Lördag

Natten till idag har vart så himla jobbig, Tyris har vart vaken mellan 00-07 somnade till i ca 40 min vid ca 04 tiden ,ja va nära att ta bilen och checka in på hotell för det va den tredje tuffa natten o jag är som ett lik:( men Mogge va snäll o gick upp med henne vid 07.30 så ja fick sova till 10.. Tack älskling <3

Inatt sov även Tuwis borta hon sov i Ekängen, en bra dag att sova borta så inte hon störs av att lillasyster knölar..

Men iaf idag blev det mys frulle sedan så sövde jag Tyra och sedan städa inne och sedan gick jag o Mogge ut o tog hand om tomten.. Älskar trädgårds arbete:) Mogge trimma, klippte gräset, ja planterade, rensade plattor, rensa ogräs och snygga till entrén (gången) imorgon hoppas jag att ja hinner baksidan innan Tuwis ska på sin första dans lektion på FunkyKidz :) hon längtar o är så förväntansfull, lilla gumman!

Idag /em så var även min favvis faster här o kusin me tjej på fika, mycket trevligt ❤ o tack underbara kusin för hjälpen me datorn ❤❤

Nu ikväll bestämde Tuwis mat och tacos blev det inte mig emot, och nu mys i soffan me tända ljus, snask o körslaget :) en riktigt bra lördag hoppas att även natten blir bra :)nehe ska gå upp me Tyris till hennes säng:)


Hoppas ni alla haft en bra lördag??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0