Vardagen i full gång

Nu är den riktiga vardagen i full rulle, både skönt och tråkigt/jobbigt! 

Tyra är har vart hemma från förskolan Tors o fred pga att hon haft feber o genom förkyld hann iaf 1 1/2 inskolnings vecka! 
Men man märker att hon är lite större och tar förkylningen mycket bättre i år än förra året t.ex.. Hoppas att det håller i sig, då denna höst antagligen kommer vara mycket VAB, hoppas verkligen att föräldrarna på förskolan är lika duktiga som förra året och hjälpte oss extremt mycket med att ha sina barn hemma när som är sjuka och gärna en extra dag för att vara på säkra sidan att barnet är friskt o för att inte dra me baciller till förskolan . Tyra är bättre med infektioner men ändå känsligare än "friska" barn! Hon blir längre sjuk o mera sjuk om man säger så än ett "friskt" barn! 
Hennes kropp behöver fokus på att forfarande läka det som har hänt med hjärta o hjärna! 

Men men idag är vi lediga likaså igår va jag o Tyra lediga! Tuwis är i skolan oh trivs som fisken. Hon har så mycket kompisar som bara springer fram till henne. Och fått nya kompisar :) mycket bra och lugnande för mamma & pappa:) 

Igår efter skolan hämtade Tyra o ja henne med bil o gasade mot Tornby inköp av nya skor till Tyra och även gymnastiskskor (inomhus) till Tuwis till skolan :) sedan ett varv på maxi mys dag med båda mina flickor :) välbehövligt <3 

Nu sover Tyra och jag ska plocka o städa lite bädda rent i vår säng och sedan är det dax att hämta stora syster... 

Ha en bra dag alla <3







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0