Vardagen

Ja nu har det gått 9 dagarn sedan våran lilla prinsessa tittade ut till oss, allt har förändrats det till bättre..
Man märker så stor skillnad på sig själv me, det man tyckte va viktigt innan betyder typ inget just nu...Vet inte när vi satt en hel kväll framför tv och bara slappa..man sitter ett litet tag sen går man typ och lägger sig för man är så trött och man vill bara ligga och mysa med den lille..
Men allt fungerar toppen, bättre än förväntat iaf..Hon är lite skrikig på nätterna men det är normalt..Men det konstiga är att hon är så snäll och mysigt och så på dagarna men så fort månen visar sig så börjar hon..Trodde först att hon hade fått kolik men då borde hon ju va sådan på dagarna me inte bara på nätterna, eller hur??
Ja sa innan ja födde henne att hon inte skulle ligga i våran säng men vart sover hon, joo i våran säng imellan mamma & pappa, men det är såååååå mysigt när man vaknar på mornarna och ser hennes leende.. Hon är underbar!!


Förstår nu hur mycket man älskar sina barn, att dom betyder allt för en...Att man vill att dom ska ha det bästa men det fattade man inte när man va 14 år och uppkäftig mot sina föräldrar och gjorde ett helvete för dom så måste säga FÖRLÅT til pappa och gun oh till mamma !! Förlåt!!




Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja du lilla gumman , man älskar sina barn oavsett vad de har för sej...
Du behöver inte be om ursäkt för nått, har själv varit ung å dum ler... det är nått alla föräldrar får gå egenom.. ÄLSKAR DEJ SÅÅ MYCKET...
KRAMAR MAMMA

2008-03-29 @ 22:17:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0