Tisdag

Natten har vart vart lite halv jobbig kan ja säga, näsan är helt täppt samtidigt som snoret rinner, huvudvärken finns där och ögonen svider.. Ska ja fortsätta??? = Jag är genom förkyld..:( Inget roigt men det kan tyvärr inte stoppa ens planer när man har barn..
Klockan ringde vid 8,00och Mogge låg kvar i sängen tror ni ja fick panik, men chefen hade gett honom ledigt i dag så det va skönt... Så vi åkte alla tre till dagiset i Malmslätt och kikade, det verkade bra, tuwis vart väldigt blyg mot dom andra barnen men inte lustigt..:) Men nu håller vi tummarna att vi kommer in på någon av dom två förskolorna vi har önskat.. för igentligen spelar det ingen roll vilken för båda verkar toppen, fast ja favoriserar den första lite mer.. men bara lite.. ;)
Efter det besöket så åkte vi vidare till norpan för att bara kika lite, vi köpte lite tränings kläder till tuwis som hon ska ha på knatteskutt, hon fick själv välja vad hon ville ha, dock hitta vi inga skor..:/ men det är 2 veckor kvar tills det börjar..
När vi kom hem så somnade ja och mogge i soffan och tuwis kolla på bompa.. men i bara 45 min, välbehövligt kan ja lova.. Sedan så drog mogge till gymmet och vi åkte till ekängen.. umgås så mycket som möjligt innan dom åker..
Nu er vi på pluras kök, ska va lite social kanske..:D

SOC K COT SS TOP F11 PINK S12

SOC K COT 3/4 PT S12 PINK
Det kommer bli jätte bra med dessa junior kläder på gympan..:D eller vad tror ni?

Ute dag

Idag har jag och Tuwis vart ute och busat i det härliga vädret:)
Vi tog snowracern och åkte Tallboda runt,,, lekte i dom flesta leksakerna härom kring :) efter några timmar ute dax att gå in och äta lite, gjorde vi god soppa:) mysigt och hur härligt va det inte och känna solens strålar mot ansiktet :) älskar't:)

Ang: gardinerna så har ja mig bestämmer mig för längderna i köket .. Men känner ja mig sj så kan ja ändra mig igen:)

Nu ser ja på Sofias änglar och som vanligt så rinner tårarna .. Såå sorgligt!

Imorrn ska ja o Tuwis åka och titta på ett nytt dagis.. Spännande:) hoppas att det är bra!:)

 

 


Nytt igen!

I nya huset så är det lite annorlunda fönster mot vad vi har idag. Och dom nya gardinerna ja köpte hit passar tyvärr inte i köket där borta.. :( Väldigt tråkigt då ja älskar dom.. Men men sådant är livet bara att bita ihop och hitta något nytt...
Men så har ja inte heller riktigt då bestömmt mig och ja ska ha längder eller hissgardin, dåp ja vill ha det så ljust som möjligt och att vi ska byta köksbord med henne som ska flytta in här i våran gamla lgh.. ochd et är svart det bordet så kanske man ska ha hissgardiner bara för att få in ljuset och sedan ha bara en svart lampa och resten vitt i köket.. Men då är det 2 st hissgardiner i stl.100*120 som gäller.. Hittar inga ja fastnar för som har den längden.. världs problem elller hur? Mogge bara skrattar åt mig, men för mig är detta super viktigt hur jag ska ja det i huset... För dessa längder gillar ja.. enkel, snygg och ljus.. men vi får se..!! :D
Knytbandslängd Fontana - svart
Den enda hissgardinen ja gilar något lunda som har rätt stl är: Vad tycker ni?  Det blir vita hiss/knyt i sovrum samt i matrum och kanske dessa längderna här lver i v-rummet.... :) Vem vet, tåls att tänka på...

Kalas

Nu är vi precis hemkommna efter att ha vart hos Leffan o mamma och firat Leffan som på Tisdag blir hela 50 år gammal..:)
Charlie va där så mysigt och tuwis o han lekte massor.. Kusin bus...
Av oss fick han 3 par tröjor hoppas att dom passar.. :D
Nehe, packa lite nu eller iaf en kartong kanske, mogge ska åka och träna..
Hoppas ni alla haft en bra dag..

Klinkers inköpt

Igår så va vi på Bauhause jag och Mogge skulle kolla lite på klinkers och parkett och lite annat smått och gått till huset, men ibland ska man ha tur.. Dom hade 50% rabatt på en hel fel kakel och klinkers.. Och det fanns ett klinkers sim på minne väldigt mycket om den vi kika på i fredags på megakakel.. Men denna platta va 1/3 av priset.. Så va inget att tveka på packade på 20 kartonger och betalade.. Sen kom nästa problem hur ska vi få hem det? :) vi packar bilen och den gick på knäna kan ja lova, men hem kom vi iaf:) så nu står set och väntas på att bli lagt i kök och hall:) kommer bli snyggt:) svart 45*45 plattor, läckert:) hihi

Vi bjöd igår kväll pappa o Gun på mat, fläskfilé , kantarell sås och hasselbacks potatis,, det va mumma kan ja lova och ett glas rött till.. Mumma.. Mycket trevlig och mysig kväll:)

Nehe nu ska ja föna o platta håret sedan bege oss not tornby och inhandla present till Leffan som bli 50år, ska på kalas i em:)

Ha en bra söndag:)

 

 


Vill flytta!

nu är det två veckor kvar lite drygt tills vi flyttar... längtar så enormt nu.. igår var jag och mogge och kika lite på klinkers, shit va svårt det är då.. man vet ungefär vad man vill ha när man går in i butiken men när man får hjälp och dom visar massor andra alternativ så blir man lite klyven.. hmm så vi har lite att fundera på kan ja lova och vi måste bestämma oss snart ifall vi vill ha dom som är beställnings vara.. för dom tar tydligen 2 veckor att få hem, men kanske ska åka till bauhause och kolla me,, måste ju ha allt material hemma när vi får nyckel så att vi är bara att börja renovera för det ska vara klart den 24:e då flyttlasset går..Så håll tummarna för det.. :D
Men alla tapeter är iaf beställda och är hemma imitten av nästa vecka.. Så nått som är klart iaf..
Inatt så har Tuwis sovit i Ekängen, mysa lite me dom innan dom åker till Thailand om en vecka och är borta sååååå länge,, Så dom skulle äta gott och bara mysa och ha fredagsmys..
Och vi hann åka och kika på lite saker, tog med mat hem från Nangs Kitchen, hiihi älskar´t... :D Och vi hade fredagsmys vi två framför The Voice och gläpte mellan det och handbollen.. Serbien till final.. mot danmark.. Spännande.. Håller på Danmark..:D
Vi somnade båda två i soffan vid 22,30 ca va så trötta och vaknade vid 9,30 idag.. skönt.. Men även att man kan sova ut så vaknar man rätt tidigt! hmm konstig man är..
Idag kommer Emelie som ska ta över våran lgh, ska mäta lite och kolla läget.. så snart dag att hoppa in i duschen så hon inte får en chock av att se ett osminkat troll ... ;) hihihi
Dagen kommer annars bjuda på lugn, ska åka och hämta sessan på em, sedan hem och ha lördags mys, äta gott. Idag ska vi göra fläskfileé , kantarellsås och hasselbackspotatis.. :D Mumma tuwis älskar det!!!
Längtar som sagt till flytt så ja kan inhandla lite tulpaner och pryda hemmet med vackra blomster... :D
Ha en mys lördag för det ska vi..
pöss på er

Matsalsbord

Vi vill ju ha en vitt matsalsbord i nya huset och det har vi inte haft krav på att det ska vara högblankt men vi har hittat ett som både ja o mogge gillade.. Och det va högblankt... Så bra!!
Har dock inte en beställt det för ja vill gärna suga lite på karamellen och fundera och sätta in det i rummet i mina tankar och tänka ut helheten och alla detaljer som ska vara i rummet för att få denna harmoniska och trevliga känslan, så inte allt skär sig eller inte går i hop och ser hur dumt ut dom helst.. Ja jag vet ja är lite knäpp men så är ja och ja vet att får ja bara gå igenom sakerna i tankarna och jobba där med rummet så blir det bra till slut..
Men detta bord är det iaf samt stolarna, från MIO..
Vad tyxs?
Om vi nu bestämmer oss för detta trevliga bord så måste vi samt hitta ett högblankt soffbord med i ungefär samma stil, så man inte har 30 tusen olika material, ytor, stilar i samma rum för då kan det se ut som cirkus tycker ja iaf.. Men vi alla är olika! :D  Men tror inte att det kommer va så stort problem.. :D
På tal om annat så är nu Tuwis anmält till 2 olika dagis i Malmslätt, det är bland dom största där ute och vi fick bra känsla när vi hälsade på det ena och ska hälsa på den andra nästa vecka, spännande.. Men kommer troligtvis inte få plats förrens till hösten så det blir att köra ut hit.. Som som tur e så vet vi att vi har världens bästa familjer och släkt som kommer hjälpa oss.. :D Älskar er!
Nehe, dax att plocka lite innan ja ska lämna sessan på dagis och ja ska åka och jobba..
Hoppas ni alla har en bra dag.. pöss på er

Nytt till huset

Nu är det inte långt kvar tills vi får nyckeln till vårt nya boende.. och det känns helt underbart.. Vad vi längtar!
Vi har börjat packa lite mer, eller vi har packat 4 kartonger samt 3 soppsäckar.. Och vi flyttar snart.. Hmm ja ja det går säkert bra.. Men ja hatar verkligen att bo i en kartong, det har vart lika dant alla gånger vi flyttat.. Sista kvällen så kör ja gärnet och packar ner allt nästan!
Men det går bra, har ju rensat så enormt mycket nu så vi har ju inte så mycket skit kvar, utan bara sådana saker som vi typ har uppe.. I helgen så åker en hel del till soppen igen, våran hall byrå bla. så då kommer vi verkligen bo i en flyttkartong.. :D hihihi
Idag blir det att fixa och hämta alla nya tapeter till huset.. Ska bli skoj.. Ska möta mogge påfärgservice i em, spännande!
Har nu på fm suttit på nätet och fått in lite inpriration för inredningen i huset, har sett en lyckta som ja skulle vilja ha på framsidan på terassen någon som vet vart ja får tag på denna i "VITT" såklart..
Sedan om ja nu hittar denna så ska ha ha nått fint blomster arrangemang brevid i vit kryka, kommer bli välkomnande och fint hoppas ja!
Sedan kommer ytterdörren antingen bytas ut helt och hållet eller målas vit och och vårat fina hjärta från handmålat kommer pryta dörren så ja tror det kommer bli bra! :D
Hela undervåningen kommer gå i vitt, turkos och lite rosa och svarta inslag här och där, men mest vitt.. :D Som alla vet att ja älskar!
Är äve ut efter en turkos ryamatta rund sådan i rätt stor storlek, tips? Den sak vara i v-rummet under soffan och soffbordet om vi dock hittar något soffbord som vi gillar.. :D Vill ha nått i höglans vitt, litet så vi letar vidare!
Har hittat lite detaljer som ja gillar här kommer lite bilder på det sedan får vi se vilka som flyttar in hos oss på Björkliden..
servettring vit med text Bon appetit
servettring vit med text Bon appetit
servettring vit med text Bon appetitservettring vit med text Bon appetitservettring vit med text Bon appetit
Mugg prickig
Dom rosa är redan beställda och på bäg hem:D

Helgen i lugnets tecken

Denna helg har verkligen gått i ett teckan JAG inte är vann vid kan ja lova... Lugnet själv..
Fredagen så fick ja besked av läkaren att jag bär på ett virus samt rigäl järnbrist, mindre roligt.. Så äter nu Niferex (järntabletter) och ska äta järn berikt mat.. Skönt och få besked om att det inte är nått allvarligt..Men jag har inte mått bra kan ja lova.. Trodd och kännts som att jag ska ramla av och bort från allt.. Mått så dåligt ! Inte haft ork till nått, så fort ja har lekt t.ex med tuwis så måste ja lägga mig ner och vila lång tid efter.. Stod och plocka ut diskmaskinen va helt omöjöigt.. Men under helgen så har det blivit mycket bättre, jag är återfått aptiten, yrseln är borta, illamåendet kommer och går.. Jag orkar göra saker.. Så imorrn återgår ja till jobbet och det känns helt underbart.. Älskar mitt jobb och har verkligen saknat det denna vecka!!
I går lördag så gjorde vi inget, ja somnade vid 21,15 o fredags och sov fram till 11,30 på lördagen sedan gick ja i mys kläder hela dagen, gick inte utanför dörren.. Tuwis ville vara ute hos Pappa & gun så dom hämtade henne, så ja och Mogge mös upp i soffan och läste lite bok och sedan kolla Handbollen, och när Tuwis kom hem igen så hade vi lite lördags mys.. En helt underbar dag! Älskar´t.. Tuwis har ju inte vart tipp topp heller riktigt i veckan, och mogge va inte riktigt 100 heller, så alla behövde en skönt och slapp helg!
Idag söndag, har vi vart mys me, vi har rensat lite, packat och tvättat.. Förberett lite inför flytt om 3 veckor.. Känns helt otroligt att det är bara 3 veckor kvar..
Och det menas 2 veckor kvar tills Pappa o Gun åker till Thailand... usch,, skönt för dom men ja som e så pappig som ni kanske kommer ihåg.. Det jobbigaste är dagen innan då vi ses och säger bye bye,... Usch! Ser inte fram emot det!! hihihi
-------------------------------------------
Renoveringen:
Vi är ute efter en vit bänk som vi ska ha i hallen som tuwis kan sitta på och ta av och på sig skor t.ex. en bänk som ska vara under den vita hatthyllan som ja visa i tidigare inlägg,,(Måndag) Gärna med t.ex fårskinn på i grått eller svart.. Någon som är va 80 cm lång, någon som har tips, säg gärna till... :D
Vi vill ju ha klinkers i hall och kök så det blir "ett" tänkte svart med så mörk fog som möjligt, men nu har vi tänkt till och ja som är så petig kasnke inte svart är det smartaste, har ni tips på någon annan kulör som är snygg som färg bas i hall/kök till vita väggar, luckor möbler?

 

 

 

 


Torsdag

Jaha torsdag, det händer inte så mycket här hemma.. Yrseln är kvar och nu är ja så trött på att ha den så jag ska till VC idag kl: 15.00..
Fick tid direkt när ja berätta om mina besvär.. så det kändes tryggt och bra! Så får vi se vad dom vill göra och vad dom hittar.. Nått är det som inte stämmer, brist på nått kanske ?Vad vet ja!?
Igår tog jag mig ut och kte en sväng till blomster butiken, ville visa min man min uppskattning.. När ja mår dåligt så finns han alltid där och stöttar och hjälper mig.. Så han fick denna av mig och han blev jätte glad och rörd av det som stod på kortet..:D
Nu ska vi snart in till grannen lite, Tuwis och Nattis ska få leka lite innan det bär av till VC för min del..
Hoppas ni alla får en bra dag..

Onsdag

Ja har vart lite från varande igen, men det beror på att ja inte mår riktigt 100.. Vet inte riktigt vad det beror på.. Men jag fick gå hem från jobbet i måndags.. hade sådan yrsel så ja höll på att svimma.. Det har inte blivit bra men lite bättre.. Yrseln kommer och går nu , Jag äter bra, dricker bra och NEJ jag är inte gravid..
Så ja vet inte om ja kanske nu måste kontakta VC för det blir ju inte bättre.. Avskyr ju verkligen att söka vård sj.. Hopplös är ja, men ja säger till annat folk att söka.. hahaha sjuk ;)
Men dessa dagar då jag vart hemma har vi inte gjort mycket kan ja lova, jag blir helt slut av att göra nått.. Va tvungen att åka till MAXI en snabbis igår för att handla lite saker, och ja vart helt out. va tvungen att sätta mig ner efter ja betalat och bara dricka.. Va tvungen att hända på vagnen 2 gånger inne i butiken.. Nått är det som inte stämmer.. Men ja hoppas hela tiden att det ska gå över..
Idag blir det samma visa, vila och äta bra! För att utesluta egna tankar..
Snart flyttar vi på tal om annat, ser verkligen fram emot det.. och vi längtar så enormt mycket.. Känns så skönt och komma till något störra bara detta att få två toaletter vilken lyx för oss.. och sedan få ute plats.. En dröm!:D
Vi har ju inga utemöbler som ni kanske förstår men har ide på att skaffa ett sådant här:
men vi får se, kanske ändrar oss till säsongen börjar vem vet, jag är känd dör att ja lite beslut ångest och ångrar men månda gånger!
Nehe, ska försöka lägga mig lite, yrseln kommer nu igen.. :( Hoppas ni alla får en bra dag..
Pöss på er

måndag

jaha då va det måndag igen, jag har sovit som en stock inatt men ändå när ja vaknar så är ja såå trött.. Vädret? slut i kroppen? Vad är det som händer, känns som man inte har någon ork, vill bara sova.. Skulle kunna sova 24/7 som det känns nu.. Men men upp och hoppa, i med frulle i Tuwis och sedan iväg till dagis..´
Idag berättade jag & tuwis att vi ska flytta, att vi ska byta dagis men att hon troligtvis kommer gå kvar tills hösten.. Kommer bli ett evigt åkande men det får det bli är ju bara en kort period och där imellan är vi på semester med.. Så det kommer nog gå bra tror ja.. Har även lagt mitt schema så att jag inte har så många tidiga turer.. Skönt för henne..
Ihelgen har vi inte gjort mycket bara myst som familj, händer ju aldelles för sällan att vi är alla tre, och det ska vi ändra på.. Att när vi har chansen att vara vi så ska vi vara det..
Men vi har kollat på lite nya detaljer, möbler till huset ni kommer få ett smakprov..

Denna hatthylla ska pryda hallen brevid den stora vägg till golv garderoben, kommer va avsedd för gäster.. :D

Tillv-rum/matrum för mys belysning.. Ja älskar ljus!

JONAS Skrivbord, vit Bredd: 140 cm Djup: 65 cm Höjd: 73 cm

Skrivbord till Tuwis rum

SNILLE Besöksstol, rosa Bredd: 55 cm Djup: 50 cm Höjd: 77 cm Sitsbredd: 45 cm Sitsdjup: 39 cm Sitshöjd: 47 cm

Tuwis skrivbords stol (hon har själv valt vilken hon ville ha)
Det kommer bli kalas bra, där allt är klart, men det kommer ta lite tid, men det får det göra bara det blir toppen bra och det vet ja .. Har ju världens bästa man som kan göra allt.. :D
Nehe, kaffe innan dax att gasa svarta faran mot US och jobb..
Hoppas ni alla får en bra dag..
pöss på er

Tycker ni?

Även att vi hade bestämt oss för tapeter till huset så kan ja inte sluta leta och titta, jag älskar det och kan ju ha missat nått..
Denna tapet såg ja för länge sedan en nu i veckan har ja funderat på den mer och mer och börjar gilla den skarpt.
Gillar färgerna.. och stilen.. det är likxom Vi... Kommer ju ha en fondvägg där vi har sänggaveln emot och sedan kommer resten av domandra väggarna vara vita, vit hissgardin samt vit, lampa och krukor.. och ek golv (än så länge)
Vad tycker ni?
hemnes,Bohème,borås tapeter,ikea
Idag har vi vart ute vid huset och gått om kring och kollat området och för varje gång vi är där så trivs vi mer och mer, det kommer bli sååå bra känner vi.. Kommer trivas sååå bra..
Va även på mio en sväng idag, hittade en soffa samt ett matbord, men spomvanlgit så måste vi hem och suga på karamellen och ja måste sova på saken och se helheten i rummet innan ja kan köpa saker.. Allt måste gå ihop, kan inte ha olika stilar i ett och samma rum, ja skulle få panik tror ja.. Vi kommer köra högblankt i v-rummet/matrummet, och detta matbord skulle passa in men det e stolarna ja e lite osäker på för dom är svart skinn, dåmåste ja ändra nått i antingen tapet eller nått annat, så inte dessa stolar kommer "ta över" rummets helhet, det måste vägas av.. pratar lite med mig själv samtidigt som ja skriver, kankse inte är förstårligt att läsa... hahaha ¨
Får se hur det slutar, ska bli så skoj och det är så spännande :D Längtar!

Barndiabetes fonden

Livet är så orättvist, nyligen så gick en barndomskompis lillebror bort i sin diabetes 22 år gammal, aldelles för tidigt..
Och alla barn som har diabetes där ute, ska inte behöva ha det..
Så gör som vi, skänk en gåva, lite är bättre än inget... Vi tvekade aldrig ...

Shit, förra året

japp det va förra året jag uppdaterade denna blogg, tyvärr så har ja haft allt för mycket att göra och har inte heller haft suget att blogga om ja ska vara ärlig..
Men sedan dess så har det hänt en hel del, tror ja iaf..
Jag hann berätta att vi har köpt radhus i Malmslätt, och det känns helt rätt för oss alla.. Vi har nu satt upp oss på dagis till snuttan och även vart runt och kikat och hälsat på men ett dagis är favvorit för oss alla tre.. Det första Mogge sa när vi gick ut där i från va ,, - Detta kändes så rätt.. :D Och jag och tuwis bara instämde.. Håller alla tummar och tår på att vi får en plats dit. Men i nu läget så ser det ut som att vi kommer få köra hit till tallis ända fram till augusti innan vi får plats.. Men men så är det.. :D
Inte långt kvar nu tills vi flyttar, om 1 månad så får vi nyckeln och vi ska renovera lite innan vi flyttar in och sedan ha alla efter som.. har varket tid, ork eller pengar till allt på en gång.. Men vi har bestämmt att , trappen ska göras om och in med belysning, hallen samt kök ska få klinkers, vi ska tapetsera i alla rum förutom tv-rummet på överplan.. så vi har att göra i 2 veckor kan ja lova, samtidigt jobba och städa o packa denna lgh.. men det går bra, vi får jobba dag som natt.. Men Mogges jobbar kompisar kommer hjälpa oss med en hel del av renoveringen, tackar vi väldigt mycket för..:D
Lite smyg titt får ni här med våra tapet val i vissa rum.. :D Denna gång har vi valt att lägga lite mer pengar på tapeter , vi har inte sparat in på det men det e det värt nu i vårt egna hus.. Älskar dessa tapeter..
.
Boutique 75016
.
Lite smakprov..
Idag har vi haft en mysig familjedag, älskar verkligen min fina familj och när ja jobbar helger så saknar men dom och dessa helger njuter man av extra mycket..
Nu har mannen gjort en redbull vodka och tänt lite ljus så nu är det lördags mys och snart börjar gladiatorerna me.. ha en mys lördag ni me:)
Pöss på er

RSS 2.0