Söndag, nu igen !

Denna helg har gått så fort,hinner inte riktig med:/ 

Men imorse var jag och hämtade lillebror o hans Frida på flygplatsen... Skoj o se dom igen, känns som dom har vart borta längre än en vecka:/ men men nu är dom hemma igen :) 

Fm idag annars har bestått utav mys med mina tjejer och fortsättning på vår make over på tomten, idag kom äntligen monteringen av nya brevlådorna upp och måste bara skrika ut att det är så jäkla snyggt!!!! Man kan stå o kolla läääänge o beundra dom:) grymt nöjda :) 
Och så kom även pappa o Gun och hjälpte hos trimma av häcken åå framsidan och även den på baksidan... Så nu är dom snygga me bara rensa lite ogräs som kom fram och lägga på barkmull så mår häckarna bra oxå :))) 
Tack snälla ni för hjälpen:))
Fortfarande en hel del pill o fix på staketet kvar men snart är det klart me och vi längtar då även det kommer bli såååååå bra :) är redan grymt snyggt men det lilla sista kvar;))) 

Nu kan man snart checka av det nästa år ny altan :) längtar tills dess:)) hihi många planer smids:) tur att jag har en sådan duktig man :)) 

Nu har jag legat och vilat i 2 h inför natt jobb, hade hoppats kunnat sova men icke :( varför e det så jäkla svårt och somna, men men en enkel natt så klarar det :)) 
Hoppas många kvinnor är redo att förlösas i natt :)

Nehe sista myset med tjejerna nu innan dax för mig att åka! 

Sov gott alla






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0