Slappar söndag

Ja vad har vi gjort idag? Inget!

Vi har iof rensat och gjort i ordning tuwas rum för om någon vecka lr två gör vi om dör inne! Ny säng kommer, ny matta, detaljer så lite mini make over! Tuwis vill även byta tapet men där svider det lite då det är en svindyr tapet i hennes rum som vi valde när vi renovera övervåningen när vi flytta in.. Men men vi får se! 
Så rens och slängt massa har vi gjort! Välbehövligt kan ja lova.. Så lite tomt nu med nya sängen kommer det bli kanon :) 

I eftermiddags satte Tuwa och jag oss o pyssla! Vi gjorde lite jul pyssel (vet tidigt men blev sugna ) och vi gjorde massa andra! Tuwis har då mycket pyssel saker så man kan göra så mycket roliga saker! O hon har en jätte härlig "lera" med små små frigolit kulor i från medmera! Man kan göra så mycket och vi hade så kul :) 
Denna fick mogge utav mig som ja pyssla ihop:) 


Tyris idag har blivit sjuk, vakna imorse med totalt genom geggat öga och genom snorig! Känns fruktansvärt att jag har smittat henne :( usch, o bara över en natt:( så imorgon inget dagis så farmor vabbar o har Tyra här hemma.. Säger ju det världens bästa familj o släkt har vi! Alla hjälper oss då himla mycket och vi vet inte riktigt hur vi ska kunna tacka er tillräckligt! 
Ni jag skrivit och vill veta mer om Tyras utveckling: 

- det händer saker hela tiden! Nya ord ploppar upp och mer ljud! En riktig pratkvarn (ligger i generna) hihi igår sa hon Pippi och idag kom ytterligare ett ord! :) duktig tjej<3
Hon är även stadigare o stadigare, och vill verkligen bara traska iväg! Går obehindrat med en hand nu inomhus utomhus fortfarande otäckt men det kommer! På dagis äter hon helt själv, kan många kroppsdelar svarar på frågor! 
Hon är så duktig och har då mycket vilja o är så extremt envis! (Ligger oxå i generna, säger dom ;) ) 


Nu sover båda kidsen och hoppas Tyra kan sova hela natten då hon verkligen behöver det <3 

Soffhäng med mannen framför I huvudet på Gunde Svan! 
Trevlig söndag 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0