Cirkus olympia

Imorse så försov jag och Tuwis oss lite men vu hann till dagis:) när vi kom fram så skulle hela dagiset gå iväg på utflykt till skogen samt skulle som gå förbi cirkusen och hälsa på alla djuren:) skoj för barnen:)

Jag åkte hem och vilade, bäckenet är inte ok idag:( det värker och ömmar 24/7 :( inget skoj och så känner jag mig inte helt bra efter denna hemska sjukperiod jag åkte på:( snoret kommer igen och jag är trött så ja åt frulle och sedan somnade i soffan till 13:/ lite väl länge kanske men välbehövligt kan ja lova:)

Åkte och hämta sessan vid 15 som vanligt.. Vi åkte hem efter det och ja städa lite innan ja börja med maten så den skulle vara färdig till Mogge kom hem :) idag blev det även efterrätt ;) jordgubbar med mjölk/ glass.. Det va inte dumt kan ja lova:)

Nu på kvällen så har vi vart på cirkus, första gången för Tuwis och hon uppskattade det verkligen.. Satt helt inne i hela föreställningen :) älskade unge:)

Köket har stått still idag:( imorrn på morgonen så kommer OCAB och fuktmäter igen och kopplar fläktar som ska torka betongplattan som är blöt:/ får vi se hur länge dom ska stå..

Graviditeten går framåt och snabbt går det, gick in i v.22 igår och magen växer så det knakar och Lill sessan sparkar för fullt:) nu kan vi känna sparkarna utanför men så fort Mogge lägger handen på magen så vill hon inte sparka.. Men det kommer:)
Om 1 vecka ska vi på 3D Ultraljud, ska bli spännande :)

Nehe revenge är på och sedan biggan :)
Hoppas ni haft en lika bra kväll som vi:)

 

 


Helt tom

Onsdag, vaknade igen av PEAB som ringde på dörren i morse. Fortsättning dv rivning golv kan ju tro att man har ett palats till kök ca3 dagar för att riva ut klinkers och spån .. Men men nu är det klart och köket e i det skick det e, cementplatta som golv och inga bottnar i understående:( roligt värre:( hoppas att processen fortsätter nu så det inte bli stående nu .. Då får ha panik:(
Räcker att ja bröt ihop imorse, det är tufft psykiskt att bo i detta, att man har köpt ett hus och man har inte förr njuta och leva i det ordentligt ännu :( känns fruktansvärt jobbigt och speciellt att Tuwis ska behöva bo i skiten... Men kommer nog blir bra någon gång:(
Men nu har iaf vårt försäkrings bolag fått in papper så det e i rullning:/

Nehe ska se färdigt på grey's...

Pösa på er


Aioli

Redovisningen gick som den gick, va sp nervös:/ usch hatar verkligen att prata för folk.. Men redovisningen blev godkänt så det är skönt:)
Och stomiakademin är avslutad och jag är godkänd:) fick ett kurs intyg, en stomi sax samt en stomiakademin brosch som ja ska bära på jobbet:)

Nu vid 18.30 så ska vi mötas på stan. Coleplast som håller i stomiakademin bjuder alla deltagare på resturang , så vi ska äta på Aioli, ett ställa jag aldrig ätit på så det ska bli spännande :)
Men blir en tidig kväll känner mig redan helt trött :/

Hoppas ni haft en bra dag och kommer få en trevlig kväll :)


29 maj 2012

Går dagen blev toppen:) vi satt och prata länge om våran fantastiska bröllopsdag,och myste:)
Mogge kom hem med en stor underbar blomster bukett till mig och av mig fick han en Fredd Perry t-shirt..
Vi åt god mat, thai mat blev det mumsigt:) vi tände ljus myste för fullt:)
Vi åt vår bröllops tårta, ska ge lycka:)
Vi skicka i väg svävande lycktor <3 en mysig bröllopsdag!
Bara få vara med den man älskar så är dagen perfekt:)
På em kom pappa och Gun förbi med en blomma som
Grattis på första bröllops dagen, tack snälla:)
Idag är det tisdag igen, PEAB är här och river, Tuwis är på dagis och jag sitter och övar på redovisningen som jag ska genomföra i em i stomiakademin, är skapligt nervös kan ja lova... Men hoppas det går bra:)
Ska ut och äta i kväll med stomiakademin för nu är utbildningen klar, vi ska till aioli...
Nehe ska återgå till pluggandet :)

Bröllops dag

För ett år sedan va dagen vi sa JA till varann lova evig kärlek och trohet. En dag som var full av spänning, nervositet, kärlek, lycka:) en dag som vi aldrig kommer glömma, en dag som vi båda bevarar nära hjärtat och kommer göra den speciell år efter år <3
Detta år som nu har gått har vart fullt med överraskningar, kärlek, lycka. Kärleken till min man är obeskrivlig inte ens ord kan skriva vad denna underbara man betyder för mig!
Idag kommer vi äta vår sparares bröllopstårta, lysa upp himlen med svävande luckor (hjärtan) som vi gjorde på vår bröllopsdag men vi kommer även åka ut till vår kyrka och skåla för kärleken:)
Grattis min fina man på bröllops dagen <3

Bättringsvägen

Fredag, känns nästan som ja missat än dag, går dagen är nästan borta:/ va så dålig!

Men nu känner jag att antibiotikan gör verkan , så skönt!
Mådde skapligt imorse satte mig i solen i ca 5 min, dumt för den extrema huvudvärken kom som ett brev på posten :( så det blev soffan igen:( i gen roligt men hade inte så mycket val!

Tuwis har sovit i Ekängen 2 nätter nu då jag har vart dålig, har verkligen inte kunnat ha henne hemma, och efter som pappa va hemma så fick hon va där hela dagen igår och idag lämnade pappa henne på dagis:)
Skönt och hinna vila upp dig och komma på bättrings vägen samtidigt som man saknar i hjäl sig efter henne.
Men Mogge har oxå vart helt slut efter dessa dagar :( funnits vid min sida 24/7
Men idag hämtade jag sessan från dagis, första gången sedan akuten ja va ute, det gick inte fort men det gick framåt:) Tuwis blev glad när ja kom:)

Ja va tvungen att åka och hämta Mogge idag me efter jobbet, han hade ingen bil. Det gick bra att köra men blev jätte trött och huvudvärken återkom:( så Mogge fick omg ta över:)
Åkte bara innan hemgång förbi toysrus för att inhandla en bad pool till Tuwis :) ett pluss va ju att dom hade 25% rabatt på alla pooler så tummen upp:)

Mogge och Tuwis blåste upp den ich fyllde sen med vatten medans jag låg i solstol i skuggan och bara vila, välbehövligt kan ja lova:/
Kvällen har annars bjudit på tacos, första maten sedan i tisdags kväll och det gick skapligt att få i sig, magen började krångla lite så då slutade ja, bättre än inget:)
Let's Danne har vi sett och tycker verkligen att det är rätt par i final, eller vad säger ni?

Har även legat och läst godnattsaga för sessan mys och när ja kommer ut så ligger Mogge och sover, så snart ska ja med krypa ner få med mig mannen min!

Nehe ska få i mig lite panodil och nässpray inför natten så ja kan sova utan att vakna av smärts och täppt:)
I morgon hoppas ja febern är helt borta och ja mår bättre än idag, håll tummarna:)

Pöss på er

Sådan pool blev det detta år:)


Tack

Vill tacka alla som alltid ställer upp och stöttar mig:)

Tack snälla Pappa och Gun som alltid finns vid min sida ,alla dygnets timmar som hjälper oss med allt! Älskar er!
Ni är bäst!

Till mina bästa vänner som alltid vet hur ni ska få mig att le och må bra, tryggheten att ni finns bakom mig är ett lugn!

Hela min släkt som stöttar mig! 

Och min man , han är guld värd! Du lämnar inte mig för nått, du finns för mig och stöttar mig i allt skit som händer mig! Är så himla glad att ja hittade dig för 10 år sedan och att du fortfarande är min! Kärleken och tryggheten till dig är obeskrivlig! Utan dig vet ja inte vart ja skulle ta vägen! Du och Tuwis är mina klippor som verkligen älskar mig för den jag är!

~~~~~~~~~~~~

Många har hört av sig och undrar hur bebis mår efter allt smärtlindring och liknande, men hon mår bra:) hon små Puffar imellan åt.. Det va ett oros moment när jag va på akuten, men dom lovade mig att dom hade sten koll! 

Nehe försöka få i mig lite frulle när jag för en gång skulle börjat känna mig bättre. Har ju inte fått i mig mat sedan i tisdags em, :( inte bra! Men men 

 

 

 

  


VC blev akuten

Nu har ja samlat kraft en stund för att orka skriva lite: många undrar vad som hänt!

Börjar från allra första början:

- blev ju sjuk när vi va i Turkiet, hög feber och genomförkyld, det släppte inte tyvärr. Så flyg resan hem va ett rent helvete kan ja säga :(
Men sedan har ja gått här hemma med lite små huvudvärk, genom förkyld, igår va det 14 dagar det hade hållt på.
Natten till igår ( onsdag) vaknade jag men världens huvudvärk, hela ansiktet värkte, hade ont i nacken, kunde inte röra nacken dom vanligt, kände mig så himla dålig!
Mogge fick komma hem och köra Tuwis till dagis för ja kom knappt upp.
Somnade i sängen vaknade vid 12 efter 2 doser med panodil och det kändes inte ett dugg bättre, ringde VC fick en tid 15.45, envis som man är så hämtade jag Tuwis på dagis körde in själv, inte det smartaste men men! Svårt att be om hjälp, stolthet och envishet!
När ja väl kom in hos läkaren undersökte han mig och sa att han misstänkte hjärhinne inflammation :( han ville att jag omg skulle upp till akuten, han skicka remiss! jag fick panik, ringde Mogge som då slängde sig i bilen och kom direkt, ringde pappa som även dom slängde sig i bilen.. Så Tuwis följde med pappa och Gun och jag och Mogge åkte till akuten, där står ett team och tar emot mig direkt!
Fick lägga mig , byta om, blev uppkopplad omg! Blodtryck, puls, saturation, EKG!
Dom tog hur mycket blod prover som helst! 2 läkare finns i trauma rummet med oss..
Gör massa tester, får morfin r/t smärta!
Efter en stund kommer en läkare till in och meddelar att dom vill ta ett ryggmärgs prov , så försöka ta sig upp på toa innan och få mer morfin!
Provet gick bra att ta, dom hade svårt att hitta rätt först!men jag hade full koll på mitt huvud det kändes som det skulle sprängas!
Satt och kramp höll mogges händer!

Efter dessa prover och lite väntan för att få svar så visade dig det att det inte va hjärn hinneinflammation, ett lättande kan ja säga!
Utan jag har fått en Rigäl bihålsinflammation som har satt sig illa, har satt sig högre upp pga flygningen trodde dom.. Men efter många timmar där fick vi åka hem! Skönt!
Penicillin och vila!

Hemma va det bara smärtlindring och högläge med huvudet så kunde ja somna, lång och fruktansvärd dag !

Idag har jag legat hela dagen, smärtlindring är min bästa just nu!
Smärtan är nått hemskt går inte att beskriva hur ont det gör!
Mat får ja inte i mig blir illamående direkt :( men dricker hela tiden!

Nu på em så ringde det på dörren, dör utanför står en man från interflora men blommor!
Öppnar och ser att Annie, freddy och ellie har skickat, tårarna bara sprutar!
Vilka underbara vänner man har, finns inga bättre:) det värmer i hela hjärtat!
Ni är bäst!

Än så längde har ja tagit 3 penicillin doser och ja hoppas verkligen att ja mår bättre imorgon för en dag till som dessa två går jag under! Fruktansvärt!

Min man är helt fantastisk, finns alltid vid min sida, lämnar mig inte för nått! Stöttar mig, hjälper mig! Älskar denna man nått oerhört mycket! Finns inte ord för det!

Tack alla som har hört av sig och bryr sig det värmer!

En bild på dom fina blommorna ja fick , ska nu vila igen känner att smärtan återigen är på ingång :(


Tisdag

Vaknade imorse av klockan, Tuwis skulle till dagis men hon va inte speciellt sugen på det själv:( men det gick bra till slut... Medans vi satt och åt frulle så åskande det massor, mysigt:)
Lämnade Tuwis på dagis vid kl:9, då va det samling och fruktstund..
Fick höra när ja hämtade henne att hon hade vart ledsen idag på dagis :( gör ont i mamma hjärtat. Men ja vet att hon har det bra:) men kon hade saknat mamma, ville hem till mamma.. Hon har ju vart ledig från dagis nu i 2 veckor så det är ju inte så konstigt heller..

Under tiden Tuwis va på dagis så åkte jag hem till Pernilla en jobbar kompis. Och och jag gör stomiakademi arbetet tillsammans, det ska redovisas på tisdag så vi va tvungna och sammanställa, göra en power point och verkligen gå igenom allt:)
Fick i hop det mycket bra och vi är mycket nöjda med resultatet:) men är redan nervös inför redovisningen:/ usch avskyr det verkligen, prata inför folk är inte min grej..

Just nu sitter vi alla tre i soffan och ska se på halv åtta hos mig, snart sovtajm för Tuwis, dagis imorrn igen!!

Nehe ska hjälpa henne med tandborstning :)

Hoppas ni haft en bra och solig tisdag ;)


Studiedag idag

Tuwis sov till 9 imorse, jag me vill säga.. Men va uppe en sväng och pratade med Mogge innan han åkte till jobbet :)
Strålande solsken, underbart! Tuwis sprang ut efter frukost och latja:) så nu sitter vi på framsidan och fikar, mys!

Om 1 vecka exakt så är det vår första bröllops dag, va fort detta år har gått:)
Och skulle vilja köpa nått speciellt till min älskade man i bröllops present, har ni förslag? I mitt huvud står det still :/
Ett år av kärleks lycka <3

Idag ringde även babyproffsen, dom skulle ringa emmaljunga och beställa vår vagn och fick ett litet tråkigt besked:( den färgen vi ska ha på sittdelen ska utgå och dom vet inte om det kommer någon liknande tills nästa års modell som blir klar v.24.. Och vi vill ju även ha vitt chassi så blir det lite svårt, går inte att få alla färger med vitt chassi :( så vagnen är inte beställd men vi ska höras igen v.24 då 2013 modeller och färger släpps så får vi någon av som nya,, bara hoppas att vagnen hinner komma tills bebis anländer:/ håll tummarna.. Emmaljunga kunde tyvärr inte garantera att sen skulle hinna... Men vi hoppas :) håller alla tummar och tår..!

Ska göra lite lunch till Tuwis sedan ska vi dra iväg till hantverksboden här i Ledberg en sväng tänkte jag men även en sväng till trädgårds torget för att inhandla lite blomster och jordgubbs/ smultronplantor:)

Ha en toppen dag:)


Solig söndag

Idag har det verkligen vart toppen väder, underbart :) hoppas det är här för att stanna, inte mig emot om ja säger så:)
Även idag så sov Tuwis längre än oss hon sov till 9.30, klockan 10.00 så knackade det på dörren och det va två tjejer som stod utanför och ville att Tuwis skulle komma ut, så vi käkade lite frulle och såg till att hon kom ut:) skoj nu när barn kommer och ringer på och vill leka med henne , hon blir ju glad, underbart att se:) hon va ute hela dagen enda fram tills hon skulle på kalas:) men innan det så hande vi märkt att lilla klant Fia här hade glömt lysena på bilen på igår, så batteriet va ju självklart helt urladdat :( det dröjde ett bra tag innan vi fick igång det. Pappa fick komma och hjälpa oss, räddaren i nöden.. Men Tuwis skulle till Busfabruken på kalas så dom fick hämta Tuwis här hemma efter som vi i te kom iväg innan :( men tur att det löste sig till slut iaf:)
Medans Tuwis hade skoj på Busfabruken så åkte vi för att fira lilla Philip ( min kusin) :)
Nu sitter Mogge och ser på hockey VM och ja bloggar som vanligt som han säger :)
Idag har vi pratat lite om namn till bebis, svårt:/ man vill ju att det ska vara ett namn som passar på en bebis, på ett barn men även som vuxen sedan.. Så vi har lite att fundera på och komma överens om.. Så får se vad det blir.. Svårare men namn denna gång än när Tuwis låg i magen:/
Men den lilla sessan där inna har verkligen börjat visa att hon kan sparka. Lite då och då iaf hoppas på mer rörelser och sparkar snart!
Nehe ska se om det finns något på tv.. Hoppas
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra söndags kväll:)

Trädgårds fix

I morse så vaknade både jag och Mogge vid 8.30, vi gick upp och hann göra massor saker innan Tuwis vaknade. När hon vaknade så satt vi och åt frulle och då va klockan 10.00,trött tjej...
Efter frulle så gick vi ut i det fina vädret och började med trädgården.
Mogge klippte gräset och den nya klipparn fungerar hur bra som helst:)
Liten stund senare så kom pappa och Gun som skulle hjälpa till i trädgården:)
Så vi hann massor, stuprören är rensade och ur tvättade, jag har tagit bort alla maskroser i gräsmattan, va ju inte några alls ;) bara hundra tals, Gun och Tuwis rensade i rabattserna på baksidan och grävde upp buskar o skit som satt överallt. Och så trimma pappa lite och klippte ner häckar och buskar så det ser bättre ut.
Mogge va uppe på taket och sprutade på något mot mossa gick sedan över med roundup :)
Skarpa gräskanter är det nu  vid ingången, snyggt:) så vi hann himla mycket:)
Efter det så grillade vi, ytterfil'ee, bea sås , färsk potatis :) det va så himla gott ;)

Nu på kvällen kom det ja hoppas på att ja skulle slippa igen under denna graviditet, jag fick fruktansvärt ont i magen.., Mogge är ju guld värd han stod och massera mig under tiden , försöka att leda av smärtan, och det hjälpte efter ett tag..:)

Nehe, ögonen går i kort..

 

Godnatt 


Lillasyster

Ultraljudet gick hur bra som helst, Lill knodd sprattla som bara den, låg inte stilla en sekund :) allt såg toppen ut och det blir en liten tjeja.. Så Tuwis får en lilla syster:)
Hon växer som hon ska så det är skönt och veta:)

Efter ultraljudet så drog jag och Mogge till Norrköping och babyproffsen. Så nu är barnvagn beställd samt bilbarnstol:)
Det blev en emmaljunga ozone city, färgen får ni se när vi hämtar den:)
Bilbarnstolen blev en Maxi cosi med bas en svart:) kommer blir bra:) en bra säker och trygg stol:)
Lill sessan kommer sova och åka tryggt och bra i både barnvagn och bil stol:)

Efter det lilla dyra besöket så blev det bauhaus och inköp av matta till vardagsrummet :) en vit fin ramatta passa klockrent :)

Vi har även vart och prov kört lite bilar, dax att byta:)
Samt har Mogge fått en leksak, inköp av gräsklippare idag:)
Så tror ni manen min är lycklig:)

Nu ska vi äta lite, sedan blir set let's danne och fredags mys, imorgon kommer pappa och Gun hit och hjälper oss med tomten, vi ska röja ordentligt, rensa stuprör, gräva upp gamla ros buskar och annat skit, ta upp alla maskrosen i gräsmattan sedan ska vi grilla har ja bestämt:)

Nehe fredags mys

 


Torsdag

Idag, vilken dag.. Mogge vakna vid 06.20 jag vaknade vid 07.20 , gick upp proppa i mig panodil och sedan mysa ner mig i soffan med Mogge.. Tuwis sov ända till kl:9 imorse , skönt för henne :) hon vaknar med ett leende på läpparna som vanligt härliga unge<3
Hon och Mogge drog senare iväg och handla lite frulle, hann inte åka och handla nått igår direkt när vi kom hem..
Så en långt härlig frulle blev det, efter det va det bara att sätta igång med all tvätt efter 1 vecka borta, blir ju lite om ja säger så:/

Svärmor var här en sväng på fm ich hämta lite flytt kartonger, Emelie ska ju flytta hemmifrån :)
Efter det blev det en sväng till ikano för Mogge skulle klippa sig, och under tiden så gick jag och Tuwis till sagoland för att köpa födelsedags present till hennes kompis som ska ha kalas i helgen :)

Och nu är Tuwis i Ekängen och ska övernatta för imorrn ska vi på ultraljud tidigt och barn får inte följa med så bättre att hon är där:) så en barnfri kväll blev det.. Men sitter ändå på olika våningar efter som det e hockey och det gillar inte ja:)

Imorrn UL som sagt, efter det till Norrköping och babyproffsen för att beställa barnvagnen :) är ju lite leverans tider tyvärr:( men men.. Nu e vi ute i god tid iaf och det känns bra:)
Kan även bli ett stopp på Lager 157 ;) efter det ett stopp för att inhandla en gräsklippare:) träligt att låna föreningens varje gång man måste klippa, skönt att ha en egen:)
Så blir en dag att se fram emot:) och sedan se Tuwis min vi förhoppnings vis berättar vad det blir en lillebror lr lillasyster:) och Vidar bilder<3 spännande!

Nehe nu har filmen börjat, återkommer under morgondagen :)

Pöss på er


Bebis mage

Denna vecka i Turkiet har det verklige hänt saker med magen:)
Den har vuxit, bytt form tycker jag och Lill knodd har börjat buffa lite:) mysigt:)

Gick in i vecka 20 igår (onsdag) det går fort:)
Imorgon ska vi på ultraljud nr 2/6 , och japp hoppas verkligen h*n vill visa vad det är för kön..
Ja tror på en liten kille, Mogge tror en liten tjej?
Vad tror ni?

Denna graviditet är inte ett dugg lik den med Tuwis:)
Denna är ja:
- mycket tröttare
- inga uvi
- lite vikt uppgång
- mindre illamående

Vi får se:)

V.20 med nr.2

 

V.20 med Tuwis

 


Back in kalla Svedala:)

Nu är vi hemma igen, vart en jobbig hemresa för min del.. Men men ja lever ;)

Veckan nere i Turkiet har vart helt underbar. Vi började veckan med att Tuwis blev sjuk, hög feber och jobbig hosta.. Men panodil och sova tidigt och länge gjorde att hon orkade dagarna..
Vi har haft strålande sol hela veckan ca 30-35 grader varje dag, vart varmt och skönt kan ja lova:)

Flygningen ner gick hur bra som helst, Tuwis satt och as garva vid starten, inget lock för öron eller liknande , jätte duktig tjej:) spännande för henne..

Under veckan har vi gjort massor, men det veckan verkligen har bestått av är sol och bad:) Tuwis har plaskat som aldrig förr samt ätit massa glass:) smidigt med all inklusive när man åker med barn, men vi kunde ju inte hålla oss så va ute 3 kvälla och åt på annan resturang samt käka lunch i side en dag:) gott med annat:)

Hotellet va hur bra som helst, hur stort som helst, när vi anlände till hotellet så fick vi åka golf bil till hotellrummet:) lyx:)
Området va sagolikt vackert, maten va underbar, rummet var toppen, polerna va över förväntan:) vi är så nöjda med hotellet ( village) så säkert återkommer någon gång:)
Tuwis trivdes i värmen , området, poolerna:) så skoj att se henne så:)

Va på två olika föreställningar på hotellet, en mamma Mia dans föreställning men oxå en mix Dance föreställning som dom döpte det till, Tuwis satt helt klistrad och titta på dansarna, klappade händerna och verkligen hängde med:)

Vi har shoppat lite med, skoj och gå på dessa marknader och kika, Tuwa uppskattade det med, blir ju aromatiskt att man köper mest till barnen:)
Vi har ätit god glass, god mat och njutit av varann:) vilken vecka :) helt sagolik:)

Tuwis blev friskt på lördagen men söndag så åkte ja på skiten.. Feber, halsont, genom förkyld huvudvärk så därför va flygresan igår hem jobbig..

Återkommer senare med mer info om våran fina familj semester:)


park Inn Stockholm Arlanda

Nu är klockan 04,50 vi har vart uppe sedan 03,30, ätit frukost och gjort oss iordning.. Så nu är vi laddade för att flyga.. Tuwis är jätte spänd och längtar till att flyga..
Hon har inte pratat om annat sedan igår i bilen upp till stockholm, resan upp gick utan problem. Skapligt med trafik och fint väder..

Vi va uppe och in chekade på hotellet 19,20, så vi hann se Äntligen Hemma samt DHW.. :) Lycka!

Flyget lyfter 07,05 så nu sitter vi i lobbyn på hotellet och väntar på transer som ska ta oss till arlanda..:D

Hoppas ni alla kommer få en bra vecka för det ska vi ha, får se om ja bloggar mer under veckan, annars så höres vi om 1 vecka...:D

Pöss på er

Mot sthlm

Allt är nästan packat och klart :)
Ska städa av lgh innan vi åker och bädda rent i sängen:) skönt och komma hem till en ren bäddad säng:)

Mogge jobbar idag, får se när han planerar att komma hem för efter det så drar vi mot Stockholm för att övernatta inför flyget imorgon :)

Tuwis e idag hemma från dagis eftersom vi ska åka och lite så :)
Ja vaknade vid 04.20 imorse och va klar vaken mindre skoj, dom andra två som stockar, så ja underhöll mig med att läsa bloggar, läsa Aftonbladet, Expressen, corren samt spela rumble :) skoj! Vid 05.15 la ja mig igen och somna om och vakna nu 8.40:) man är ju tröttare nu än vad ja va första gången ja vakna i morse...
Men men plikten kallar, frulle tajm och städ tajm... Och sedan vänta på älskling :)

Ser verkligen fram emot att lägga all min tid och uppmärksamhet på dom två jag älskar mest av allt:) 1 hel vecka bara vi.. Underbart!

Återkommer ikväll :)

Puss på er

Lite bilder på vårt fina resmål :


Mys kväll

Tuwis hade haft det jätte skoj på prinsess kalaset:) skoj och träffa kompisar på gamla dagiset:)

Under tiden va vi hos svärmor och Emelie som fyllde år.. Av oss fick hon ett litet flytta hemmifrån kit:) hoppas det kommer väl till användning:)
Vart bjudna på en sådan god fetaost paj:) bra gjort Emelie:)

Blev inte en Bf kväll fick med sessan hem igen :) ville inte sova i Ekängen:) hon har verkligen blivit lite mer mammig sedan jag blev gravid... Förstår henne me:) snuttan!
Just nu sitter Mogge på över våningen och ser på hockeyn , Tuwis sitter här på golvet och leker med Barbie medans ja ser på singalong:) kan ju skratta ihjäl mig,dålig humor eller? Hahaha

Imorgon ska vi göra sista fixen inför resan, 2 dagar kvar tills vi far till Sthlm:)
Samt imorgon ska vi börja plocka ur köket för på tisdag så börjar dom riva köket... Spännande och se ad vi kommer hem till :/ blandade känslor kan ja säga men men skönt och komma här ifrån och bara njuta och ge familjen all tid och kärlek:)Dax att se vidare


Prinsess kalas

Nu har vi precis lämnat av Tuwis hos Nova på prinsesskalas..
Hon skulle promt vara Askungen, så vi har gjort hennes hår och hon har fått lite glitter runt ögonen:) hon va så stolt och så himla fin.. Den finaste prinsessan på jorden:)

Nu ska vi hem till mogges syrra och lämna paket hon fyller år me, så passa på under tiden innan vi ska hämta sessan igen :)

Kvällen blir Barnfri, så vi får se vad vi två hittar på.. Mys!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_201297810.jpg" class="image">


Solig fredag

Ja är uppe innan klockan ringer, det händer inte allt för ofta kan ja säga.. Tuwis ligger fortfarande i sängen och sover sött:) gullungen <3

Redovisningen igår resten igen hut bra som helst, nervös va ja, andas kändes som knapp att ja gjorde,, men fick ett tio betyg och det e de som räknas så ja är jätte nöjd..

Idag är det som sagt fredag, Tuwis ska en kortes till dagis, sedan ska vi hämta Mogge på jobbet och efter det åka och inhandla lite inför resan:) vi ska inhandla armpuffar till Tuwis, after sun till Mogge, hämta ut min medicin mm.. Så har lite små saker att fixa inför resan på onsdag..
Vi åker ju upp redan på tisdag em efter Mogge slutat jobbet för att övernatta på hotell på Arlanda så vi har lära samt slipper köra mitt i natten och dra upp Tuwis mitt i natten.. Skönt!
Så 4 dagar kvar nu innan resan på börjas:) längtar!

Ikväll blir det nog annars grillning antag ja, mumma :) och Mogge ska väl kolla hockey VM, det skiter ja i då ja ej är ett dugg intresserad:) tur att bi har 3 tv apparater :) hihihi

Nehe ska ut och kolla vädret lite se om lill snuttan vill vakna snart:)

Hoppas ni alla får en bra dag!


3 maj

Idag va det upp med tuppen, men Tuwis låg och drog sig hon va morgon trött:) skruttan!
Lämna skruttan på dagis med solkräm och keps.. Kommer bli en solig dag hoppas vi för idag åkte även långklänning på och ballerina skor , härlig!

Nu sitter vi på konsert och kongress och har smärt utbildning, ska idag redovisa mitt arbete,:( är något nervös kan ja lova! Avskyr verkligen att prata framför folk..

Håller alla tummar och tår att OCAB kommer idag fukt mäter vårt kök, för det är tyngsurt:( så himla tråkigt.. Men men!

Nehe dax att bege dig in i salen igen:)

Ha en bra dag!


1 maj

Idag har jo haft en underbar familje dag.. Lång härligt frukost efter det sprang Tuwis ut och busa medans vi gjorde oss i ordning, vi skulle iväg och inhandla lite trädgårds saker samt, jord och blommor.. Åkte ut till viby blommer i Mantorp och shoppa lite olika..

Väl hemma så satte hi igång. Vi rensa, plantera och fixa trädgården.. Tuwis plantera smultron plantor , samt ljusrosa petunia som hon själv fick välja..
Baksidan är långt i från klar, mycket som ska grävas upp, och så gräs..
Ja klara tyvärr inte allt för mycket med mitt bäcken:( känns tråkigt! Men men får ta det lite då och då ist, till slut blir det klart iaf.. Men tur att ja har världens bästa man som hjälper mig och stöttar mig:)

Idag blev det mat på tomten, på en filt men solen i ansiktet...
Vi grilla korv det va så gott, underskattat verkligen!

Kina kom en sväng i em, trevligt.. Vi satt ute i solen och snacka skit och fika..

Nu sitter vi och ser på biggan , imorgon är det läkar besök.. Spännande och se vad planen fram över kommer bli...

Nehe ska se vidare, hoppas ni alla haft en mysig 1 maj :)


RSS 2.0