Första veckan klar..

ja nu har ja tagit mig igenom den allra första veckan på Kirurgen, kan ni tänka er lilla ja jobbar på Stora kirurgen.. Helt otroligt..
Redan denna vecka så har ja lärt mig massa och ja vet att dessa månader som mitt vik. där uppe kommer ge mig så mycket.. kommer lära mig så mycket, så lärorikt och nyttigt..
Idag har ja nästan fått sköta mina pat. sj med handledning bara av min handledare.. Och det har gått såå bra, frågor har ja men det känns skönt och tryggt eller tryggare ska ja säga än vad ja va första dagen..
Idag vart det tom lite känslosamt på arbetspasset, men man är inte mer än människa och sorg i olika situationer känns.. Man kan reflekterna så mycket till sig själv när det är pat, som få besök av närstående (barn, fru) som tycker att det är jobbet och det brister, så är det tufft, men måste vara proffisionell oxå.. En balansgång..
men ja trivs redan, känns bra..
Så nu har ja tagit helg, åter på måndag kl: 14.15 sedan jobbar ja många dagar igen!!

http://3.bp.blogspot.com/_Q0Eynye9OMM/SZYNjoFYj1I/AAAAAAAAHzE/rOeIjVwEDuo/s400/hj%C3%A4rta.jpg



imorrn är det fredag ja är ledig och självklart så är tuwis det me, så sova står på schemat i första hand, det behövs känner ja för både mig och tuwis, sedan god frulle och städa lgh och vid 14 ska vi till tryckeriet och se sista testet innan dn "riktiga" festprogrammet trycks, spännande och så roligt... hihihi Efter det, ska vi kolla på nya kökslampor, skulle gjort det för x antal veckor sedan men men har inte hunnit riktigt så imorrn ska ja se till att ja hinner.. :P Efter det, blir det en fika hos bror o i hans nya lya, hoppas han har fått iordning lite mer.. :D Och sedan åker vi till ljungsbro och hälsar på Annie och ellie medans våra sambos är på trip till tyskland för att fixa godis dricka till bröllopet...:D Mycket gott ska det bli.. :D
Så dom åker i morrn kväll, så vi får hålla oss borta så älskling kan sova lite efter jobbet för att orka köra...:D

Tuwis & Ellie på valborg, som gillar varann skarpt..:D



Nu är det biggan så ska kika på det och sedan är det plastikkirurgerna 90210 :D

Sov gott allihoppa sedan..

Pöss på er

http://reo91.se/images/calles.jpg

Ps: Jag hoppas att alla mina vänner vet att jag älskar dom och att jag ALLTID finns här, dag som natt vad som än händer.. Glöm Aldrig det!!!!!

 


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0