Måndag 23 Maj 2011

Jaha, då va sista helgen innan bröllopet förbi.. Och helgen har vart toppen..
Både ja o Mogge har iof jobbat men endå, ja jobbar fredag kväll och lördag dag.. Men redan på lördagen så fick ja så ont i magen så ja visste inte vart ja skulle ta vägen.. :( Och söndagen vart det värre, kunde knappt röra mig för att det gjorde ont, så fick tyvärr sjukanmäla mig.. :( Inte bra!!
Lördags kvällen spenderade vi hemma hos Tommy & Mona min faster o farbror och så va mina kusiner hemme den äldsta med flickvänn skoj och träffa henne.. Hon kommer även på bröllopet såå skoj..
Vi grilla och hade det jätte mysigt och trevligt.. tack igen!

5 dagar kvar tills den näst stora dagen ivåra liv kommer, och det är mycket denna vecka, ja jobbar idag och imorgon sedan är ja ledig fram till den 31.e skönt.. honenr ja göra lite mer,, och bara fokusera på en sak..Så veckan är full av saker att göra.. på torsdag är det även vernisage på Tuwis dagis så vi ska dit me mitt iallt.. Mormor/mamma ska me till dagis för sedan efter det så drar hon o ja ut till byggdegården och stryker alla dukar och sätter upp borden.. :)

Förstår ni hur mycket vi längtar, ska bli så skoj o mys..
Igår satt vi även och kolla på bröllopsresa står mellan två olika ställen.. :)

Nehe, dax att göra iordning sig innan jobbet.. :)

Pöss på er

http://reneebreig.files.wordpress.com/2008/07/brudpar.jpg

 


Fru Kjellberg Behrendtz

Nu är det 1 vecka kvar till jag blir Fru Kjellberg Behrendtz, och det känns spännande, nervöst och helt underbart!!!
Jag ska gifta mig men den mannen som är min bästa vänn, min själsfrände, min stora kärlek, pappa till min fina dotter.. Och han gör mig så lycklig... Min Morgan!!!

http://www.unikdekor.se/images/Hj%C3%A4rta%20med%20b%C3%B6j%20r%C3%B6tt(1)_tummeliten.jpg



Natten har vart lite si och så, tuwis och legat och gnislat tänder och hostat om vart annat, vaknat av att hon har drömt.. Men från 03 inatt har vi iaf fått sova.. Så tuwis väckte mig vid 9.30 idag, lite sovmorgon.. Underbart!!
Vi har käkat frulle, plockat och ja har målat tuwis naglar.. Idag skulle hon ha varannan lila och varannan rosa.. Så vackert så..:D mammas snutta!!

ja ska nu hoppa in i duschen och sedan iväg till jobbet.. Tuwis sitter och ser på Trassel idag igen, hon gillar verkligen denna film och den är bra.. Hon sitter helt inne i filmen..

Nehe, klockan tickar så bäst att duscha nu,

Hoppas ni alla får en bra dag i solen...Njut åt mig me..:D

Pöss på er

 



Vigselsamtal..

torsdag idag, och nu är äntligen tuwis feber över.. :) Tisdags kvällen vart hon dåligt.. tempen bara steg även att hon fick panodil.. 39.9 hade hon och hon bara låg och va glöd het.. Låg och yra och himla med ögonen,, Så ja och mogge bara låg hos henne och tryckte i henne vätska.. efter ca 5 h med denna höga temp så började den sakta men säker skjunka.. och hon blev sig själv igen.. men jätte trött.. Så hon sov hela eftermddagen och natten mot onsdag och enda till kl. 9.. sen igår va tempen 38.3 halva dagen men på kvällen va den borta och nu e det inget.. skönt.. Höga feber toppar som både ja och min pappa har.. ärftligt?

igår va ja och mogge me på vigselsamtal med våran präst.. Visste inte riktigt vad som skulle ske men prästen va super trevlig och bra.. Det kände både ja o mogge och det är ju viktigt att det är bra för båda oss.. Vi fick presentera oss lite, berätta hur vi träffades och varför vi tror att vår kärlek håller ihop oss.. Och iden frågan så va det mogge som prata och sa sånna saker som gjorde mig helt tårögd.. och kände bara så hiomla mycket kärlek.. åå vad ja älskar honom.. Vi gick igenom vigseln och vi fick bestämma vissa saker.. Vi fick även gå igenom hela vigseln(öva) och det vart lite känslosammt och ja kände mig helt varm i hjärtat.. Vårt bröllop kommer bli helt underbart..
Både ja o mogge längtar som aldrig förr..

idag torsdag så ska ja o tuwis iväg och göra lite ärenden som är om bröllopet och sedan i em så ska vi till helles och fixa alla kläder, min klänning ska sys in en del osv.. Tuwis ska se om henne klänning behöver sys ut lått på längden hon har ju vuxit en del sedan vi tittade ut den.. :) Mogge ska ju pröva allt sitt så det sitter bra.. Vill ju inte att nått sitter sådär på den viktiga dagen..

nehe, tuwis tittar just nu på Trassel och ja ska göra iordning mig innan vi åker.. h

Ps: Ett stort GRATTIS till lilla Phillefjonk som idag fyller 7 år.. puss på dig kusin... <3

http://mamaelin.blogg.se/images/2011/richard_kiel_i_disneyfilmen_trassel_141502841.jpg


Mindre än 1 vecka nu..

Idag är det måndag den 16 maj, igår va det 15 maj och ja hade namnsta!! :D Vart grattad på jobbet och hemma av Mogge o Tuwis..

jag jobbade ju lång helg menas fre-mån men ja arbetade oxå tors pga eget byte.. Så vart en tuff helg..
Mogge har ju inte arbetat denna helg utan bara vart hemma och mys med sessan.. Dom har busat för fullt..
Lördagen jobbade ja morgon så när ja kom hem så va det bara att åka iväg och inhandla kött, för vi skulle ha gårds fest..Förra årets gårdsfest slutade inte så bra, det va för det första inte så många av grannarna som kom ut kan bero på regnet. för det öste ner.. Iår va det många familjer som kom och det va super skoj, kidsen latja för fullt.. Vart ett och annat glass gott att dricka, och vi grillade för första gången detta år, åå shit va gott det va.. Vi har ju ännu inte inhandlat någon grill, slängde ju våran i höstas.. Men måste nog inhandla en nu..
Vid 21.00 på kvällen fick ja in barnen hem till oss för att se Eric Saade, och Tuwis va helt lyrisk och överlycklig av att höra populer.. hon kan ju texten klockrent, och alla hans rörelser han gör i dansen.. Mammas lilla musik tjej..
ESC gick ju bra för en gång skull för sverige 3:a är ju inte illa.. Bra kämpat Eric....
Tuwis hade ju vart igång hela den dagen så somnade som en stock vid 22 tiden, så vi ja o mogge gick in då me tackade för oss, vi gick in och såg ESC, och ja va trött efter dagens arbete samt att ja skulle arbeta dagen efter me så behövde lite vila..
Söndagen så fick ja sova lite längre men tror ni kan kunde? icke, men låg och bra slappa en stund i sängen och sedan gick ja upp och åt god frulle med min fina familj, ja åkte hemmifrån vid 13.30 ca så då gick tuwis o mogge ut och lekte lite innan maten skulle göras..När ja kom hem igår kväll så va det städat och fint här hemma, duktiga min älsklingar.. :D

Idag jobb igen en morgon tur, mogge körde mig till jobbet efter vi lämnat tuwis på dagis.. kl: 12.15 ringde dagis till mitt jobb och sa att Tuwis fått feber så va bara att stämpla ut och åka och hämta sessan.. När ja kom till dagis, vart hon glad att ja kom och hon är lite hängig.. mammas lilla snuttis, lite sjuker.. men hoppas hon blir frisk snart.. Håll tummarna..

Idag när mogge kommit hem så ska ja åka och hämta våra champangeglas som har greverats, spännande.. Nu är det bara 12 dagar kvar tills vi blir man o fru.. vi sa det båda två igår att vi längtar nu när det e så nära, innan har det känns som om att det är på skämt eller dröm,, men det e det inte.. Så vi ser verkligen fram emot det..
Nu ska bara allt betalas.. sedan så kör vi., På onsdag så ska vi ha vigselsamtal med våran präst, kommer troligtvis blir kännslosammt och spännande.. ser vi fram emot och på torsdag så ska vi åka till krinolins för att sy in min klänning och fixa allt innför bröllopet.. :D

nehe, ska hämta lite dricka till sessan,..

Pöss på er



Fredag 13:e

idag är det fredagen den 13:e, hoppas inget illa händer.. :P


Tuwis har vart vaken från o till inatt, hon vaknade när ja kom hem igår kväll och ville förståss inte somna utan roligare att ligga och prata med mamma.. ja va skit trött så inte så rolig att prata med men men hon va nöjd..
Imorse vaknade hon vid 7 och ville se på bompa, ja hade ju hoppats på att hon ville sova lite längre efter hennes natt men inte hon..gullungen..Bara att sätta på bompa och så lät hon sin mamma vile lite till i 20 min eller liknande.. Sedan låg vi och pratade och myste i sängen innan det va dax att kliva upp..

När ja lämnade henne på dagis så va ja kva en stund, det gillar hon.. När ja jobbar kväll så brukar hon alltid cyckla till dagis och hon är så stolt när hon cycklar och hon blir så glad.. Så himla roligt och se..

Japp kvälls pass idag igen, kommer sakna min snutta så nått enormt, men vi ses imorrn em iaf och kan umgås ända till söndag kl. 13.30 för då jobbar ja igen.. Varken ja eller hon är van att ja jobbar så mycket så när ja helt plötsligt gör det så blir saknaden så stor till henne..Och på dagis säger dom att hon pratar om mamma ofta och att hon säger att hon saknar mig.. och det gör hon i mamma hjärtat..Men ja ska snart gå ner lite i tid så då blir det lite bättre iaf..
Men jag har sj valt vård yrket så ja får stå mitt kast men jag älskar även mitt arbete på US... :D

Nehem innan jobbet ska ja bara åka förbi kemtvätten och hämta Rickard kostym (mogges bror) , Mogge lånade ju den när vi va på Emma o Stefans bröllop för 1 år sedan och nu ska han ha den på vårt bröllop och vill gärna lämna tillbaka den snygg och fräch.. trevligare eller hur?

ha en bra fredag..P

pöss på er

http://jannikeuntitled.blogg.se/images/fredag_13_1176464366.jpg

 



Välkommen Elvira

Hon har kommit....

Ett stort Grattis till Lina & Robert som idag fick en liten tjeja...
Och självklart Theo o Mira som blivit storasyskon

En liten ELVIRA tittade ut..

Kl: 16.52 tittade sötnosen ut


Ett STORT grattis igen

Vilken liten sötnos, fick ett sådant sött kort på sessan helt underbart söt!!!
Längtar tills vi får komma och se henne och sniffa lite... :D

Många kramar från oss

http://hireanillustrator.com/i/gallery/alejandra-parrish/its_a_girl.jpg


Provsminkning

japp idag onsdag och det menas att jag är ledig och det är välbehövligt.. när mogge åkte till jobbet imorse så reagerade inte ens jag och det brukar ja göra.. så ja va trött..
Tuwis e ju självklart ledig från dagis när ja är ledig så mys på morgonen och sedan frulle på balkongen.. Mys dag med sessan...
Vid 12.30 åkte vi sedan och lämnade in kostym på kemtvätt..

Åkte till Ekängen och tog en kaffe och lämnade sessan efter som ja skulle till FACE för provsminkning..
ja har aldrig blivit sminkad innan av någon proffisionell och det va underbart.. Och jag blec/är så vacker och med klänningen och frisyr så kommer ja bli en vacker brud.. Mogge gillade hur ja såg ut när ja kom hem med sminket..:D
Efter sminkningen gick ja på stan lite och letade efter en gästbok till bröllopet men ja hittade igen.. :( hmm tips?

Sessan kom hem för en stun sedan och vi ska snart äta, lasagnette blir det idag, mumma.. magen kurrar och det ska bli gott..
Kvällen kommer nog spenderas på balkongen med baby och bara mysa..

Imorrn jobb igen ett kvälls pass så skönt och sova på morgonen och ha lite tid med sessan på fm.. Mysigt..
jobbar även kvällspass på fredag och sedan hela helgen.. Men missar inte Eric Saade på lördag...


16 dagar kvar idag till vår stora dag, den närmar sig med stormsteg, längtar så enormt mycket efter dagen.. Ska bli såå skoj och mysigt!!! Få bli fru till den mannen jag älskar mes av allt..
Nehe nu är det mat, hoppas ni har det skönt i vår/sommar värmen.. För ja njuter till fullo...

Pöss på er


17 dagar.. :D

igår jobbade jag kvälls tur, saknade ihjälp mig efter tuwis igår.. Det brukar gå jätte bra men igår va det jobbigt... Saknaden va såååå stor.. så när ja kom hem så va ja tvungen att gå in och pussa på henne.. Men ville ju inte väcka henne.. Så när hon kom in tassande till oss i natt så vart ja så glad.. mysigt.. låg och höll om henne hela tiden.. Mammas älskade tjeja! Klockan ringde 05.30, det va bara att kliva upp och åka till jobbet..
Nått som va så skönt imorse va att man inte behövde nått på sig förutom tröja, det va så varmt och skönt.. underbart.. och solen lös vis 6 imorse.. Sommar! Hoppas bara det håller i sig om inte att det är så här om 17 dagar oxå.. För det är då vi gifter os... Gah shit va fort tiden går nu...
Idag efter jobbet så åkte ja raka spåret till dagis och hämtade min prinsessa, åkte sedan hem och hämtade lite saker för att sedan åka till kaga byggdegård och möta upp vår catering firma, gå igenom allt med maten och serveringen..:D Så nu är det klart me, skönt!

Idag på jobbet fick jag även min skylt, där mitt namn, min beteckning och att jag arbetar på Kirurgen, så kännts bra att ha haft den på mig.. :D Men om 17 dagar beställs en ny skylt till mig som det står Sofia Kjellberg Behrendtz :D


Imorrn är ja ledig och det är underbart skönt, ska sova sova sova, och mysa med min sessan.. Efter middagen ska ja till face och bli provsminkad inför bröllopet..:D Spännande och intressant.. Längtar!!!

Nu lite mys med min blivande man..

 


Solen är här...

ja denna helg har verkligen vart lugn och skön inga måsten.. underbart!
Söndagen vaknade vi upp alla samtidigt och tog en lång och rigäl frulle, sedan så gick Mogge o Tuwis ut och ja städa lite inomhus och satte på kaffe för att sedan gå ut oxå.. Alla på gården va ute så Tuwis busa för fullt med dom andra barnen medans vi föräldrar satt och drack kaffe o hade det trevligt i solen.. Underbart..
Gick in vid 13.30 tiden för att äta lite lunch, och sedan gjorde vi oss iordning för att åka iväg, skulle våldgästa familjen Eriksson/ Nyhlén, vårt barn o deras kids leker så bra tillsammans,lugnt och stilla.. Och dom har ju en dröm trädgård så tuwis trivdes..
Bjöds på fika och mycket sol, Jimmy drog i gång sin cross så kidsen fick åka men Tuwis ville inte och hon sa (trodde) att det va en gräsklippare... ha ha ha gullunge..
När vi kom hemmåt vid 18 ståret så åt vi grillad kyckling och potatis sallad, mumma.. och då såg ja hur bru/röd ja hade blivit efter timmar i solen.. Fint.. älskar´t.. mer bara!
Ja färgade även håret igår kväll, men det gick ju åt pipan, så någon som är villig och hjälpa mig att färga en gång till? omg, för det är inför bröllopet..

I dag måndag, menas jobb, ja jobbar kväll.. synd i detta underbara väder men men så är det, pengar måste ju in.. Tuwis e på dagis...

Nehe lite kaffe innan ja bör ge mig iväg..


ha en strålande dag..

pöss på er

http://2.bp.blogspot.com/_lWaj5YCBFds/TBh533a4XMI/AAAAAAAAAs4/M8BoH-lv-eE/s400/sol.jpg

 


3 veckor, nedräkning..

japp lördag idag, Igår åkte ju Mogge o freddy till tyskland, direkt efter jobbet nästan.. Så ingen rast ingen vila..Dom åkte vid ca 19 tiden så det va ju ljust ett bra tag iaf för dom..Resan ner hade gått bra vidd 23.10 va dom i helsningborg men fick tydligen vänta till 00.30 för den färjan dom skulle me kom inte.. Men men i själva tyskland så hade det gått fort, vi hade ju förbeställt allt vi skulle ha så bara att betala o lasta och sedan åka tillbaka..Dom va hemma i linkan i gen vid 13 tiden idag.. så sträck kört hela tiden.. Men nu är iaf drickat till bröllopet klirrat och det känns mycket skönt kan ja lova.. :D
Ja o tuwis va och hämtade Mogge i ljungsbro, han lämnade tillbax bilen till Ala som vi lånade den av, Tack snälla ala.. :D

Igår kväll, alltså det skulle bli en mamma o dotter kväll, hade köpt gotte och dricka, men Tuwis bada och sedan satte ja på henne pyjamas och ja hoppa in i duschen, när ja kom ut så hade Tuwis somnat, så bara att sätta på blöja och pussa henne godnatt.. vid 19.30, sen sov hon... En ensam kväll.. Så ja hälse upp en rom o cola och satte mig på balkongen o njöt av dom sista solstrålarna och ringde Annie, så vi tjattrade i 45 min, härligt..
Kvällen som sagt va ja ju ensam så vart att se på Twilight och pyssla lite med bröllopet.. Ja satt och klippte till alla drinkbiljetter, till baren på bröllopsfesten, så nu e det klart me..:D Skönt..
Så  fram till 02 satt ja o gjorde det och han se 2 filmer ungefär under tiden av allt klippande..
vid 02, så messade ja min älskling och sa godnatt och ja brukar alltid ha så svårt att somna och sova bra när inte Mogge är hemma, men tack och lov så va ja utslagen och somnade på två röda.. Och vaknade av en glad o pigg tjeja vid 8 imorse.. Som skulle se på bompa.. vid 8.30 vaknade ja till liv och vart skapligt pigg, vi låg och myste i sängen, kolla på ronja och tuwis fick tag i min telefon och lyckades ringa upp mogge, utan någon hjälp från mig, och mogge vart lika snopen han när det va tuwis som prata när han svara..:D Men så lycklig hon blev när hon luckades, smart tjeja min dotter...:D

Efter frulle, vart det att damsuga och städa toaletten innan vi gick ut på gård och busa och sola.. Vilken värme, hoppas och håll tummarna att det håller i sig och håler sig fint över vår bröllops dag.. :D
vid 13.30 ca åkte vi till ljungsbro för att hämta upp mogge, åkte efter det och tog en glass och inhandlade ljus till bröllops festen.. Sedan vart det en spontan fika hos mamma o leffan..Charlie, petra o björn va där me, trevlig,, Men vi åkte hem efter en stund mogge va ganska sliten efter nattens bilkörning.. Så hem o laga lite taco gratän.. gött.. och sedan bara slappa resten av kvällen.. jag har suttit och pysslat lite med bröllops såpbubblorna så dom är fina men oxå med pussklockorna och det vart så bra.. toppen kommer passa dukningen klockrent..

Nu sover både mogge o tuwis så snart får ja me lägga mig.. imorrn ska vi bara va, ta det lugnt och ha det skönt..


Ha en bra lördags kväll..

Pöss på er

http://www.romance.se/images/sweden/subpages/tips/favor-tags-page2_9.jpg

 



Första veckan klar..

ja nu har ja tagit mig igenom den allra första veckan på Kirurgen, kan ni tänka er lilla ja jobbar på Stora kirurgen.. Helt otroligt..
Redan denna vecka så har ja lärt mig massa och ja vet att dessa månader som mitt vik. där uppe kommer ge mig så mycket.. kommer lära mig så mycket, så lärorikt och nyttigt..
Idag har ja nästan fått sköta mina pat. sj med handledning bara av min handledare.. Och det har gått såå bra, frågor har ja men det känns skönt och tryggt eller tryggare ska ja säga än vad ja va första dagen..
Idag vart det tom lite känslosamt på arbetspasset, men man är inte mer än människa och sorg i olika situationer känns.. Man kan reflekterna så mycket till sig själv när det är pat, som få besök av närstående (barn, fru) som tycker att det är jobbet och det brister, så är det tufft, men måste vara proffisionell oxå.. En balansgång..
men ja trivs redan, känns bra..
Så nu har ja tagit helg, åter på måndag kl: 14.15 sedan jobbar ja många dagar igen!!

http://3.bp.blogspot.com/_Q0Eynye9OMM/SZYNjoFYj1I/AAAAAAAAHzE/rOeIjVwEDuo/s400/hj%C3%A4rta.jpg



imorrn är det fredag ja är ledig och självklart så är tuwis det me, så sova står på schemat i första hand, det behövs känner ja för både mig och tuwis, sedan god frulle och städa lgh och vid 14 ska vi till tryckeriet och se sista testet innan dn "riktiga" festprogrammet trycks, spännande och så roligt... hihihi Efter det, ska vi kolla på nya kökslampor, skulle gjort det för x antal veckor sedan men men har inte hunnit riktigt så imorrn ska ja se till att ja hinner.. :P Efter det, blir det en fika hos bror o i hans nya lya, hoppas han har fått iordning lite mer.. :D Och sedan åker vi till ljungsbro och hälsar på Annie och ellie medans våra sambos är på trip till tyskland för att fixa godis dricka till bröllopet...:D Mycket gott ska det bli.. :D
Så dom åker i morrn kväll, så vi får hålla oss borta så älskling kan sova lite efter jobbet för att orka köra...:D

Tuwis & Ellie på valborg, som gillar varann skarpt..:D



Nu är det biggan så ska kika på det och sedan är det plastikkirurgerna 90210 :D

Sov gott allihoppa sedan..

Pöss på er

http://reo91.se/images/calles.jpg

Ps: Jag hoppas att alla mina vänner vet att jag älskar dom och att jag ALLTID finns här, dag som natt vad som än händer.. Glöm Aldrig det!!!!!

 


 

 


23 dagar..

Ja denna vecka eller dessa dagar i början av denna vecka har ja verkligen inte orkat blogga, jag har vart trött i både kropp och huvud. Har ju nu alltså börjat på mitt nya jobb som är på Kirurgen 103.. Det är spännnande och utmanande men innan man kommer in i allt så är det sååå mycket att ta in.. Mycket att lära sig, men alla är så trevliga och snälla så mina 1000 frågor svarar dom gärna på..:D

Idag jobbar ja kväll och imorgon dag så denna natt kommer inte bjuda på så många timmar sömn men men på fredag är ja ledig..
Och på fredag så åker Mogge och Freddy till Tyskland för att inhandla lite gott till bröllopet som är om 23 dagar förstår ni om 3 veckor.. :D Vad tiden går fort.. Snart är ja gift men prinsen i mitt liv, underbart!
Men nu känns det såå enormt nervöst!!
Det mesta är förhoppningsvis klart till den stora dagen nu, eller iaf alla stora delar, lite dekoration och tillbehör är på väg hem från Calligraphen.. :D
Sedan ska vi sätta oss i helgen och kolla igenom bordsplaceringen igen och göra plakatet färdigt.. :D
Bidrag börjar lite smått rulla in på vårt bröllops konto, hoppas att det rullar in mer.. :)
Nu i veckan eller nästa vecka kommer vi få våra festprogramm, spännande och ser verkligen fram emot att se dom klara, men ja vet att dom kommer bli sååå himla bra, är så nöjd med testet vi fick se.. och så nöjd med inbjudningarna..:D

nehe, nu hopp in i duschen och sedan brumma iväg till jobbet.. :D

Hoppas ni alla komma ha en bra onsdag..

Pöss på er

http://www.romance.se/images/sweden/Calligraphen.gif

 


Valborg...

Jag hoppas att ni alla hade en bra och mysig valborg för det hade vi iaf..

Pappa & Gun va och hämtade tuwis på förmiddagen för att sedan åka och kolla på Pippi på is, föreställningen hade börjat och då gick brandlarmet och alla hade fått gått ut.. Men Tuwis hade vart lika glad för det.. Och hon hade verkligen uppskattat det.. och hon hade fått pippi hår, pippi tidning och en pippi mugg från rörstrand, mycket fin!
och alla barn hade även fått en glass oxå när dom gick ut från CC.. :D En uppskattad dag för henne..

under tiden Tuwis va där så va vårt schema fullspäckat, vi va och hämtade Robins (min lillebrors) nycklar till sin nya, alldeles egna (första) lya, vi hade ju inte (inte Robin) helle tittat på lgh innan han tackade ja, men den va mycket bättre än vad vi kunde tänka oss, jätte bra och fräscht badrum med stor dusch, en bra och fin lgh, bra som första lya.. Han kommer kanon trivas.
Efter det åkte vi till bolaget och vi va inte ensamna kan ja lova, men gick smidigt iaf, sedan tvättade vi bilen och sist men inte minst vart det en sväng på IKANO, vart ett halsband + lipgloss för mig och en T-shirt till Mogge samt ett rosa plakat till bröllopet.. :D Va ju rea i alla butiker nästan så kom undan billigt.. :D Gillas..

Sedan åkte vi hem och gjorde vi iordning oss för att sedan åka till CC för att hämta upp Sessan som va helt extas.. :D Att komma där ifrån va ju inte heller det enklaste, bilar över allt..
Efter det så vart det Ljungsbro till våra bästa, fint folk kommer alltid sent, eller hur? hahaha kom lite sent till dom eftersom Pippi vart lite försenat efter brandlarmet samt att vi behövde göra stopp på maxi för att besöka apoteket och köpa medicin till mig o hostmedicin till sessan.. Men vi kom till slut.. :)
Kidsen fick sina paket äntligen, Ellie va sjuk när Tuwis fyllde och Tuwis va sjuk när Ellie fyllde så det har dragit ut lite på tiden men nu så är paketen över lämnade.. Tuwis fick fina skor, en jätte fin vattenkanna och en matchade spade (stor), så nu är hon redo att hjälpa mig att plantera.. :D tack snälla!!
Hos Annie & Freddy bjöds det på plankstek, och shit va gott det va, smakade precis som det gör på resturang.. Utsökt!!!Duktiga kockar! :D
Efter det vart det bus o mys.. Mycket trevlig och underbar valborg som vanligt med dom bästa.. :D

Vi va hemma vid 00.00 ca eller liknade och somnade vid 01 kanske, sov till 10 imorse även tuwis.. :D Gillas.. Vart en mys morgon med slappis kläder, lååång frulle och städning.. Efter det så åkte vi till grannstaden för att handla min väska till bröllopet, i Linkan va dom vita slut så fick åka dit, men gjorde inget vart en super mysig familje dag.. :D Älskar´t..

Kvällen va vi och hälsade på Robin i nya lyan, han fick en liten inflyttnings present som bestod utan: Skärbrädor, durkslag, deciliter mått, stekspade, pasta slev, slev, plast termos.. :D
Hjälpte honom få iordning lite i köket, för det va ju inte första prioritet av honom, Tv.n o tv-spelet va viktigast.. Killar säger ja bara.. hahahMen men han kommer få det såå bra..

imorrn är det 2 Maj och jag börjar på mitt nya arbete, heltid för första gången, och jobba på kirurigen är helt nytt för mig.. men det kommer nog gå bra hoppas ja.. det är nervöst och spännande... Håll tummarna för mig att det går bra..

Nehe, nu ska ja se på biggan.. Vem åker hem tror ni?

Pöss på er




RSS 2.0