Brands For Kids

Mys morgon:)

Skulle möta Fia i stan i baggen kl 9,15 efter som vi har blivit inbjuda som VIP bloggare för invigdningen av Brands For Kids. :)

Vi klev in i en supermysig butik där bjöds det på bubbel, cider, kaffe, mackor och fikabröd. Cecilie, som startat Brand for kids hälsade oss varmt välkomna och berättade lite om hennes resa mot hennes dröm som nu är verklighet:) sedan kom en kille från iCandy och demonstrerade vagnar. iCandy snygg, smidig, praktiskt vagn verklgen... älskar!
Därefter strosade vi runt, minglade lite och kikade på allt fint. Både Fia och jag köpte Rockafella-tights till våra kids, snygga satan :) det gäller att passa på då de har 20% på alla kläder nu fredag och lördag. Vill ni besöka dem, vilken ni garanterat vill, ligger butiken på Nygatan 42! Snett emot Nettans!

En butik som jag verkligen kommer besöka ofta, alla mina favorit märken:) tummen upp :)

När vi gick där ifrån fick vi en goodiebag som va proppfull men härliga prylar :) kommer ha lite tävlingar på bloggen :)så håll utkik:)

Efter det blev det en mysig fika på Espresso House innan hemfärd!

Bättre start på denna helg går inte att få!!

 


Kommentarer
Postat av: Jessica ser

Ser att du fick tossorna i den serien jag gillar!!

Svar: Jessica, nu lottar jag ut dom..:D Var med och tävla...:D
Sofia

2013-10-25 @ 17:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0