Onsdag

Redan en vecka sedan Tyra fyllde år, tiden går alldeles för fort, ja menar allvar jag hinner verkligen inte med... Hjälp!!! Usch otäckt :(

Igår på började vi anmälan, det var tufft, känsligt men ett måste! Jag känner verkligen att vi måste ta tag i detta nu!
Det var mer minnen och känslor som döck upp denna panik känsla som. Jag hade kändes så starkt igen igår..
För när vi tänker på hur detta år har vart så känns det inte som verklighet känns som man sett en otäck film .. För något sådant som hänt och som har missats i Tyras fall ska inte kunna hända i Sverige! Att man inte får sjukvårds hjälp det är skrämmande framför allt när det gäller barn men självklart vuxna oxå!
Sjukvården i Sverige är tyvärr inte så bra som vi tror..:( iaf inte här :( och det gör mig både arg och ledsen :(
Men vi ska försöka så gott vi kan, bland annat med anmälan men sedan har jag andra projekt på gång oxå ( hemligt än så länge )

Tuwis var ju igår på utflykt med femårs gruppen och det var då alla fem åringar i malmslätt som var me :) tuwa hade med sig bulle, kaka, saft och melon och hon var så stolt och nöjd:) stora tjejen!
Dom hade grillat korv och lekt och utforskat roligt för dom ❤🍂 Tuwis ville berätta allt när ja kom , spännande och höra o roligt att se henne så lycklig :) mammas tjej ❤

Idag är vi trötta Tyra har sovit som en kratta vakna 00.45 ville inte somna förens kl 06 så är som ett lik:( just nu står jag och söver henne hoppas hon somnar snart. Men ingen vila för det utan har massa saker att ta itu me..
Ikväll blir det iaf Zumba som jag längtar :)

Ha en bra onsdag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0