Fredag

Tyra har sovit såå bra inatt, somna 19.15 och sov oavbrutet till 06,30 :)
Så gick jag upp o hämta henne för att sedan ligga o mysa i sängen tillsammans med Mogge tills Tuwis vakna och kom ner i morgon myste med oss❤ en helt perfekt fredags morgon och sedan åkte Mogge till jobbet i vi fortsatte mysa sängen innan det var frulle tajm!

Nu är klockan 9,35 kidsen leker på övervåningen tillsammans jag tar en kaffe o lite tv efter att dammsugit nedervåningen och slängt i en maskin tvätt o bäddat rent i vår säng! Effektiv morgon :) skönt!!

I em så kommer Linda o vi ska ha möte om några idéer vi har någon ni får reda på längre fram! Hoppas vi har ert fulla stöd i detta :)

Sedan i kväll kommer lillebror o har fredags mys med oss, Tuwis längtar och tjatade redan vid morgon myset om Robin kommer snart :) gullunge :)

Nehe ni verkar det som Tyra tröttnar snart ..

Ha en toppen fredag

 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0