Vår stora stola skol tjej

Tuwis har vart lite nervös och spänd sista dagarna inför förskoleklass starten, lite pirr i magen igår vid läggdax, men imorse när mogge väckte henne så sken hon som en sol, åt frullen o inget spänt samtal som frukost stunden dagen innan :) 

Innan dom kom fram till skolan fick dom gå förbi förskolan och meddela att Tyra blir hemma då hon igår hade feber, lilla gumman.. Idag dock feber fri, men inte dagis dax .
Men väl i skolan och på skolgården springer saga ( kompis från förskolan) fram till Tuwis och dom pratar och springer iväg och sedan ska barnen ställas i led ute och Tuwis var inte alls blyg eller tillbakadragen utan tvärt om :)) 
Den andra klassfröken stod innan för ytterdörren och tog i hand på alla barn och sa deras namn sedan fick dom leta efter sitt egna fack :) stolt pappa och stolt Tuwis <3 

Tuwis sprang in med ett leende och hon sa inte ens hejdå till pappa o Tyra då hon verkligen gillade att vara där! 
Mogge och Tyra gick hem och återkom vid 13 då dom sluta och Tuwis sprang ut och va så glad och var så nöjd med första dagen! Hon åt tre portioner i stora matsalen och hon har haft en toppen dag!
Detta kommer bli såååååå bra :) 

När jag kom hem från jobbet sprang hon emot mig och hade så mycket att berätta och man såg glädjen i hela henne :) helt underbart att uppleva o se! Hon kommer verkligen trivas :))

Imorgon dax igen 8.30-13, och Tyra får även imorgon vara hemma så tempen va 37,8 ingen feber men bättre att ta det säkra före det osäkra :) 

Nu ikväll har jag vart hos syster och blivit klipps och färgad :) tack snälla :)underbart skönt ! Och så grymt snyggt som vanligt 




Imorgon jobb 7-15 så snart dax att sova!

Godnatt 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0