Stolt mamma

Måndag är det hela dagen, men va fort dagen har gått! 
 
ImorsÀ va det min tur art vara hos läkaren återbesök på KK mottagningen. I december var jag på KK och då hittade dom två st myomer som va ca 2,5cm stora och idag skulle dom kontrolleras så dom inte hade växt och det hade dom inte där emot hittade dom något annat som antagligen är en polyp eller myom längre in och djupare så ska på en större undersökningen två veckor då dom ska fylla min livmoder med NaCl och sedan gör UL för att se bättre ch tydligare hur. Var och vad det exakt är för på UL idag var det stort och mörkgrått sa dom så vi får se vad dom hittar! 
 
 
Efter det åkte jag hem för att hämta min familj för att dra ner på stan för att göra det Tuwis har tjatat om åringen nu! Ta hål i öronen! 
Hon var så duktig tjejenvalkrets silver blommor som läkörhängen, satt helt stilla och grät inte eller nått under tiden tror hon var sävligt spänd! Nått hon velat göra länge! 
Jag grät av stolthet, när blev min lilla flicka så stor? 
När det var klart och ja kramade henne så kom gråten, blev varm och lite ont gjorde det men stråten gick snabbt över och när vi kom ut så va allt tipp topp igen och hon var så stolt:) 
när vi kom hem visade hon stolt upp sina öron på kompisarna:) 
 
tyra har börjat kräkas:( inget roligt synd om henne:( kontaktat <3 sköterska och dietist och dom ska återkomma imorgon! Hon som aldrig vart ett kräkbarn och hetplötsligt tyckte dietisten var konstigt! Så vi får se vad dom kommer fram till och vill ändra eller göra! Återstår och se tills imorgon! 
 
Imorgon kommer mogges mormor o morfar och firar 5åringen:) trevligt:) sedan på eftermiddagen ska vi ner till FK roligt värre :( men men ett måste just nu! 
 
Nu sover båda barnen och jag o mannen ska bara mysa lite innan sängen ! 
 
Hoppas ni haft en bra måndag 
tuwisen våran stora prinsessa <3
 
TUPIs har satt på Tyra ett pannband :) våran lilla sötnöt <3

Kämpen Tyra

 
 
 
Tyras insamlingshjärta ♥ fortsätt stöd forskningen för barnhjärtan!
 
Utan all kunskap som idag finns skulle inte vi ha våran krigar prinsessa hos oss ♥
 
Tack alla som hjälper, betyder massor!
 
*Inngen kan göra allt , men alla kan göra något *
 
http://www.hjart-lungfonden.se/insamlingshjarta/Topplistan/Kampen-Tyras-Hjarta_4851/

Kalas nr 2

Idag lördag, natten mera vart så där med Tyra , hon knölar o kommer tre direkt till ro, när hon vaknar på natten för att äta så har hon svårt att somna om:( jobbigt för henne för hon är jätte trött efter maten på natten men ändå kan hon donet sova de kan ta timmar innan hon ska sova! 
i natt skulle mogge ta henne och jag skulle ta henne på morgonen så mogge fick ligga kvar men mogge fick inte henne att somna så ja tog henne och höll på att söva henne i 1,5 h innan hon somnade så ja fick sova imorse, tack snälla älskling :)
 
idga firade vi även Tuwis igen som fyllde 5 år i onsdpå, i dag kom pappa, Gun , Robin och Emelie:) hon fick mycket fint men den bästa presenten va nog trassel klänning (utklädning) som hon har tjatat om den .. Sen fick hon även nått annat av Emelie som hon tjatat om i ca 1 år nu slet får ni se på måndag vad det är ;)
 
tuwis och jag har ju bakat massa inför hennes födelse dag och idag gjorde vi fin fina dumle cupecakes med kola fluff och dom var så himla goda :) mamma !!! 
 
Nu ligger båda barnen och sover jag sitter med värme på ryggen då något har hänt med den. Bar upp Tuwis förut och det bara small till. Göt så in i helvete ont! Tyra kan ja inte bära :( jobbig och blir värre o värre :( hoppas på bättring tills i morgon och smörj ryggen med diklofenak gel :) hoppas hoppas för i morgon är det kalas igen... 
 
Pöss på er

Lättnad

 
 Nu är det över och det känns som en riktig lättnad:) situationen på BIVA i Lund är över och specialistsjuksköterskorna har fått det avtal dom har velat! Äntligen :) Underbart! Så när vi kommer ner till Lund efter sommarn för ny MR så är vi lika trygga som innan :)
 
 
https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2013/Mars/Lattnaden-stor-bland-biva-personalen/

Påsk present

Ett litet tips till ett från mig på en mysig och bra påsk present till dom små eller till småbarn föräldrar :)

En mysig sittvagns filt finns i fyra olika färger, blå, röd, grön och grå.
Filtarna kostar 299:-/st av dom 299:- skänks 100:- till kämpen Tyras hjärta via hjärta och lungfonden samt 10:- till hjärtebarnsfonden,
Maila mig på : Sofia.kjellberg@hotmail.com eller lämna en kommentar eller ring för er som har mitt nummer!
Detta är ett samarbete med företaget Ceder-Li som signar dessa fantastiska filtat!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Tuwa 5 år

Vad är det för en dag, Vad är det för en dag? Jo det är ju Tuwis 5 års dag, Hurra Hurra Hurra!

Stort Grattis våran stora och underbara prinsessa på din 5 årsdag :)

Vart tar tiden och åren vägen, känns som 3 år sedan max jag födde fram denna underbara tjej:)
En torsdag (skärtorsdagen) det året som kom att bli våran lyckligaste :) vi fick e perfekt liten tös en perfekt påsk present ;)

Vi älskar dug till månen och tillbaka :)

Pussar & Kramar
Mamma, pappa och lillasyster Tyra <3


Våra prinsessor

Våra prinsessor, vilken kärlek dom ger varann :) man bli så varm i hjärtat av att se dom tillsammans:)
Syskonkärlek om nått


Älskade barn

Tyra är så himla glad, efter allt som hon har gått igenom och hon är ändå så himla glad och positiv. Vilken styra beundrar henne nått enormt! Skulle vilja vara hälften så stark som hon!
Finns ingen msk som är så stark och har sådan livsglädje som jag känner!

Hon och Tuwis har verkligen funnit varann igen , Tyra skrattar hela tiden åt Tuwis och verkligen uppskattar hennes närvaro och Tuwis älskar att vara med sin lilla syster hon sa förrut till mig när jag stod och lagade mat :
-mamma tänka att jag verkligen har fått en lillasyster är så glad :)och man blir så ju varm i hjärtat! Älskade hjärtat;)
Hon älskar sin lillasyster och det märks och hennes lillasyster älskar henne:) en sådan syskon kärlek:) underbart att se och vara delaktig av:) mina fina tjejer som jag älskar er :)

Imorgon är det tisdag och sista dagen Tuwis är 4 år, hur fort går tiden igentligen! Herremingud på onsdag fyller min tjej 5 år, en hel hand vart har tiden tagit vägen! Vad hon längtar kan ja lova , pratat om det hela tiden! Kommer bli så skoj och se henne öppna alla presenter för mycket av det jag hon pratat om väldigt länge! Snuttan <3

Nu är klockan 22.30 och ögonen går i kort sova kanske :)

https://cdn2.cdnme.se/335596/6-3/pic_514788b5ddf2b328320d9283.jpg" class="image">


Sittvagnsiltar och hjärtego
 
Hjärtebarn /kämpen Tyra  säljer nu två olika filtar för företaget Ceder-Li för att Stödja forskningen kring barnhjärtan!
 
Dom olika filtarna är Sittvagns filten 
Den andra en Hjärtego, stor flecce filt som ett hjärta! (Se bilder) 
 
100:- går till kämpen Tyras hjärta via hjärt och lung fonden samt 10 :- går till hjärtebarnsfonden!
 
Hjälp oss att stödja så att forskningen kan går frammåt, ingen kan göra allt men alla kan göra något!
 
Pris: 299:- + eventuellt porto om inte annat bestäms!
Går att hämta hos mig! 
Maila mig lm ni vill köpa  på: Sofia.kjellberg@hotmail.com eller skicka ett mess på Facebook 
Eller ni som har mitt nr ring:) 
 
 
 
 
 
 
 

Mys helg

Denna helg har verkligen bara rusat förbi, vi har inte gjort speciellt mycket men som sagt ändå har dagarna bara rusat!
 
I fredags så var ju Tuwis på dagis, dessa få timmar hon går mellan 9,30-11,15, eftersom hon inte får vara inomhus på dagis så blir det dom tiderna dom är ute. r/t att Tyra är så himla infektions känslig!
 
Efter det dagis så myste vi lite hemma tuwis var ute och lekte lite innan hon och jag skulle åka och hämta barnens faster Emelie vid 14,30, vi tre poppade i bilen till mello skivan och självklart robin i första hand... :)
En sväng på maxi för att kompletera lite inför middagen.
När vi kom hem så kom även svärmor på en kopp kaffe, hade handlat lite saker till barnen så trevligt.
 
Lite senare så åkte Mogge och hämtade Morbror Robin med, och jag och tyra lagade middag och Emelie och tuwis busade för fullt på hennes rum.
En mycket trevlig fredag god middag som bestod utav: Potatisgratäng, grillad kycklingfileé, 2 olika såser och sallad.. Mumma. alla åt massor, va så himla gott..
Maten blev ju lite försenad men tur så har vi en tv som går att vrida och vi satt i matrummet och åt så vi kunde samtidigt se på galdiatorerna.. :D Viktigt en fredag, eller hur?
 
tyra somnade lagom tills vi skulle äta och sov sedan hela natten tuwis ville själv gå och lägga sig efter gladiatorerna så henne nattade vi inna vi satte på en film och myste..
Mysigt och ha syskonen här, jag körde hem dom vid 01,00 ca... Mycket trevlig fredag, får göras om!
 
På lördagen så var vi ute hela fm, massa bus och mys och en lång promenad av slutades på altan med en fika i solen.. kvällen såg vi självklart på Mello som alla andra, och jag och tyra röstade på Robin och Tuwis och mogge höll på Anton men vilka hade rätt... ? VI, rätt låt vann helt klart!!
 
idag söndag har tyra gjort sådana framsteg, hon satt med hos vid middagsbordet en stund och hade så kul medans vi åt..:D Duktig tjej!
 
Nehe, ska försöka natta tyra nu..
 
Hoppas ni haft lika bra helg som vi!
 
 
 
 
 

5 månader

Hipp hipp hurra för våran Tyra idag:)

Idag blir Tyra 5 månader, stora tjejen!

En dag som vi kan njuta av utan sjukhus!
På hennes 3 månaders dag så extuberdes hon :) en bra dag på många sett samtidigt så var det tufft, för hon väcktes mer o mer och fick abstinens besvär i 2 dygn av alla starka morfin preparat och alla andra mediciner! och på hennes 4 månaders dag sjönk hennes puls så lågt så vi blev inringda från sjukhuset på natten!

Älskade lilla kigare, straxt ska vi ut i solen och njuta:)

Men denna

https://cdn3.cdnme.se/335596/6-3/pic_513b0f4de087c34b973d472d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/335596/6-3/pic_513b0f4de087c34b973d472d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/335596/6-3/pic_513b0f4de087c34b973d472d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/335596/6-3/pic_513b0f4de087c34b973d472d.jpg" class="image">


Rädda BIVA

Namninsamling för att rädda barnintensiven i Lund, hjälp du med!
Tack!

Hå in på länken :

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=7493&fb_ref=.UTkVGZeLtlg.send&fb_source=message#.UTnTw2q9Kc2


Våran krigare

Idag är det 10 veckor sedan våran älskade Tyra opererades 12 veckor gammal.
För ett oupptäckt och väldigt ovanligt hjärtfel! 1 barn på 100,000 har det,
Ingen visste om hon skulle klara återhämtningen efter operationen,
ingen trodde att hon skulle bli av med ECMO under operationen!
Hon är ett mirakel säger dom!
Hela hennes vänster kammare stod helt stilla vid insjuknandet :(
Och hon har även haft ett hjärtstopp samt syrebrist.
Hon är en sådan krigare, finns ingen som är så stark som hon är.
Sådan livsglädje som hon har är helt underbart att uppleva, se och vara med om..
 
Våran älskade fighter!

Vi vill tacka alla som gjort att vi har våran prinsessa hos oss!
Kirurger, BIVA läkare, BIVA sköterskor, barnsköterskor, ECMO teamet i sthlm, men oxå personalen och läkarna som var med den natten på Neo- IVA i Linköping!
 
TACK!
 

Hjärtebarn mössan

Under hela Mars månad säljer vi Hjärtebarns mössor,

där hela vinsten går till fonden ”Kämpen Tyras hjärta” hos Hjärt och lungfonden.

http://www.hjart-lungfonden.se/insamlingshjarta/Topplistan/Kampen-Tyras-Hjarta_4851/


Välj bland fler fina tyger och storlekar.

Gå in här och kika och följ instruktioner för att köpa en eller flera mössor..

https://www.facebook.com/TyrasHjarta?ref=ts&fref=ts

 

Ditt köp/bidrag kan göra underverk!

 

 

Tack!

 


Hemma 1 vecka

Idag (fredag) har Tyra vart hemma en vecka :) Helt underbart har det vart och är!
Lite mer tider att passa ang mediciner och mat var tredje timme.. Men hon är sp underbar.
Och Tuwis o Tyra älskar varann, myser så fort dom får chansen!

Våra älskade fina prinsessor!


Tack

idag fick vi ett paket på posten..

Företaget Ceder Li/Hjärtego har skänkt en Hjärtego filt till Tyra..

Vi vill tacka så hjärtligt och vi är så glada för detta..

Tyra myste direkt med hjärtfilten och den är så himla fin..

Ett stort tack till er http://www.hjartego.com/Hjärtebarns Mössan

Under hela Mars månad säljer vi Hjärtebarns mössor,

där hela vinsten går till fonden ”Kämpen Tyras hjärta” hos Hjärt och lungfonden.

http://www.hjart-lungfonden.se/insamlingshjarta/Topplistan/Kampen-Tyras-Hjarta_4851/


Välj bland fler fina tyger och storlekar.

Gå in här och kika och följ instruktioner för att köpa en eller flera mössor..

https://www.facebook.com/TyrasHjarta?ref=ts&fref=ts

 

Ditt köp/bidrag kan göra underverk!

 

Tack!


RSS 2.0