Vilken morgon

 
 

Ja vilken morgon är bara förnamnet,

Inatt, eller från 3.30 hade vi båda barnen i sängen, trångt och varmt men mysigt!
Tuwis skriker panik kl 5.30 att Tyra dragit ut hennes örhänge.
Så det va vara att vakna o börja leta, hämta ett par andra örhängen och sätta i sedan gick det ju inte att få Tyra att somna om:( så tuwis gick upp om kolla bompa, Mogge klev upp o käka frulle o jag o Tyra försökte ligga kvar i sängen o ja hoppades att hon skulle somna men icke:( så vi klev upp vid 06.10 o höll Mogge sällskap!
När Mogge åkte vid 06.45 gjorde ja välling till tyris o hon somnade i min famn och ja skulle bara vila ögonen ( åter igen i sittande position) men somnade o vaknade 8.10:) panik igen ..
Tuwis ska till dagis, men vi klarade det me! Hon va på dagis 8.50 och idag fredag är set samling i lekhallen me dom andra avd och dom hade disco, disco ljus, musik o biljetter :) så himla skoj ;) barnen verkligen älskade det :)

Nu är Tyris på lekfilten, ja tar en kaffe på golvet bredvid framför våra bästa år!

Idag längtar jag även till posten kommer:) hoppas att Tyras fotobok kommer den som tog fyra månader att göra:/

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0