Älskade Tuwis

Idag blev en hemma dag, varken jag eller Tuwis mådde toppen imorse. Ja hade feber men inte längre gick över på em, skönt!
Tuwis var lite hängig o trött idag så vi slappa!
Tyra har ju sovit som en kratta eller sovit det har hon inte gjort! Hon vaknade vid midnatt o vi gjorde som vi brukar gav henne mat och sedan brukar hon somna om men icke:( hon somnade vid 06.15 :( usch o fy, hoppas hon sover bättre inatt!!! Måste få sömn känner ja ...
Idag på kvällen fick Tuwis följa med Ellioth och elton med föräldrar förstås till det nya Leklandet Leo. Mange hade fått biljetter från jobbet! Dom öppnar ju igentligen imorgon! Tuwis hoppa av lycka och va så förväntansfull!
Och dom hade hade så skoj, Tuwis hade lekt massa o ätit bra:) en lycklig tjej kom hem och va så glad:) värmer mamma o pappa hjärtat! Tack snälla för att Tuwis fick följa me :)

Under dagen så har Tuwis även suttit och tragglat med räkna och gjort slut på en hel pyssel/siffer bok hon är så duktig:) stolt mamma ❤

Under tiden Tuwis va på Leo så fick vi besök av svärmor, trevligt ❤ mycket skratt som vanligt och lika trevligt som vanligt! Tjejerna fick varsin hallowernmugg, tack snälla! Se vilken Tuwis väljer :)

Imorgon ska ja o Fia på vip öppning på ny barnbutik i stan o efter det ska ja till psykologen min och det ska bli sååå skönt ! Har så mycket jag bär på som bara vill ut... Längtar och sedan hem o hämta Tuwis som e på dagis som direkt efter det ska till stan o gå på bio me sin fina faster! Ska på premiären av filmen turbo :) roligt!

Nehe ska slappa lite:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0