Mysigt dygn

Igår lämnade vi kidsen i Ekängen och gasade mor Jönköping/Habo för att hämta upp Elin & Jonas. Innan avfärd blev vi bjudna på lunch.. Mumma :) 
Iväg far vi möt Göteborg och en underbart mysigt dygn med underbar vänner ❤️
Väl i Göteborg checkade vi in på hotellet och gick sedan ner både på nordstan o city. 
Ja köpte en kjol bara spanande vi enbart och umgicks och hade de trevligt innan vi gick till hotellet och drack skumpa och snack skit och hade underbart:) 
Sedan dax för att göra dog iordning och gå och käka fyr rätters! 
Vi blev proppmätta kan ja lova och gott var det eller inte min förätt som var kyckling lever 😁 usch! Men dom nästa älskade sin som vr hälleflundra.. 
Efter middag över gick vi till loungen och drack drinkar och bara njöt av fina fina vänner ! Kl:01.30 begav vi oss till hotellrummet och sedan ringde klockan kl:9.00 imorse och magen kurra efter hotellfrulle :) 1,5h frulle, underbart innan vi återigen forskare shopping och hemfärd! 

Tack älskade ni för ett underbart mysigt dygn med underbara vänner ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0