:D Mumma sa tuwis! :D

ikväll så är det städning, och bakning inför barnkalaset imorgon.. Vet inte riktgit vad ja ska baka, muffins, chockladbollar vet ja säkert med sedan då?? Tips?

Nehe, ska hoppa in i duschen..


Ha en snöig dag!

pöss på er

http://planethealth.se/wp-content/uploads/2010/09/fruktsallad4.jpg

 





Kommentarer
Postat av: mormor

heheh ja det är ju inte svårt att veta eftersom hon har båda era efternamn.....'



Ja du gumman va vi sydde det va så symaskinen luktade brännt hehehehhe,,, klart att dukarna räcker,, vi kan väl inte räkna fel... ;)



Ja hon är såå mysig denna lilla tjeja, att hon va såå trött inte konstigt klockan va ju övertid för henne,,, mysigt att natta henne.. pöss pöss på er

2011-03-18 @ 12:45:19
Postat av: maria

sånna där god du bjöd oss på när du fyllde :)

kram på er!!

2011-03-18 @ 16:46:02
URL: http://nyllat.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag har bakat kärleksmums och sockerkaka i dag till Hugos kalas=) Hoppas ni får en bra helg kram

2011-03-18 @ 19:55:24
URL: http://charlottelilja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0